ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : USB TV VEX

Rapidbaz
06-05-2011, 22:07
سلام دوستان. در مورد دستگاه جدیدی که این روزها در ماهواره و اینترنت زیاد در موردش تبلیغ میشه یعنی USB TV VEX . حالا می خواستم بدونم واقعا این دستگاه کانال های ماهواره ای رو نشون میده و اگه ممکنه از مزایا و معایبش بگین ممنون میشم.

0liver
07-05-2011, 02:19
یه نظر شما همچین چیزی امکان داره ؟ که یک دستگاه USB بتونه ماهواره رو بگیره ؟

من که همچین چیزی فکری نمیکنم !!

mmn1360
07-05-2011, 11:43
با عقل جور در نمیادولی از این بشر دو پا هیچ چیز بعید نیست . و اگه همچین چیزی وجود داشته باشه واقعا فوق العاده است . لطفا هرکسی اطلاعات بیشتری داره بگه که بقیه استفاده کنند

kamran3dmax
07-05-2011, 11:45
agha harki kharide be ma ham bege inja ke bekharim ya na ?

sorryy fontam farsi nemishe

Grand
07-05-2011, 12:41
دوستان گول این تبلیغات رو نخورید. این دستگاه که تبلیغ میکنند چیزی نیست جز یک فلش مموری 7 هشت هزار تومنی که یک برنامه رایگان توشه که باهاش میشه از طریق اینترنت پر سرعت (بالای دو مگ) کانالهای ماهواره رو تماشا کرد. اگر این سرعت اینترنت رو دارین و ترافیک بی نهایت، با یک سرچ توی اینترنت میتونید اون برنامه رو که با قیمتهای نجومی بهتون میندازن رو رایگان دانلود کنید.

hoseinra
08-05-2011, 00:01
من تو یکی از فرومای همسایه دیدم یکی گرفته
گفته بود ----T داره با یه حافظه کمی که روش یه برنامه فری پخش کانال اینترنتی هست

در کل گول تبلیغات رو نخورید.:41:

vzn
08-05-2011, 16:44
سلام
اگر از طریق نرم افزارو اینترنت شبکه هارو پخش می کنه پس چطوری توی تبلیغاتش میگه که روی تلوزیون LCD , LED هم کار می کنه!؟
اینم مثل بقیه دروغاشونه ؟

jafarian
08-05-2011, 22:16
سلام دوستان. در مورد دستگاه جدیدی که این روزها در ماهواره و اینترنت زیاد در موردش تبلیغ میشه یعنی USB TV VEX . حالا می خواستم بدونم واقعا این دستگاه کانال های ماهواره ای رو نشون میده و اگه ممکنه از مزایا و معایبش بگین ممنون میشم.

شمااین پست بخونید:20:

لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alt f4
09-05-2011, 15:54
کلاهبرداری بزرگ تحت عنوان فروش فلش هایی کوچک موسوم به VEX برای دریافت هزاران کانال ماهواره ای در ایران
گروهی کلاهبردار در تهران تحت عنوان یک شرکت فروش لوازم فنی از جمله فلش های دریافت ماهواره بدون دیش و ----- در حال فعالیت هستند این افراد اخیرا با وارد کردن نوعی فلش پورت های یو اس پی که در خارج حدود 10 دلار قیمت دارد انها را به 100 هزارتومان یا 93000 تومان می فروشند و سر مردم ایران را کلاه می گذارند لازم می دانم توضیحاتی در باره این وسیله بدهم
1 - اولا دریافت ماهواره بدون ال ان بی و دیش و ----- ممکن نیست بر فرض اینکه ----- نخواهد حتما دیش یا انتن و ال ان بی نیاز دارد
2 - این فلش کم حجم هیچ وسیله ای ندارد ضمنا در ایران کارائی ندارد
3 - این فلش بی خاصیت مانند یک کارت گرافیک عمل می کند و باید برای دریافت تصاویر اینترنت شما 2 مگابایت سرعت داشته باشد که چنین چیزی ممکن نیست
4 - فلش وی ای ایکس یک مورد کلاهبرداری بین المللی است که به ایران نیز سرایت کرده است
5 - فروشندگان ان غیر قانونی هستند و جای درستی ندارند و هیچ ادرسی ندارند ضمنا نشانی یک سایت دارند که اصلا فیلتر شده و در ان هیچ توضیحی در باره VE X داده نشده است
6 - برای خرید چنین وسایلی با کارشناسان مشورت کنید فریب نخورید اینها کلاهبردار هستند
ضمنا اگر خیلی نیاز به ماهواره دارید بهتر است نرم افزار لیو live را دانلود کنید همه کانالهای ایران درون و برون را می گیرد بدون زحمت
من جهت پیگیری ان فلش لعنتی زنگ زدم تلفن ان خانم کلاهبردار را مخابرات بسته است

من تبلیغ این وسیله کذایی را در ماهواره های دشمنان ایران دیدم و فریب خوردم با شماره هایی که دارند بزحمت تماس گرفتم چون ظاهرا مخابرات جلوی تماس را گرفته است با خانمی صحبت کردم خیلی تحویل گرفت سریع گفت قیمتش 93000 تومان است 4 سال ضمانت دارد و .. خیلی تعریف کرد گفتم بدون دیش و انتن چطور دریافت می کند گفت شرکت کره ای انرا طراحی کرده است
من خودم کارشناس فنی ارتباطات هوایی هستم به دوستانم گفتم این غیر ممکن است ولی به اصرار انها چول را به حساب یک خانمی واریز کردم و بعد از چند روز دیدم یک فلش قرمز برایم فرستادند وقتی وصل کردم یک برنامه روی ان بود که کاملا معلوم بود ساختگی است این فلش ابتدا ارتباط کابل لن را قطع می کند و وقتی یو اس بی به مودم وصل می شوی اخطار می دهد چون یک یو اس بی دیگر هست امکان اتصال نیست و شمار ا مجبور می کند خیلی تلاش بی خود انجام بدی و به از چند دقیقه برنامه هم حذف می شود البته روی ان نوشته فقط با اینترنت می توانید ماهواره دریافت کنید
خلاصه ما که فریب خوردیم شما نخورید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای شکایت علیه اینها یا هر گونه اقدام انتقامجویانه یک راه هست و انهم شماره حساب خانم مورد نظر که سیبا است و در بانک ملی مشخصات او وجود دارد
خلاصه فریب این کانال ها را نخورید مشتی کلاهبردار هستند
اصلا ادرس ندارن

Rapidbaz
10-05-2011, 10:34
قابل توجه کلیه دوستان :

بالاخره یکی از همکاران کلاه سرش رفت و یکی از این Vex ها رو به قیمت 99000 هزار تومان خرید که کاملاً حق با دوستان بود و یه کلاهبرداری محض بود و فقط یه نرم افزار رایگان داخلش هست که باید حتماً به اینترنت وصل بشی تا کار کنه . که دوستم پس از تماس با شرکت فروشنده اعتراض کرده و اونها بهش گفتن دیگه پس نمیگیرن و فقط می تونن اونو با یه جنس دیگه از فروشگاهشون عوض کنن. پس مواظب باشید کلاه سرتون نره !!!!!!!!!!!!

gog2000
11-05-2011, 11:42
راستش اگه این واقعا اینترنت بخاد خاب به هیچ دردی نمیخوره
چون با سرعت اینترنت 128 زپرتی و برنامه Super Internet TV به راحتی و کمبی کیفیت پایین کل کانالهای ماهواره را به دون محدودیت و هیچ خرج اضافی دریافت می کنم.

ولی حالا 80 هزارتومان برای این فلش مموری مسخره هزینه کنی که چی بشه؟؟؟

البته من میخاستم یه دونه بخرم ولی چون گول این تبلیغات ها رو نمی خورم لپ تابم را می خاستم ببرم همان دکان فروشنده و همانجا وصل کنم اگه جواب داد که می خرم وگرنه ارزانی فروشنده؟؟؟

خدا به آدم عقل داده هر چیزی را قبول نکنه درسته این نامردها در تبلیغاتشون هیچ اشاره ای به اینترنت نمی کنن ولی با عقل سلیم جور در نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شهراد
16-05-2011, 16:03
دورود بر شما
به واقع باید عرض کنم که از شبکه فارسی 1 انتظار یک همچنین تبلیغ کذایی را نداشتم ، بنده با کلی دلیل و مدرک، فامیل و دوست و آشنا را قانع کرده بودم که حداقل در ایران همچنین چیزی دروغ محض است ولی متاسفانه با شروع پخش تبلیغ از فارسی 1 چند نفر از آشناها و فامیل با اعتماد به معروفیت این شبکه تلویزیونی، این دستگاه کذایی رو خریدند و حسابی سرشون کلاه رفت !!!!!!!!!!!

P30WORLD012345678
20-05-2011, 00:57
:40:دوستان عزیز من دو مدل این یو اس بی رو خریدم
1. مدلی که در ماهواره تبلیغش میشه و قیمتش 99000 تومن هست
2. مدلی که در ا ینترنت تبلیغ میشه و55000 تومنه
مدل اولی انقضا داره و بعد از چند هفته دیگه کار نمیده و حتما نیاز به اینترنت 2 مگا داره و مضخرفه:2:
مدل دومی که اولا تاریخ انقضا نداره:20:
ثانیا با ای دی اس ال 128 هم جواب میده و مشکلی نداره:5:
البته تا الان ( دو ماهی هست خریدم) مشکلی نداشت- فروشندش میگفت اگر مشکلی پیش اومد باز پس کن یه دونه دیگه میفرستم

در کل چیز باحالیه. البته خیلیا انتظار معجزه دارن...:18:

sanie_shomar
22-05-2011, 00:52
من موندم چرا بعضی دوستان توهمن. اون هم توهم توطعه.
کلاهبرداری؟؟!!!!
میشه در مورد تبلیغ ماهواره و قیمت مضخرف 99000 تومن گفته بشه کلاهبرداری ولی من که تو خرید هر چیزی وسواس دارم و کلی سمج بازی در آووردم نهایت امر به این نتیجه رسیدم که بیشتر از 65 تومن نمی ارزه. که بالاخره تونستم با قیمت 55 تومن از یه فروشگاه شاپلاگر بخرم.( از خرید اینترنتی هیچوقت ضرر ندیدم.) واسه کسایی مثل من که دایم تو سفر هستن و یه جا بند نمیشن و خوره ماهواره هستن فوق العاده هستش.
من که خریدم ضرر نکردم.

tooraj.zi
30-05-2011, 16:46
کلاهبرداری؟؟!!!!
میشه در مورد تبلیغ ماهواره و قیمت مضخرف 99000 تومن گفته بشه کلاهبرداری ولی من که تو خرید هر چیزی وسواس دارم و کلی سمج بازی در آووردم نهایت امر به این نتیجه رسیدم که بیشتر از 65 تومن نمی ارزه. که بالاخره تونستم با قیمت 55 تومن از یه فروشگاه شاپلاگر بخرم.( از خرید اینترنتی هیچوقت ضرر ندیدم.) واسه کسایی مثل من که دایم تو سفر هستن و یه جا بند نمیشن و خوره ماهواره هستن فوق العاده هستش.
من که خریدم ضرر نکردم.
شما اول فارسی نوشتن رو تمرین کن بعد بیا اینجا تبلیغ کن.

shetabandeh
31-05-2011, 08:35
کلاهبرداری؟؟!!!!
من که خریدم ضرر نکردم.
خودت تنهایی فهمیدی بیشتر از 65 نمی ارزه؟

ajamincc
31-05-2011, 15:43
شما اول فارسی نوشتن رو تمرین کن بعد بیا اینجا تبلیغ کن.

