ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل DVD-RW لپتاپ XPS M1530

sari-1369
10-05-2011, 08:24
سلام خدمت اساتید انجمن .

دوستان ، این dvd رایتر xps هم واقعا اعصاب مارو بهم روخت . از چندین وقت پیش که به زور میشد یه Dvd باهاش رایت کرد و الان هم که 2 روزی میشه که دیگه هیچی dvd و cd رو نمیخونه :41: . dvd رو داخل میکشه ولی توی درایوش چیزی نشون نمیده و میگه که درایو خالی هستش.

به نظر شما مشکل از کجاست ؟ کلهم dvd راترِ خراب شده ؟

biostar
10-05-2011, 09:01
احتمالا کلا خراب شده.

ارزش تعمیر هم فکر نکنم داشته باشه. قیمت یک نو و با گارانتیش فکر کنم حدود 70 تومان هست. شاید هم ارزون تر

jafarian
10-05-2011, 09:16
سلام خدمت اساتید انجمن .

دوستان ، این dvd رایتر xps هم واقعا اعصاب مارو بهم روخت . از چندین وقت پیش که به زور میشد یه Dvd باهاش رایت کرد و الان هم که 2 روزی میشه که دیگه هیچی dvd و cd رو نمیخونه :41: . dvd رو داخل میکشه ولی توی درایوش چیزی نشون نمیده و میگه که درایو خالی هستش.

به نظر شما مشکل از کجاست ؟ کلهم dvd راترِ خراب شده ؟

اول ازهمه سیستم عاملتون چنج کنید....اگرگارانتی نداره که خودتون بتونید ازپشت لپ تاپ پیچ مخصوصش بازکنید بعد حالت کشویی داره بکشین بیاد بیرون چشمیشم با آب و پنبه تمیزکنیدالبته یک پتانسیومترهم واسه تنظیم داره که شما دست نزنید بهتره بعدش به همون صورت کشویی که درآوردین جابزارین بسته بشه پیچشم ببندین و چک کنید :20:

sari-1369
10-05-2011, 16:53
ممنون از راهنمایی هاتون :)

فعلا دارم میرم که سر از تن لپتاپ جدا کنم :D تا ببینم چی میشه .

میام نتیجه رو دوباره اعلام میکنم :D

sari-1369
17-05-2011, 15:59
دوست عزیز ، به مدل لپتاپ که ذکر کردم هم دقت میکردین بد نبود :D

به اون راحتی که شما گفتین نبود در اوردن دی وی دی رایترش . کل لپتاپو مجبور شدم باز کنم . دقیقا اخرین چیزی که تو لپتاپ بود همین دی وی دی رایترش بود :d فقط مادر برد رو باز نکردم دیگه :)) به هر حال . فعلا که درست شده داره کار میکنه .

[دوستان دقت کنن من خودم بازش نکردم و یکی از دوستام که تعمیرات سخت افزار انجام میده باز و جمع کرد لپتاپمو ، اگر آشنایی کافی رو ندارین نرین به سمت این کارا که ممکنه پیچ یا قطعه اضافه بیارین مثل من :D ]