مشاهده نسخه کامل
: ریست کارتریج
با سلام به همه ی دوستان عزیز
میخواستم نحوه ی ریست کارتریج انواع پرینتر رو توضیح بدین و کلا هر گونه اطلاعاتی در مورد ریست کارتریج دارید بنویسید
اصلا چرا باید کارتریج رو ریست کرد و چه موقع میفهمیم که کارتریج باید ریست بشه و چه مشکلاتی باید برای پرینتر به وجود بیاد تا ما تصمیم به ریست کارتریج بگیریم
ممنون میشم به طور کامل به سوالاتم پاسخ بدید با تشکر از دوستان
mehran gorji
09-05-2011, 09:59
با سلام به همه ی دوستان عزیز
میخواستم نحوه ی ریست کارتریج انواع پرینتر رو توضیح بدین و کلا هر گونه اطلاعاتی در مورد ریست کارتریج دارید بنویسید
اصلا چرا باید کارتریج رو ریست کرد و چه موقع میفهمیم که کارتریج باید ریست بشه و چه مشکلاتی باید برای پرینتر به وجود بیاد تا ما تصمیم به ریست کارتریج بگیریم
ممنون میشم به طور کامل به سوالاتم پاسخ بدید با تشکر از دوستان
عزیزم ریست به منظور 0 کرن کنتور پرینتر است.
بستگی به دستگاه دارد.
بعضی ها قابلیت ریست نرمافزاری رو دارند و بعضی ها فقط باید سخت افزاری حل شود.
مدل پرینتر را بگویید تا ریست مربوط به ان را توضیح کامل دهم.
واسه اینکه همرو یه جا بخوام بگم 20 صفحه میشه9
سلام
اگر امکان دارد ریست پرینتر اپسون مدل r290 را بفرمایید.
با تشکر
بستگی به دستگاه دارد.
با تشکر از شما دوست گرامی
من پرینترم مشکلی نداره و نمیخوام ریستش بکنم ....
سوالم بیشتر جنبه ی آموزشی داشت تا حل مشکلم من فقط میخواستم به طور مختصر ومفید ریست انواع کارتریج پرینتر رو یاد بگیرم تا اگه یه روزی نیاز شد بلد باشم
حالا شما هم نیاز نیست 20 صفحه توضیح بدید که ......:18:
شما هر پرینتری که دوست دارید شروع کنید به آموزش و همون رو به پایان برسونید برای بقیه ی پرینتر ها هم بقیه ی دوستان حتما کمکتون میکنند هدف من بیشتر ایجاد یه تاپیک جامع در مورد این کار بود
اگه لینک مفیدی هم در مورد این مشکل دارید بزارید ممنون میشم....
حالا اگه هستید که شروع کنید بسم الله
mehran gorji
09-05-2011, 11:18
با تشکر از شما دوست گرامی
من پرینترم مشکلی نداره و نمیخوام ریستش بکنم ....
سوالم بیشتر جنبه ی آموزشی داشت تا حل مشکلم من فقط میخواستم به طور مختصر ومفید ریست انواع کارتریج پرینتر رو یاد بگیرم تا اگه یه روزی نیاز شد بلد باشم
حالا شما هم نیاز نیست 20 صفحه توضیح بدید که ......:18:
شما هر پرینتری که دوست دارید شروع کنید به آموزش و همون رو به پایان برسونید برای بقیه ی پرینتر ها هم بقیه ی دوستان حتما کمکتون میکنند هدف من بیشتر ایجاد یه تاپیک جامع در مورد این کار بود
اگه لینک مفیدی هم در مورد این مشکل دارید بزارید ممنون میشم....
حالا اگه هستید که شروع کنید بسم الله
پرینتر هایسامسونگ بعضی ها نیا به نرم افزار ریستر مربوط به خودشون است.یه فیل exe است که اجرا میشود.و بعضی ها نیاز به ترفند است که داستان خاص خودشو داره.یک سری با نرم افزار جئاب نمیدهد و باید چیپ ریستر 8 پایه مربوط به به پرینتر و ان سال و ماه تولید پرینتر بر میخورد.
پرینتر های اچ پی در مورد لیزری های رنگی بر میخورد که باید چیپ روی کارتریج بخری بستگی به مدل پرینتر دارد اما معمولش دونه ای 5 تومنه.یعنی 4 تا کارتریج 4 تا چیپ.
پرینتر های برادر یک سری نیاز ترفند دارد که بر میخورد به چرخ دنده.
لکس مارک چیپ روی کارتریج عوض میشود.
آقا مهران راستش رو بخوای من که از چیز زیادی از نوشته هات نفهمیدم
شما دیگه خیلی مختصر همه چیز رو توضیح دادی...
فکر میکنم اینجوری چیزی بچه ها نفهمند پس بهتره شما همون یکی از پرینتر ها هر کدوم رو دوست داری توی یکی دو تا پست توضیح کامل بدی تا کم کم تاپیک کامل بشه
منظورم از توضیح کامل اینه که اگه نیاز به نرم افزار هست حداقل اسم نرم افزار یا یه لینک برای دانلود نرم افزار رو بزارید و همچنین نحوه ی استفاده یا اگه آموزشی هم داره به طور مختصر بدید
و اگر هم قراره آی سی یا چیپش تعویض بشه حداقل شماره ی روی آی سی و مکانش رو روی برد بگید و اگه امکانش هست یه عکس هم از برد با مشخص کردن آی سی هایی که باید تعویض بشه قرار بدید با تشکر
mehran gorji
11-05-2011, 12:28
آقا مهران راستش رو بخوای من که از چیز زیادی از نوشته هات نفهمیدم
شما دیگه خیلی مختصر همه چیز رو توضیح دادی...
فکر میکنم اینجوری چیزی بچه ها نفهمند پس بهتره شما همون یکی از پرینتر ها هر کدوم رو دوست داری توی یکی دو تا پست توضیح کامل بدی تا کم کم تاپیک کامل بشه
منظورم از توضیح کامل اینه که اگه نیاز به نرم افزار هست حداقل اسم نرم افزار یا یه لینک برای دانلود نرم افزار رو بزارید و همچنین نحوه ی استفاده یا اگه آموزشی هم داره به طور مختصر بدید
و اگر هم قراره آی سی یا چیپش تعویض بشه حداقل شماره ی روی آی سی و مکانش رو روی برد بگید و اگه امکانش هست یه عکس هم از برد با مشخص کردن آی سی هایی که باید تعویض بشه قرار بدید با تشکر
تو این پست هم یک سری توضیحات است یکی از تاپیکهاست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحات اخرشو بیشتر توضبح دادم
mehransystem1122
11-05-2011, 17:42
سلام پرينتر من HP c4183 هست و سه كاره هستش و اخيرا اروري ميده كه ميگه كارتريج سمت راست (سياه) رو ساپورت نميكنم و نه ميزاره اسكن كنم و قفل رو اين صفحه كرده،آيا كد ريست يا روشي هست كه بدون خريدن يه كارتريج ديگه با همون كارتريج كار كنه ؟
mehran gorji
11-05-2011, 19:01
سلام پرينتر من HP c4183 هست و سه كاره هستش و اخيرا اروري ميده كه ميگه كارتريج سمت راست (سياه) رو ساپورت نميكنم و نه ميزاره اسكن كنم و قفل رو اين صفحه كرده،آيا كد ريست يا روشي هست كه بدون خريدن يه كارتريج ديگه با همون كارتريج كار كنه ؟
یکی از کارتریج ها سوخته احتمالا.
کارتریج را در بیاورید و با الکل جلوی کارتریج را تمیز کنید و جا یزنید اگر نشد .
باید کارتریج مشابه باشد تا تست شود.
omid aboozari
01-06-2011, 17:43
سلام دوستان عزيز
من يك پرينتر اپسون دارم با 6 تونر رنگ كه به صورت لوله كه روي اون وصل ميشه جوهر بهش اضافه مي شه .
حالا چند وقتيه كه از هد اون خود به خود رنگ ميزنه بيرون و تمام جون دستگاهم رو پر كرده .
ضمنا بگم اين مشكل بعد از اينكه جوهر اون تموم شد به وجود اومد . كسي هست بهم كمك كنه ؟:19:
:2:
:11:
pesilium
01-06-2011, 20:17
بستگی به دستگاه دارد.
کنن 2700 پیکسما این قابلیت رو داره؟
mehran gorji
01-06-2011, 20:30
نه 2700 گاهی تا 3 بار شارژ جواب میده و گاهی تا 1 بار.
باید باش بسازی.
شاید ریستری باشه اما من تا حالا نزدم
mohsen_ppmp
01-06-2011, 21:22
سلام من نرم افزار ریست اپسون px650 رو نیاز دارم اگر بذارید ممنون میشم
mehran gorji
06-06-2011, 07:56
سوالتان را در این تاپیک بزارید و از اقای mohammad.t درخواست کنید اصلاعاتی از اپسون ندارم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید برید کیتشو بگیرید وصل کنید به چیپ روی کارتریج وقتی چراغش سبز شد یعنی ریست شده بعد میتونید کارترج رو شارژ کنید حدودا 20 تومنه قیمتش
goodworm
05-07-2012, 11:02
با سلام مدل پرینتر من canon pixma ip 3300 هستش که به روش زیر ریست شد . فقط بعد از ریست شدن باید رفت قسمتی که درایو پرینتر رو نشون میده (Printers and Faxes) تو ویندوز ایکس پی و روی درایو جدید رو دیفالتش کرد ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت Best Solutionروشش نوشته.
msadeghy.1371
05-09-2012, 00:29
سلام من یک پرینتر canon mg2140 خریدم و بعد از یک روز کار کردن باهاش متوجه شدم پیغام low ink داد بعد از اون با سرنگ به کارتریجش جوهر تزریق کردم اما پیغام بر طرف نشد تا اینکه بعد از چند صفحه چاپ پرینتر از کار افتاد. حالا می خوام ببینم چطور می تونم این کاتریج رو ریست کنم؟ آیا باید برای هر روز استفاده از این پرینتر 50 هزار تومان پول یه کاتریج نو بدهم؟ لطفا کمک کنید کار خیلی فوری دارم
سلام من یک پرینتر canon mg2140 خریدم و بعد از یک روز کار کردن باهاش متوجه شدم پیغام low ink داد بعد از اون با سرنگ به کارتریجش جوهر تزریق کردم اما پیغام بر طرف نشد تا اینکه بعد از چند صفحه چاپ پرینتر از کار افتاد. حالا می خوام ببینم چطور می تونم این کاتریج رو ریست کنم؟ آیا باید برای هر روز استفاده از این پرینتر 50 هزار تومان پول یه کاتریج نو بدهم؟ لطفا کمک کنید کار خیلی فوری دارم
سلام دوست عزیز
من مدلی مشابه دارم.
در پرینتر من بعد از یه مقدار پرینت، پیغام خطا نبود رنگ میده و میگه اگر می خواید کلا بی خیال این خطا بشید و سیستم تشخیص مقدار رنگ باقیمانده در کارتریج رو غیر فعال کنید، دکمه کنسل رو چند ثانیه نگهدارید. (که در واقع همچین سیستمی وجود نداره و یه شمارنده هست که بعد مقدار خاصی ارور میده)
بعد از اون پرینتر به حالت عادی کار می کنه و خودتون باید حواستون به تموم شدن رنگ باشه چون دیگه تو کامپیوتر چیزی در این مورد نشون نمیده.
موفق باشید
لطفا ریست کاتریج پرینتر چند کاره CANON MX320 را توضیح بدید . ممنون
msadeghy.1371
05-09-2012, 09:49
خیلی ممنون از جوابتون اما این کاتریجی که با یه روز کار دیگه دستگاه نمیشناسه رو باید بندازم بره؟ هیچ راهی مثه تعویض چیپ ست و ... وجود نداره؟ می ترسم یکی دیگه هم بخرم به همین بلا دچار بشه
لطفا ریست کاتریج پرینتر چند کاره CANON MX320 را توضیح بدید . ممنون
سلام دوست من
کارتریج های دستگاه شما نیاز به ریست ندارن.
بعد از مقداری استفاده از کارتریج اصلی، پیام نبود جوهر رو میده و دیگه پرینتر تون نمی تونه کار کنه و میگه اگر می خواید کلا بی خیال این خطا بشید و سیستم تشخیص مقدار رنگ باقیمانده در کارتریج رو غیر فعال کنید، دکمه کنسل رو چند ثانیه نگهدارید. (که در واقع همچین سیستمی وجود نداره و یه شمارنده هست که بعد مقدار خاصی ارور میده)
اگر دکمه کنسل رو چند ثانیه نگه دارید، اون سیستم غیر فعال میشه و بعد از اون پرینتر به حالت عادی کار می کنه و خودتون باید حواستون به تموم شدن رنگ باشه چون دیگه تو کامپیوتر چیزی در این مورد نشون نمیده.
اگر کارتریج ها رو به خوبی شارژ، استفاده و نگهداری کنید، بسیار شارژ میشن.
اما راهی برای فول کردن کانتر کارتریج این پرینت روجود نداره و شما باید به همین شیوه فوق عمل کنید.
موفق باشید
خیلی ممنون از جوابتون اما این کاتریجی که با یه روز کار دیگه دستگاه نمیشناسه رو باید بندازم بره؟ هیچ راهی مثه تعویض چیپ ست و ... وجود نداره؟ می ترسم یکی دیگه هم بخرم به همین بلا دچار بشه
بله، متاسفانه اگر دستگاه کارتریج شما رو نشناسه، دیگه از اون کارتریج نمیشه استفاده کرد.
این نوع کارتریج ها چون هد همراهشون هست، بعد از سوختن فقط به درد بازیافت می خورن!
به پیام های دستگاه توجه کنید، شاید منظورش این نباشه!
موفق باشید
آقا امروز پرینترم رو که روشن کردم صفحه ال سی دیش خطای U051 داد ( برای هر دو کاتریج رنگی و سیه و سفید ) بردم نمایندگی گفت کاتریجات سوخته باید یه جفت نو بخری
که میشه 90 هزار تومان !!! . من با دستگاهم به خوبی کار کردم به چی دلیل جفت کاتریج ها امروز سوخت تا دستگاه رو روشن کردم ؟؟؟؟؟؟
آقا امروز پرینترم رو که روشن کردم صفحه ال سی دیش خطای U051 داد ( برای هر دو کاتریج رنگی و سیه و سفید ) بردم نمایندگی گفت کاتریجات سوخته باید یه جفت نو بخری
که میشه 90 هزار تومان !!! . من با دستگاهم به خوبی کار کردم به چی دلیل جفت کاتریج ها امروز سوخت تا دستگاه رو روشن کردم ؟؟؟؟؟؟
بله، متاسفانه کارتریج هاتون سوخته. (البته دربیارید و قسمت کانکتورهاشو با الکل تمیز کنید شاید فرجی شد!)
من همین مدل رو دارم و تا به حال دوکارتریج مشکی براش خریدم و هرکدوم بیش از 30 بار شارژ شدن. شما چقدر از کارتریج هاتون استفاده کردید؟
والا من استفاده زیادی نداشتم شاید در هفته به زور 5 صفحه هم پرینت میکردم البته بیشتر سیاه و سفید . از دو سال پیش که پرینتر را خریدم تا یک ماه پیش که مجدد کارتریج هاش
رو شارژ کردم کلا فکر کنم 15 بار شارژ شده . امروز لازم داشتم چند صفحه پرینت کنم تا دستگاه رو روشن کردم رو ال سی دیش پیغام U051 برای هر دو کارتریج رو داد . حالا باید
دو تا کارتریج هم بخرم . دستگاه رو دو سال پیش 100 هزار خریدم حالا باید براش 90 هزار تومان کارتریج بخرم :41:
دوست عزیز شما میدونید علت اینکه کارتریج ها میسوزند چیه ؟ و چه راکارهایی رو میشه به کار بست که از سوختن کارتریج ها جلوگیری به عمل بیاد ؟؟؟
چون خداییش من با دستگاه خیلی خوب کار کردم و کم استفاده کردم همونطور که گفتم در هفته به زور 5 صفحه باش پرینت میزدم
والا من استفاده زیادی نداشتم شاید در هفته به زور 5 صفحه هم پرینت میکردم البته بیشتر سیاه و سفید . از دو سال پیش که پرینتر را خریدم تا یک ماه پیش که مجدد کارتریج هاش
رو شارژ کردم کلا فکر کنم 15 بار شارژ شده . امروز لازم داشتم چند صفحه پرینت کنم تا دستگاه رو روشن کردم رو ال سی دیش پیغام U051 برای هر دو کارتریج رو داد . حالا باید
دو تا کارتریج هم بخرم . دستگاه رو دو سال پیش 100 هزار خریدم حالا باید براش 90 هزار تومان کارتریج بخرم :41:
دوست عزیز شما میدونید علت اینکه کارتریج ها میسوزند چیه ؟ و چه راکارهایی رو میشه به کار بست که از سوختن کارتریج ها جلوگیری به عمل بیاد ؟؟؟
چون خداییش من با دستگاه خیلی خوب کار کردم و کم استفاده کردم همونطور که گفتم در هفته به زور 5 صفحه باش پرینت میزدم
من خیلی نمی تونم در مورد علت سوختن کارتریج ها نظر بدم، چون از نظر کارخونه این کارتریجا یک بار مصرف اند و بعد اینکه تموم شد باید نوشو بخرید، بنابراین بعید نیست سیستمی توش طراحی کرده باشه که بعد از مدتی بسوزه، چون کارتریج اول من هم که سوخت تقریبا بعد از همین مدت سوخت!
اما در مورد قیمت کارتریج ها:
اگر از نمایندگی بخرید براتون ارزون تر می افته، زمانی که تو بازار کارتریج مشکی 33 تومن بود، از نمایندگی خریدم 27 تومن.
از طرفی دست دوم رو هم به قیمت ارزون تر می تونید بخرید، یه نمونه: فروش پرینتر تک کاره کانن ip2700 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و یا می تونید دستگاه تک کاره ip2700 بخرید که دوتا کارتریح شما رو داره و قیمتش هم شاید از قیمت دو تا کارتریج کمتر باشه!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D9%86-Canon-PIXMA-IP2700
قبلش تمیز کنید شاید مشکلش حل شد!
موفق باشید
چطوری باید تمیزش کنم دوست عزیز ؟؟؟
چطوری باید تمیزش کنم دوست عزیز ؟؟؟
ابتدا کارتریج ها رو در بیارید، بعد با یه پنبه یا دستمالی که پرز نده و آغشته به الکل باشه جلو شو و قسمتی که کانکتور هاش هست (همون قسمت که مربع های کوچک طلایی رنگ داره) رو تمیز کنید. توجه کنید که منظورم زیر کارتریج و قسمتی که رنگی هست نیست!
البته به این روش خیلی امیدوار نباشید!
یه نکته:
موقعی که کارتریج مشکی من سوخته بود، گاهی ارور هر دو کارتریج رو میداد، اما اکثر فقط می گفت کارتریج مشکی سوخته.
تمیزش کردم دوست عزیز اما فایده نداشت...
من میترسم برم یک جفت کارتریج بخرم 90 هزار تومان و اونم بسوزه اینجوری پولمم میسوزه . به نظرم یک پرینتر تک کاره لیزری سیاه و سفید بردارم دردسرش کمتره . یه ارزونش
چند در میاد ؟
msadeghy.1371
06-09-2012, 17:24
بله، متاسفانه اگر دستگاه کارتریج شما رو نشناسه، دیگه از اون کارتریج نمیشه استفاده کرد.
این نوع کارتریج ها چون هد همراهشون هست، بعد از سوختن فقط به درد بازیافت می خورن!
به پیام های دستگاه توجه کنید، شاید منظورش این نباشه!
موفق باشید
بازهم از جواب شما متشکرم اما یه چیزی برای من روشن نشده. ببینید من پرینتری که گرفتم حدود 10 تا برگ باهاش پرینت کردم و بعد از اون پیغام کمبود جوهر داده بعد من بهش جوهر تزریق کردم و پیغام رفع نشد تا اینکه بعد از چاپ حدود 5 برگ دیگه یهو یه ارور داد که جوهر تموم شده(با اینکه من به پرینتر 2بار جوهر تزریق کردم) و دیگه هرچی کاتریج رو روش می ذارم چراغ کاتریج رنگش خاموش نمی شه. حالا اگه من دوباره یه کاتریج بخرم که همین قضیه پیش میاد. نه؟ دوباره حد اکثر 10 تا برگ برام 50 تومان در میاد. شما چطوری ازش استفاده می کنی؟
راستی اون عکسایی که من چاپ کردم خیلی کیفیت نداشت آیا می تونم با این پرینتر با کیفیت عکسهایی که عکاسای بیرون چاپ می کنند چاپ کنم؟ خیلی از راهنماییتو ممنون.
بازهم از جواب شما متشکرم اما یه چیزی برای من روشن نشده. ببینید من پرینتری که گرفتم حدود 10 تا برگ باهاش پرینت کردم و بعد از اون پیغام کمبود جوهر داده بعد من بهش جوهر تزریق کردم و پیغام رفع نشد تا اینکه بعد از چاپ حدود 5 برگ دیگه یهو یه ارور داد که جوهر تموم شده(با اینکه من به پرینتر 2بار جوهر تزریق کردم) و دیگه هرچی کاتریج رو روش می ذارم چراغ کاتریج رنگش خاموش نمی شه. حالا اگه من دوباره یه کاتریج بخرم که همین قضیه پیش میاد. نه؟ دوباره حد اکثر 10 تا برگ برام 50 تومان در میاد. شما چطوری ازش استفاده می کنی؟
راستی اون عکسایی که من چاپ کردم خیلی کیفیت نداشت آیا می تونم با این پرینتر با کیفیت عکسهایی که عکاسای بیرون چاپ می کنند چاپ کنم؟ خیلی از راهنماییتو ممنون.
من عرض کردم، اون پیامی که میده از روی مقدار جوهر تو کارتریج نیست، بلکه بعد از مقدار خاصی چاپ ارور میده. بنابراین ریختن جوهر تو کارتریج در دادن اون ارور هیچ تاثیری نداره.
شما این پرینتر رو نو گرفتید؟
نگهداشتن دکمه کنسل رو امتحان کنید.
دقیقا ارور و کدی که میده رو اینجا بنویسید.
من میترسم برم یک جفت کارتریج بخرم 90 هزار تومان و اونم بسوزه اینجوری پولمم میسوزه . به نظرم یک پرینتر تک کاره لیزری سیاه و سفید بردارم دردسرش کمتره . یه ارزونش
چند در میاد ؟
بالاخره هر کس طاووس خواهد جور هندوستان کشد!
توجه داشته باشید که دستگاه شما 4 کاره است و با خرید کارتریج می تونید از هر 4 کارش استفاده کنید. اون لینکی هم که دادم دست دوم می فروخت! حالا شما بگید 90 تومن.
الان قیمت آی پی 2700 که کارتریج های شما رو داره 80 تومنه، اون وقت می خواید فقط 90 تومن می خواید برید کارتریج بخرید؟!!!
در مورد لیزری بنده زیاد اطلاع ندام اما اونا هم بی دردسر نیستن.
مزیت عمده شون اینه که خشک نمی شن. اما اونا هم نگهداری می خوان و بعد از چند بار شارژ نیاز به تعویض درام، مگنت، و یا حتی خود کارتریج دارن که کارتریج اونا قیمتش حدود 100 تا 150 تومنه.
بنابراین اگر از من می شنوید، همون دستگاه دست دوم رو بگیرید و کارتون رو راه بندازید، گمونم بتونید تخفیف هم بگیرید.
خود دانید!!!
موفق باشید
msadeghy.1371
07-09-2012, 10:52
بله من پرینتر رو نو گرفتم و الان هم کاتریج رو بر میدارم یا می ذارم براش فرقی نداره و دیگه اون ارور رو نمی ده اما چراغ خطای کاتریج رنگیش چشمک میزنه و بنابراین نشون میده که کاتریج مشکل داره. کاتریج رو بردم پیش فروشنده، گفت که چون دیر جوهر توش ریختی جوهرش از یه حدی پایین تر رفته و چیپ ستش سوخته و هیچ کاریش نمی شه کرد البته من فکر نمی کنم درست گفته باشه آخه همون اولین ارور کاهش جوهر رو که داد من کاتریج رو پر کردم. با این اوصاف ترسیدم دوباره براش کاتریج بگیرم و با چند تا چاپ به همین روز بیفته حالا اگه شما می گی با نگه داشتن دکمه کنسل حل میشه خب یه کاتریج می گیرم و امتحان می کنم. در ضمن فروشنده گفت اگه عجله ای نداری یکم صبر کن شاید یه سری کاتریج با ظرفیت بیشتر براش بیاد. راستی از تانک جوهر نمیشه براش استفاده کرد؟ لطفا در مورد کیفیت عکسهایی هم که چاپ می کنه یه توضیحی بدید. حالا اصلا می صرفه یه کاتریج براش بگیرم یا 30 تومن بذارم روش و یه جوهر افشان یه کاره بگیرم؟
msadeghy.1371
07-09-2012, 10:58
چند در میاد ؟
من از هر دو نوع پرینتر دارم هم جوهر افشان هم لیزری، لیزری رو حدود 6 سال که دارم یه hp 1020 هر بلایی که بگی سر این پرینتر اوردم شاید 300 تا برگه پشت سر هم هم باهاش چاپ کردم آخ نگفته و توی این 6 سال فقط 3 تا 8 تومان پول شارژ براش دادم با هر بار شارژ کاتریج حدود 1500 تا برگو به راحتی و بدونه مسخره بازی های جوهر افشان با سرعت چند برابر می زنه اما جوهر افشان رو حدود 4 روزه خریدم روز اول کاتریج رنگیش سوخته و 50 تومن رو دستم گذاشته. اگه کارت با سیاه و سفید راه میفته اصلا فکر جوهر افشان رو نکن. همون لیزری رو بگیر
تو مدل های ساده لیزری سیاه و سفید چه مدلی را پیشنهاد می کنید ؟
msadeghy.1371
07-09-2012, 16:12
تو مدل های ساده لیزری سیاه و سفید چه مدلی را پیشنهاد می کنید ؟
نمی دونم خیلی وقت هست که توی بازار لیزری نیستم اما فکر کنم که با حدود 150 تومان یه سیاه سفید با کیفیت گیرتون بیاد. فکر کنم مارک برادر توی این مدل از همه بهتر باشه چون خیلی سفته و یکی از آشناهامون هم باهاش کارای یه اداره رو انجام میده خیلی ازش راضی بود. ولی بازم تحقیق کنید.
بله من پرینتر رو نو گرفتم و الان هم کاتریج رو بر میدارم یا می ذارم براش فرقی نداره و دیگه اون ارور رو نمی ده اما چراغ خطای کاتریج رنگیش چشمک میزنه و بنابراین نشون میده که کاتریج مشکل داره. کاتریج رو بردم پیش فروشنده، گفت که چون دیر جوهر توش ریختی جوهرش از یه حدی پایین تر رفته و چیپ ستش سوخته و هیچ کاریش نمی شه کرد البته من فکر نمی کنم درست گفته باشه آخه همون اولین ارور کاهش جوهر رو که داد من کاتریج رو پر کردم. با این اوصاف ترسیدم دوباره براش کاتریج بگیرم و با چند تا چاپ به همین روز بیفته حالا اگه شما می گی با نگه داشتن دکمه کنسل حل میشه خب یه کاتریج می گیرم و امتحان می کنم. در ضمن فروشنده گفت اگه عجله ای نداری یکم صبر کن شاید یه سری کاتریج با ظرفیت بیشتر براش بیاد. راستی از تانک جوهر نمیشه براش استفاده کرد؟ لطفا در مورد کیفیت عکسهایی هم که چاپ می کنه یه توضیحی بدید. حالا اصلا می صرفه یه کاتریج براش بگیرم یا 30 تومن بذارم روش و یه جوهر افشان یه کاره بگیرم؟
اگر کارتریج نو بگیدید که دیگه نیاز به دکمه کنسل نیست، تو همین اوضاع دکمه کنسل احتمالا بتنونه مشکل رو رفع کنه. شما تو کامپیوتر که فرمان پرینت میدید، ارور که بده شماره و پیام میده، اونو دقیقا اینجا بگید.
الان دستگاه های کانن هم نایاب شدن چه برسه به کارتریج هاش. گمون نکنم چیز جدیدی بیاد، همینایی که هست تموم نشه باید خدا رو شکر کرد!!!
دستگاه شما مخزن نمی خوره اما با 30 تومن اضافه بر قیمت کارتریج چه مدلی می تونید بگیرید؟
موفق باشید
من از هر دو نوع پرینتر دارم هم جوهر افشان هم لیزری، لیزری رو حدود 6 سال که دارم یه hp 1020 هر بلایی که بگی سر این پرینتر اوردم شاید 300 تا برگه پشت سر هم هم باهاش چاپ کردم آخ نگفته و توی این 6 سال فقط 3 تا 8 تومان پول شارژ براش دادم با هر بار شارژ کاتریج حدود 1500 تا برگو به راحتی و بدونه مسخره بازی های جوهر افشان با سرعت چند برابر می زنه اما جوهر افشان رو حدود 4 روزه خریدم روز اول کاتریج رنگیش سوخته و 50 تومن رو دستم گذاشته. اگه کارت با سیاه و سفید راه میفته اصلا فکر جوهر افشان رو نکن. همون لیزری رو بگیر
البته همین طوره دوست عزیز، نگهداری لیزری ساده تر از جوهر افشان هست اما بحث رنگی پیش میاد.
البته یه مقدار بدشانس هم بودید سر اون جوهر افشان!
من کارتریج مشکی مو حدود 20 تا 30 بار شارژ کردم و هنوزم مثل بنز داره کار می کنه!
موفق باشید
msadeghy.1371
08-09-2012, 09:04
یه اتفاق عجیب امروز صبح خیلی نا امیدانه رفتم و یه کاغذ گذاشتم توی پرینتر و یه عکس پرینت کردم درحالی که هنوز چراغ کاتریج خاموش نشده بود کاغذ رو کشید داخل و شروع کرد به پرینت کردن. گفتم حتما اشتباه شده و داره سیاه و سفید پرینت می کنه بعد که کاغذ اومد بیرون دیدم که رنگیه! به هر حال از همه دوستان مخصوصا m_2t_ab خیلی خیلی تشکر می کنم. چیز های زیادی یاد گرفتم.
یه اتفاق عجیب امروز صبح خیلی نا امیدانه رفتم و یه کاغذ گذاشتم توی پرینتر و یه عکس پرینت کردم درحالی که هنوز چراغ کاتریج خاموش نشده بود کاغذ رو کشید داخل و شروع کرد به پرینت کردن. گفتم حتما اشتباه شده و داره سیاه و سفید پرینت می کنه بعد که کاغذ اومد بیرون دیدم که رنگیه! به هر حال از همه دوستان مخصوصا m_2t_ab خیلی خیلی تشکر می کنم. چیز های زیادی یاد گرفتم.
خواهش می کنم، شما لطف دارید.
دوست عزیز اگر بدونید چقدر خوشحال شدم که کارتون راه افتاد. مبارکه
موفق و موید باشید
سلام کسی میدونه تانک پرینتر CANON MG2140
کجای تهران گیر میات>؟
اصلا میخوره تانک یا نه؟
برای رنگ مجددش باید چیکار کنم؟
کجای تهران گیر میات>؟
اصلا میخوره تانک یا نه؟
بعضی ها میگن MG2140
اصلا تانک نمیخوره؟
یعنی اینقد مزخرفه که تانک نخوره؟پس چطور میشه شارژش کرد؟
بعضی ها میگن اصلا شارژم نمیشه؟
به نظرتون من باید چیکار کنم؟
سلام
کجای تهران گیر میات>؟
اصلا میخوره تانک یا نه؟
تونسی جوابشو میل کن
HAMIDREZADASHTI@YMAIL.COM
سپاس
با سلام
پرینتر من mp 280 کانن
همه عملگر های اون از کار افتاده البته کارتریج مشکی چراغش چشمک میزنه
یکی کمک کنه
با تشکر
با سلام
پرینتر من mp 280 کانن
همه عملگر های اون از کار افتاده البته کارتریج مشکی چراغش چشمک میزنه
یکی کمک کنه
با تشکر
سلام دوست عزیز
احتمالا با نگهداشنم دکمه کنسل به مدت چند ثاینه مشکل رفع میشه.
به فکر شارژ باشید،جوهرش تموم شده
sebastey1
24-01-2013, 22:29
با سلام حضوراساتید محترم
لطفا نرم افزار ریست کردن چیپ سامسونگ مدل scx 4600 سه کاره به اضافه فایل usbprn2را بگذارید و طرز استفاده
ازفایل usbprn2 رادرموقع شارژکاملتر توضیح دهیدتاکسانی مثل من که تازه کارهستیم موضوع رابهتر درک کنیم
با ارزوی موفقیت برای شما
سباستی 1
یوسف فلاور
02-03-2013, 20:52
سلام کسی هست که بهم بگه چطوری میشه پرینتر برادر hl-2140 را رسیت کنم
h_khozooei
03-03-2013, 20:37
کارتریج رو در بیار درب رو نبند کلید رو چند ثانیه نگه دار تا چراغ ها روشن شوند.
بعد کارتریج رو داخل دستگاه قرار بده و سپس درب رو ببند و شروع به کار کن
موفق باشی
mohsen2502
14-04-2013, 07:21
سلام لطف کنید طریقه کارکردن بانرم افزار ریستر پرینتر سامسونگ مدل scx4600رابرام توضیح بدهید باتشکر
mehdimhdit
05-02-2016, 11:27
سلام دوست عزیز اگر امکان داره ریست کامل همه پرینترها را بدین ممنون میشم آدرس ایمیل mehdimhdit@gmail.com
وحید یعقوبی
15-02-2016, 13:48
سلام نحوه ریست کردن کارتریج های کانن مدل پیکسیما ای پی 7240 رو بدونم؟
با تشکر.
AMINKHANHASANZADEH
06-03-2016, 12:31
با عرض سلام و خسته نباشد. یه پرینتر اپسون 1290 دارم چراغ پاورش با کاغش کش یکی درمیان بصورت ضریدر خاموش و روشن میشوند میشه راهنمایی کننید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.