مشاهده نسخه کامل
: کسی میتونه یک psd شبیه این ایکن برام درست کنه؟
سلام
راستش من زیاد با فتوشاپ حرفه ای کار نکردم...میخواستم ببینم کسی میتونه برای من این تصویر رو تبدیل به psd کنه که بتونم تغییرش بدم...میدونید من در اصل میخوام این تصویر رو ابی رنگش کنم و اون عکس هستا اون وسط رو بتونم اون رو هم تغییر بدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی اموزشی هم سراغ داره جایی لینکش رو بهم بده خودم شاید بتونم این کار رو انجام بدم..انگلیسی هم باشه مشکلی نیست...یه طوری ترجمش میکنم...مرسی از لطفتون :40::40:
خيلي راحته شما بايد با يكي از نرم افزارهاي انتخاب مثل لاسوي اهن ربا دور ان كاغذ رو انتخاب كني و بعد از برعكس كردم حالت انتخاب ان رو از صفحه پاكش كني جاش تو صفحه خالي ميشه كه با ابجكت جديد پرش ميكنه و جاهاي ديگش هم رنگ ميكنه رنگ زدنش كه با ابزار انتخاب جادويي انتخاب ، حذف و رنگ جديد جايگزين
اينا رو فقط گفتم كه بدوني اسونه حالا اگه خواستي عكسش رو با كيفيت خوب بگذار و ان شي جديد رو هم كه ميخواي بگذار در خدمتيم برات درست كنيم
سلام
مرسی از کمکتون...من خودم راستش تونستم انتخابش کنم ولی اون ایفکتی که داره و شبیه گوی هستش رو نتونستم درستش کنم...با تغییر رنگ هم وقتی یک قسمت رو انتخاب میکردم خب مثلا ابی میزدم قسمت کناری اون ابی باید یکم روشنتر میشد و هرکاری میکردم تضاد بین دوتا رنگ خیلی به چشم میخورد و کاملا مشخص بود که دوبار انتخاب شده و رنگ شده تصویر...
متاسفانه من همین یک تصویر رو دارم و تصویر دیگه ای ندارم...یعنی چندتا دیگه هست ولی همین سایز هستن ...البته تصاویری که میخوام درست کنم هم میخوام در همین حد باشه و بزرگتر نباشه..
راستی من اگه بخوام اون نج بالای تصویر رو جدا کنم چطوری میتونم؟البته بالای اون جدا میشه ولی ج که کشیده شده تا پایین گوی مشکلم از اونجاست
behzad74
11-05-2011, 09:30
ببین این خوبه
مارک دل رو گذاشتم وسطش
دانلود PSD
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اقا ممنون از لطفت...من خودم رنگش رو ابی کردم ولی الان دوتا مشکل دارم...
1-اون ایفکت بالای تصویر شبیه تصویر اصلی نیست...یعنی تصویر اصلی ایفکت گوی اون قشنگتره
2- اطراف تصویر رو چیکار کنم که نرم بشه؟الان خیلی حاشیه هاش دندونه دندونه شدن
pcforlife
11-05-2011, 13:13
برای صرفا تغییر رنگ میتونی از Color Balance استفاده کنی یا Hue/ Saturation که در منوی Image> Ajustments هستش.
از Color Overlay در Belending Option استفاده کنی...
اما برای تغییر شکل داخل لوگو و لایه باز شدنش باید از ابزار های سلکشن یا کلون استفاده کنی...
من لایه باز فایل شما رو آپ کردم (البته یه نمور هول هولکی شد:31:):
با نگاه به لایه ها و جزئیات اون و مقایسش با عکس خودتون، میتونید موارد آموزشی خوبی رو یاد بگیرید.:11:
یاعلی:11:
سلام اقا خیلی ممنون از لطفت خیلی توپ شده..مرسسسسسسسسسسی
فقط یه چیز دیگه.(البته توی پست قبلیم هم این مشکل رو داشتم).من میخوام اون نج رو هم جدا کنم کنارش که اومد تا پایین رو چطوری میتونم انتخابش کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.