ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اجرای گجتهای ویندوز 7

Ali*Reza
06-05-2011, 12:12
سلام

من امروز که سیستمم رو روشن کردم ، گجتهای کنار صفحه دسکتاپم دیگه فعال نیستند و بصورت یک مربع کوچک سفید رنگ نمایش داده میشن.
با ریستار سیستم و بستن و دوباره باز کردن خود گجتها هم مشکلم حل نشد .
لطفا راهنمایی کنین.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
06-05-2011, 12:24
سلام

من امروز که سیستمم رو روشن کردم ، گجتهای کنار صفحه دسکتاپم دیگه فعال نیستند و بصورت یک مربع کوچک سفید رنگ نمایش داده میشن.
با ریستار سیستم و بستن و دوباره باز کردن خود گجتها هم مشکلم حل نشد .
لطفا راهنمایی کنین.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سیستم یک Restore کنیداحتمال میدم درست بشه:20:

ebicross
06-05-2011, 12:35
به این مسیر برید:
1.اول از همه با راست کلیک رو نوارtaskbar ویندوز (قسمت پایین ویندوز) و بعد start taskmanagar رو بزنید و بعد عنوان processes رو انتخاب کرده و در لیست موجود sidebar.exe رو انتخاب و گزینه end process رو بزنید تا گجت ها غیر فعال بشوند...
start .2 رو بزنید و در قسمت search programs and files دستور regedit رو تایپ کنید بعد yes رو بزنید.
3. حالا در قسمت registry editor دقیقآ به این مسیر برید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings\Zones
4. حالا در قسمت zones اعدادی رو میبینید که از 0 شروع شده (0 1 2 3 ...) قبل از 0 یعنی در اولین ردیف چیزی شبیه حرف L رو خواهید دید. باید این گزینه(L) رو delete کنید.

اگر نشد Sidebar.exe رو از Task Manager اول End Proccess کنید؛
و بعد در RUN عبارت زیر رو کپی کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا فایل Setting.ini رو حذف کنید.

Ali*Reza
06-05-2011, 13:13
ممنون دوستان ، با کمکتون درست شد.

Ali*Reza
07-05-2011, 12:38
باز هم مشکلی که من دارم این هست که بعد از هر بار خاموش و روشن کردن سیستم دوباره گجتها غیر فعال میشن و من مجبورم تا به روشی که دوستمون در پست 3 گفتن عمل کنم.
لطفا راهنمایی کنین.:11:

ebicross
07-05-2011, 18:24
روش دوم یعنی حذف اون فایل چی جواب نمیده؟

اگر نمیده به Program and Features برید و در بخش Windows Componentها Gadget رو غیر فعال کنید و سیستم رو ریستارت کنید و دوباره برید فعالش کنید.

Ali*Reza
08-05-2011, 11:15
روش دوم یعنی حذف اون فایل چی جواب نمیده؟

هربار که اون فایل Setting.ini یا فایل L رو در رجیستری پاک میکنم ، بعد از ریستارت کردن دوباره ظاهر میشن.!!

اگر نمیده به Program and Features برید و در بخش Windows Componentها Gadget رو غیر فعال کنید و سیستم رو ریستارت کنید و دوباره برید فعالش کنید.

این کار رو هم امتحان کردم ولی نشد. :41: با ریستارت کامپیوتر بازهم به همون شکله.

احتمال میدم سیستمم ویروسی باشه ، من از آنتی ویروس نود استفاده میکنم که بروز هم هست.

mInI_ClockEr
08-05-2011, 13:52
منم همین مشکل رو دارم دوستان چیکار کنم من هم از نود و با آپدیت روز استفاده میکنم کسی نمیتوننه کمک کنه ؟؟؟؟؟

jax2
08-05-2011, 21:09
همه ی راهارو گفتن
به نظر من یه بار ویندوزت رو تعمیر کن
dvd وین سون رو بزار تو درایو و اینو تو run بنویس و اینتر بزن
sfc /scannow
بعد تموم شدن کارش سیستم رو ریسیت کن