مشاهده نسخه کامل
: چه فیلتر ها و افکت هایی رو میشه روی ادیوس نصب کرد ؟
می خواستم ببینم چه فیلتر ها و افکت هایی رو می تونم روی ادیوس نصب کنم ؟ ادیوس سیستمم ورژن 4.5 .
برای اینکه تاپیک اضافی نزنم سوال بعدیم هم همینجا می پرسم . ادیوس 6 چطوره بدرد می خوره نصب کنم یا نه ؟ مثلا اکثر فتوشاپ کار ها دیدم cs3 رو به cs4 ترجیح میدن میگن کار با 4 ساخته . حالا ادیوس 6 چطوره ؟تهیه کنم ؟
majid0307
07-05-2011, 15:33
می خواستم ببینم چه فیلتر ها و افکت هایی رو می تونم روی ادیوس نصب کنم ؟ ادیوس سیستمم ورژن 4.5 .
برای اینکه تاپیک اضافی نزنم سوال بعدیم هم همینجا می پرسم . ادیوس 6 چطوره بدرد می خوره نصب کنم یا نه ؟ مثلا اکثر فتوشاپ کار ها دیدم cs3 رو به cs4 ترجیح میدن میگن کار با 4 ساخته . حالا ادیوس 6 چطوره ؟تهیه کنم ؟
کار من ساخت کلیپ -سینک وپروژه میکس طول فیلمه و از ادیوس5.52 استفاده میکنم .و خیلی هم راضی هستم
اما ادیوس 6 را به خاطر امکانات جدیدی که دارد ترجیح میدهم و برای کار های خودم از ان استفاده میکنم
فقط مشکلی که داره اینه که فایل های ذخیره شده در ان در ادیوسهای ورژن پایینتر قابل اجرا نمی باشد ومشکل دیگه این که فایل های ذخیره شده در ادیوس ورژن پایینتر که در انها از اکسپلود استفاده شده است را جواب نمیدهد
اما در کل خوب است
در فروم شرکت Grass Valley به این مطلب اشاره شده که افکت های NewBlue در Edius 6 کار نمیکنند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در همین تاپیک اشاره کرده که با دانلود برنامه زیر مشکل طور دیگه حل میشه
بعد از نصب داخل Video Filter فیلترهای جدید نصب میشن، برای تنظیمات آنها حتما به پیغام رجیستر کردن جواب مثبت دهید.
البته قول دادند که مشکل رو کلا حل کنند.
این رو هم یادم رفت بگم که در مسیری که این فایل نصب میشه یک سری فیلم از کارایی افکت ها ریخته میشه،
حتما ببینید!
لینک های زیر رو برای دانلود پلاگین ها و افکت های NewBlue FX 2.4 که با نسخه 6 ادیوس (Edius 6) سازگاری دارند گذاشتم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمه پارت ها رو که دانلود کردید با برنامه winrar فقط part1 رو Extract کنید، بقیه پارت ها رو هم چون مربوط به هم هستند به طور اتوماتیک Extract میکنه و همه رو داخل یک پوشه میریزه، بعد نصبشون کنید.
Mercalli 2.0.85
لینک دانلود هر دو با هم:
این هم پلاگین Mercalli V2:
لینک دانلود:
از دوستان اگر کسی تونست پلاگین newblue رو روی edius 6 نصب کنه و داره باهاش کار میکنه ممنون میشم اگر من رو هم راهنمایی کنه.
سلام دوست عزیز. نیو بلو ورژن2.4 روی ادیوس 6 نصب میشه.فقط قبل از نصب می بایست تاریخ کامپیوترت رو به سال مثلا2020 تغیر بدی و بعد از ریجستر کردن باز تاریخت رو به تاریخ اصلی برگردونی.بهترین ورژن ادیوس6.02 و5.5 و4.6 هستش.6.2 باگ هاش برطرف شده و در ضمن می تونی این سه ورژن رو در کنار هم داشته باشی.باید از ورژن بالا به پایین نصب کنی.کاملترین پک نیو بلو هم18پک هستش.در ضمن پروکودر در ادیوس6نصب نمیشه.گول سایت نسل جوان رو نخورید.
با سلام من پرو کودر 3 رو رو ادیوس 6 نسب کردم هیچ مشکلی هم نداره
m.verdian
12-09-2012, 19:54
سلام اگر میخوای حرفه ای کا ر کنی ادیوس 6/6 رو از شرکت نسل جوان مشهد خریداری کن
Ramin Zare
27-09-2012, 09:42
با سلام شما پروكدر 3در اديوس 6 نصب كردي و كار كرد يعني اينكه الان شما در اديوس 6 با پروكودر ميتوني به سي دي تبديل كني ميشه بيشتر توضيح بدي
من اديوس 6.7كار ميكنم
majid0307
27-09-2012, 13:35
با سلام شما پروكدر 3در اديوس 6 نصب كردي و كار كرد يعني اينكه الان شما در اديوس 6 با پروكودر ميتوني به سي دي تبديل كني ميشه بيشتر توضيح بدي
من اديوس 6.7كار ميكنم
پروکدر توی ادیوس 6 نصب نمیشه
F:Shagerd
14-10-2012, 20:52
میشه بگی چطوری یعنی اف11 رو که میزنی پروکدر3 تو منوها میاد تو ادیوس 6.2 ؟
majid0307
14-10-2012, 21:45
میشه بگی چطوری یعنی اف11 رو که میزنی پروکدر3 تو منوها میاد تو ادیوس 6.2 ؟پروکدر توی ادیوس 6 نصب نمیشه
mansourpc
15-10-2012, 20:56
سلام داداش
من با پروکودر توی ادیوس 6 مشکل دارم که نمیشناسه .
لطفه راهنمائیم کن
adame_haji
21-10-2012, 01:05
سلام داداش
من با پروکودر توی ادیوس 6 مشکل دارم که نمیشناسه .
لطفه راهنمائیم کن
پروکدر توی ادیوس 6 نصب نمیشه!
برام خیلی جالب با اینکه چند بار تو اینجا و تایپیکهای دیگه گفته شده که پروکودر برای ادیوس 6 نیومده بازم سوال میکنن و جالبتر اینکه قبل از همون سوال گفته شده که پروکودر نیست بازم سوال کردن :sq_11:
با سلام من افکتهای new bluo را نصب و رجیستر کردم و مدتی هم استفاده نمودم اما بعد از مدتی آرم شرکت بصورت واتر مارک روی فیلم ظاهر می شود راه از بین بردنش چیه
با سلام من افکتهای new bluo را نصب و رجیستر کردم و مدتی هم استفاده نمودم اما بعد از مدتی آرم شرکت بصورت واتر مارک روی فیلم ظاهر می شود راه از بین بردنش چیه
باسلام به دوست خوبم
برای جوابتون اگه یه سرچی تو همین انجمن میزدید به جوابتون میرسیدید ولی خوب برای نصب نیوبلو ها راههای زیر رو انجام بدید :
. اتصال خود رو از اینترنت قطع کن
2. تاریخ سیستمت رو ببر به چند سال جلو تر مثلا 2018
3. بعد نیوبلو هات رو نصب کن و کرک کن
4. از قسمت فایروال اتصال اونها رو به اینترنت محدود کن
5.بعد از همه این کارها یه بار pc رو ریستارت کن بعد تاریخ سیستم رو به حالت اول برگردون
6. در موقع استفاده از نیو بلو ها اگر از شما خواست که ریجیستر کنید این کار رو نکنید فقط گزینه کنسل رو بزنید در غیر اینصورت نیو بلو ها بعد از یک هفته از کار میفتن
من الان خودم نزدیک دوسال هست نیو بلو هام رو ادیوسم نصبه و دارم استفاده میکنم
نکته :
شما که قبلا نیو بلو هار و نصب کردید باید اول بطور کامل از رو سیستم پاک کنید که برای اینکار هم از نرم افزار your unistallerاستفاده کنید تا کاملا از ریجیستری پاک بشه یا اینکه باید ویندوزتون رو عوض کنید
موفق باشی:46:
pardis1374
08-07-2014, 19:08
سلام لطفا آموزش نصب پلاگین newblue دو نحوه اجراشون رو بگید.با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.