ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در بازیابی درایو حذف شده من (به شدت همین الان به کمکتون نیاز دارم!خواهشا"....)

a6543210
10-05-2011, 17:14
سلام دوستان
قضیه از این قراره منِ استاد زدم مثلا می خواستم یه درایومو می خواستم هیدن کنم از گزینه راست کلیک رو my computer و گزینه manageو گزینه disk managementو روی درایور مورد نظر راست کلیک و گزینه delete logical drive… رو زدم و متاسفانه درایوم حذف شده و نمی تونم بیارمش.(درایوم e بود.در واقع درایو ویندوز نبود.)
از دوستان خواهشمندم هر چه زود تر بهم کمک کنند تا درایور دباره برگردونمش.کلی اطلاعات مهم تو درایو بود!
همین الان منتظرم!باید برم درستش کنم.مال مردمه!:41:
یا حق

jafarian
10-05-2011, 19:04
سلام دوستان
قضیه از این قراره منِ استاد زدم مثلا می خواستم یه درایومو می خواستم هیدن کنم از گزینه راست کلیک رو my computer و گزینه manageو گزینه disk managementو روی درایور مورد نظر راست کلیک و گزینه delete logical drive… رو زدم و متاسفانه درایوم حذف شده و نمی تونم بیارمش.(درایوم e بود.در واقع درایو ویندوز نبود.)
از دوستان خواهشمندم هر چه زود تر بهم کمک کنند تا درایور دباره برگردونمش.کلی اطلاعات مهم تو درایو بود!
همین الان منتظرم!باید برم درستش کنم.مال مردمه!:41:
یا حق

ازهمون مسیری که درایوردیلیت کردین ازهمون قسمت برین درایو ازنوع بسازین یک قسمت تو همون منو ظاهر میشه به اسمCreate شما روهمون کلیک کنید ساخته میشه واسه اطلاعاتم ازبرنامه های ریکاوری باید کمک بگیرین:20:

a6543210
10-05-2011, 19:26
سلام دوستان
مشکل حل شد.راحلو می گم اگه دوستان هم مشکل داشتن دیگه در بدر نشن:
بهترین راه استفاده از Active Partition Recovery هست که پارتیشن رو به همراه Folder ها و Sub Folder ها برمیگردونه.واسه من پارتیشن حذف شده رو پیدا کردو و کلشو برگردوند!:20::5:
بای

joe_satriani
10-05-2011, 20:16
با سلام
من هم يه بار از روشي كه دوستمون گفتن تونستم همين كار رو انجام بدم

موفق باشيد.