ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دارندگان کارت گرافیک AMD\ATI بشتابید...

millad1388
10-05-2011, 16:41
میخواهم در این تایپیک عکسهای گرفته شده از صفحه نمایش شما دوستان گذاشته شود

مقدمه
من به شخصه کیفیت پایین رنگ و ماتی محصولات NVIDIA را روی چندین سیستم امتحان کردم منتها برای اثبات حقیقت میخواهم عکسهایی از صفحه نمایش به صورت جامع در این تایپیک مخصوص و مستقل گذاشته شود
دلیل علمی تار و بدرنگ بودن گرافیکهای NVIDIA در مدلهای عادی کیفیت رنگ 8 بیت برای هر رنگ که برای سه رنگ اصلی میشود 24 بیت که معادل نمایش 160بیش از رنگ 160هستش که برای گرافیکهای ATI |AMD=3×10=30 BITکه نمایش بیش از یک میلیارد رنگ را به صورت طبیعی ممکن میکنATI |AMD=3×10=30 BIT
قوانین=فقط عکسهای صفحه نمایش از هر کجا که دوست داشتین{بازی و دستکاپ و...) به صورت کیفیت اصل قرار دهید
SIZE="3"]عکسها از درون سیستم عامل گزاشته شود و از قرار دادن عکس با واسطه! خودداری کنید[/SIZE]
میتوانید باکارتهای NVIDIA هم عکس بدون دستکاری و.. بگذارید
و از قرار دادن هر گونه شکلک و نوشته جدا پرهیز کنید و فقط این نوشته ها را بگزارید
مدل گرافیک + مدل صفحه نمایش +
و در آخر هر شخصی که عکس اصلی را در این تایپیک بگذارد تشکر من را هم خواهد داشت:10::5:
شاید این تایپیک بدرد مقایسه کیفیت مانیتور های برندهای مختلف هم بخورد::5::5::5:

reza_3722
10-05-2011, 16:53
منظور شما اینکه با دوربین یا گوشی از صفحه عکس گرفته بشه نه از داخل سیستم عامل؟
اونطوری که کیفیت عکس به خیلی چیزا وابسته میشه ...

EhsanCPU
10-05-2011, 20:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad20ali20
10-05-2011, 20:31
دوست عزیز اگه با دگمه prtscr عکس گرفته بشه و در point اون رو paste بکنیم از کیفیتش کاسته میشه و اون نتیجه ای که شما میخواهید بدست نمیاد
با تشکر

EXTREME
10-05-2011, 21:22
تو بازی با نرم افزار fraps عکس بگیرید بزارید اینجا

EXTREME
10-05-2011, 22:10

بازی gears of war
رو آخرین تنظیمات بازی گرافیک ati radeon 4850 vtx 3d البته تصاویر حجمشون یکم کم شده ولی یک جوری کم کردم که کیفیت تصویر نیاد پایین
ریولوشن هم همون 1080 هست

Microsoft Windows
10-05-2011, 22:22
اینکار شدنی نیست شما باید دو سیستم یکسان رو که فقط کارت گرافیکشون یکی نیست رو مورد برسی قرار بدی وگرنه اینطوری که نمیشه اینجوری کیفیت عکس به خیلی چیزا وابسته میشه در کل منطقی نیست

EXTREME
10-05-2011, 22:45
بله یه سیستم اید باشه دقیقا سی پی یو مین و رم های منو داشته باشه و گرافیکش فرق کنه و رو همین بازی باشه تا بهتر بشه نظر داد

Arthas_02
11-05-2011, 20:24
من و عرفان سیستم هامون یکی هستش و فقط کارت گرافیک هامون با هم فرق داره من 5870 دارم
اون 570 حالا با هم عکش ئیزاریم تا این بررسی بشه

Erfan.
13-05-2011, 09:32
سلام.

من نیازی به ادامه این بحث نمیدیدم ولی برای نتیجه گیری نهایی و اتمام اون با دوستم امیر (Arthas_02) که کانفیگ سیستمش تقریبا با سیستم من یکیه عکس میزاریم.

این عکس ها با نرم افزار Fraps و فرمت BMP گرفته شده بر روی رزولیشن 1280X720 و تنظیمات دیفالت درایور ها و تنظیمات EXtreme در بازی.
هیچ گونه کاهش کیفیتی ندادیم و همون عکس فرپس رو آپلود کردیم.

کانفیگ سیستم من:

MB:Gigabyte 890 FXa UD7
CPU:AMD Phenom II X4 965
Ram:2X2 Corsair 1600 CL8
VGA:Asus GTX 570

و این هم عکس ها:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------

عکس های که از سیستم Arthas گرفته شده رو بعد از ظهر براتون خواهیم گذاشت.

موفق باشید.

Vaioman
15-05-2011, 12:05
اینم 2 تا عکس از Crysis Warhead که با لپ تاپ در رزولیشن 768×1366 گرفتم.عکسها بدون هیچ تغییر کیفیت در فرمت JPEG با نرم افزار فرپس گرفته شده:مشخصات لپ تاپ هم تو امضام هست.
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم 2 تا عکس دیگه از همون Crysis Warhead که با PC گرفتم در رزولیشن 1080×1920 .عکسها بدون هیچ تغییر کیفیت در فرمت JPEG با نرم افزار فرپس گرفته شده:مشخصات PC هم تو امضام هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لازم به ذکر است به دلیل حجم با و محدودیت در آپلود و سنگینی صفحه کلیه عکسها تغییر حجم داده شده است.عکسهای لپتاپ هرکدام از 2.5 مگ به 500 کیلو و عکسهای PC از 6 مگ به 900 کیلو.
حال با توجه به اینکه کارت گرافیک لپ تاپم AMD و کارت گرافیک PC که داره Nvidia است.دوستان خودشون در باره کیفیت رنگ و دیگر تفاوتها قضاوت کنند.

EXTREME
15-05-2011, 12:49
viaomon جان بابت عکس ممنون با چند فریم اینو بازی کردی تو لپ تاب تنظیمات بازی تو چه سطحی بود؟

Vaioman
15-05-2011, 13:25
viaomon جان بابت عکس ممنون با چند فریم اینو بازی کردی تو لپ تاب تنظیمات بازی تو چه سطحی بود؟

خواهش میکنم.:11:
من این عکس رو با اخرین تنظیمات(Enthusiast) و AA=8x گرفتم البته با این تنظیمات نمیشه بازی کرد چون فریم میاد رو 14:31:.
من با تنظیمات
TEXTURE=Enthusiast
OBJECTS=Enthusiast
SHADOWE=Enthusiast
PHYSICS=Enthusiast
SHADERS=GAMER
VOLUMETRIC EFFECTS=GAMER
GAME EFFECT=GAMER
POSTPROCESSING=GAMER
PARTICLES=GAMER
WATER=GAMER
SOUND=GAMER
MOTION BLUR=OFF
و AA=4x در رزولیشن 768×1366 بازی میکنم و حدود 22 فریم هم میگیرم(موقع انفجارها میاد رو 17) که ای بد نیست از نظر من قابل قبوله و میشه بازی کرد.البته این بازی رو من معمولآ با PC انجام میدم.یه جورایی واسه لپ تاپم قویه.اما PC ای که دارم قورتش میده.:46:

millad1388
15-05-2011, 19:49
میبینم همه مشغول عکس انداختند و فقط منم که عکس ننداختم:31:
:5:چند نکته را لازم دیدم گوشزد کنم:5:
نکته اول=از بازی تا اونجا که میشود عکس نندازین=چون متعیر ها زیاد میشود و کلا اگر کارتی کیفیتی برتر از کارت گرافیک دیگری داشته باشد از صفحه دسکتاب (که بهترین حالت است)و حتی فونت هم میشود فهمید
نکته دوم=فقط مشخصات گرافیک +صفحه نماشی که از آن عکس میندازین مهم است
نکته سوم=البته با وجود صفحه نمایش های متفاوت عملا 2 متغیر وجود دارد که اگر میشود صفحه نمایشها یکسان باشد
در آخر همه را به دیدن سریال چهار چرخ دعوت میکنم..........:31::31::31:

hassanshaikhi
15-05-2011, 21:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع:

Vaioman
16-05-2011, 09:45
پست شماره 11 ویرایش شد و با Nvidia هم عکس اضافه گردید.حال دوستان میتونند با توجه به کیفیت عکسها درباره این 2 کمپانی قضاوت کنند.البته این نوع مقایسه از نظر من اشتباه است.اما ایجاد کننده این تاپیک بر این موضوع اصرار دارند!!!!!!

Erfan.
16-05-2011, 09:51
vaioman عزیز کارت خیلی عالی بود.

با دقت زیاد میشه فهمید که ATI کمی رنگ ها رو گرم تر پردازش کرده + روشنایی تصویر بیشتره.

ولی یک بازی دلیل بر بهتر بودن ATI به Nvidia نیست و همچنین هنوز تعداد رنگ بیشتر ثابت نشده:46:

Vaioman
16-05-2011, 10:19

با دقت زیاد میشه فهمید که ATI کمی رنگ ها رو گرم تر پردازش کرده + روشنایی تصویر بیشتره.

ولی یک بازی دلیل بر بهتر بودن ATI به Nvidia نیست و همچنین هنوز تعداد رنگ بیشتر ثابت نشده:46:
خواهش میکنم.دلیل گرمی و روشنی رنگ بخاطر Vivid بودن تصویر لپ تاپ است و تو حالت اورجینال این مسئله وجود نداره.البته عکسها رو بزرک کنید و مقایسه کنید چون اختلاف رزولیشن دارند.من با مقایسه از نزدیک در حالن اورجینال و اتصال هر دو کارت به صفحه نمایش سوم تفاوتی ندیدم.البته کارت PC من خیلی از لپ تاپ قویتره و به دلیل پردازش زیادتر جزئیات در نگاه اول Nvidia خیلی بهتر میاد اما در مورد تعداد رنگ بیشتر و کیفیت رنگ بیشتر AMD که این دوستمون اصرار دارند:به نظر من اشتباه است و هیچ اختلافی این بین نیست. (نظر شخصی:شاید تا حدودی بشه گفت که Nvidia بهتر هم هست البته خیلی محسوس نیست.)

millad1388
17-05-2011, 17:00

دقت زیاد!:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:: 18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18 ::18::18
خیلی ببخشید ولی اگر با مانیتور CRT مقایسه میکردید اونوقت اگر یک عمله را که هیچی ندونه! را هم می آوردید متوجه این اختلاف کیفیت رنگ وجشتناک میشد:5:
در ضمن شفافیت=کیفیت بالاتر رنگ و اگه شما با مانیتور CRT +VGa =امتجان میکردین به حرف من میرسیدید
در ضمن پیدا کردن مدرکی که ثابت کند ati=30bit.....nvidia=24bit مثل آب خوردن راخته و من میخواستم خودتون تست کنید تا واقعا به کیفیت رنگ ایمان بیآورید ولی دیدم همه بدون دلیل به من پریدند و....کلا حقیقت اینی هست که من میگم و اینکه اگر nvidia کیفیت رنگ را بالاتر ببره و در حد ati انجام بده اونوقت سرعتش تو بازیها کم میشه و من حالا جالاها امیدی به با کیفیت شدن رنگ کارتهای nvidia ندارم
و من هم نگفتم قضیه کیفیت بالاتر برای همه مهمه و حتی گفتم که برای خیل عطیمی که گرافیک را برای بازی میخواهند فرقی نداره ولی برای اشخاص حساس به کیفیت که برای مانیتور 8 بیت کیفیت رنگ 22 اینچ تو ایران 1 میلیون پول میدهند گفتم که یک وقت پولشون را دور نریزند
در نهایت از اینکه با صداقت حرف زدین خوشحال و متعجب شدم

