مشاهده نسخه کامل
: کمــــــــــک ( لطفا کمک کنید )
hasan0be
06-05-2011, 22:55
با سلام خدمت دسوتان عزیز و محترم من میخواستم یک برنامه بنویسم به شرح زیر :
برنامه ای باشد که با زدن یک دکمه فایل از یک درایو مشخص شده پاک شود ( فایل بوت سیستم ) و با زدن دکمه دیگر فایل مورد نظر به حالت اویه برگردد ...
خیلی خیلی ممنون میشم من را کمک کنید :40:
Dolphin 7
08-05-2011, 22:11
با سلام خدمت دسوتان عزیز و محترم من میخواستم یک برنامه بنویسم به شرح زیر :
برنامه ای باشد که با زدن یک دکمه فایل از یک درایو مشخص شده پاک شود ( فایل بوت سیستم ) و با زدن دکمه دیگر فایل مورد نظر به حالت اویه برگردد ...
خیلی خیلی ممنون میشم من را کمک کنید :40:
به صورت ساده اگه بخوای بنویسی دو تا دستور لازم داری که این دو تاس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
a
و
b
دو تا آدرسه که
a
ادرس فایلیه که میخوای کپی کنی ، و
b
آدرس جاییه که می خوای فایل کپی شده تو اون جا ذخیره شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
c
آدرس فایلیه که می خوای پاک شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا نکته مهمم بگم اونم ایینکه این آدرسایی که گفتم باید حتما اسم فایل و با پسوندشم بنویسی حتی اونجایی که می خوای بگی فایلو ذخیره کنه باید اسم و پسوند فایلو بنویسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثال :
کد بالا ، فایل
My Text.txt
رو از درایو
C
کپی می کنه تو پوشه
556
از درایو
D
و اسمشم می ذاره
My Text.txt
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مثال دیگه :
دستور بالا ، فایل
My Text.txt
رو از درایو
C
حذف می کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته دیگم اینه که دستور
Kill
فایلو بدون اینکه بفرسه تو سطل آشغال ویندوز حذف می کنه و قبلشم ازت نمی پرسه : مطمئنی می خوای حذف شه یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس ، ازدستور
Kill
خیلی با احتیاط استفاده کن و دقت کن آدرسی که بش می دی دقیقا همونی باشه که می خوای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم حتما خودت می دونی که باید از این دو تا دستور دو بار استفاده کنی به صورت بر عکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بگم که هیچ جای آدرسا از ؟ و * استفاده نکن چون خیلی خطرناکه حسن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hasan0be
10-05-2011, 13:22
خیلی خیلی ممنون
hasan0be
10-05-2011, 18:16
من این دستورات را انجام میدم ولی هیچ کاری نمیکنه !!!
Dolphin 7
10-05-2011, 18:23
من این دستورات را انجام میدم ولی هیچ کاری نمیکنه !!!
اگه می خوای برنامه ای که نوشتی آپ کن ببینم مشکلش چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.