ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کُند شدن در اجرای برنامه های گرافیکی

PC Unter
10-05-2011, 18:48
سلام و خسته نباشید به همه دوستان و کاربران عزیز :40:
من اخیرا دچار مشکلی در رابطه با کارت گرافیکم شدم (البته فکر کنم از کارت گرافیک باشه مطمئن نیستم) الان تقریبا یه دو هفته ای هست در اجرای برنامه های گرافیکی به خصوص بازی ها دچار مشکل می شم به این صورت که وقتی وارد بازی یا برنامه می شم می شم بعد از گذشت 3 تا 5 دقیقه از اجرا بازی کاملا کُند می شه و به شدت گیر داره و این در حالیه که من تا یه ماه پیش همه این بازی ها رو بدون هیچ مشکلی و با بالاترین جزئیات گرافیکی و رزولیشن عالی بازی می کردم . اول فکر کردم شاید از درایور باشه ولی آخرین درایور nVidia رو از سایت خودش دانلود و نصب کردم ولی مشکل حل نشد لازم به ذکره که من دو تا ویندوز داشتم XP 32bit و Seven 64bit رو هرو دوتا این مشکل وجود داره بعد ویندوزم رو عوض کردم و الان یه Seven 64bit با کلیه آپدیت های مایکروسافت دارم ولی مشکل کماکان هست .

اطلاعات کارت گرافیکم :
Geforce 9500 GT
حافظه 1024 مگ اصلی شیر شده 2815 مگ
بقیه اطلاعات :
CPU Core 2 Duo 7400 Dual cache 3
4 GB رم

برنامه هایی هم که باهاشون مشکل دارم :
Firefox 5
Corel Video Studio
Adobe Premier

بازی ها هم :
Call of Duty Modern warfare 2
Empire Total War
Silent Hunter 5
Comapany of Heroes (Tales of Valor
GTA IV
MAFIA II

ببخشید سرتون رو درد آوردم و ممنون می شم اگه دوستان منو راهنمایی بفرمایند با تشکر :11:

EXTREME
10-05-2011, 21:11
اگه سیستم ویروسی نباشه و درایور گرافیک هم آپدیت باشه
اول از همه در حالت لود باید دمای قطعات مثل مین سی پی یو و گرافیک رو چک کنید
مورد بعدی از پاور میتونه باشه
دلیل بعدی از هارد میتونه باشه
اگه با چک کردن این موارد مشکل حل نشد بعد برید سراغ چک کردن گرافیک
گرافیک هم برای نسل بازی های الان کم هست و جزیئیات رو تو بازی باید کم کنید

PC Unter
10-05-2011, 22:08
مرسی مهرداد جان بابت پاسخگویت ولی من با همین گرافیک که شما می گی یکمی پایینه تموم اون بازی های بالا رو بدون کوچیکترین مشکلی بازی می کردم اونم با بالاترین جزئیات گرافیکی . الان من تازه نزدیک به سه هفتست این مشکل رو پیدا کردم اول خودم حدس زدم شاید از ویروس باشه ولی بعد از فرمت کردن تموم درایورهام و عوض کردن ویندوز مطمئن شدم این نیست درایور کارت گرافیکمم 4 روز پیش آپدیت کردم . میشه دقیق تر بگی از کجا میشه فهمید سورس اصلی مشکل کجاست ؟ متشکرم

PC Unter
11-05-2011, 18:25
الان که چک کردم دیدم دمای کارت گرافیک رو 96 درجه بوده و در کیس رو که باز کردم متوجه شدم فن کارت گرافیک اصلا کار نمی کنه !!!!!! راه حلی ندارید براش ؟

EXTREME
11-05-2011, 20:48
الان که چک کردم دیدم دمای کارت گرافیک رو 96 درجه بوده و در کیس رو که باز کردم متوجه شدم فن کارت گرافیک اصلا کار نمی کنه !!!!!! راه حلی ندارید براش ؟
ممکنه سیمی لاش گیر کرده
فن رو برچسبشو باز کنید و روغن چرخ خیاطی بریزید توش و یه خاک گیری بکنید
اگه درست نشد باید یه فن برای گرافیک بگیرید
قطعا مشکلتون از این بوده

PC Unter
14-05-2011, 20:59
مهرداد جان ممنون از پاسخگوییت . برچسب رو باز کردم روغن هم ریختم ولی متاسفانه به کار نیوفتاد . حالا باید برم عوضش کنم ولی هر چی هم گشتم این طرفا فنش پیدا نمی شه .