مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب با access point Dlink 1150
سلام.من یه چند روزیه یه اکسس پوینت dlink 1150 گرفتم و با کابل به مودم وصلش کردم.مشکلم اینه که چه با لپ تاپ چه با گوشی وقتی سرچ می کنم نمی تونم اکسس پویتو پیدا کنم.یکی دو روز اول از هر سه چهار باری که سرچ می کردم یه دفعش می تونستم پیداش کنم ولی الان دیگه اصلا نمیشه.البته همون موقع ها هم وقتی که کانکت میشد خیلی وقت ها نمیشد صفحه ای رو باز کرد.ناگفته نمونه که من بعد اینکه اکسس پوینتو خریدم تنها کاری که کردم اینه که وصلش کردم به مودم و هیچ تنظیماتی روش انجام ندادم.میتونه مشکل از اون باشه؟
ممنون میشم اگه دوستان کمک کنن.
مودم adsl تون چیه؟
اون شاسی عقب اکسس پوینت نباید رو ریپیتر باشه باید بزارید رو ap وقتی رو این حالت گذاشتید باید
رو لپتابتون یک کانکشن درست کنید از نوع pppoe و user&pass رو وارد کنید و وصل بشین قبلش باید وایرلس لپ تابتون وایرلس رو پیدا کنه بعدش اینکارو بکنید اینو امتحان کنید
خیلی ممنون.گذاشتم رو ap.الان می تونم وصل شم ولی سخت وصل میشه.سرعتشم یه موقع خوبه یه موقع ده بار باید سعی کنم تا یه صفحه باز بشه.
میشه راجع به اون کانکشنی که گفتین بیشتر توضیح بدین؟
من آی پی اکسس پوینتو دستی وارد کردم و بالاخره تونستم به اینترنت وصل بشم.ولی مشکلم اینه که هر چند دقیقه پیغام wlan connection lost میده و قطع میشه.حتی موقعی که فقط نیم متر با اکسس پوینت فاصله دارم.علت چی می تونه باشه؟ممکنه ایراد از اکسس پوینت باشه؟
باید با کانکشنpppoe وصل بشین
کانکشن رو بسازید بعد از وصل شدن وایرلس از کانکشن استفاده کنید
BAHAR_SA
21-05-2011, 11:47
با سلام
اگه میشه تنظیم ip اکسس پوینت dlink1150 رو کامل توضیح بدین.
خیلی فوریه.
(یه توضیحی راجع به شبکه امون بدم نمیدونم تأثیری رو نحوه کانفیگ کردن داره یا نه )اداره ما شبکه کابلی داره اما به دلیل پراکندگی ساختمانها بعضی قسمتها رو وایرلس کردیم.اینترنت هم با کانکشن ,(وی پی ان) از مرکز میگیریم.الان یه اکسس پوینت dlink 1150 به یکی از سوئیچها وصل کردیم و یه اکسس پوینت دیگه رو تو یه ساختمان دیگه .کسی که اومده اینا رو نصب کرده بدون هماهنگی ipدستگاه های دیگه رو برای اکسس پوینتها set کرده حالا من باید ipها رو عوض کنم اما نمیدونم چطوری.
این 1150 انگار با موبایل کلا مشکل داره.من بعد اینکه وصل میشم بعد چند دقیقه ارتباط قطع میشه و می نویسه CONNTION TO WLAN NETWORK LOST
کسی می دونه باید چیکار کرد؟
هر کاریم که باهاش کردم درست نشد.
این 1150 انگار با موبایل کلا مشکل داره.من بعد اینکه وصل میشم بعد چند دقیقه ارتباط قطع میشه و می نویسه CONNTION TO WLAN NETWORK LOST
از دوستان کسی نمی تونه کمک کنه؟
در فاصله ی نزدیک هم این اتفاق میفته؟
من فکر کنم از درست نبودن کانفیگ و تنظیمات اکسس پوینت هست
در فاصله ی نزدیک هم این اتفاق میفته؟
من فکر کنم از درست نبودن کانفیگ و تنظیمات اکسس پوینت هست
بله.حتی در فاصله چند سانتیمتری.
من ip و mask رو از روی سی دیش وارد کردم.چه چیزیش میتونه مشکل داشته باشه؟
راستی گرانتی یکساله داره.عوضش می کنن؟
واقعا کسی تا به حال به این مشکل برنخورده؟؟؟
استاد گرانقدر دکتر کاربر mohammadi4net هم راه حل این مشکلو نمیدونه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.