ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال در مورد ریزش مو !

mf.designing
07-05-2011, 13:04
سلام به تمام دوستان انجمن مفید پزشکی :11:
دوستان من به تازگی موهام داره بدجوری میریزه به خصوص در وقت حمام ! یکعنی از لحظه ای که میرم حموم تا لحظه بیرون اومدن هر وقت دست میزنم آروم به سرم دستم پر مو میشه !! این خیلی منو نگران کرده و از یک طرف هم میترسم نامزدم ناراحت بشه استرس میکشم !!:41:

حدود 2 ماه هست که اینزوری شدشد شده !
در مورد سن من سنم حوالی 22 هستش و از لحاض ارثی طرف بابام کچلی نداره اما طرف مامان 2 تا دائیم کچل !:دی :27:
چند سالی هست که از چسب یا ژل استفاده کردم و تاثیر آنچنانی نداشتن و خیلی کم بوده ریزش ! البته منم زیاد نمیزنم.
در مورد شامپو هم از همین پانتن های نرمال استفاده میکنم چند سالی و قبلا مشکلی نبوده !

حال سوالام اینان که :
1- چقدر چسب مو میتونه باعث ریزش بشه ؟! آیا ریزش موضعی و موقتی هست و پس از مصرف نکردن برمیگرده به حالت عادی ؟!
2- استرس چی ، برگشت پذیر هست ؟! چیکار کنم ؟
3- استفاده از سشوار بعد حمام برا حالت دادن به موها چقدر موثره ؟!
4- آیا عوامل فصلی هم میتونه موثر باشه ؟!
5- استفاده از محلولهایی که الان هست تاثیر داره ؟! کدوم استفاده بشه بهتره ؟
و... !

morsadr
07-05-2011, 14:10
سلام به تمام دوستان انجمن مفید پزشکی :11:
دوستان من به تازگی موهام داره بدجوری میریزه به خصوص در وقت حمام ! یکعنی از لحظه ای که میرم حموم تا لحظه بیرون اومدن هر وقت دست میزنم آروم به سرم دستم پر مو میشه !! این خیلی منو نگران کرده و از یک طرف هم میترسم نامزدم ناراحت بشه استرس میکشم !!:41:

حدود 2 ماه هست که اینزوری شدشد شده !
در مورد سن من سنم حوالی 22 هستش و از لحاض ارثی طرف بابام کچلی نداره اما طرف مامان 2 تا دائیم کچل !:دی :27:
چند سالی هست که از چسب یا ژل استفاده کردم و تاثیر آنچنانی نداشتن و خیلی کم بوده ریزش ! البته منم زیاد نمیزنم.
در مورد شامپو هم از همین پانتن های نرمال استفاده میکنم چند سالی و قبلا مشکلی نبوده !

حال سوالام اینان که :
1- چقدر چسب مو میتونه باعث ریزش بشه ؟! آیا ریزش موضعی و موقتی هست و پس از مصرف نکردن برمیگرده به حالت عادی ؟!
2- استرس چی ، برگشت پذیر هست ؟! چیکار کنم ؟
3- استفاده از سشوار بعد حمام برا حالت دادن به موها چقدر موثره ؟!
4- آیا عوامل فصلی هم میتونه موثر باشه ؟!
5- استفاده از محلولهایی که الان هست تاثیر داره ؟! کدوم استفاده بشه بهتره ؟
و... !

1. موادی مانند چسب و ژل در تشدید ریزش مو تاثیر دارند .
2.استرس هم تاثیر زیادی دارد . بله شدت ریزش با کاهش استرس کاهش میابد .
3.سشوار هم میتواند ریزش مو را افزایش دهد .
4. شاید . دقیقا در جایی مطالعه نکردم
5. بله محلولها در کاهش ریزش تاثیر خوبی دارند . بهترین محلول ماینوکسیدیل است .
البته بدانید که ریزش مو ژنتیک درمان قطعی ندارد و با داروها این ریزش را به تاخیر می اندازیم .
موفق باشید :11:

Mahdi/s
07-05-2011, 14:24
در مورد سن من سنم حوالی 22 هستش و از لحاض ارثی طرف بابام کچلی نداره اما طرف مامان 2 تا دائیم کچل ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قول قدیمی ها مو به دایی میره....اما شما زیاد ناراحت نباش چون اون ضرب المثل برای قدیمه..چون منم مشکل شمارو دارم شدید تر...با این تفاوت که دایی ها پر مو هستم....حالا جدا از شوخی....کم خونی....یا فقر آهن داری..؟؟؟
سوال بعدی اینکه چند روز درهفته حمام میرید...(موهاتون چرب هست..؟)
و بیشتر تو خیابونید یا خونه...(آلودگی هم بی تاثیر نیست)

سوال 1تا 4 رو دوستمون جواب دادن...
در مورد شماره 5...بهترین محلول ماینوکسیدیل هست که فقط یه مشکل داره اونم اینکه اگه شروع کنی به زدن باید تا عمر داری ازش استفاده کنی..اگه قطعش کنی دوباره ریزشش شروع میشه....

در مورد شامپو هم...شامپوی فولیکا (مخصوص ریزش) اش هم میتونی استفاده کنی.(قرمز رنگه).......(تجویز پزشکه از خودم نگفتم)

skylark
07-05-2011, 14:32
به قول قدیمی ها مو به دایی میره....اما شما زیاد ناراحت نباش چون اون ضرب المثل برای قدیمه..چون منم مشکل شمارو دارم شدید تر...با این تفاوت که دایی ها پر مو هستم....حالا جدا از شوخی....کم خونی....یا فقر آهن داری..؟؟؟

در مورد شماره 5...بهترین محلول ماینوکسیدیل هست که فقط یه مشکل داره اونم اینکه اگه شروع کنی به زدن باید تا عمر داری ازش استفاده کنی..اگه قطعش کنی دوباره ریزشش شروع میشه....

در مورد شامپو هم...شامپوی فولیکا (مخصوص ریزش) اش هم میتونی استفاده کنی.(قرمز رنگه).......(تجویز پزشکه از خودم نگفتم)

من مشاور زیبایی و پوست بودم و ضمن اینکه در حرفه پیرایشگری هم فعالیت دارم...
توضیحات دوستان کامل بود و مطمئنا بی تاثیر نیست...
ولی اگه به یه متخصص پوست و مو مراجعه کنید خیلی بهتره
دو تا از دوستانم مشکل مشابه رو داشتند که بعد از مراجعه به پزشک و گرفتن آزمایش مشخص شد که پوست سرشون قارچ داشته...
در نهایت تصمیم با شماست:20:

mf.designing
07-05-2011, 14:54
به قول قدیمی ها مو به دایی میره....اما شما زیاد ناراحت نباش چون اون ضرب المثل برای قدیمه..چون منم مشکل شمارو دارم شدید تر...با این تفاوت که دایی ها پر مو هستم....حالا جدا از شوخی....کم خونی....یا فقر آهن داری..؟؟؟
سوال بعدی اینکه چند روز درهفته حمام میرید...(موهاتون چرب هست..؟)
و بیشتر تو خیابونید یا خونه...(آلودگی هم بی تاثیر نیست)

ممنون .
آزمایش خون دادم ، فقر آهن و کم خونی ندارم و کاملا نرماله !
در مورد وراثتی بودن هم باید بگم ارثی نیست ! چون پسر دائیم هم سن من بود کچل شده بود ! من اینو کاملا حس میکنم که ارثی نیست !
من در هفته 2 بار حموم میرم و سرم کمی شلوغه ! موهام هم کمی چربه نه زیاد ! بیشتر هم بیرون از خونم و آلودگی هوای تبریز هم زیاده. اخیرا هم که اینجوری شدم تو این چند وقته هوای تبریز شدید آلوده بوده و گرد و غبار هم بوده طوری که مدارس رو تعطیل کردن !