Vaioman
17-05-2011, 17:29
دقت زیاد!:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:: 18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18 ::18::18
خیلی ببخشید ولی اگر با مانیتور CRT مقایسه میکردید اونوقت اگر یک عمله را که هیچی ندونه! را هم می آوردید متوجه این اختلاف کیفیت رنگ وجشتناک میشد:5:
در ضمن شفافیت=کیفیت بالاتر رنگ و اگه شما با مانیتور CRT +VGa =امتجان میکردین به حرف من میرسیدید
در ضمن پیدا کردن مدرکی که ثابت کند ati=30bit.....nvidia=24bit مثل آب خوردن راخته و من میخواستم خودتون تست کنید تا واقعا به کیفیت رنگ ایمان بیآورید ولی دیدم همه بدون دلیل به من پریدند و....کلا حقیقت اینی هست که من میگم و اینکه اگر nvidia کیفیت رنگ را بالاتر ببره و در حد ati انجام بده اونوقت سرعتش تو بازیها کم میشه و من حالا جالاها امیدی به با کیفیت شدن رنگ کارتهای nvidia ندارم
و من هم نگفتم قضیه کیفیت بالاتر برای همه مهمه و حتی گفتم که برای خیل عطیمی که گرافیک را برای بازی میخواهند فرقی نداره ولی برای اشخاص حساس به کیفیت که برای مانیتور 8 بیت کیفیت رنگ 22 اینچ تو ایران 1 میلیون پول میدهند گفتم که یک وقت پولشون را دور نریزند
در نهایت از اینکه با صداقت حرف زدین خوشحال و متعجب شدم

دوست عزیز باز هم که داری حرفهای بی سروته خودت رو میزنی.شما از عکسهایی که من گذاشتم چه جوری متوجه این نتیجه عظیم شدی.:18::18::18::18::18::18::18::18::18:عکس ا اختلاف رزولیشن دارند.عکسها رو بزرگ کن و بعد مقایسه کن.من که الان اورجینال عکسها جلومه همچین چیزی که شما میگی نمیبینم حالا شما چطور میبینی خدا میدونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erfan.B
17-05-2011, 17:50
[/COLOR]من بي طرف حرف مي زنم خودم رو پي سي 480 دارم لپ تاپم 5650 دارم مانيتورم 22 سامسونگ هست.من قبلاً به اين حرف دوستمون پي برده بودم ، كلاً ATI از NVIDIA رنگ ها رو شفاف تر نشون مي ده من با خروجي به اين نتيجه رسيدم. همين الانم اگه دقت كنين عكس هاي ATI واضح تر و روشن تره مي تونيد با FILL COLOR كد رنگ ها رو ببينيد و حرفاتون رو به هم اثبات كنيد. اين كه كي كدوم كمپاني رو ترجيح مي ده به نظرم سليقه اي هست ولي NVIDIA مشكلات خاص خودش رو داره مخصوصاً داستان BLUE SCREEN و قضيه ي هايبرنت و استندباي كه من هرگز با ATI با اون مواجه نشدم ولي با NVIDIA هميشه با اين موضوع دست و پنجه نرم كردم.
اميدوارم نتيجه رو همتون گرفته باشيد و الكي بحث و جدل نكنيد.
موفق باشيد.

Vaioman
17-05-2011, 18:06
[/COLOR]من بي طرف حرف مي زنم خودم رو پي سي 480 دارم لپ تاپم 5650 دارم مانيتورم 22 سامسونگ هست.من قبلاً به اين حرف دوستمون پي برده بودم ، كلاً ATI از NVIDIA رنگ ها رو شفاف تر نشون مي ده من با خروجي به اين نتيجه رسيدم. همين الانم اگه دقت كنين عكس هاي ATI واضح تر و روشن تره مي تونيد با FILL COLOR كد رنگ ها رو ببينيد و حرفاتون رو به هم اثبات كنيد. اين كه كي كدوم كمپاني رو ترجيح مي ده به نظرم سليقه اي هست ولي NVIDIA مشكلات خاص خودش رو داره مخصوصاً داستان BLUE SCREEN و قضيه ي هايبرنت و استندباي كه من هرگز با ATI با اون مواجه نشدم ولي با NVIDIA هميشه با اين موضوع دست و پنجه نرم كردم.
اميدوارم نتيجه رو همتون گرفته باشيد و الكي بحث و جدل نكنيد.
موفق باشيد.
بحث و جدل کدومه.شما هم از همه جا بیخبر داری شر بپا میکنی.اقا میلاد یه نظری داره و بدون مدرک هم میخواد ثابت کنه .بحث هم سر کمپانی خاصی نیست.

Erfan.B
17-05-2011, 18:09
بحث و جدل کدومه.شما هم از همه جا بیخبر داری شر بپا میکنی.اقا میلاد یه نظری داره و بدون مدرک هم میخواد ثابت کنه .بحث هم سر کمپانی خاصی نیست.

نه بابا شر كجا بود عزيز ، گفتم مثل بقيه ي تاپيك ها نشه آخرش هيچ كي كوتاه نمياد! آره اگه مدرك درست و حسابي تري داشت خوب بود ولي تجربي كه راست مي گه!

Vaioman
17-05-2011, 18:23
اخه مشکل اینجاست که تجربه ها متفاوته.من خودم مثل شما هر دو کارت رو دارم و بارها با حالت های مختلف تست کردم و تجربه ای که شما فرمودید رو متاسفانه کسب نکردم.

Erfan.
17-05-2011, 21:09
به خاطر متفاوت بودن معماری ها امکان تغییر رنگ و تفاوت وجود داره.

اما حرف ایشون الکی هست... اصلا ربطی به تعداد رنگ ها نداره.

millad1388
17-05-2011, 23:50
این آخرین پست من تو این تایپیک هست و شما را به خیر من را هم به سلامت
میخوام با جزیات بگم که چطور به این نتیجه رسیدم
یکزمانی من عاشق کارتهای nvidia بودم و دارندگان کارتهای ati را به بی عقلی متهم میکردم و هیچ وقت نسبت به هیچ برندی متعصب نبودم و نیستم و نخواهم بود ولی.................زمانی رسید که کارتهای سری 4000 ati اومد و من هم همیشه به دنبال بهترین نسبت کارایی به قیمت بودهام و...یک کارت ati خریدم و روی همون سیستم خودم گزاشتم و باورم نمیشد که همچین مانیتور با کیفیتی دارم! در حقیقت اونقدر شفاف و با کیفیت بود که فکر کردم کارت قبلیم شاید تو رنگ خراب بوده و یا شاید تو سریهلی جدید بهتر شده باشد و اومدم برای تحقیق تو همین فروم تو بحث تخصصی دلیل علمی اش را فهمیدم=مستقیم نبود
و تو اون بحث که بعدها خودم بهش ایمان آوردم گفته شده بود که کارتهای شرکت nvidia چرا از کیفیت رنگ 8 بیت برای هر رنگ هنوز استفاده میکند ولی ati از کیفیت ده بیتی برای هر رنگ اصلی؟و اصلا هم راجع به تار بودن صفحه نمایش و کیفیت غیر واقعی رنگهای کارت گرافیک nvidia صحبتی نشده بود
و من خودم بعدها رو چندین سیستم اون قضیه را که به خودم ثابت شده بود امتحان کردم از جمله برای برادر کوچکتر خودم که اون هم مثل شماها فکر میکرد و میگفت حتما مانیتورم کیفیت پایینه که اونهم فبول نمیکرد ولی وقتی براش کارت ati انداختم نه تنها به تار وبی کیفیت بودن رنگ تو کارتهای گرافیک برای بازی nvidia را قبول کرد و حتی دیگر حاضر نمیشود برای یک کارت nvidiaکه 3 برابر هم قدرت داشته باشه که نداره!پول بیشتری ول یکسانی بپردازد!
حالا دلیل واقعی من این بود که بفهمم تو یری fermi هم از همان کیفیت رنگ استفاده شده یا نه؟
و یکجورایی میخواستم یکدستی بزنم که همه با اصل قضیه مشکل دارند چه برسه به فرع
و چون خودم ذاتا به نحوه عملکرد nvidia بیشتر تمایل دارم میخواستم ببینم اگر کیفیتش فرق کرده برم و nvidia بخرم که ....
از قدیم گفتن کسی که خواب هست را میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش را به خواب زده نه
شماها هم اگه دلیلی ضد حرفهای من داشتید میگزاشتید =که ندارید:21::20::20:
در ضمن بارها گفتم که باید از مانیتور با کیفیت رنگ عالی مثل lcd 8 or 10bit panlیا crt 6500k استفاده کرد
و برایی تست هم متغیرها اینها است
منبع
گرافیک
صفحه نمایش
یعنی فقط این 3 مورد مهم است و بقیه موارد اهمیتی ندارد
در ضمن گفتم که بهترین حالت با صفحه نمایش crt 6500k واقعی بدست میآیدبا ویندوز xp
نه مثل خیلیها با پنل بیکیفیت TN که کلا قابلیت نمایش 16.7 میلیون رنگ را دارد
در ضمن هر شخصی هم میتونه این قضیه را تحقیق +آزمایش=نتیجه برسد
باز هم میگم وقتی برادر خود آدم تا قضیه ایی بهش اثبات نشه قبول نکنه پس شماها هم فقط با تست با اون شرایطی که گفتم میتونید به عمق فاجعه پی ببرید
در کل خودم را نسبت به کیفیت رنگ خیلی حساستر از عامه مردم میدونم ولی اونقدر اختلاف فاحشه که همه متوجه میشوند
در ضمن کیفیت رنگ کارت گرافیک به قدرت یا همون کارایی کارت گرافیک هیچ ارتباطی ندارذ
کلا من هدفم ااز فروم اینه که اطلاعات مفید و سازنده بدم و بگیرم نه ستاره جمع کردنه و نه توهین و....تا بقیه هم بتونند از تجربه من استفاده کنند
اگر هم گفتم از بازی عکس نندازین دلیلم این بود که منبع متغیر میشه و کلا تست را زیر سوال میبرد
در ضمن من برای هر گفته ام دلیل و مدرک دارم و هیچ وقت به خاطر ندانسته هایم دیگران را به تمسخر نمیگیرم
الآن یکنفر مدرکی مبنی بر اشتباه من بیاورد من نه تنها تا آخر عمر و زمانی که NVIDIA هست از اون کارتهای گرافیک استفاده میکنم باکه از تک تک اون طرفداران NVIDIA که مثل باند هستند هم عذر خواهی میکنم ولی متاسفانه شماها مدرکی ندارید و فقط دارین توهین و مسخره مبکنید واصلا مدارک بر علیه شما طرفداران NVIDIA است که باعث میشه به خاطر کمبود اطلاعات و درک و فهم توهین کنید
دیگر با ابلهان بحثی ندارم=خداحافظ و حوش باشین و من هم برای عقل دارتر شدن و درک بالاتر همه کره زمین دعا میکنم

Vaioman
18-05-2011, 12:49
با عرض پوزش باید به عرض شما برسونم که شما عادت کردی که یک طرفه بری قاضی.قبلآ طرفدار Nvidia بودی و ATI رو محکوم میکردی و الان برعکس شدی.ببین دوست عزیز هدف طرفداری از Nvidia یا AMD نیست.بلکه درک حقیقت است.ظاهرآ شما بحث رو اشتباه گرفتی!!!من برای شما شماره تلفن فرستادم گفتم بیا با هم با حضور یک شاهد از نزدیک بحث کنیم شما نیومدی.حالا چرا؟؟؟ بماند.من به خاطر حرف شما رفتم و 2 تا صفحه نمایش CTR از دوستان قرض گرفتم و با اونها تست کردم و متاسفانه باز هم به گفته های شما نرسیدم.شما میگی که دیگران مدرک ندارند.ببین یه مطلبی رو که همه میگن نیاز به دلیل نداره اما وقتی یه نفر میخواد با بقیه مخالفت کنه باید دلیل و مدرک ارائه کنه.شما به خود دو شرکت نگاه کن.این دو منتظرند تا یه سوتی کوچیک از هم بگیرند و بعد مثل پیراهن عثمان تو بوق و کرنا کنند که اون یکی چنان است و بهمان.حالا چطور یه همچین ضعف بزرگی(از دید شما) رو Nvidia داره و AMD تا حالا نفهمیده ؟؟؟ خدا میدونه!!!یکم بشین و فکر کن به نتایج جالبی هم مطمئنآ میرسی.

happyfeat
18-05-2011, 12:57
با عرض پوزش باید به عرض شما برسونم که شما عادت کردی که یک طرفه بری قاضی.قبلآ طرفدار Nvidia بودی و ATI رو محکوم میکردی و الان برعکس شدی.ببین دوست عزیز هدف طرفداری از Nvidia یا AMD نیست.بلکه درک حقیقت است.ظاهرآ شما بحث رو اشتباه گرفتی!!!من برای شما شماره تلفن فرستادم گفتم بیا با هم با حضور یک شاهد از نزدیک بحث کنیم شما نیومدی.حالا چرا؟؟؟ بماند.من به خاطر حرف شما رفتم و 2 تا صفحه نمایش CTR از دوستان قرض گرفتم و با اونها تست کردم و متاسفانه باز هم به گفته های شما نرسیدم.شما میگی که دیگران مدرک ندارند.ببین یه مطلبی رو که همه میگن نیاز به دلیل نداره اما وقتی یه نفر میخواد با بقیه مخالفت کنه باید دلیل و مدرک ارائه کنه.شما به خود دو شرکت نگاه کن.این دو منتظرند تا یه سوتی کوچیک از هم بگیرند و بعد مثل پیراهن عثمان تو بوق و کرنا کنند که اون یکی چنان است و بهمان.حالا چطور یه همچین ضعف بزرگی(از دید شما) رو Nvidia داره و AMD تا حالا نفهمیده ؟؟؟ خدا میدونه!!!یکم بشین و فکر کن به نتایج جالبی هم مطمئنآ میرسی.
دوست عزیزم بحث با این دوستمون متاسفانه هیچ نتیجه ای نخواهد داشت چون ایشون فقط منطق خودش رو قبول داره و هیچ مدرکی هم برای این حرف هایی که میزنه نداره
تو تاپیک قبلی هم که به قفل شدن منجر شد هم بنده و هم دوستان عکس هایی ا کارت هامون رو برای قانع شدن این دوستمون قرار دادیم اما هیچ نتیجه ای نداشت و باز هم مرغ ایشون 1 پا داشت به هین دلیل ادامه بحث با این دوستمون کاملا بی فایده هستش :10::13::11:

Erfan.B
18-05-2011, 15:42
دوستان ادامه دادن اين بحث واقعاً بي فايده است! هيچ مدركي دال بر اين كه رنگ هاي ati برتر از nvidia هست نداريم! و فاكتورهاي زيادي وجود داره كه باعث مي شه رنگ شفاف تر بشه ، حتي مي شه به صورت دستي هم رنگ ها و گاما رو اديت كرد و بايد همه ي فاكتورها يكسان باشند شايد اصلاً درست نباشه مثلاً من 480 رو با 5650 مقايسه كنم! من خودم تعصبي رو اين موضوع نداشتم و وقتي آقا ميلاد اين بحث رو پيش كشيد ياد تجربه ي خودم افتادم و واستون بازگو كردم ولي اگه اين تفاوت هم باشه فقط مخصوص صفحه دسك تاپ مي شه و رو قضيه ي 1080p و بازي قطعاً nvidia چيز ديگه اي هست!
در هر صورت اين جا رو هم يه نگاهي بندازين من تو اينترنت خيلي سرچ كردم همه مثل خودمون دليل جالبي ندارن و اين بحث تنها مخصوص فاروم ما نيست‌:‌
تقاضا دارم با توجه به بي مدركي و زائد بودن اين بحث ، هر چه سريع تر اين تاپيك بسته شود.
با تشكر.

Vaioman
18-05-2011, 16:13
دوستان ادامه دادن اين بحث واقعاً بي فايده است! هيچ مدركي دال بر اين كه رنگ هاي ati برتر از nvidia هست نداريم! و فاكتورهاي زيادي وجود داره كه باعث مي شه رنگ شفاف تر بشه ، حتي مي شه به صورت دستي هم رنگ ها و گاما رو اديت كرد و بايد همه ي فاكتورها يكسان باشند شايد اصلاً درست نباشه مثلاً من 480 رو با 5650 مقايسه كنم! من خودم تعصبي رو اين موضوع نداشتم و وقتي آقا ميلاد اين بحث رو پيش كشيد ياد تجربه ي خودم افتادم و واستون بازگو كردم ولي اگه اين تفاوت هم باشه فقط مخصوص صفحه دسك تاپ مي شه و رو قضيه ي 1080p و بازي قطعاً nvidia چيز ديگه اي هست!
در هر صورت اين جا رو هم يه نگاهي بندازين من تو اينترنت خيلي سرچ كردم همه مثل خودمون دليل جالبي ندارن و اين بحث تنها مخصوص فاروم ما نيست‌:‌
تقاضا دارم با توجه به بي مدركي و زائد بودن اين بحث ، هر چه سريع تر اين تاپيك بسته شود.
با تشكر.

بازم خوبه که شما اهل منطق هستی و میگی که مدرکی برای اثبات حرفهای این دوستمون نیست.این مسئله رنگ همونطور که گفتم سلیقه ای و تجربی است.حالا این اقا میخواد که این مسئله رو تبدیل کنه به یه اصل و قانون و تازه متاسفانه تو همه تاپیک ها هم اصرار رو این مسئله داره.به هر حال مرسی.

Erfan.B
18-05-2011, 16:29
بازم خوبه که شما اهل منطق هستی و میگی که مدرکی برای اثبات حرفهای این دوستمون نیست.این مسئله رنگ همونطور که گفتم سلیقه ای و تجربی است.حالا این اقا میخواد که این مسئله رو تبدیل کنه به یه اصل و قانون و تازه متاسفانه تو همه تاپیک ها هم اصرار رو این مسئله داره.به هر حال مرسی.

دوست من به قول خود شما بايد يه دليل محكم باشه كه من شركت nvidia رو ببرم زير سؤال؟! همين جوري بدون مدرك و منطق كه نمي شه! در ضمن من هيچ جا از اين داستان بيت نديدم! و به قول شما مسئله ي رنگ سليقه اي هست! شايد اصلاً يكي رنگ تيره خوشش بياد! مثل همون داستان اشباع رنگ توي دوربين هاي عكاسي هستش ، يكي دوست داره رنگ عكسش اشباع تر باشه يكي خوشش نمياد! به قول شما نمي شه اين رو اصل قرار داد...
در مجموع بحث رو ادامه ندين هر كي هم مي خواد چه nvidia بگيره چه ati سليقه ي خودشه و مشكلي تو بازي كردن حداقل نيست.

@vaioman : خواهش دوست عزيز:46:

Arthas_02
19-05-2011, 09:35
من که هر چی دقت میکنم نمیتونم تفاوت خاصی رو
بین این ها ببینم ولی به نظر من nvidia کمی شفاف تر به نظر میرسه .
دوست عزیز لطفا دیگه این بحث رو ادامه نده و ما رو نخندون با این حرفات دلم درد گرفت :27::27::27: