ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پيشنهاد عجيب و جالب پله براي تعويض قانون فوتبال

nar nia
09-05-2011, 19:49
مرواريد سياه قصد دارد با ارائه چند پيشنهاد به جذاب تر شدن فوتبال کمک کند، پيشنهادهايي که در صورت تصويب مي توانند در جام جهاني 2014 برزيل براي اولين بار به کار گرفته شوند.

به گزارش پارس توریسم، پله، اسطوره‌ي برزيلي فوتبال جهان قصد دارد با کمک و همکاري هموطنش کافو و بابي چارلتون فيفا را به انجام تغييراتي در فوتبال مجاب کند. پله دليل اين تغييرات را کمک به جذاب شدن فوتبال مي داند.

يکي از موضوعات پيشنهادي پله تغيير در قانون ديوار دفاعي هنگام خطاست. به گزارش ورزش 3، ستاره‌ي برزيل در جام هاي جهاني دهه60 و 70 درباره‌ي اين قوانين مي گويد: زماني که خطا صورت مي گيرد زمان زيادي تلف مي شود تا ديوار دفاعي شکل گيرد. علاوه بر اين قرار دادن اين تعداد مدافع نوعي بي عدالتي است.

پله ادامه مي دهد:‌ زماني که من در سانتوس بازي مي کردم گاهي اوقات يک،‌دو، سه يا چهار بازيکن را از پيش رو بر مي داشتم و نفر پنجم روي من مرتکب خطا مي شد. بعد از آن تمام بازيکناني که آنها را دريبل زده بودم مي آمدند و دوباره روبروي من قرار مي گرفتند. اين قانون بايد عوض شود.

پله که براي اهداي جايزه‌ي خاوير هرناندس،‌ مهاجم تيم فوتبال منچستريونايتد به مکزيک سفر کرده بود در پايان گفت: بدون ترديد او بازيکن بزرگي است و بايد ببينيم در آينده در تيم ملي مکزيک چه خواهد کرد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

shutdown
09-05-2011, 19:59
مطمئن هستید خبر جدیده؟؟؟؟هرناندز الان نباید مکزیک باشه!

وین رونی
10-05-2011, 17:16
منم پیشنهاد می کنم جای نقطه کرنر و پنالتی عوض بشه

shutdown
10-05-2011, 18:47
منم پیشنهاد می کنم جای نقطه کرنر و پنالتی عوض بشه
درود بر شما:31:(به سبک طنز مهران مدیری:دی)
درود بر شما:دی
نه ولی اینحوری خیلی بده....بعد باید یه گروه کارشناس بیارن تا ببینند بازیکن هایی که دریبل خوردن جای دریبل خوردنشون کجاس که 2باره برن سر جاهاشون!!!
همون کارت که میدن بعد خطا کافیه دیگه....

A.N.A.P
10-05-2011, 19:33
به نظرم قوانین بزرگ نباید تغییر کنه چون فوتبال ممکنه حس و حالش عوض بشه !

قوانین کوچک مثل کمک داور سوم و این چیزا جزئی هستن و زیاد فوتبال رو عوض نمیکنن !

بی باک بی بال
10-05-2011, 20:11
اره مثل کشتی کلا ری ده میشه توی فوتبال

hojjatinho
10-05-2011, 21:37
البته واسه پنالتی می شه یه جور دیگه هم زد ها!
بازیکن پشت به توپ باشه زیر چشمی هم نگاه نکنه بعد یه دروازه کوچک اندازه پایه این سطل اشغال پارکی ها هست:31: از اونا بزارن ! :31::31:
ولی جدای از شوخی خوبی فوتبال به اینه که مثل کشتی و تکواندو و ... تند به تند قانون عوض نمی کنه
.................................................. ............................
چند وقت پیش داشتم یه فوتبال قدیمی می دیدم بازیکن پاس به عقب می داد داروازبان با دست بر می داشت بعد دوباره می انداخت به بازیکن توی خط دفاع یه کم پاسکاری و بازم به دروازه بان و...:31:
خدایی قانون پاس رو به عقب به دروازه اگه نبود فوتبال خیلی خنک می شد !

malkemid
15-06-2011, 14:02
مرواريد سياه قصد دارد با ارائه چند پيشنهاد به جذاب تر شدن فوتبال کمک کند، پيشنهادهايي که در صورت تصويب مي توانند در جام جهاني 2014 برزيل براي اولين بار به کار گرفته شوند.

به گزارش پارس توریسم، پله، اسطوره‌ي برزيلي فوتبال جهان قصد دارد با کمک و همکاري هموطنش کافو و بابي چارلتون فيفا را به انجام تغييراتي در فوتبال مجاب کند. پله دليل اين تغييرات را کمک به جذاب شدن فوتبال مي داند.

يکي از موضوعات پيشنهادي پله تغيير در قانون ديوار دفاعي هنگام خطاست. به گزارش ورزش 3، ستاره‌ي برزيل در جام هاي جهاني دهه60 و 70 درباره‌ي اين قوانين مي گويد: زماني که خطا صورت مي گيرد زمان زيادي تلف مي شود تا ديوار دفاعي شکل گيرد. علاوه بر اين قرار دادن اين تعداد مدافع نوعي بي عدالتي است.

پله ادامه مي دهد:‌ زماني که من در سانتوس بازي مي کردم گاهي اوقات يک،‌دو، سه يا چهار بازيکن را از پيش رو بر مي داشتم و نفر پنجم روي من مرتکب خطا مي شد. بعد از آن تمام بازيکناني که آنها را دريبل زده بودم مي آمدند و دوباره روبروي من قرار مي گرفتند. اين قانون بايد عوض شود.

پله که براي اهداي جايزه‌ي خاوير هرناندس،‌ مهاجم تيم فوتبال منچستريونايتد به مکزيک سفر کرده بود در پايان گفت: بدون ترديد او بازيکن بزرگي است و بايد ببينيم در آينده در تيم ملي مکزيک چه خواهد کرد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راست میگه ها!!! منطق خوبی داره این حرفش