ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی شدن از طریق فلش مموری

Silent TR
05-05-2011, 18:18
من از یکی از دوستانم یک فلش گرفتم و از وقتی فلش رو به کامپیوتر وصل کردم کامپیوترم ویروسی شده و بعضی اوقات کامپیوتر روی فایر فاکس و اپرا گیر میکنه و تقریبا بعد از 2 دقیقه دوباره آزاد میشه
هر موقع هم کامپیوتر روشن میشه آنتی ویروسم که سایمنتک (endpoint protection نسخه ) هستش یک سری زیادی ویروس رو شناسایی میکنه ولی مثل اینکه نمیتونه پاکشون کنه ! چون هر دفعه که کامپیوتر رو روشن میکنم دوباره کلی ویروس شناسایی میشه !
آنتی ویروس میکروسافت هم میگه کامپیوتر شما ناپاک است ! ولی کاری اونم نمیتونه کاری بکنه !
از جمله نام ویروس هایی که سایمنتک هم نشون میده اینه :
Trojan Gen 2

jax2
05-05-2011, 18:52
سلام دوست عزیز
خب اگه انتی ویروسشنا آپدیت هست و نمیشاسه می تونین از نرم آفزآر زیر استفاده کنید
malware bytes antimalware
بآ یه سرچ تو گوگل می تونید دانلودش کنید.فقط بعد نضب برنآمه حتما آپدیتش کنید و بعد اسکن کنید
از این فایل هم میتونید استفاده کنید
devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/

AlexanderMahone
05-05-2011, 18:59
من از یکی از دوستانم یک فلش گرفتم و از وقتی فلش رو به کامپیوتر وصل کردم کامپیوترم ویروسی شده و بعضی اوقات کامپیوتر روی فایر فاکس و اپرا گیر میکنه و تقریبا بعد از 2 دقیقه دوباره آزاد میشه
هر موقع هم کامپیوتر روشن میشه آنتی ویروسم که سایمنتک (endpoint protection نسخه ) هستش یک سری زیادی ویروس رو شناسایی میکنه ولی مثل اینکه نمیتونه پاکشون کنه ! چون هر دفعه که کامپیوتر رو روشن میکنم دوباره کلی ویروس شناسایی میشه !
آنتی ویروس میکروسافت هم میگه کامپیوتر شما ناپاک است ! ولی کاری اونم نمیتونه کاری بکنه !
از جمله نام ویروس هایی که سایمنتک هم نشون میده اینه :
Trojan Gen 2

درSafeMode فول اسکن انجام بده انتیویروستون شناسیی میکنه ما چون فعال هستند نمیتونه پاکشون کنه از توی safemode اسکن که تموم شد به جای قرنطینه فایل ها گزینه Delete رو انتخاب کن:11: