ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بالا نیامدن سیستم بعد از آپدیت بایوس برای لپ تاپ HP G62-b55SE

amir_hussein
07-05-2011, 10:04
سلام دوستان؛
من به تازگی یک لپ تاپ HP G62-b55SE خریده ام که رویش لینوکس SUSE نصب بود اما من با Paragon دوباره هارد را فرمت و مجددا پارتیشن بندی کردم و حتی درایو ریکاوری را هم پاک کردم.
حالا بعد از آپدیت بایوس آن که از سایت خود شرکت HP دانلود کرده بودم متاسفانه دیگر سیستم بالا نیامده و فقط پاور روشن میشود و فن آن کار میکند و با صفحه سیاه روبرو هستم و در تمامی فرومها هم هیچ راهنمائی بدرد بخوری نیافتم.
حال اگر کسی میتواند راهنمائی ام کند صمیمانه سپاسگزار خواهم بود.

pendareirooni
07-05-2011, 10:57
سلام دوستان؛
من به تازگی یک لپ تاپ HP G62-b55SE خریده ام که رویش لینوکس SUSE نصب بود اما من با Paragon دوباره هارد را فرمت و مجددا پارتیشن بندی کردم و حتی درایو ریکاوری را هم پاک کردم.
حالا بعد از آپدیت بایوس آن که از سایت خود شرکت HP دانلود کرده بودم متاسفانه دیگر سیستم بالا نیامده و فقط پاور روشن میشود و فن آن کار میکند و با صفحه سیاه روبرو هستم و در تمامی فرومها هم هیچ راهنمائی بدرد بخوری نیافتم.
حال اگر کسی میتواند راهنمائی ام کند صمیمانه سپاسگزار خواهم بود.
سلام. دقیقا بلایی سر شما اومده که سر من هم اومد . در این شرایط چاره ای جز مراجعه به گارانتی نیست . چون تا جایی که من می دونم فایل های بایوس آسیب دیده و فقط با استفاده از سخت افزار خاصی قابل کپی بر روی بایوس هست . حدود 50 تومن هم احتمالا هزینه داشته باشه . کاری نیست که در منزل بشه انجام داد . فقط باید شانس بیاری فایل های مخصوص این مدل از بایوس را گارانتی داشته باشه وگرنه مثل من باید یه ماه صبر کنی تا فایل ها رو از روی یه لپ تاپ مشابه کپی کنن.
خودت رو اذیت نکن و بسپارش به گارانتی . pendareirooni@yahoo.com