مشاهده نسخه کامل
: Nokia X1-00
مشخصات عمومي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ ارائه : ماه مارس سال 2011
باند : GSM 900 / 1800 /GSM 850 / 1900
ابعاد : 1647.3112.2 ميليمتر
وزن : 91.1 گرم
رنگ بندي : نارنجی - آبی - طوسی
فرم : ساده
مشخصات صفحه نمايشنوع صفحه نمايش : TFT
تعداد رنگ قابل نمايش : 65000 رنگ
رزولوشن : 160128 پيکسل
سايز : 1.8 اينچ
صفحه لمسي : ندارد
قابليت autorotate : ندارد
مشخصات صداي گوشينوع زنگ : پلی فونیک
قابليت پخش موزيک : دارد
قرار دادن mp3 بجاي زنگ : دارد
فرمت هاي قابل پخش صوتي : Mp3
فرمت هاي قابل پخش تصويري :
مشخصات حافظهدفتر تلفن : 500 مخاطب
حافظه داخلي :
درگاه کارت حافظه : MicroSD (TransFlash)
قابليت ارتقاء : 16 گيگابايت
ديتا و اينترنتپورت :
اينفرارد : ندارد
بلوتوث :
GPRS : دارد
EDGE : ندارد
HSCSD : ندارد
3G : ندارد
شبکه بي سيم : ندارد
WAP : ندارد
xHTML : ندارد
HTML : ندارد
ارسال پيام : SMS
امکاناتGPS : ندارد
راديو : استریو FM
ضبط صدا : ندارد
شماره گير صوتي : ندارد
فرمان صوتي : ندارد
منشي تلفن : ندارد
خروجي هدفون : پورت 3.5 میلیمتری
آي فون : دارد
----H : ندارد
push to talk : ندارد
ويرايشگر آفيس : ندارد
نمايش فايلهاي آفيس : ندارد
نمايش پي دي اف : ندارد
Turn to mute : ندارد
Java : ندارد
Motion Sensor : ندارد
خروجي TV : ندارد
موارد دیگر : چراغ قوه
مشخصات باتريباتري : (Standard battery, Li-Ion 1320 mAh (BL-5J
زمان مکالمه : 13 ساعت
زمان جانشين : 1466 ساعت
به نظر من بهترین گوشیه بازاره!!!:27:
30 تومنی میشه
بدون دردسر فقط زنگ میخوره و اس ام اس میده:20:
الان این اومده تو ایران؟!
باتری باحالی داره
behrooz.shie
21-05-2011, 16:05
نوکیا وقعا این گوشیو برای چی تولید کرده :13:
نه قیافه داره نه امکانات
حتما قیمتشم 30 40 تومنه ! :18:
بهتره اصلا نیاد :27:
یک چیز دیگه :18: ...
رزولوشن : 160128 پيکسل
نه قیافه داره نه امکانات
سلام ؛
خب داداش حتماً نباید همیشه یه چیزی مثل n900 یا n8 بده بیرون که.
اتّفاقاً برای کسی که فقط میخواد واسه ارتباط یه گوشی داشته باشه خیلی عالیه
البته قیافشو قبول دارم که ضایعس :31:
در ضمن راجع به صدای خروجیش خیلی تعریف شنیدم
redbeard
22-05-2011, 15:20
نه قیافه داره نه امکانات
دوست عزیز این گوشی فقط برای پخش موسیقیه ، قدرت صداش 106phon هست که میگن 100 فون میتونه پنجره رو بلرزونه!
t2download
10-07-2011, 21:08
واسه موسیقی عالیه کنار گوشی گران قیمت بی صدا که اکثرآ اینجورند این شاهکاره
فقط کسی خریده ؟
t2download
05-08-2011, 09:54
نه قیافه داره نه امکانات
دوست من 90 درصد گوشی های هوشمند آندرویدی صدای ضعیفی دارند و باید کسانی مثل من که اگه یک روز موسیقی گوش ندیم روزمون خراب میشه این عالیه
و صدای گوشی باید در حد تیم ملی باشه و شنیدم 5800 رو می زاره تو جیب چپش و تا 16 گیگ هم ساپورت می کنه .
عالی هست قیمت ا ماه پیش گوشی 80 هزار تومان بود .
و قیمت امروز ساخت هند 50 هزار تومان و ساخت چین درجه یک 67 هزار تومان
تنها مشکلی که خیلی مهمه این هست من از فروشنده اهواز پرسیدم حافظه همراه گوشی هست گفت خیر در صورتی که توی سایت نوکیا نوشته شده حافظه 2 گیگا بایتی درون کارتن گوشی موجود است .
pashangi
06-08-2011, 19:15
با سلام
من امروز مدل X1-01 رو بدون گارانتی از طبقه 5 علاءالدین 48 خریدم صداش خوبه الان به جای اسپیکر کامپیوتر دارم از گوشی آهنگ گوش می دم چهار پنج تا بازی داره فارسی و تقویم رو به طور کامل پشتیبانی می کنه
رم 8 گیگ رو داره راحت جواب می ده
اگه سوالی دارید در خدمتم
t2download
07-08-2011, 15:59
با سلام
من امروز مدل X1-01 رو بدون گارانتی از طبقه 5 علاءالدین 48 خریدم صداش خوبه الان به جای اسپیکر کامپیوتر دارم از گوشی آهنگ گوش می دم چهار پنج تا بازی داره فارسی و تقویم رو به طور کامل پشتیبانی می کنه
اگه سوالی دارید در خدمتم
اینجا کلوپ نوکیا x1-00 هست نه گوشی شما :10:
matin_vv
07-08-2011, 16:30
اینجا کلوپ نوکیا x1-00 هست نه گوشی شما :10:
این دو گوشی تفاوت خاصی با هم ندارند، فقط 01 دو سیمکارته هست.
pashangi
07-08-2011, 22:34
این دو گوشی تقریبا با هم دیگه تفاوتی ندارند (فقط مصرف باتری X1-01 به خاطر دو سیم کارته بودن بیشتر هست)
ضمنا x1-00 رو هم 41 می دادند
t2download
08-08-2011, 01:27
این دو گوشی تقریبا با هم دیگه تفاوتی ندارند (فقط مصرف باتری X1-01 به خاطر دو سیم کارته بودن بیشتر هست)
ضمنا x1-00 رو هم 41 می دادند
دوست من x1-00 به قدرت و بلندب صداش معروفه که شیشه ها رو می لرزونه و موزیک فون هست و شما از کجا 41 قیمت دارید آدرس بدبد iبخریم .
گوش کنید! X1-00 نوکیا اینجاست
21/12/1389
گروه خبری GSM :یک گوشی نارنجی با صدایی قوی! نوکیا امروز یک تلفن همراه جدید برای علاقمندان به موزیک و میلیارد کاربر بعدی معرفی کرد؛ نوکیا X1-00. این گوشی قرار است کمتر از 35 یورو به فروش برسد و با چنین قیمتی بیشترین امکانات سختافزاری را برای کاربران بازارهای در حال رشد مهیا میکند. این مطلب را بخوانید تا ببینید این گوشی حتی بدون داشتن چنین رنگبندی متمایزی، چطور خودنمایی میکند.
X1-00 مخصوص علاقمندان به موسیقی است. احتمالا به این ویژگی خاص از بلندگوی بزرگ پشت آن پیبردهاید. قدرت این بلندگوها 106phon است. (phon میزان بلندی صدای دریافتی است- ظاهرا 106 قدرتی است که برای لرزاندن قابهای پنجره کافیست). واکنش بسامدی تقریبا به خوبی تعدیل شده است. با وجود این، بر خلاف بیشتر تلفنهای همراه، حتی در درجه بالاتر نیز کیفیت صدا همچنان بدون تغییر باقی میماند و افت نمیکند.
اما واقعا چه عوامل مهمی در بازار باعث شده که X1-00 برای آنها طراحی شود؟ دو دلیل خاص برای تولید X1-00 وجود دارد: اول از همه، میزان صدای محیط پیرامون میتواند در بسیاری از مناطق دنیا زیاد باشد، بنابراین ممکن است نیاز باشد که هر صدایی کمی بلندتر از صدای اطراف باشد. دوماً، موسیقی موبایل بیشتر شبیه تجربهای است که ممکن است شما آن را با دیگران به اشتراک بگذارید، برای مثال ممکن است در خانه هم از موزیکپلیر موبایلتان برای گوش دادن به موسیقی استفاده کنید.
به این دلیل، نوکیا X1-00 با پورت صوتی 5/3 میلیمتری عرضه میشود، بنابراین میتوانید آن را به بلندگوها (یا هدفون) وصل کنید. امکانات سختافزاری این تلفن همراه برای موسیقی بهینه شده است. این دستگاه 3 کلید اختصاصی برای پخش موسیقی و یک کلید خیلی خوب برای ایجاد لیست پخش دارد. X1-00 از کارتهای حافظه MicroSD برای ارتقا ذخیره موزیک تا 16 گیگابایت پشتیبانی میکند. علاوه بر این، یک رادیو افام هم برای دسترسی به اخبار و برنامههای سرگرمکننده دارد.
برای تبریک گفتن به طراحی جدید این مدل، یک چراغ قوه به این گوشی اختصاص داده شده است. البته این قابلیت در شهرهای بزرگ که همیشه کمی نور در محیط پیرامون وجود دارد، ممکن است به کار نیاید. این چراغ قوه هنگامی مهم میشود که شما در مناطقی زندگی کنید که انرژی الکتریکی قابل اعتماد نیست و یا مناطقی زندگی میکنید که اصلا برق در آنجا وجود ندارد. به دلیل وجود چنین عواملی، عمر باتری در حالت استندبای حداکثر تا 61 روز دوام میآورد.
یکی دیگر از امکانات تازه این دستگاه، قابلیت ایجاد 5 دفترتلفن است. چرا ممکن است کسی به چنین چیزی نیاز داشته باشد؟ زیرا این تلفن همراه را میتوان با تمام اعضای خانواده یا حتی همسایگان به اشتراک گذاشت. X1-00 با قیمتی کمتر از 35 یورو برای اقشار کمدرآمد خیلی گران نخواهد بود.
به جز اینها، بقیه مشخصات آن زیاد حیرتانگیز نیست: X1-00 یک گوشی ارزان بسیار خوب است که باید ظاهر و امکاناتش خیلی ساده باشد. در این تلفن همراه از سیستمعامل سری 30 استفاده شده است. بنابراین، احتیاجات اساسی مردم را به راحتی برآورده میکند. علاوه بر اینها، X1-00به نرمافزار موزیکپلیر ساده، تقویم، ساعت، ماشین حساب و بازیهای از پیش نصب شده و غیره مجهز است. این گوشی برای رقابت با گوشیهای هوشمند ساخته نشده است. ابعاد آن 16 × 3/47 × 2/112 میلیمتر و وزن آن 91 گرم است.
نوکیا X1-00 از ماه آوریل در بازارهای منتخب در دسترس خواهد بود. قیمت این گوشی قبل از اعمال مالیات و سوبسید اپراتورها تقریبا 34 یورور خواهد بود.
آیا ایده جدیدی برای طراحی دارید که ما آن را برای میلیارد کاربر بعدی اعمال کنیم؟
pashangi
08-08-2011, 19:26
دوست من x1-00 به قدرت و بلندب صداش معروفه که شیشه ها رو می لرزونه و موزیک فون هست و شما از کجا 41 قیمت دارید آدرس بدبد iبخریم .
گوش کنید! X1-00 نوکیا اینجاست
21/12/1389
گروه خبری GSM :یک گوشی نارنجی با صدایی قوی! نوکیا امروز یک تلفن همراه جدید برای علاقمندان به موزیک و میلیارد کاربر بعدی معرفی کرد؛ نوکیا X1-00. این گوشی قرار است کمتر از 35 یورو به فروش برسد و با چنین قیمتی بیشترین امکانات سختافزاری را برای کاربران بازارهای در حال رشد مهیا میکند. این مطلب را بخوانید تا ببینید این گوشی حتی بدون داشتن چنین رنگبندی متمایزی، چطور خودنمایی میکند.
X1-00 مخصوص علاقمندان به موسیقی است. احتمالا به این ویژگی خاص از بلندگوی بزرگ پشت آن پیبردهاید. قدرت این بلندگوها 106phon است. (phon میزان بلندی صدای دریافتی است- ظاهرا 106 قدرتی است که برای لرزاندن قابهای پنجره کافیست). واکنش بسامدی تقریبا به خوبی تعدیل شده است. با وجود این، بر خلاف بیشتر تلفنهای همراه، حتی در درجه بالاتر نیز کیفیت صدا همچنان بدون تغییر باقی میماند و افت نمیکند.
اما واقعا چه عوامل مهمی در بازار باعث شده که X1-00 برای آنها طراحی شود؟ دو دلیل خاص برای تولید X1-00 وجود دارد: اول از همه، میزان صدای محیط پیرامون میتواند در بسیاری از مناطق دنیا زیاد باشد، بنابراین ممکن است نیاز باشد که هر صدایی کمی بلندتر از صدای اطراف باشد. دوماً، موسیقی موبایل بیشتر شبیه تجربهای است که ممکن است شما آن را با دیگران به اشتراک بگذارید، برای مثال ممکن است در خانه هم از موزیکپلیر موبایلتان برای گوش دادن به موسیقی استفاده کنید.
به این دلیل، نوکیا X1-00 با پورت صوتی 5/3 میلیمتری عرضه میشود، بنابراین میتوانید آن را به بلندگوها (یا هدفون) وصل کنید. امکانات سختافزاری این تلفن همراه برای موسیقی بهینه شده است. این دستگاه 3 کلید اختصاصی برای پخش موسیقی و یک کلید خیلی خوب برای ایجاد لیست پخش دارد. X1-00 از کارتهای حافظه MicroSD برای ارتقا ذخیره موزیک تا 16 گیگابایت پشتیبانی میکند. علاوه بر این، یک رادیو افام هم برای دسترسی به اخبار و برنامههای سرگرمکننده دارد.
برای تبریک گفتن به طراحی جدید این مدل، یک چراغ قوه به این گوشی اختصاص داده شده است. البته این قابلیت در شهرهای بزرگ که همیشه کمی نور در محیط پیرامون وجود دارد، ممکن است به کار نیاید. این چراغ قوه هنگامی مهم میشود که شما در مناطقی زندگی کنید که انرژی الکتریکی قابل اعتماد نیست و یا مناطقی زندگی میکنید که اصلا برق در آنجا وجود ندارد. به دلیل وجود چنین عواملی، عمر باتری در حالت استندبای حداکثر تا 61 روز دوام میآورد.
یکی دیگر از امکانات تازه این دستگاه، قابلیت ایجاد 5 دفترتلفن است. چرا ممکن است کسی به چنین چیزی نیاز داشته باشد؟ زیرا این تلفن همراه را میتوان با تمام اعضای خانواده یا حتی همسایگان به اشتراک گذاشت. X1-00 با قیمتی کمتر از 35 یورو برای اقشار کمدرآمد خیلی گران نخواهد بود.
به جز اینها، بقیه مشخصات آن زیاد حیرتانگیز نیست: X1-00 یک گوشی ارزان بسیار خوب است که باید ظاهر و امکاناتش خیلی ساده باشد. در این تلفن همراه از سیستمعامل سری 30 استفاده شده است. بنابراین، احتیاجات اساسی مردم را به راحتی برآورده میکند. علاوه بر اینها، X1-00به نرمافزار موزیکپلیر ساده، تقویم، ساعت، ماشین حساب و بازیهای از پیش نصب شده و غیره مجهز است. این گوشی برای رقابت با گوشیهای هوشمند ساخته نشده است. ابعاد آن 16 × 3/47 × 2/112 میلیمتر و وزن آن 91 گرم است.
نوکیا X1-00 از ماه آوریل در بازارهای منتخب در دسترس خواهد بود. قیمت این گوشی قبل از اعمال مالیات و سوبسید اپراتورها تقریبا 34 یورور خواهد بود.
آیا ایده جدیدی برای طراحی دارید که ما آن را برای میلیارد کاربر بعدی اعمال کنیم؟
طبقه 5 و 6 علاء الدین بدون گارانتی (از چند تاشون همین قیمتو گرفتم)
t2download
08-08-2011, 22:54
دوست من اهواز بدون گارانتی 68 هست .
دوست من رم روشون هست ؟
دوست من می تونی بفرستی اهواز ؟
pashangi
09-08-2011, 22:10
رم روش نیست
متاسفانه امکانش نیست :41:
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
رم روش نیست
متاسفانه امکانش نیست :41:
matin_vv
12-08-2011, 16:49
دوست من اهواز بدون گارانتی 68 هست .
دوست من رم روشون هست ؟
دوست من می تونی بفرستی اهواز ؟
سایت دیجی کالا داره. از اونجا میتونی تهیه کنی.
pashangi
12-08-2011, 20:12
با سلام
یکی از دوستان توی پ.خ در مورد این گوشی سوال کرده بود گفتم شاید بهتر باشه این جا هم این مطلب و قرار بدم
موقعی که در حال تماس هستید سیم کارت دوم در دسترس نیست
برای SMS تنها یک Inbox وجود داره
ولی برای دفترچه تلفن این حالت ها رو داره :
همه
سیم 1
سیم 2
تلفن
بعد امکان فعال کردن هر دو سیم یا استفاده از هرکدوم از سیم ها رو داره
امکان انتخاب سیم پیش فرض برای مکالمه یا SMS زدن رو داره
و همین طور می تونید برای سیم کارت ها اسم و آیکون مورد نظرتون رو تعریف کنید (البته برای آیکون سیم کارت باید از آیکونهای پیش فرض استفاده کنید)
در مورد راضی بودن هم بگم که برای تلفن زدن و SMS زدن و کارای ساده به نسبت قیمتش خوب هستش (نباید با گوشی های هوشمند و صفحه لمسی و ... مقایسه بشه این گوشی)
اما امکانات ساده این گوشی :
ساعت زنگدار
چراغ قوه
موزیک پلیر
رادیو (باید هندزفری وصل باشه و قابلیت ذخیره کانل ها رو هم داره)
ماشین حساب و تبدیل کننده واحد ها
بازی (ماشین و سودوکو و Worm و دو بازی دیگه )
ساعت گویا
والبته صدای نسبتا بلندی هم داره (البته هندزفری چندان جالبی نداره و تنها یه گوشی داره)
و باطری خوبی هم داره با یک بار شارژ تقریبا تا 5 و 6 روز جواب می ده
t2download
15-08-2011, 08:04
سایت دیجی کالا داره. از اونجا میتونی تهیه کنی.
اونجا موجود نیست فقط گوشی شاپ داره بجا 40 میده 70 هزار :13:
---------- Post added at 09:04 AM ---------- Previous post was at 09:02 AM ----------
با سلام
یکی از دوستان توی پ.خ در مورد این گوشی سوال کرده بود گفتم شاید بهتر باشه این جا هم این مطلب و قرار بدم
موقعی که در حال تماس هستید سیم کارت دوم در دسترس نیست
برای SMS تنها یک Inbox وجود داره
ولی برای دفترچه تلفن این حالت ها رو داره :
همه
سیم 1
سیم 2
تلفن
بعد امکان فعال کردن هر دو سیم یا استفاده از هرکدوم از سیم ها رو داره
امکان انتخاب سیم پیش فرض برای مکالمه یا SMS زدن رو داره
و همین طور می تونید برای سیم کارت ها اسم و آیکون مورد نظرتون رو تعریف کنید (البته برای آیکون سیم کارت باید از آیکونهای پیش فرض استفاده کنید)
در مورد راضی بودن هم بگم که برای تلفن زدن و SMS زدن و کارای ساده به نسبت قیمتش خوب هستش (نباید با گوشی های هوشمند و صفحه لمسی و ... مقایسه بشه این گوشی)
اما امکانات ساده این گوشی :
ساعت زنگدار
چراغ قوه
موزیک پلیر
رادیو (باید هندزفری وصل باشه و قابلیت ذخیره کانل ها رو هم داره)
ماشین حساب و تبدیل کننده واحد ها
بازی (ماشین و سودوکو و Worm و دو بازی دیگه )
ساعت گویا
والبته صدای نسبتا بلندی هم داره (البته هندزفری چندان جالبی نداره و تنها یه گوشی داره)
و باطری خوبی هم داره با یک بار شارژ تقریبا تا 5 و 6 روز جواب می ده
با دوم هست می گم این گوشی تک سیم کارته هست .
x1-00
t2download
15-08-2011, 13:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
t2download
15-08-2011, 13:25
با سلام
اگه سوالی دارید در خدمتم
یعنی بلندی صداش در چه حدی هست ؟
شیشه ها رو می لرزانه ؟
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
اگه واقعآ شیشه ها رو بلرزونه که قطعات روی برد گوشی کنده میشه ؟:20:
t2download
15-08-2011, 13:32
pashangi
15-08-2011, 15:39
[QUOTE=t2download;6365545]یعنی بلندی صداش در چه حدی هست ؟
شیشه ها رو می لرزانه ؟[COLOR="Silver"]
در حدی نیست که شیشه رو بلرزونه:31::8:
درضمن من مدل x1-01 رو دارم
عکسش هم دقیقا همینی هست که شما گذاشتید ولی دو تا سیم کارت می خوره (این مدل دو رنگ قرمز و آبی داشت موقعی که من خریدم )
سلام؛
شاید این به درد دوستان بخوره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohamad h
15-08-2011, 18:16
پشنگي راجع به صداش بگو واقعا خيلي حجم صداش زياده؟ كيفيتش چه طوره؟ واسه اس ام اس خوبه؟
t2download
15-08-2011, 20:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
t2download
15-08-2011, 20:27
[QUOTE=t2download;6365545]یعنی بلندی صداش در چه حدی هست ؟
شیشه ها رو می لرزانه ؟[COLOR="Silver"]
در حدی نیست که شیشه رو بلرزونه:31::8:
درضمن من مدل x1-01 رو دارم
عکسش هم دقیقا همینی هست که شما گذاشتید ولی دو تا سیم کارت می خوره (این مدل دو رنگ قرمز و آبی داشت موقعی که من خریدم )
دوست من بلندی صداش در حد کدام گوشی هست و آیا کیفیت داره صداش یا فقط بلند هست ؟ یا صداش بم هست ؟
t2download
16-08-2011, 08:09
t2download
16-08-2011, 13:04
من این گوشی رو خریدم دوستم فروشگاه موبایل داره عالی هست موزیک فونه و توی هندزفری هاش هم صداش عالی هست .
دوستم چند تا واسش رسیده آبی زرد هر کس خواست بگه واسش بفرستیم به تمام نقاط ایران با پست و بیمه .
اگه خواستی پیام خصوصی بزنید . قیمت 40 هزار تومان و 5 عدد فعلآ بیشتر موجود نداره .
mohamad h
16-08-2011, 18:22
بابا گفته بودن اين گوشي ته صداس اونوقت در حد 5800 نيست !!!؟؟؟ يعني صداش حجم خيلي زيادي نداره ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.