مشاهده نسخه کامل
: استفاده از گوشی به عنوانه مودم کامپیوتر
mazmazmazmaz
10-05-2011, 23:20
سلام
گوشی من samsung B3410
می خواستم بدونم راهی هست تا از این گوشی به عنوان مودم استفاده کرد و بشه با استفاده از خط تلفن همراه ، با کامپیوتر رفت تو اینترنت؟
mazmazmazmaz
13-05-2011, 02:20
کسی نیست راهنمایی کنه؟
Immunology
16-05-2011, 00:34
اول ببین گوشیت مودم EDGE داره یا نه
اگه داشت درایور گوشیتو نصب کن.
بعد میری یه کانکشن میسازی(مثل کانکشن دیال آپ) و به جای مودم کامپیوتر مودم گوشیو انتخاب میکنی(در حالی که گوشیت به کامپیوتر وصله).بعدش هم تو بخش شماره تلفن #99*رو وارد میکنی و کانکت میشی.
rami_hemi
01-06-2011, 22:10
سلام دوستان منم یه مشکلی دارم
گوشی من s3600 هستش نرم افزار pc studio رو هم نصب کردم
میخواستم با استفاده از کابل gprs رو روی لپ تاپم استفاده کنم
این رو بگم که با استفاده از امکانات لپ تاپم با بلوتوث میتونم این کار رو بکنم ولی میخوام با کابل هم این کار رو بکنم
گزینه Samsung usb modem رو انتخاب میکنم ولی نمیدونم چرا جواب نمیده
میشه کسی دقیق روش رو برام توضیح بده .
====================================
مشکل حل شد دوستان . تنها پی سی استدیو رو باید خاموش میکردم یعنی گوشی رو از اون باید دیسکانکت میکردم
===================================
روش انجام کار اینه یه کانشکن دایل آپ بسازید به هر اسمی بعد موقع انتحاب مودم samsung usb modem رو انتخاب کنید و به جای شماره تلفن همون که Immunology ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فرمودن رو بزنید #99*
ufhs1369
30-06-2011, 15:17
سلام به همه دوستان
من میخوام یک گوشی Samsung SGH-D900e رو با PC Suite به کامپیوتر وصل کنم و از اون برای اتصال به اینترنت استفاده کنم
اما...........
چه کنم وقتی PC Suite گوشی های سامسونگ رو نصب میکنم و گوشی رو هم وصل میکنم
و از میان گزینه ها گوشی PC Suite رو انتخاب میکنم کامپیوتر اون رو نمیشناسه
حالا موندم چکار کنم خیلی هم بهش احتیاج دارم
نتیجه اینکه: کمک
اگه عین من همیشه آنلاین هستید، این کار رو نکنید. چون به یه ماه نمیکشه موبایل خراب میشه.
شناساندن گوشی به عنوان مودم به کامپیوتر کاری نداره ؛ کسی میدونه شماره دیال gprs ایرانسل چیه ؟ قبلاً یه شماره بود میزدم وصل میشد الان کار نمیکُنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.