اما میخوام بدونم چسب مویی که اصلا به ریشه مو نمیخوره چطوری میتونه باعث ریزش مو بشه ؟! اگه ریزش ارثی نباشه چقدر موثره ؟! اصلا زدن چه نوع چسب مویی به مراتب بهت هست ؟! مارک خاصی هست دوستان معرفی کنند ؟1 من مجبورم استفاده کنم چون موهام حالت نمیگیره !

skylark
08-05-2011, 16:27
ممنون .
آزمایش خون دادم ، فقر آهن و کم خونی ندارم و کاملا نرماله !
در مورد وراثتی بودن هم باید بگم ارثی نیست ! چون پسر دائیم هم سن من بود کچل شده بود ! من اینو کاملا حس میکنم که ارثی نیست !
من در هفته 2 بار حموم میرم و سرم کمی شلوغه ! موهام هم کمی چربه نه زیاد ! بیشتر هم بیرون از خونم و آلودگی هوای تبریز هم زیاده. اخیرا هم که اینجوری شدم تو این چند وقته هوای تبریز شدید آلوده بوده و گرد و غبار هم بوده طوری که مدارس رو تعطیل کردن !

اما میخوام بدونم چسب مویی که اصلا به ریشه مو نمیخوره چطوری میتونه باعث ریزش مو بشه ؟! اگه ریزش ارثی نباشه چقدر موثره ؟! اصلا زدن چه نوع چسب مویی به مراتب بهت هست ؟! مارک خاصی هست دوستان معرفی کنند ؟1 من مجبورم استفاده کنم چون موهام حالت نمیگیره !

ببین عزیز
خود چسب مو اگه به ریشه مو نخوره باعث ریزش نمیشه
ولی وقتی موها رو ژل ،چسب،تافت میزنیم مو ها سفت تر میشن و بهم میچسبند
گرد و غبار هم که اضافه بشه و موها کثیف تر میشن
این کثیفی از مهم ترین عوامل ریزشه

ولی اگه روز در میون با شامپوی مناسب بشوریشون(نه با این شامپوهای 2-1 هزار تومنی )
شدت آسیب خیلی خیلی کم میشه
بر خلاف عموم اگه موهات چربه نباید هر روز شسته بشه(چون این عمل باعث تحریک غدد چربی پوست سر میشه)
من خودم از تافت کرون آلمان استفاده میکنم،کیفیتش هم خوبه
در مورد چسب موی مناسب اطلاعی ندارم متاسفانه
فقط در خرید لوازم بهداشتی مراقبتی، جنسهای ارزون و تبلیغاتی تلوزیون رو پیشنهاد نمی کنم
مثلا اگه میخوای یه شامپوی سر بخری،نرم قیمت بین 1000 تا 10000 تومنه
بستگی به بودجت سعی کن بهترینشو برداری ترجیحا گیاهی باشه

h-y2009
08-05-2011, 16:34
به قول قدیمی ها مو به دایی میره....

شنیده بودم که حلال زاده به دایی اش میره ولی مو به دایی میره رو نشنیده بودم :31:

a.z.p.z
08-05-2011, 17:08
من خودم مثل تو بودم با کلی بدبختی ریزش کم شد ولی اگه میخوای دوباره برنگرده :
1: استرس و فشار عصبی نداشته باش 2: از چسب و ژل و ... استفاده نکنم 3: موهات رو کوتاه نگه دار 4: اصلا نذار موهات چرم بشه و
خوب بشور 5: هر شب سرتو ماساژ بده !

J.Naderiii
08-05-2011, 22:38
هرچند که چسب مو و ... میتونه باعث ریزش بشه اما باید دقت کرد که در افرادی که ریزش ژنتیکی یا ارثی ندارند در اثر استفاده این مواد یا ریزش وجود نداره یا اگر هم باشه موقتی هست و بعد از قطع مصرف، خوب خواهد شد. اما از طرفی در ریزش ارثی مصرف اینگونه مواد باعث تسریع و تشدید ریزش خواهد شد. در کل توصیه نمیشه مگر در مراسم ها و ... که باید خیلی زود شسته شود.

Pessimist
11-05-2011, 12:45
دوستان منم ریزش مو دارم خوشحال میشم اگه یه مقدار در مورد نحوه ماساژ دادن سر توضیح بدید.
ممنون

Mahdi/s
11-05-2011, 13:30
مطالعه این تاپیک هم بی تاثیر نیست...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید