مشاهده نسخه کامل
: صدای تیک تیک خفیف لپتاپ از چیه؟
یکی از دوستان lenevo y560 i7 500g داره این صدای تیک تیک توش دیونش کرده.
میخاستم بدونم از صدای تیک تیک که شبیه صدای عرقبه ثانیه شمار ساعت هست از چیه لپتاپ هست ؟
نمیشه قطعش کرد؟
ممکنه صداش زیاد بلند بشه و ناهانجار بشه؟
مرسی
لپ تاپ رو ریست کنید و وارد بایوس بشید . اونجا هم ببینید آیا صدای تیک تیک هنوز وجود داره یا تنها توی ویندوز این صدا هست .
معمولا این تیک تیک ممتد روی سیستم های دسکتاپ اشاره به خرابی هاردیسک دارن . این احتمال هست که شاید هارد اون لپ تاپ
هم چنین مشکلی داشته باشه
حقیقتش اینه که هارد لپتاپ اول یه seaget 500 بود چون بدجور سروصدا داشت و کلا مشکل داشت بردم گارانتی عوضش کرد جاش یه وسترن 500 انداخت حالا هم که اینطوری شده .
اینایی گفتی شد احتمالات بود.
میشه لطف کنید بگید دقیقا از چی میتونه یاشه؟
دقیقا رو زمانی میشه مطرح کرد که اون لپ تاپ بطور کامل معاینه فنی بشه یعنی جز به جز سخت افزار بررسی بشه .
برند و مدل لپ تاپ شما چیه ؟ آیا تو محیط سیستم عامل احساس می کنید که کند شده ؟
برند و مدل لپ تاپ شما چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات فنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا تو محیط سیستم عامل احساس می کنید که کند شده ؟
نه کند نشده ولی صدای تیک تیک داره
لینکی رو که داده بودید اصلا نمیشه باز کرد . آیا اون تستی رو که گفتم انجام دادید ؟
نتیجه چی بود ؟
آره انجام دادم
تو محیط بایوس صدا نمیداد ولی تو ویندوز بیشتر هم شده بود
خوب میشه نتیجه گرفت یه مشکلی توی ویندوز شما وجود داره . از اطلاعات موجود بکاپ بگیرید و ویندوز رو ریکاوری کنید . به احتمال خیلی زیاد مشکلتون حل میشه
miladtaha
18-01-2013, 23:58
سلام منم یه ایسوس n43sl خریدم یه صدای تیک تیک خفیف داره که مطمئنم از هارد نیست چون داخل تنظیمات بایاس هم این صدا میاد. دوستان تو را خدا کمکم کنید.
بایاس را آپدیت کردم ویندوز را عوض کردم/ ریکاوری کردم / نشد که نشد/ تو را به خدا راهنمایی کنید
hasanoooooooo
19-01-2013, 12:55
این صدا کاملا طبیعی هست... بخاطر سرعت هد هارد هست .... با برنامه hdtune میتونید با مراجعه به تب health ببینید ایا هارد مشکلی داره؟ اگه همه چیز اوکی بود این صدا طبیعی هست.. واگر warning داده بود ارور رو همینجا بزارید....
pasha-85
19-01-2013, 16:55
این صدا برای هارد هست ..اگر تو جاهای خیلی ساکت این صدا رو میشنوید مشکلی وجود نداره و طبیعی هست ..ولی تو حالت معمولی خرابی هارد هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.