ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با سلام سوالی در خوصوص فیفا 10 یا بازیهای آنلایب با adsl داشتم منو میتوانید راهنمایی کنید ممنون

zamany
07-05-2011, 12:01
با سلام سوالی در خوصوص فیفا 10 یا بازیهای آنلاین با adsl داشتم منو میتوانید راهنمایی کنید ممنون

من قراردادم با شرکتی 6 ماه هست با ترافیک 10 گیگ بعد وقتی من با چند نفر آنلاین بازی میکنم آیا از ترافیک من هم کم میشه جریان حساب چطور هست . آیا من انگار فایل آپلود میکنم یا انگار دانلود میکنم :40:

jimrako
07-05-2011, 14:46
با سلام سوالی در خوصوص فیفا 10 یا بازیهای آنلاین با adsl داشتم منو میتوانید راهنمایی کنید ممنون

من قراردادم با شرکتی 6 ماه هست با ترافیک 10 گیگ بعد وقتی من با چند نفر آنلاین بازی میکنم آیا از ترافیک من هم کم میشه جریان حساب چطور هست . آیا من انگار فایل آپلود میکنم یا انگار دانلود میکنم :40:
بله دوست عزیز هنگامی که آنلاین بازی میکنید هم انگار دانلود میکنید و هم آپلود! آپلود کاری میکنه دیگر بازیکنان حرکات شما رو ببینن و دانلود کاری میکنه شما حرکات دیگران را ببینید البته همه ی بازیها به یک مقدار حجم نمی کشند هر بازی که بیشتر به اینترنت فشار بیاره و بازی هر چی لگ بیشتر یعنی حجم بیشتری میکشه و اینترنت شما هم قدرت دادن و گرفتن چنین حجمی رو نداره پیشنهاد میکنم برای بازی آنلاین حتما اینترنت نا محدود بگیرید و با خیال راحت بازی کنید چون همین 10 گیگ خیلی طول نمیکشه که تمام خواهد شد حالا باید تست کنید ببینید بازی شما چقدر میکشه توجه هم داشته باشید توی بازیها سرعت اینترنت زیاد مهم نیست بلکه پینگ مهم هست یعنی اگر شما با سرعت 256 بازی کنید یا 128 اگر پینگ هر دو یکجور باشه برای بازی آنلاین خیلی فرق نخواهد داشت !

alivw71
07-05-2011, 18:09
پینگ زیاد مهم نیست چون پسر عموم 256 داره با پینگ 802 و خیلی راحت بازی میکنه. ولی من پینگم 235 همش لگم.

jimrako
07-05-2011, 20:25
پینگ زیاد مهم نیست چون پسر عموم 256 داره با پینگ 802 و خیلی راحت بازی میکنه. ولی من پینگم 235 همش لگم.
فکر کنم شما سرعت اینترنتتون کمه ولی پینگتون خوب ! سرعت اینترنت باید در حدی باشه که بتونه جا به جاییهای افراد در بازی رو انجام بده و لگ نشه ولی پینگ مربوط به تاخیر هست این دوستون راحت بازی میکنه ولی خبر نداره چقدر حرکاتش رو افراد با تاخیر میبینن !!!