ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمايي براي خريد موس و كيبورد

Mahdi.Spirit
08-05-2011, 10:46
سلام
من ميخوام يه موس و كيبورد بگيرم ولي اينقدر مدل متفاوت هست نميدونم كدوم رو انتخاب كنم
به نظرتون اين مدلهايي كه موس و كيبورد با هم هستن (بيسيم) خوبه يا تكي بهتره؟
اصلا بيسيم بدرد ميخوره يا سريع باطري تموم ميكنه ؟ البته كيبورد با سيم و بيسيمش خيلي فرق برام نداره !
استفاده هم براي بازي نيست ولي روزي حداقل 4-5 ساعت با كامپيوتر كار ميكنم
تايپ هم ممكنه بيشتر از كار با موس باشه ،‌ به همين خاطر اگه صفحه اش ارگونوميك باشه بهتره ،‌ دقت موس هم هر چي بالاتر بهتر ،‌ در حدي كه كار ظريف مثلا با فتوشاپ رو اعصاب آدم نره
و اينكه قيمت مجموعشون در حد 60-70 تومن باشه حالا يكم بالاتر هم مشكلي نست
ممنون

saeedblack
09-05-2011, 21:33
تو هفته نامه عصرارتباط شماره 402 قسمت سخت افزار یه مدل از کیبوردهای فراسو معرفی کرده بود که به جای نام پد یه تاچ پد لمسی مث تاچ پد های لپ تاپ گذاشته شده بود که علاوه برموس بودنش کار نام پد رو هم انجام میداد .علاوه براین هم بیسیم هم باسیم به کامپیوتر وصل میشد .قیمتش هم خیلی مناسب بود حدود 45 تومان. نظرمنو که خیلی جلب کرد یه کیبورد و موس جمع وجور واسه افیس تو ابعاد یه کیبورد معمولی

Mahdi.Spirit
10-05-2011, 10:07
تو هفته نامه عصرارتباط شماره 402 قسمت سخت افزار یه مدل از کیبوردهای فراسو معرفی کرده بود که به جای نام پد یه تاچ پد لمسی مث تاچ پد های لپ تاپ گذاشته شده بود که علاوه برموس بودنش کار نام پد رو هم انجام میداد .علاوه براین هم بیسیم هم باسیم به کامپیوتر وصل میشد .قیمتش هم خیلی مناسب بود حدود 45 تومان. نظرمنو که خیلی جلب کرد یه کیبورد و موس جمع وجور واسه افیس تو ابعاد یه کیبورد معمولی
اين مدل ( FCR-6700 RF)رو قبلا ديده بودم البته توي شماره 403 عصر ارتباط اومده !
نكته بعدش هم اينكه جايي ذكر نشده باسيم وصل ميشه! شما از كجا خوندي؟

saeedblack
11-05-2011, 19:40
اين مدل ( FCR-6700 RF)رو قبلا ديده بودم البته توي شماره 403 عصر ارتباط اومده !
نكته بعدش هم اينكه جايي ذكر نشده باسيم وصل ميشه! شما از كجا خوندي؟

دوست عزیز مثل اینکه شما خودت اطلاعاتت درمورد وسیله ای که احتیاج داری خیلی کامله .اگه اشتباهی کردم عذرخواهی می کنم .من فقط خواستم یه کمکی کرده باشم