من هم با شما موافقم.
من که تو تبلیغات این وسیله دقت کردم، دیدم که روی دستگاه کلمه internet ذکر شده.کسی از دوستان متوجه این مطلب نشده؟:11:

worldm
01-06-2011, 08:45
چند نفر از دوستام گرفتن پشیمون هستن کلاهبرداری محض هست نگیرید به هیچ وجه:41:

ctxmonitor123
01-06-2011, 14:50
بعضی ها در کل فقط به فکر کلاهبردارین!

trip boy
02-06-2011, 13:29
کلاهبرداری؟؟!!!!
من که خریدم ضرر نکردم.

دوست عزيز ميشه بگي اسم اين كار رو چي ميشه گذاشت؟

يك فلش 8 هزارتومني كه خيلي هاشون سوخته هستند رو با يه نرم افزار بدردنخور كه بهتر از اون رو ميتوني با يه سرچ معمولي تو اينترنت ميشه دانلود كرد رو بخاي بفروشي 55 هزار تومن.

شما هم كه اينترنت داري چرا اصلا از اونا گرفتي.

ميرفتي توي اين سايت:

همه شبكه‌هاي دنيا رو ميشه ديد.
55 هزار تومنت هم ميتونستي كلي چيپس و پفك بخري و موقع ديدن فيلم‌هاي مستحجن نوش جان كني.:27:

mehran gorji
02-06-2011, 14:07
یکی از بچه ها تو تهران میگفت خریده توش
نرم افزار super internet tv بود.
که به راحتی قابل دانلود است.
امان از دست این کانال های ماهواره ای

hellboy2000
07-06-2011, 10:48

من در موردش تحقیق کردم کلاهبرداریه 1 فلش مموریه که به محض وصل شدن به پورت usb که اتوران میاد بالا مث سرچ کانال و لی در نهایت پیغام میده که کانالی یافت نشده من خودمم زنگیدم از فروشندش طرف گفت 100 تا قیمتشه!!! در کل تکنولوژی خوبیه ولی خیلی زوده که بیاد توی بازار بخصوص توی ایران. جالبه توی هیچ شبکه اروپایی تبلیغ نمیشه ینی ما از اونا جلوتریم؟؟؟ خودتون چی فک میکنید؟:13:

Help118
07-06-2011, 11:42
یک کلاه برداری بصورت غیر علنی البته واسه کسانی که وارد نیستند. ما خودمون اول فکر کردیم چرا تو سات فروشنده اصلا حرفی از اینترنت به کار نرفته یعنی چی!! این یه رسیوره؟ مثلا به مشابه آنتن GPS تو موبایل عمل می کنه؟ ولی فورا به یاد نرم افزاری افتادم به نام JLC INTERNET TV که با اینترنت پرسرعت کانال ها رو نشون میده البته نه همشو! از اینرو فهمیدم که باید یه فلش مموری باشه که توش نرم افزار با قفلهای کانال های بسته رو کپی کردند بصورت اتوران و نیازمند اینترنت پرسرعت مثل 2 مگ.
از دوستان اگر کسی لینک دانلود جدیدترین ورژن super internet tv با کرک یا سریالشو دارند برامون بزارن ممنون میشیم

khaleg85
07-06-2011, 19:30
این usb tv vex یک چرت است که نشان دادن ماهواره آن اندازه صفحه نمایش گوشی 2" می باشد و اصلاً به لای در جرز می خوره

Samjackman
11-06-2011, 11:45
سلام دوستان
ممنون از اینکه اطلاعات کافی رو در اختیار بقیه هم میذارید تا یه وقت سرمون کلاه نره.
به نظر من این جور قطعات توی ایران به فروش میرسه به دلیل این محدودیت های بیش از حد که کاریشم نمیشه کرد و افراد سودجو هم از این فرصت ها استفاده میکنن و وقتی میبینن مردمی ناآگاه به دنبال وسیله ای بی دردسر واسه دسترسی به ماهواره میگردن سرشون رو کلاه میذران.
در هر صورت خیلی ممنون از راهنمایی تمام عزیزان

a_r_m73
11-06-2011, 17:28
سلام دوستان کاملا یه کلاهبرداریه در واقع یه فایل نرم افزاریه که با کانکت تو اینترنت میشه چند تا کانال محدود را دریافت کرد

mehran gorji
13-06-2011, 11:57
سلام دوستان کاملا یه کلاهبرداریه در واقع یه فایل نرم افزاریه که با کانکت تو اینترنت میشه چند تا کانال محدود را دریافت کرد
البته در صورتی که شما اینترنت پرسرعت داشته باش و vpn مستقdیم کانالارو جواب میده اما کیفیتش پایینه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sswc
18-07-2011, 09:25
مردم چه کلاهایی سرشون میره ها !!!!!

faramarz3d
18-07-2011, 12:37
دوستان مراقب باشید ... من هم USB TV VEX را خریدم و حق با دوستان بود. این هم یک کلاهبرداری دیگه و عوام فریبی فروشگاه های اینترنتی بود که به هیچ وجه پشتیبانی آن جواب نمیده و فقط سفارش میگیره. فقط یک برنامه معمولی و یک حافظه داره که اصلا ربطی به گفته ها و تبلیغاتشون نداره. خلاصه پولم رو ریختم دور ... شما خرید نکنید چون USB TV VEX واقعیت نداره.
پولم را حرامش کردم و امیدوارم از گلوش بزنه بیرون و خرج دوا و درمانش کنه ... خدا کنه پیغام منو بخونه و روزی که گرفتار شد به یاد نفرین من بیافته

faramarz3d
18-07-2011, 12:42
قابل توجه کلیه دوستان :

بالاخره یکی از همکاران کلاه سرش رفت و یکی از این Vex ها رو به قیمت 99000 هزار تومان خرید که کاملاً حق با دوستان بود و یه کلاهبرداری محض بود و فقط یه نرم افزار رایگان داخلش هست که باید حتماً به اینترنت وصل بشی تا کار کنه . که دوستم پس از تماس با شرکت فروشنده اعتراض کرده و اونها بهش گفتن دیگه پس نمیگیرن و فقط می تونن اونو با یه جنس دیگه از فروشگاهشون عوض کنن. پس مواظب باشید کلاه سرتون نره !!!!!!!!!!!!

دوستان مراقب باشید. کلاهبرداریه ... من هم USB TV VEX را خریدم و حق با دوستان بود. این هم یک کلاهبرداری دیگه و عوام فریبی فروشگاه های اینترنتی بود که به هیچ وجه پشتیبانی آن جواب نمیده و فقط سفارش میگیره. فقط یک برنامه معمولی و یک حافظه داره که اصلا ربطی به گفته ها و تبلیغاتشون نداره. خلاصه پولم رو ریختم دور ... شما خرید نکنید چون USB TV VEX واقعیت نداره.
پولم را حرامش کردم و امیدوارم از گلوش بزنه بیرون و خرج دوا و درمانش کنه ... خدا کنه پیغام منو بخونه و روزی که گرفتار شد به یاد نفرین من بیافته

P30WORLD012345678
24-07-2011, 00:14
دوستان من این دستگاه رو خریدم. مشکلی نداشت. کار باش خیلی باحاله.75000 خریدم.مسافرت و جایی هم بخوام برم ازش استفاده میکنم.دیگه از اخبار و سریال هام عقب نمیمونم.چند تا نظر رو خوندم راضی نبودند دوستان. خوب همینه دیگه هر چیز خوبی بیاد و خواهان زیاد داشته باشه تقلبیش هم میاد بعد از یه مدتی.

pranceofforums
30-07-2011, 00:10
نظر من اینه که این دستگاه با اینکه دستگاه کارآ , پیشرفته و جدید هست و چند ماهی بیشتر نیست وارد بازار شده ولی هنوز شناخته شده نیستش و با این حال مدل تقلبی و یا چینیش هم عرضه میشه.متناسب با کارم چند مدل این دستگاه رو خریدم .مدلی که ماهواره تبلیغش رو میکردن با قیمت 99000 (کلاهبرداری محض)!!!!! مدل چینی مزخرف 25000 ! و مدلی که اینترنتی خریدم 65
مدل سوم اون چیزی بود که انتظار داشتم. من به کسایی که شرایط نصب دیش رو ندارن پیشنهاد میکنم.

omid toosi
05-08-2011, 07:26
من موندم اونایی که این همه از این دستگاهها اینجا تعریف میکنن چرا پست اول و دومشونه؟البته که عضو شدن اینجا و تبلیغ یه محصول وقت زیادی نمیگیره.

نظر من اینه که این دستگاه با اینکه دستگاه کارآ , پیشرفته و جدید هست و چند ماهی بیشتر نیست وارد بازار شده ولی هنوز شناخته شده نیستش و با این حال مدل تقلبی و یا چینیش هم عرضه میشه.
البته که هنوز کاملا شناخته شده نیست.وقتی همه بشناسن میفهمن که کاملا کلاهبرداریه.:31:

EXTREME
05-08-2011, 07:31
من پرسیدم میگن اینا با اینتنرت وایرلس کار میکنه یعنی یک مودم وایرلس هم باید خونه داشته باشیم

mehran gorji
05-08-2011, 17:15
نرم افزار super internet tv را دیدید؟
همان است.
دوستان خودتان حساب کنید یک فلش چه طوری میخواد سیگنال رو دریافت کنه :18:

فلش 128 مگابایتی است.
که نرم افزار super internet tv را داراست.
یکی از دوستان من خزید کرده بود.

در ضمن نیاز به اینترنت حداقل 2 مگ دارید.

تازه بدون vpn هم کار نمیکنه.

Saeed System
08-08-2011, 12:18
چه شارلاتان بازی راه انداختن.. مسئول فروشش میاد اینجا عضو میشه سریع یه خالی بندی مینویسه که من خریدم خیلی راضیی هستم اون 90 تومن پول از

دستش نره...خدا نگذره ازشون ...

آخه الان تو گوگل تایپ کنی usb tv vex اولین سایتی که پیدا میشه همین p30world که بالا تر سایتهاست...

برای همین 3 -4 نفر از مسئولان فروش این فلش 4 هزا رتومنی اومدن اینجا عضو شدن و تبلیغ میکنن....

...

خداروشکر مردم ما هم باهوش هستند و حواسشون جمعه گول این تبلیغات که هنوز هم تو ماهواره میشه رو نمی خورن..

کسی که اینترنت پر سرعت داشته باشه خود ش میتونه با دانلود نرم افزارهای پخش کانالهای اینترنتی این کانالهارو ببینه..

...سایتهای هم هستند که بعداز انتخاب کشور میتونی شبکه مورد نظر رو انتخاب کنی و ببینی...

و سیاتهایی هم هستند که آرشیو هستند مثل iransima.ir که میتونی برنامه های شبکه داخلی ایران رو که آرشیو شده براحتی

ببینی با تنظیم و عقب و جلو بردن فیلم مورد نظر انگا رکه تو کامپیوتر خودت میبینی..

دوستان یه فلش 5 هزار تومنی رو با 1 نرم افزار رایگان رو 90 تومن پول ندید...به نظر من با پستش 6 هزار تومن بیشتر نم ارزه...

اون فلش بیشتر بدرد م یخوره فرمتش کنی توش آهنگ بریزی وصل کنی به ظبط ماشین
............

این لینک مستقیم یکی از بهترین نرم فزار های پخش شبکه های اینترنتی:

حجم 6 مگ
لیسانس : رایگان

عکس :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Pedram_mrn
14-08-2011, 19:50
فکر کردن بچه های P30world گاگولن حروم لقمه ها :27: طرف اومده ثبت نام کرده پست اولشه ماهم باور کردیم تو کلاهبرداره نیستی

دزدای کثیف حروم خوره بقیه شو سانسور میکنم ک***** ک****** ک****** ک***** اگه اینا خواستن دوباره پست بدن مدیر محترم بنشون کنه