PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جدیدترین و کامل‌ترین مجموعه‌ی درایور انواع کارت‌های گرافیک AMD برای ویندوزهای 32 بیتی و 64 بیت مخصوص نوت بوک

death_man
07-05-2011, 14:37
ویژگی‌های این مجموعه:

- ارائه درایورها با ورژن دقیق

- مشخص کردن 32 بیتی و 64 بیتی بودن درایورها

- تفکیک با توجه به ویندوز پشتیبانی کننده

- ارائه درایورهای ویندوز XP‌ و ویستا و حتی ویندوز 7

- ارائه مناسبترین و جدیدترین درایور حتی بهتر از سایت ATI

- حذف درایورهای تکراری

- تصحیح حجم و نام درایورها حتی نسبت به سایت ATI

- ذکر حجم برای هر درایور و فایل
و ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- اگر درایوری برای ویندوز ارائه نشده مشخص می شود که شرکت ATI برای آن درایور نساخته است. (مثلا درایور ویندوز ویستا برای سری 9250)

2- لینک ها به صورت مستقیم از سایت ATI داده شده است.

3- در صورت به روز شدن درایورها، درایورهای جدید جایگزین می‌شود.

4- درایورهای ویندوز 2000 و 98 و Me به دلیل قدیمی بودن ارائه نشده است.
5- لینک درایورهای لب‌تاپ هم قرار داده شد. برای این کارت‌ها درایور ویندوز XP وجود ندارد.

منبع سایت سافت گذر

mariam2011
20-05-2011, 10:42
سلام,

من يه Dell XPS 1330 دارم که به تازگی ويندوزشو عوض کردم و سون نصب کردم (32 بيتی) ولی يه مشکل اساسی دارم.
موقع تايپ کردن اگر همون دکمه "ی" رو بزنم حرف ی حتی وسط کلمه بصورت "ی" نشون داده ميشه مثلا کلمه تايپ اينطور ميشه: "تایپ" :ohno:
و مجبورم بجای دکمه "ی" کيبورد, شيفت رو بگيرم و از دکمه "ط" استفاده کنم!:23::sad:

حالا باز ميشه با کلی دردسر و زحمت اين مشکل رو حل کرد ولی مشکل اصلی اونجاست که من حروف "ی" رو روی صفحات وب هم همينطور ناقص ميبينم که خوندش رو برام دشوار و غيرممکن ميکنه و اعصابم خورد ميشه.
:9:

من خودم فکر ميکنم که احتمالا گرافيک نصب نيست ولی ممکنه از چيز ديگه باشه!؟ :worried::worried:
اگه درايور بخواد چيکار کنم؟:23:

لطفا راهنماييم کنيد چون به دليل اين مشکل تو اين چند روز اصلا از لپ تاپم استفاده نکردم.:sad::sad::42::42::42::42::37::37::37:: 37::37::37::37:

death_man
21-05-2011, 10:25
سلام,

من يه Dell XPS 1330 دارم که به تازگی ويندوزشو عوض کردم و سون نصب کردم (32 بيتی) ولی يه مشکل اساسی دارم.
موقع تايپ کردن اگر همون دکمه "ی" رو بزنم حرف ی حتی وسط کلمه بصورت "ی" نشون داده ميشه مثلا کلمه تايپ اينطور ميشه: "تایپ" :ohno:
و مجبورم بجای دکمه "ی" کيبورد, شيفت رو بگيرم و از دکمه "ط" استفاده کنم!:23::sad:

حالا باز ميشه با کلی دردسر و زحمت اين مشکل رو حل کرد ولی مشکل اصلی اونجاست که من حروف "ی" رو روی صفحات وب هم همينطور ناقص ميبينم که خوندش رو برام دشوار و غيرممکن ميکنه و اعصابم خورد ميشه.
:9:

من خودم فکر ميکنم که احتمالا گرافيک نصب نيست ولی ممکنه از چيز ديگه باشه!؟ :worried::worried:
اگه درايور بخواد چيکار کنم؟:23:

لطفا راهنماييم کنيد چون به دليل اين مشکل تو اين چند روز اصلا از لپ تاپم استفاده نکردم.:sad::sad::42::42::42::42::37::37::37:: 37::37::37::37:

دوست عزیز این انجمن مربوط به درایورها و مباحث فنی میشه. مشکل شما نرم افزاری می باشد.
لطفا سئوال خود را در انجمن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مطرح نمایید تا دوستان راهنمایی کنند