مشاهده نسخه کامل
: حداکثر دمای E7300 ????
SA.JJ.AD
05-05-2011, 22:05
سلام
.
دوستان از امروز که هوا گرم شد . بهعد از چند ساعت بازی کردن دمای سی پی یوم تا 66 رفت !!:13:در صورتی که تا چند روز پیش از 62 به بالاترشو تو هیچ شرایطی ندیده بودم !!میشه گفت تو شرایط عادی و تمیز اصلا از 60 بالاتر نمیرفت !
+
از فن استوک استفاده میکنم !! و اینو هم بگم که همین 2 هفته پیش خاک گیری کرده بودم !! و تهویه ی کیس هم خوبه !! (یه فن جلو یه فن پشت:20:)
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا دمای 65 برا این سی پی یو ضرر نداره ؟! اصلا حداکثر دماش چنده ؟!
+
و اینکه اگه فن جدید برا سی پی یو بگیرم و از استوک استفاده تکنم . چقد دمارو میتونه کنترل کنه ؟!
saeed_136915
05-05-2011, 22:37
سلام 65 درجه یکم زیاده شما اگه خمیر سیلیکون رو عوض کنی تا 10 درجه ممکنه پایین بیاد
jafarian
05-05-2011, 22:57
خمیرسلیکونم خواستین بگیرین نوع خوبش بگیرین Thermalright CF2 دیدین تاثیری نکرد میتونید یک فن خنک کننده بگیرین مثلا FAN GREEN BUFFALO 100 به قیمت 20 تومن:20:
این دما بالاست سی پی یو ی شما حداکثر تا 74 درجرو میتونه تحمل کنه
همونطور که دوستان گفتند خمیر سیلیکون بزنید و از یه فن بهتر استفاده کنید
بایوس مین رو هم آپدیت کنید
SA.JJ.AD
05-05-2011, 23:59
این دما بالاست سی پی یو ی شما حداکثر تا 74 درجرو میتونه تحمل کنه
همونطور که دوستان گفتند خمیر سیلیکون بزنید و از یه فن بهتر استفاده کنید
بایوس مین رو هم آپدیت کنید
خمیر سیلیکون ازین 500 تومنی ها :31: چند ساله استفاده میکنم !! که اخرین باری خمیر تازه زدم 2.3 هفته پیش بود :20: میگم اگه برا خمیره . پس چرا تو حاللت عادی دما خوبه (38 تا 45) :20:
jafarian
06-05-2011, 10:01
خمیر سیلیکون ازین 500 تومنی ها :31: چند ساله استفاده میکنم !! که اخرین باری خمیر تازه زدم 2.3 هفته پیش بود :20: میگم اگه برا خمیره . پس چرا تو حاللت عادی دما خوبه (38 تا 45) :20:
شمااین بنچمارک درزمینه همین خمیرسلیکونی که گذاشتم ببنیدباخمیرسلیکون شما قابل مقایسه نیست دیدین کارتون راه نیفتاد دیگه باید فن چنج کنید
لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یکی دیگه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دما در دراز مدت عمر سی پی یو رو کم میکنه
من مدل سی پی یو سیستمم e7500 هست تازه اور هم کردم به 3 گیگاهرتز
ولی در حالت للود از 56 بیشتر نمیشه یه خمیر سیلیکون نسبتا خوب زدم و کولر هم بوفالو گذاشتم
SA.JJ.AD
08-05-2011, 02:48
دوستان میشه بگید این کولر بوفالو که ازش تعریف میکنید . قیمتش چجوریاست ؟! :20:و همراه باهاش خمیر هم داره ؟! یا جداگانه اونی دوستمون گفته بودن و خیلی هم عالی بود رو تهیه کنم !؟
.
الان که هوا گرم شده . مجبور شدم multipler سی پی یو رو بزارم رو 9Xکار کنه تا قدرش حدود 10درصدی کمتر شه و در نتیجه تو بازی ها از 61 .62 بالاتر نره :41:تابستون که بشه اوضاع خراب تر میشه :41:
+
خودم به شخصه فک میکنم فقط خمیرو عوض کنم کافی باشه !! اما جایی رو سراغ ندارم داشته باشه اون خمیرو !! فروشگاه اینترنتی بنظرتون 1 خمیرو میفرسته ؟! :31:
jafarian
08-05-2011, 07:03
دوستان میشه بگید این کولر بوفالو که ازش تعریف میکنید . قیمتش چجوریاست ؟! :20:و همراه باهاش خمیر هم داره ؟! یا جداگانه اونی دوستمون گفته بودن و خیلی هم عالی بود رو تهیه کنم !؟
.
الان که هوا گرم شده . مجبور شدم multipler سی پی یو رو بزارم رو 9Xکار کنه تا قدرش حدود 10درصدی کمتر شه و در نتیجه تو بازی ها از 61 .62 بالاتر نره :41:تابستون که بشه اوضاع خراب تر میشه :41:
+
خودم به شخصه فک میکنم فقط خمیرو عوض کنم کافی باشه !! اما جایی رو سراغ ندارم داشته باشه اون خمیرو !! فروشگاه اینترنتی بنظرتون 1 خمیرو میفرسته ؟! :31:
شمااول ازهمه فن استوک خودتون دورفنش ازتوستاپ یا بانرم افزارHWinfo تست کنید ببینید نسبت به قبل تغییرنکرده...درمورد قیمت بوفالو که حول و حوش 20 تومنه به نظرم وتو بازی هم به از48 تا 50 بیشترنشه... اونی که من گفتم تهیه کنیدخیلی بهتره اول باهمون خمیرسلیکون تست کنیددیدین زیاد فرقی نکردفن جدیدم کنارش بزارین...دررابطه با فروشگاه هم احتمالااز L i o n e c o m p u t e r بتونید تهیه کنید درضمن شما بودجه خودتون واسه خرید فن مشخص کنید بهترمیشه کمک کرد.
SA.JJ.AD
08-05-2011, 13:36
شمااول ازهمه فن استوک خودتون دورفنش ازتوستاپ یا بانرم افزارHWinfo تست کنید ببینید نسبت به قبل تغییرنکرده...درمورد قیمت بوفالو که حول و حوش 20 تومنه به نظرم وتو بازی هم به از48 تا 50 بیشترنشه... اونی که من گفتم تهیه کنیدخیلی بهتره اول باهمون خمیرسلیکون تست کنیددیدین زیاد فرقی نکردفن جدیدم کنارش بزارین...دررابطه با فروشگاه هم احتمالااز L i o n e c o m p u t e r بتونید تهیه کنید درضمن شما بودجه خودتون واسه خرید فن مشخص کنید بهترمیشه کمک کرد.
در مورد دور فن !! همون شاتی که تو پست اول هست توش مشخصه !! :eh:اما نه . تغییری نکرده همش بین 2600 تا 2800 میچرخه !! علت دمای بالا اینه که ! اگه تو جریان باشید تو یه تاپیکی که قبلا زده بودم بیان کرده بودم !! سی پی یوم 2.3 سال داشت رو 6 ایکس کار میکرد :13::18:یعنی با قدرت هسته ی 1500 و این حدودا !! برا همین دما برام مناسب بود !! اما بعد از خرید کارت گرافیک نسبتا قوی تر !! متوجه شدم که این فریم ریتی که تو بازی ها میگیرم با بنچمارک هالیی که از این کارت دیده بودم مطابقت نداره و رفتم سراغ تحقیق رو سی پی یو که بعد از شات گذاشتن از cpu-z و بحث هایی متوجه شدیم که به دلیل اینکه مادربوردم مزخرفه و باگ داره :2::31:فقط رو 6 x سی پی یو تا الان داشت کار میکرد و بنده جدیدا میخوام برم تو بازی میزارم رو استانداردش 10 ایکس و تو بازی ها توپ میشه !! در عوض دما اینجوری میشه !!:13:کیسم کاملا خنکه !! یه فن 12 جلو نصب کردم . یکی پشت !! و هارد هارو هم پایین ترین قسمت کیس نصب کردم تا فن جلویی هواش برسه کاملا به سی پی یو !! اما بازم دما دما از 60 بالاتر میره :13:
.
در مورد بودجه . هرچی همون حداکثر 15 الی 20 تومن نمیخوام بیشتر خرج کنم :31:
.
دوستان بنظرتون یه خمیر تکی بخوام بخرم فروشگاه اینترنتی میفرسته ؟! همین لیون خمیر مورد نظرو داره :20:
jafarian
08-05-2011, 22:14
در مورد دور فن !! همون شاتی که تو پست اول هست توش مشخصه !! :eh:اما نه . تغییری نکرده همش بین 2600 تا 2800 میچرخه !! علت دمای بالا اینه که ! اگه تو جریان باشید تو یه تاپیکی که قبلا زده بودم بیان کرده بودم !! سی پی یوم 2.3 سال داشت رو 6 ایکس کار میکرد :13::18:یعنی با قدرت هسته ی 1500 و این حدودا !! برا همین دما برام مناسب بود !! اما بعد از خرید کارت گرافیک نسبتا قوی تر !! متوجه شدم که این فریم ریتی که تو بازی ها میگیرم با بنچمارک هالیی که از این کارت دیده بودم مطابقت نداره و رفتم سراغ تحقیق رو سی پی یو که بعد از شات گذاشتن از cpu-z و بحث هایی متوجه شدیم که به دلیل اینکه مادربوردم مزخرفه و باگ داره :2::31:فقط رو 6 x سی پی یو تا الان داشت کار میکرد و بنده جدیدا میخوام برم تو بازی میزارم رو استانداردش 10 ایکس و تو بازی ها توپ میشه !! در عوض دما اینجوری میشه !!:13:کیسم کاملا خنکه !! یه فن 12 جلو نصب کردم . یکی پشت !! و هارد هارو هم پایین ترین قسمت کیس نصب کردم تا فن جلویی هواش برسه کاملا به سی پی یو !! اما بازم دما دما از 60 بالاتر میره :13:
.
در مورد بودجه . هرچی همون حداکثر 15 الی 20 تومن نمیخوام بیشتر خرج کنم :31:
.
دوستان بنظرتون یه خمیر تکی بخوام بخرم فروشگاه اینترنتی میفرسته ؟! همین لیون خمیر مورد نظرو داره :20:
اگرتوتهران هستین که خودتون میتونید برین تهیه کنید یا با پیک میفرستن بابت اینکه ببینید دارن آیدی های یاهو مسنجرشون ازساعت 10 به بعد روشنه شما میتونید یا تماس بگیرین یا ازطریق مسنجر ازطریق قسمت فروش سخت افزارسئوال کنید.
SA.JJ.AD
08-05-2011, 22:33
اگرتوتهران هستین که خودتون میتونید برین تهیه کنید یا با پیک میفرستن بابت اینکه ببینید دارن آیدی های یاهو مسنجرشون ازساعت 10 به بعد روشنه شما میتونید یا تماس بگیرین یا ازطریق مسنجر ازطریق قسمت فروش سخت افزارسئوال کنید.
:eh::eh::eh::eh::eh::eh:
SA.JJ.AD
13-05-2011, 02:32
دوستان متوجه شدم که 2 تا از اون شاخک هایی :31: که زیر کولر هستن شکسته هستن :31:(به علت فشار هایی که قبلا بهش اورده بودم):31:واسه همین یه طرف این کولر استوک سی پی یو کاملآ نمیره تو مادر بورد و در نتیجه یکم یه طرفش با سی پی یو فاصله میگره !!
.
از طرف دیگه تو چند تا فروم دیدم که گفته شده تا دمای 74 مشکلی نیست برای این سی پی یو !! بعضی جاها هم گفته شده زیر 60 باشه خوبه !! بنظرتون خیلی خطرناکه با وضعیتی که دارم ؟! مثلا تو یه بازی مثه AC.B که تقریبا زیاد از سی پی یو استفاده میشه بعد از 2 ساعت بازی کردن میشه 66 !! :19:
.
بنظرتون با همین شرایط ادامه بدم . مشکل برا سی پی یو پیش میاد ... یا اینکه یه کولر بوفالو و خمیر خوب سریع تر تهیه کنم !!! :13:میخواستم واسم تا چند ماه دیگه که مادربورد میخواستم عوض کنم یهو کولر سی پی یو رو هم عوض کنم که این دما فکرمو مشغول کرده :13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.