مشاهده نسخه کامل
: مشکل با رجیستری ویندوز
pandora tomorro
08-05-2011, 09:56
سلام دوستان
میدونم شاید جای تاپیک اشتباه باشه ولی نتونستم جای بهتری پیدا کنم!
مشکل من اینه که وقتی یه فولدر باز میکردم که فایل flv توش بود سیستم هنگ میکرد که یکم تحقیق کردم فهمیدم واسه تامنیل ها هست رفتم تو نت و در موردش سرچ کردم تو یه سایت نوشته بود که ادرس زیر برو و فایل رجیستریش رو پاک کن درست میشه:
HKEY_CLASSES_ROOT\.flv\ShellEx\{BB2E617C-0920-11D1-9A0B-00C04FC2D6C1}]
من رفتم ولی اشتباه روت اصلیه {BB2E617C-0920-11D1-9A0B-00C04FC2D6C1 رو پاک کردم ولی باید فایل اصلیه که داخل {BB2E617C-0920-11D1-9A0B-00C04FC2D6C1 در سمت راست رجیستری نمایش داده میشه پاک میکردم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من چون اسم فولدر رو داشتم همون طور که تو عکس میبینین تونستم یه فولدر به اسم {BB2E617C-0920-11D1-9A0B-00C04FC2D6C1 درست کنم ولی خب مهم اون فایل رجیستری سمت راست هست نه فولدر!
حالا این همه رو گفتم که بگم مشکل اینجاست که وقتی داخل فولدری که فایل flv داره میرم این پیام ظاهر میشه:
ممنون میشم یکی فایل رجیستریش رو لطف کنه بده یا اگه راه حلی واسه مشکل دارم بده...
ممنون
jafarian
08-05-2011, 10:20
سلام دوستان
میدونم شاید جای تاپیک اشتباه باشه ولی نتونستم جای بهتری پیدا کنم!
مشکل من اینه که وقتی یه فولدر باز میکردم که فایل flv توش بود سیستم هنگ میکرد که یکم تحقیق کردم فهمیدم واسه تامنیل ها هست رفتم تو نت و در موردش سرچ کردم تو یه سایت نوشته بود که ادرس زیر برو و فایل رجیستریش رو پاک کن درست میشه:
HKEY_CLASSES_ROOT\.flv\ShellEx\{BB2E617C-0920-11D1-9A0B-00C04FC2D6C1}]
من رفتم ولی اشتباه روت اصلیه {BB2E617C-0920-11D1-9A0B-00C04FC2D6C1 رو پاک کردم ولی باید فایل اصلیه که داخل {BB2E617C-0920-11D1-9A0B-00C04FC2D6C1 در سمت راست رجیستری نمایش داده میشه پاک میکردم!
البته من چون اسم فولدر رو داشتم همون طور که تو عکس میبینین تونستم یه فولدر به اسم {BB2E617C-0920-11D1-9A0B-00C04FC2D6C1 درست کنم ولی خب مهم اون فایل رجیستری سمت راست هست نه فولدر!
حالا این همه رو گفتم که بگم مشکل اینجاست که وقتی داخل فولدری که فایل flv داره میرم این پیام ظاهر میشه:
ممنون میشم یکی فایل رجیستریش رو لطف کنه بده یا اگه راه حلی واسه مشکل دارم بده...
ممنون
شمابهتربود قبل ازدستکاری رجیستری یک بک آپ میگرفتین اززجیستری تا اگربه مشکل خورد ازاون بک آپ استفاده میکردین ابتدا سیستم restore کنید ببنید درست میشه دیدین کارنکرد ازاین برنامه ای که پایینم میزارم استفاده کنید به وسیله اون رجیستری سیستم اسکن کنید تا خطاهاش گرفته بشه بعدش رجیستری رو optomize کنید انتی ویروس سیستم هم بروز باشه یک اسکن کنید سیستم دیدین راه نیفتاد ویندوز خودتون Repair کنید:20:
لینک دانلود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pandora tomorro
08-05-2011, 10:55
کرکش مشکل داره! یعنی عجق وجق نشون میده نمیفهمم چی میگه ولی ادرس برنامه رو میدن اون دکمه ی پایین رو میزنم یه چیز پر میشه و یه ایکون میاد که روش کلیک میکنی میری تو یه سایتی ! به نظر میاد کرک شده ولی وقتی اسکن میکنه و میخواد فیکس کنه میگه کرکش کن...
ویرایش:
درست نشد!
کسی میشه فایل رجیستریش رو لطف کنه؟
jafarian
08-05-2011, 11:00
کرکش مشکل داره! یعنی عجق وجق نشون میده نمیفهمم چی میگه ولی ادرس برنامه رو میدن اون دکمه ی پایین رو میزنم یه چیز پر میشه و یه ایکون میاد که روش کلیک میکنی میری تو یه سایتی ! به نظر میاد کرک شده ولی وقتی اسکن میکنه و میخواد فیکس کنه میگه کرکش کن...
کرکش درسته شما وقتی که میخواین کرک اجرا کنید برنامه بسته باشه بعدش کرک اجرا کنید مسیرشم خود کرک پیدا میکنه روهمون دکمه وسطی آبی رنگ کلیک کنید کارتمومه بعدش برنامه رو اجرا کنید سیستم اسکن کنید اون کارهای دیگه روکه گفتم انجام دادین؟
pandora tomorro
08-05-2011, 11:05
مشکل حل نشد با این برنامه!
سیستم رستور رو نمیخوام انجام بدم این مشکل ماله چند روز پیشه کلی از اطلاعاتم میپره...
ویندوز رپیر هم فکر کنم زوده هنوز!
goldgalaxy90
08-05-2011, 13:10
من فکر نکنم مشکل از اون باشه بر روی خود FLV کلیک کنیدو یه عکس هم ازمحتویات اون بزارید.
می تونیدکل اون زیر مجموعه های FLV رو پاک کنید و همچنین محتویات داخل FLV و بر نامه که برای اجرای FLV نصب کردید دوباره نصب کنید تا رجیستری به حالت اول برگرده. یا کلا اونها رو پاک کنید و برنامه KMPlayer رو نصب کنید که از همه Player ها بهتره.
pandora tomorro
08-05-2011, 18:16
بازم مشکل حل نشد!
نمیشه یکی این فایل رجیستری سیستمش رو بده ؟ مربوط به flv ؟ اصلا همچین چیزی میشه؟
goldgalaxy90
08-05-2011, 20:53
بازم مشکل حل نشد!
نمیشه یکی این فایل رجیستری سیستمش رو بده ؟ مربوط به flv ؟ اصلا همچین چیزی میشه؟
یه عکس نزاشتید تا بهتون کمک بشه .
مال من هیچ زیرمجموعه ای نداره و فقط FLV. داره.
این مشکل مربوط به کدک های ویندوز هم میشه
نرم افزار klite mega codec pack رو هم نصب کنید و بعد ریستارت کنید
ببینیند درستمیشه
pandora tomorro
09-05-2011, 09:38
یه عکس نزاشتید تا بهتون کمک بشه .
مال من هیچ زیرمجموعه ای نداره و فقط FLV. داره.
پست اول 2 تا عکس گزاشتم مشخص نیست ؟!
این مشکل مربوط به کدک های ویندوز هم میشه
نرم افزار klite mega codec pack رو هم نصب کنید و بعد ریستارت کنید
ببینیند درستمیشه
نصب دارمش! لازمه پاک کنم دوباره بریزم؟ اخرین ورژن هم هست
pandora tomorro
09-05-2011, 09:49
سلام
خب تو تنظیمات k-lite تونستن درست کنم و دیگه ارور نمیاد ولی سیستم کند میشه و فقط باید رستارتش کرد!
این مشکل رو چطور حل کنم؟
دیگه نمی دونم چی بگم
شما داخل پوشه فیلم حالت نمایش رو از thumbnail بزار رو list
pandora tomorro
09-05-2011, 19:27
اصلا نمیتونم! تا برم داخلش هنگ میکنه باید رستارت کنم...
Dr Hannibal
10-05-2011, 09:38
اصلا نمیتونم! تا برم داخلش هنگ میکنه باید رستارت کنم...
دوست گلم ، اینجا بخش اورژانس سیستم های آلوده هست ، اگه احساس میکنی ناشی از ویروسی هست تاپیک مرجع رو بخونید و طبق اون پیش برید.
₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر نه فکر میکنید ناشی از ایرادات ویندوز هست بخش ویندوز سوال کنید کاربران متخصص پاسختون رو سریع تر و بهتر میدهند.
ویندوز XP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید
pandora tomorro
10-05-2011, 10:17
دسته گلت درد نکنه دنباله همچین جایی میگشتم!
نه ویروس نیست مطمئنم...
تاپیک رو قفل کنین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.