PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیکون درایو C تغییر شکل میده

Turk Oghlan
07-05-2011, 11:08
سلام
بعضی وقت ها آیکون درایو C تغییر شکل میده، شبیه فایل های exe ای میشه که آنتی ویروس می بنده،انگار آسیب دیده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]علت چی می تونه باشه؟
/up.------------- .com/images/bjiyncye0sfdz53ejq.jpg

نقطه چین وطن دانلوده.(چقدر این بازی های پی سی وورلد مزخرفه،نقطه چین یعنی چی ؟همه فروم ها امکان آپلود مستقیم دارن،اون وقت اینجا ...)

ebicross
07-05-2011, 11:59
علتش یا ویروسی بودن درایو هست و یا وجود یک فایل Autorun.ini که ممکنه به صورت مخفی در ریشه ی درایو باشه.

سیاست تمام فرومها اینه که اعضا نباید از فرومهای دیگه لینک بدن و یا تبلیغات کنند. مختص P30world نیست.

اینجا جای این بحث نیس،ولی توجهت رو به سایت موبایلستان جلب می کنم که یه فروم نرماله و امکان آپلود مستقیم داره و نداشت هم از این فیلم ها در نمی آورد. سیاست و ... هم نداره.بفرما:
ببینید شما یک فروم معمولی رو با بزرگترین فروم فارسی زبان دارید مقایسه میکنید.
همین سیاست ها یک سایت رو بزرگ میکنه. اگر این تدابیر نبود P30world الان بیست و هشتمین سایت پربازدید ایران نبود.
در این مورد اطلاعات بیشتری خواستید مدیران انجمن و فروم بهتون اطلاعات میدن و کافیه باهاشون در ارتباط باشید.
موفق باشید.

Turk Oghlan
08-05-2011, 00:15
من این فایلی رو که گفتی پیدا نکردم.البته احتمال میدم من پیدا کردنش رو بلد نیستم!میشه بیشتر راهنمایی کنی؟

]

---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------

اینجا جای این بحث نیس،ولی توجهت رو به سایت موبایلستان جلب می کنم که یه فروم نرماله و امکان آپلود مستقیم داره و نداشت هم از این فیلم ها در نمی آورد. سیاست و ... هم نداره.بفرما:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Dew Drop
08-05-2011, 01:07
من این فایلی رو که گفتی پیدا نکردم.البته احتمال میدم من پیدا کردنش رو بلد نیستم!میشه بیشتر راهنمایی کنی؟

اگه از ویروسی نبودنش مطمئنید...
برید به Tools>Folder Option>view تیک Show Hidden File رو بزارید و تبک Hide های پایینی رو هم بردارید
بعد تو درایوتون رو ببینید و این فایل( Autorun.ini) رو حذف کنید.

در ضمن اگه مشکلتون به روشی که ebicross عزیز گفتن حل نشد...
بعضی نرم افزار ها هم این جور مشکلات رو پیش میارن,اخیراً چیزی نصب نکردید که این تاثیر رو گذاشته باشه؟

jax2
08-05-2011, 21:18
مشکل از همون فایل autorun.inf هست
متن زیر رو در نوت پد paste کنید و با فرمت bat ذخیره کنید و اجراش کنید

echo off
attrib -a -s -h -r c:\autorun.inf
del c:\autorun.inf /f /q
md c:\autorun.inf
c:\autorun.inf\.\prn\

یه بار سیستم رو ریستارت کنید و تمام

Turk Oghlan
08-05-2011, 23:57
ببینید شما یک فروم معمولی رو با بزرگترین فروم فارسی زبان دارید مقایسه میکنید.
همین سیاست ها یک سایت رو بزرگ میکنه. اگر این تدابیر نبود P30world الان بیست و هشتمین سایت پربازدید ایران نبود.
در این مورد اطلاعات بیشتری خواستید مدیران انجمن و فروم بهتون اطلاعات میدن و کافیه باهاشون در ارتباط باشید.
موفق باشید.
ولی من باز توجیه نشدم چرا نباید تو فروم امکان آپلود مستقیم باشه؟مگه هدف اصلی آموزش و حل شدن مشکل کاربر نیست؟که در نتیجه تعداد یوزر هم بالا میره و درآمد سایت هم به هم چنین.

---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------

یه چیزی رو هم من دقیق متوجه نشدم:بزرگترین فروم فارسی زبان پی سی وورلده؟