ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقایسه Corel Draw و Photoshop

dany_3p4u
10-05-2011, 22:14
سلام
چند سال پبش دوستی برای یک پروژه مجبور شد چند تا عکس را از روی یک کناب قدیمی اسکن کنه
خود عکس ها کم رنگ بود، اما یکی از آشناهاش با فوتوشاپ کاری کرده بود که عکس ها به مقدار زیادی مشخص شده بودن

می خوام آموزش یکی از این دو را شروع کنم
ولی نمی دونم کدومش بهتره
فقط این موضوع که کرل برای حالت برداری و فوتوشاپ برای پیکسل هستش

آیا کرل قدرت فوتوشاپ را برای افکت و ویرایش مثل فوتوشاپ داره ؟

ممنون می شم راهنمایی کنید.

abbasa
10-05-2011, 22:22
تو اين توضيحات قاعدتا فتوشاپ بهتره ولي براي طراحي ارم و تهيه كتاب ميگن كورل خيلي بهتره

boy_kochak
11-05-2011, 07:15
هر کدوم مبحث خودشو داره و به هرکدوم مسلط باشی کارهای خارق العاده ای انجام میدی .... توی کورل امکانات فتوشاپ هست اما یه نمه باید تسلط داشته باشی و ابزارای جانبی هم داره مثل فتوشاپ .... اما من خودم فتوشاپ رو به خاطر محیط کاربریش بیشتر پسند کردم . در کل تلفیق جفتشون توصیه میشه .

pcforlife
11-05-2011, 14:41
محیط فوتوشاپ وابسته به پکسل هستش... اما محیط کورل وابسته به پیکسل نیست و اصطلاحا برداریه.
طبیعتا برای ویرایش عکس، نرم افزار تخصصی فتوشاپ فوق العاده هستش... اما برای ساخت تصاویر (خصوصا لوگو و وکتور) کورل نرم افزار بهتریه... ضمن اینکه تو کارهای چاپ کار با کورل در اولویته، چون نرم افزار به صورت پیش فرض بر مبنای CMYK هستش و طرح های با رزولوشن بالا، کمترین زمان رو برای لود پروژه یا اعمال تغییرات مصرف می کنند... ضمن اینکه کارهای صنعتی ای مثل سمپلاس طرح روی شیشه و...، باید طرح در نرم افزاری مثل کورل طراحی شده باشه...:20:
در کل منم با دوست قبلی موافقم تلفیق جفتشون خوبه.
یاعلی:11:

said aziznesuad
07-08-2011, 14:55
سلام.شمامیدونین مقاله مقایسه Corel Draw و Photoshop روچجوردانلود کنم؟:37: