مشاهده نسخه کامل
: آموزش آپدیت دیفای به رام 2.3 سیانوژن مد 7
اول مثل همه بگم من مسولیتی ندارم در مورد هر گونه مشکل احتمالی . پس با دقت بخونید عجله نکنید و بعد دست به کار بشید . منبع اصلی رو هم ببینید .
من خودم از همین روش پایین استفاده کردم و هیچ مشکلی نداره و به راحتی انجام میشه .
دوستاني كه رام 2.2 روي گوشيشون دارن از مرحله 4 كه روت كردن هست شروع كنن
1- گوشی باید شارژ کامل باشه
و موتورولا یو اس بی درایور رو حتما نصب کنید روی کامپیوترتون از اینجا آخرین پست رو دانلود کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- از رام و اطلاعاتتون بک آپ بگیرید .
3- با کمک rds lite به یک رام 2.2 فلش بزنید . چون مستقیم نمیشه از 2.1 به این رام آپدیت کرد .
دریافت رام 2.2 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش نصب رام 2.2 با rsd lite
+برنامهrds lite رو روی کامپیوتر نصب کنید.
برنامه rsd lite رو اجرا كنيد.
.گوشی رو به حالت بوت لودر ببرید.(گوشی رو خاموش کنید و بعد همزمان کلید پاور و دکمه ولووم بالا )
گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید
1.تو منویrsd lite گوشی نشون داه میشه و conected هست.
2-توسط اين قسمت ميتونيد رام مورد نظرتون انتخاب كنيد.
3-اين قسمت مشخصات رامي كه انتخاب كرديد رو نشون ميده.
4-با زدن كليد استارت برنامه شروع به ريختن رام بر روي گوشي شما ميكنه.
5-در اينجا شما ميتونيد مراحل و كارهايي كه برنامه انجام ميده رو ببينيد.
6-در پايان توي اين كادر كلمه pass نوشته ميشه كه اونوقت شما ميتونيد گوشيتون رو از كابل جدا كنيد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4- گوشی رو با سوپر وان کلیک روت کنید .
[QUOTE]برای روت کردن فقط برنامه رو بگیرید و روی کامپیوتر نصب کنید . بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کن و برنامه سوپر وان کلیک رو اجرا کن .
برنامه شروع به کار میکنه ......
بعد یک جا استپ میشه و مینویسه waiting for device یعنی در انتظار گوشی . الان باید شما بری تو منوی تنظیمات setting ----- applications ----- development و تیک مربوط به usb debugging رو فعال کنی یا روشن کنی .
بعد از چند ثانیه کامپیوتر گوشی رو میشناسه و بعدش برنامه سوپر وان کلیک روی کامپیوتر به روت کردنش ادامه میده و تمام میشه . و در آخر میخواد که برنامه superuser رو هم نصب کنه که تایید میکنی و تمام میشه .
برنامه rsd -lite -
5- برنامه 2ndinit رو دانلود و روی گوشی نصب کنید . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
feature=search_result
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید6- رام سیانوژن مد 7 رو از اینجا دالود کنید و روی کارت حافظه گوشی کپی کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید7- برنامه googgle apps رو دانلود کرده و روی کارت حافظه کپی کنید .
جدیدترین ورژن رام سیانوژن و google app رو از سایت xda بگیرید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید8- برنامه 2indinit رو روی گوشی اینستال کنید . و برنامه رو اجرا کنید . وقتی برنامه رو میخواید اجرا کنید باید یو اس بی دی باگینگ رو روشن کنید .وقتی تو برنامه روی install 2indinit recovery کلیک میکنید ال ای دی بالای گوشی قرمز رنگ میشه و بعد 3 ثانیه مینویسه succes یعنی با موفقیت و ال ای دی رنگش سبز میشه .
9- الان باید گوشی رو خاموش کنید . و دوباره روشن کنید . حواستون به ال ای دی باشه که تا آبی رنگ شد کلید ولووم پایین رو فشار بدین تا بره تو برنامه بوت
10- الان با استفاده از کلیدهای ولوم میتونید بالا پایین برید و با کلید پاور select یا انتخاب کنید .
الان باید wipe date and cash کنید . یعنی 2 بار وایپ میکنید .
11- توی همون منو وقتی بک کنید برید به این قسمت : install zip from sd card
( رامی که روی مموری کارت ریخته بودید رو انتخاب میکنید ) رام رو اینستال میکنید .
12- برگردید تو منو قبلی و دوباره wipe cash / date کنید
13- تو منو اینستال ایندفعه برنامه google apps رو که تو مموری ریختین انتخاب و اینستال کنید .
14- تو منو گزینه reboot رو انتخاب و تایید کنید . تا گوشی ریست بشه
......
- - بعد از اینکه رام 2.2 رو فلش زدین و گوشی رو روت کردین باید گوشی رو از اتصال با کامپیوتر جدا کنید . و بقیه مراحل رو انجام بدین
مراحل رو کامل هم برید فرقی نمیکنه . یا اینکه تا 12 برید .
بعد از اتمام آپدیت گوشی بالا میاد .
توی منو defy base band باید france 2.21.0 رو انتخاب کنید و گوشی رو ریستارت کنید تا مشکل آنتن ندادن نداشته باشید .
منبع با زبان اصلی :
ba maram
04-05-2011, 21:37
با اجازه هادی عزیزم آموزش اورکلاک دیفای رو که احسان جان زحمت آموزشش رو داده رو اینجا میزارم!
صفحه 142 کلوپ موتورولا دیفای
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ________________
آموزش فارس سازی(با اجازه آرش جان)
صفحه 95 کلوپ موتورولا دیفای
همون 2.2 که بالا گذاشتم رو خودش پیشنهاد داده تست کن .
ba maram
05-05-2011, 10:24
اخ اخ ندیده بودمش ...:19:
مرسی:10:
چه جوری بک اپ بگیرم؟؟؟
لینک 2ndinit رو هم اگه بزارید ممنون میشم...
چه جوری بک اپ بگیرم؟؟؟
لینک 2ndinit رو هم اگه بزارید ممنون میشم...
برای بک آپ :
تیتانیوم بک آپ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک ndinit هم هست اگر درست نوشته نشده از لینک اصلی کلیک کن .
لینکش لینک مارکته منم نمیتونم از مارکت دانلود کنم...
کسی میتونه اینو برام از مارکت دانلود بعدم اپ کنه؟؟؟
ba maram
06-05-2011, 18:46
هادی جان من دوبار با استفاده از دانلود منیجر فایل رام 2.2 رو دانلود کردم یکیش رو 94 درصد و اون یکی تو 92 درصد متوقف شد . انگار مشکل داره....یه رام دیگه میتونی لینک بدی؟؟ممنون
لینکش لینک مارکته منم نمیتونم از مارکت دانلود کنم...
کسی میتونه اینو برام از مارکت دانلود بعدم اپ کنه؟؟؟
منظورت اینه؟؟
ba maram
08-05-2011, 21:32
بچه ها من رام 2.2 رو نصب کردم....تو مرحله 8 گیر کردم !وقتی inistall 2ndinit recovery رو میزنم رنگ ال ای دی قرمز نمیشه ! یه پیغام میاد ((activity defy 2ndinit (inapplication sndinitdefy) is not responding))) البته زیر اونجایی ورژنه برنامرو زده(وقتی برنامه رو open میکنم) زده 2ndinit recovery not currently inistalled
منم ند بار inistall کردم اما خرابه انگار چچی کار کنم بنظرتون؟
کمککک ...با ریختن رام گوشیم هنوزم اون مشکلی که گفتم رو داره ! :41::41:
perjixen
08-05-2011, 22:45
کل این توضیحات الکیه ! و کار نمیکنن :5:
ba maram
08-05-2011, 22:48
راستش بچه ها نصب کردن و نتیجه گرفتن !
برای بک آپ :
تیتانیوم بک آپ
لینک ndinit هم هست اگر درست نوشته نشده از لینک اصلی کلیک کن .
خيلي ممنون ،براي بكاپ فرق nand backup با تيتانيوم بكاپ چيه؟براي بكاپ مگه نياز به روت نيست؟شما واسه مشكل دوربين من تو كلوپ ديفاي گفتي با nand backup بكاپ بگيرم و ريستور كنم:ميشه در مورد روش كار يه تو ضيح بديد؟
تیتانیوم مارک سازنده برنامه ای بک آپ هست . فکر نکنم بک آپ ربطی به روت کردن داشته باشه .
شما مشکل دوربینت که زیاد حاد نیست و فقط برعکس هست .
اما به نظرم با همین آپدیت اون هم حل بشه . تستش هیچ مشکلی نداره .
ba maram
13-05-2011, 14:01
بچه ها من رام 2.2 رو نصب کردم....تو مرحله 8 گیر کردم !وقتی inistall 2ndinit recovery رو میزنم رنگ ال ای دی قرمز نمیشه ! یه پیغام میاد ((activity defy 2ndinit (inapplication sndinitdefy) is not responding))) البته زیر اونجایی ورژنه برنامرو زده(وقتی برنامه رو open میکنم) زده 2ndinit recovery not currently inistalled
منم ند بار inistall کردم اما خرابه انگار چچی کار کنم بنظرتون؟
کمککک ...با ریختن رام گوشیم هنوزم اون مشکلی که گفتم رو داره ! :41::41:
کسی نمیخواد جواب من رو بده؟:41:
مهران جان شما هنوز سیانوژن 7 رو فلش نزدی ؟
اگر که با برنامه rsd lite به 2.2 آپدیت کردی . بعد هم گوشیتو روت کرده باشی میتونی به سی 7 آپدیت کنی /
حالا بگو ببینم 2.2 رو ریختی رو گوشیت یا نه ؟؟؟
ba maram
14-05-2011, 17:19
بههه! یه نفر پیدا شد مارئ از اندوه قلش این گوشی بکشه بیرون بالاخره:10:
رام سیانوژن رو نه فعلا هادی جان
با rds light رام 2.2 رو نصب کردم بدون هیچ مشکلی...
تو مرحله 8 گیر کردم(تو پست صفحه قبلم توضیحات و چند و چونش هست)
مشکل از کجاست؟؟
خوب اگر 2.2 رو کامل و درست فلش زدی . باید گوشیتو روت کنی که اون برنامه بهت کار بده . :8:
وقتی روت میکنی برنامه سوپر یوزر اتوماتیک رو گوشی نصب میشه .
بعد وقتی میخوای بری تو برنامه indinit defy برنامه سوپر یوزر باید اجازه فعال شدنش رو بده .
ba maram
14-05-2011, 17:58
هادی با کمال جسارت درست شد ! مشکل از فایلی که تو اس دی ریختم بودم !
من تا مرحله 10 رفتم ! وقتی آبی میشه ولوم پایین رو میگیرم ! اما اون wipe data & cash نیست تو لیست ! به ترتیب ایناست که مینویسم
normal boot
2nd-init boot
2nd-boot boot
set default boot mode
power off
reboot
ADB daemon start
custom recovery start
stock recovery start
داستان چیه؟؟:31:
حله دیگه
برو تو custom recovery و اون مراحل رو به ترتیب انجام بده . و از سیانوژن مد 7 لذت ببر . :46:
ba maram
15-05-2011, 15:26
درست شدش:8:
مرسی هادی جان ممنونتم یه دنیا
دیگه چ مغز نمیزنه اما همچنان تاچ بالاش بعضی اوقات گیر میکنه! اما تو بازیا سالمه
یه جوری باهاش میسازم
thQ
:11:
دوستان من تو ریختن cyanojen تو مرحله اخر وقتی 2nd init boot میکنم صفحه گوشی سیاه میشه هیچ اتفاقی نمیفته !
چکار باید بکنم؟
دوستان من تو ریختن cyanojen تو مرحله اخر وقتی 2nd init boot میکنم صفحه گوشی سیاه میشه هیچ اتفاقی نمیفته !
چکار باید بکنم؟
شما اگر از اول مراحل رو درست انجام بدی بدون مشکل انجام میشه . رام 2.2 رو باید اول بریزی رو گوشی بعد بری سراغ cm7
ba maram
17-05-2011, 15:48
این پست حذف شود
چکار باید بکنم؟
من دوباره تست کردم . شما حتی بدون انجام 2nd init boot هم میتونی فلش زدن رو کامل کنی . بعد از اینستال کردن رام زیپ از مموری کارت و .... فقط reboot کنی حله .
ba maram
18-05-2011, 11:12
هادی جان واسه این که فارسی رو نشون بده این رام میتونم از روش فارسی سازی که آرش گذاشته رو استفاده کرد؟؟
(((تو پست شماره 2 همین تاپیک لینکشو گذاشتم)))
من هنوز با این رام تو سایتهای فارسی نرفتم . اما چون عربی داره فکر نکنم مشکلی داشته باشه . شما اگر تست کردی بگو . سایتهای فارسی رو نشون میده یا نه ؟
ba maram
18-05-2011, 12:51
الن تست شد...
نشون میده سایتهای فارسی رو
اما من واسه اس ام اسش مشکل دارم و اونم اینه که اس ام اس فارسی میاد نمیتونم درست بخونم....تیکه تیکه و جدا جدا نشون میده
mirsal نصب کنم درست میشه ؟
الن تست شد...
نشون میده سایتهای فارسی رو
اما من واسه اس ام اسش مشکل دارم و اونم اینه که اس ام اس فارسی میاد نمیتونم درست بخونم....تیکه تیکه و جدا جدا نشون میده
mirsal نصب کنم درست میشه ؟
بله با میرسال درست میشه .
اما عجیبه چون مال من مشکل شما رو نداره و مسیج های فارسی بدون مشکل میاد .
کیبورد عربیش هم خیلی خوبه و کامل . .
ba maram
19-05-2011, 20:04
من این رام رو دوباره نصب کردم
مثل خودتم از مرحله 12 به بعد و انجام ندادم
اما آنتنش خرابه
90% اوقات no servis میزنه و آنتن ندارم
defy basebandeto چک میکنی که کدمشونه؟؟
مشکل از چیه!
اولین بارم نصب کردم این مشکل رو داشتم اما 3 ساعت بعدش درست شد ! اما اینی که نصب کردم الن 3 روزه اینطوریه !!!!!!
بیس باند رو بزار رو france 2.21.0 , و بعدش خودش میخواد که ریستارت بشه . من که مشکلی ندارم .
میتونی باندهای دیگه رو هم خودت امتحان کنی .
ba maram
21-05-2011, 11:41
عاشقتم پسر
درست شد:40:
با سلام با توجه به مشکل اندروید مارکت برای دانلود فایل Defy 2ndinit
تصمیم گرفتم دوستان رو از سر درگمی نجات بدم :8: ورژن های مخلف این نرم افزار رو اینجا میزارم امیدوارم مفید
واقع بشه ، در ضمن لازم به ذکر هست که این فایل با چندتا اسم توی اینترنت پیدا میشه مثلا :
2ndInit Recovery Installer یا SndInitDefy
امیدوارم کمکی کرده باشم :5: یه فولدر گذاشتم که چهارتا ورژن رو توش گذاشتم از ورژن 1.4 و 1.7 و 1.8 و 1.9
در ضمن باگ های ورژن های قبلی در ورژن 1.9 برطرف شده
پیروز باشید .
اینم Q.R یا همون بارکد اگه دوست داشتین با گوشی برین بردارین :5:
mad-defy
14-07-2011, 08:22
اینم Q.R یا همون بارکد اگه دوست داشتین با گوشی برین بردارین :5:
اینم من اضافه کنم که ورژن های 1.4 و 1.7 مستقیم عمل میکنه ولی 1.8 و 1.9 رو بعد از نصب روی گوشی باید به اینترنت وصل کنین تا data رو دانلود کنه:8:
فدات شم تو رو باید کاملا شستشوی مغزی بدم تا با هم اولین برنامه اندرویدیمون رو بنویسیم (من میخونم تو بنویس) این همه قابلیت حیفه که از دست بره یا توی خطوط دیگه باشه کاکا :10:
بیس های برنامه هم آماده هست :11:
mad-defy
18-07-2011, 16:02
آقا من این دفعه تا مرحله 12 بیشتر نرفتم و گوگل رو نصب نکردم (نرم افزار های گوگل) ظاهرا که هیچ مشکلی ندارم تا الان. ضمن اینکه گوشی روون تر داره کار میکنه به نظرم یعنی سبکتره انگار. توی لیستش هم شلوغ پلوغ نیست مثل اون دفعه که گوگل رو نصب کردم. همه نرم افزار هاش آنلاینه و شیلتر و خلاصه به درد ایران نمیخوره..
mbioni66
18-07-2011, 18:06
سلام به همه دوستان، آقا من رام 2.2 رو دانلود کردم، الان که میخوام گوشیو آپدیت کنم با همون برنامه rsd lite دکمه استارت فعال نمیشه که آپدیت بشه، توروخدا یکی کمکم کنه
mbioni66
18-07-2011, 18:08
کسی نیست مارو کمک کنه؟
سلام به همه دوستان، آقا من رام 2.2 رو دانلود کردم، الان که میخوام گوشیو آپدیت کنم با همون برنامه rsd lite دکمه استارت فعال نمیشه که آپدیت بشه، توروخدا یکی کمکم کنه
دوست عزیز اصلا" نترس .
کدوم رام 2.2 رو دانلود کردی !؟
ببین دانلود کامل انجام شده ؟
پسوند رام باید sbf باشه که بشه با rsd-lite فلش زد .
و باید تو حالت بوت لودر باشی که استارت بشه /
سلام دوست من چه رامی رو دانلود کردی ، مشخصات بده تا بتونیم راهنماییت کنیم :20:
اینم من اضافه کنم که ورژن های 1.4 و 1.7 مستقیم عمل میکنه ولی 1.8 و 1.9 رو بعد از نصب روی گوشی باید به اینترنت وصل کنین تا data رو دانلود کنه:8:
فدات شم تو رو باید کاملا شستشوی مغزی بدم تا با هم اولین برنامه اندرویدیمون رو بنویسیم (من میخونم تو بنویس) این همه قابلیت حیفه که از دست بره یا توی خطوط دیگه باشه کاکا :10:
بیس های برنامه هم آماده هست :11:
فدات شم من آماده ام هر وقت گفتی میشینیم و تبادل اطلاعات میکنیم . این فروم هم مارو کشت یک ماه گذشته هنوز مارو تایید نکردن آدم تمام شور حالش رو برای پست زدن از دست میده ، اگر این فروم آزاده دیگه اینکارا چیه ؟؟ :13:
farsad14
09-09-2011, 12:47
دوستان عزيز اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد چطور بايستي نصب كنم در واقع من دفي رو تازه خريدم ميخواستم قبل از اينكه برنامه اي رو نصب كنم ابتدا اندرويد (cm7.1.0-RC1.5-jordan-signed) رو نصب كنم كه نوشته بودن اول بايستي اندرويد 2.2 رو نصب كنم و من هم بدون اينكه بك آپ بگيرم ابتدا برنامه rds lite رو نصب كردم سپس بعد از اجراي اين برنامه Android 2.2 Froyo For Defy ChinaVersion English Included, Rooted رو با اين برنامه لود كردم و فولدر defy v2.2 boot only رو باز و فايل boot_only.sbf رو با برنامه مذكور اجرا كردم تو سايت نوشته بودن كه بعد طي مراحلي بايستي عبارت pass نوشته بشه كه هر چه قدر صبر كردم عبارت in process عوض نشد و من هم موبايل رو از كامپيوتر ارتباط اش رو قطع كردم ولي حالا هر چه قدر دكمه پاور رو ميزنم فقط لوگوي موتورولا مياد و هر چند دقيقه يك بار خاموش روشن ميشه .... در توضيحات نصب نوشته كه بايستي از اطلاعات گوشي بك آپ بگيريم كه من چون تازه موبايل رو خريده بودم نياز به اين كار احساس نكردم و نيز نوشته كه بايستي Android 2.2 رو حافظه گوشي با برنامه نصب كنم كه اين كار رو هم انجام نداده ام در ضمن مموري كارت 8 گيگ كلاس چهار رو رو گوشي انداختم و مموري كارت خود گوشي رو از رو گوشي برداشته ام در ضمن وقتي دكمه پايين و پاور رو هنگام روشن شدن نگه ميدارم يك آرم اندرويد در كنار علامت احتياط ظاهر ميشود ....
از كاربراي محترم سايت ميخوام كه من رو راهنمايي كنن و بگن كه بايستي چيكار كنم و چطور ميتونم اندرويد رام 2.3 سیانوژن مد 7 رو نصب كنم با حداقل به تنظيمات اوليه خود گوشي و اندرويد 2.1 برگردونم لطفا" راهنمايي كنيد ....
دوستان عزيز اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد چطور بايستي نصب كنم در واقع من دفي رو تازه خريدم ميخواستم قبل از اينكه برنامه اي رو نصب كنم ابتدا اندرويد (cm7.1.0-RC1.5-jordan-signed) رو نصب كنم كه نوشته بودن اول بايستي اندرويد 2.2 رو نصب كنم و من هم بدون اينكه بك آپ بگيرم ابتدا برنامه rds lite رو نصب كردم سپس بعد از اجراي اين برنامه Android 2.2 Froyo For Defy ChinaVersion English Included, Rooted رو با اين برنامه لود كردم و فولدر defy v2.2 boot only رو باز و فايل boot_only.sbf رو با برنامه مذكور اجرا كردم تو سايت نوشته بودن كه بعد طي مراحلي بايستي عبارت pass نوشته بشه كه هر چه قدر صبر كردم عبارت in process عوض نشد و من هم موبايل رو از كامپيوتر ارتباط اش رو قطع كردم ولي حالا هر چه قدر دكمه پاور رو ميزنم فقط لوگوي موتورولا مياد و هر چند دقيقه يك بار خاموش روشن ميشه .... در توضيحات نصب نوشته كه بايستي از اطلاعات گوشي بك آپ بگيريم كه من چون تازه موبايل رو خريده بودم نياز به اين كار احساس نكردم و نيز نوشته كه بايستي Android 2.2 رو حافظه گوشي با برنامه نصب كنم كه اين كار رو هم انجام نداده ام در ضمن مموري كارت 8 گيگ كلاس چهار رو رو گوشي انداختم و مموري كارت خود گوشي رو از رو گوشي برداشته ام در ضمن وقتي دكمه پايين و پاور رو هنگام روشن شدن نگه ميدارم يك آرم اندرويد در كنار علامت احتياط ظاهر ميشود ....
از كاربراي محترم سايت ميخوام كه من رو راهنمايي كنن و بگن كه بايستي چيكار كنم و چطور ميتونم اندرويد رام 2.3 سیانوژن مد 7 رو نصب كنم با حداقل به تنظيمات اوليه خود گوشي و اندرويد 2.1 برگردونم لطفا" راهنمايي كنيد ....
قبل از اینکه رام جدیدی فلش بزنی باید کامل وایپ کنی .
برای وایپ کردن هم باید بری به منوی ریکاوری . با فشار دادن همزمان ولوم بالا و پاور علامت آندروید و علامت تعجب میاد . بعد ولوم بالا و پایین رو همزمان فشار بدی میره تویه منوی ریکاور ی . از اونجا wipe cash و wipe data رو انجام بده
شما یکبار دیگه گوشی رو به حالت بوت لودر ببر . خاموش کن و با ولوم بالا و پاور روشنش کن . و بعد دوباره با rsdlite گوشی رو به یک 2.2 رسمی آپدیت کن . 2.2 امارات باشه بهتره .
دقت کن که باطریت شارج داشته باشه موقعی که میخوای رام جدید فلش بزنی . حداقل 60% شارژ
motorola usb driver رو هم روی کامپیوترت نصب کرده باشی .
farsad14
09-09-2011, 19:05
قبل از اینکه رام جدیدی فلش بزنی باید کامل وایپ کنی .
برای وایپ کردن هم باید بری به منوی ریکاوری . با فشار دادن همزمان ولوم بالا و پاور علامت آندروید و علامت تعجب میاد . بعد ولوم بالا و پایین رو همزمان فشار بدی میره تویه منوی ریکاور ی . از اونجا wipe cash و wipe data رو انجام بده
شما یکبار دیگه گوشی رو به حالت بوت لودر ببر . خاموش کن و با ولوم بالا و پاور روشنش کن . و بعد دوباره با rsdlite گوشی رو به یک 2.2 رسمی آپدیت کن . 2.2 امارات باشه بهتره .
دقت کن که باطریت شارج داشته باشه موقعی که میخوای رام جدید فلش بزنی . حداقل 60% شارژ
motorola usb driver رو هم روی کامپیوترت نصب کرده باشی .
شارژ باطری ام تموم شده و شارژ هم میزنم شکل يک باطری که علامت سوال روی اون هست ظاهر میشه در ضمن رام رسمی امارات رو از کجا دانلود کنم(دانلود مستقیم) با تشکر از راهنمایی جنابعالی
farsad14
16-09-2011, 13:13
من در مرحله 11 نصب وقتي رام رو انتخاب ميكنم ارور زير ظاهر ميود علت چيست؟؟؟؟
E:Error in / system/boot menu/script/recovery.sh
result: no such file or directory
لطفا" راهنمايي كنيد
farsad14
16-09-2011, 13:14
من در مرحله 11 نصب وقتي رام رو انتخاب ميكنم ارور زير ظاهر ميود علت چيست؟؟؟؟
E:Error in / system/boot menu/script/recovery.sh
result: no such file or directory
لطفا" راهنمايي كنيد
شما احتمالا رام دانلوديت مشكل داره كه اين خطا رو ميزنه . در ضمن اگر رام رو در حالت زيپ تست كردي ايندفعه آنزيپ كن و اينستال كن ببين ميشه يا نه .
farsad14
17-09-2011, 12:41
اول مثل همه بگم من مسولیتی ندارم در مورد هر گونه مشکل احتمالی . پس با دقت بخونید عجله نکنید و بعد دست به کار بشید . منبع اصلی رو هم ببینید .
من خودم از همین روش پایین استفاده کردم و هیچ مشکلی نداره و به راحتی انجام میشه .
1- گوشی باید شارژ کامل باشه
و موتورولا یو اس بی درایور رو حتما نصب کنید روی کامپیوترتون از اینجا آخرین پست رو دانلود کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- از رام و اطلاعاتتون بک آپ بگیرید .
3- با کمک rds lite به یک رام 2.2 فلش بزنید . چون مستقیم نمیشه از 2.1 به این رام آپدیت کرد .
دریافت رام 2.2 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش نصب رام 2.2 با rsd lite
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4- گوشی رو با سوپر وان کلیک روت کنید .
[QUOTE]برای روت کردن فقط برنامه رو بگیرید و روی کامپیوتر نصب کنید . بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کن و برنامه سوپر وان کلیک رو اجرا کن .
برنامه شروع به کار میکنه ......
بعد یک جا استپ میشه و مینویسه waiting for device یعنی در انتظار گوشی . الان باید شما بری تو منوی تنظیمات setting ----- applications ----- development و تیک مربوط به usb debugging رو فعال کنی یا روشن کنی .
بعد از چند ثانیه کامپیوتر گوشی رو میشناسه و بعدش برنامه سوپر وان کلیک روی کامپیوتر به روت کردنش ادامه میده و تمام میشه . و در آخر میخواد که برنامه superuser رو هم نصب کنه که تایید میکنی و تمام میشه .
برنامه rsd -lite -
5- برنامه 2ndinit رو دانلود و روی گوشی نصب کنید . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید6- رام سیانوژن مد 7 رو از اینجا دالود کنید و روی کارت حافظه گوشی کپی کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید7- برنامه googgle apps رو دانلود کرده و روی کارت حافظه کپی کنید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید8- برنامه 2indinit رو روی گوشی اینستال کنید . و برنامه رو اجرا کنید . وقتی برنامه رو میخواید اجرا کنید باید یو اس بی دی باگینگ رو روشن کنید .وقتی تو برنامه روی install 2indinit recovery کلیک میکنید ال ای دی بالای گوشی قرمز رنگ میشه و بعد 3 ثانیه مینویسه succes یعنی با موفقیت و ال ای دی رنگش سبز میشه .
9- الان باید گوشی رو خاموش کنید . و دوباره روشن کنید . حواستون به ال ای دی باشه که تا آبی رنگ شد کلید ولووم پایین رو فشار بدین تا بره تو برنامه بوت
10- الان با استفاده از کلیدهای ولوم میتونید بالا پایین برید و با کلید پاور select یا انتخاب کنید .
الان باید wipe date and cash کنید . یعنی 2 بار وایپ میکنید .
11- توی همون منو وقتی بک کنید برید به این قسمت : install zip from sd card
( رامی که روی مموری کارت ریخته بودید رو انتخاب میکنید ) رام رو اینستال میکنید .
13- تو منو اینستال ایندفعه برنامه google apps رو که تو مموری ریختین انتخاب و اینستال کنید .
......
- - بعد از اینکه رام 2.2 رو فلش زدین و گوشی رو روت کردین باید گوشی رو از اتصال با کامپیوتر جدا کنید . و بقیه مراحل رو انجام بدین
مراحل رو کامل هم برید فرقی نمیکنه . یا اینکه تا 12 برید .
بعد از اتمام آپدیت گوشی بالا میاد .
توی منو defy base band باید france 2.21.0 رو انتخاب کنید و گوشی رو ریستارت کنید تا مشکل آنتن ندادن نداشته باشید .
منبع با زبان اصلی :
دوستانی که راهنمایی کردن ازشون خیلی تشکر می کنم
بالاخره تا مرحله 11 تونستم برم ولی رام رو رو مموری ریختم و نصب کردم ولی چون فایل google apps مموری گوشی نریخنه بودم گوشی رو خاموش و مموری رو از گوشی درآوردم و google apps از رو رایانه رو مموری ریختم ولی حالا وقتی گوشی رو روشن کردم تا مراحل بعد از 11 رو انجام بدم اگه در منوی اول ولوم پایین رو نگه ندارم صفحه ای با آرم گوگل و اندروید سیانوژن میاد و این آرم تغییری نمیکند و ثابت میماند و اگه هنگام روشن شدن ولوم پایین رو بعد از روشن شدن چراغ آبی نگه دارم وارد منوی بوت با آرم سیناژون میشه ولی منوی wipe date and cash رو نداره (در منوی ریکاوری سه منوی latest recovery , stable recovery , stock recovery که دو تای اول ارور میدن و منوی stock recovery رو که میزنم گوشی خاموش و روشن میشه و وارد منو با علامت اتدروید در کنار احتیاط میشه وقتی هم که دکمه بالا و پایین رو در این صفحه نگه میدارم وارد صفحه android system recovery میشود که در این صفحه هم wipe date and cash ارور میده و apply sdcard:update هم ارور میده ...
لطفا" راهنمایی کنید تامرحله 11 به بعد رو هم نصب و بالاخره گوشی رو آپدیت کنم....
شما از چه رامی میخواستی به سیانوژن آپدیت کنی !؟
برنامه 2indinit رو روی گوشیت نصب کردی یا نه !؟ باید با استفاده از این برنامه بری تو منوی ریکاوری و وایپ کنی و رام جدید رو اینستال کنی .
farsad14
17-09-2011, 19:55
شما از چه رامی میخواستی به سیانوژن آپدیت کنی !؟
برنامه 2indinit رو روی گوشیت نصب کردی یا نه !؟ باید با استفاده از این برنامه بری تو منوی ریکاوری و وایپ کنی و رام جدید رو اینستال کنی .
برنامه 2indinit و رام 2.2 رو نصب کردم و تا مرحله 11 نصب سیاتوژن نیز پیش رفتم ولی رام 2.3 سیاتوژن رو رو مموری ریختم و نصب کردم ولی چون فایل google apps مموری گوشی نریخنه بودم گوشی رو خاموش و مموری رو از گوشی درآوردم و google apps از رو رایانه رو مموری ریختم ولی حالا وقتی گوشی رو روشن کردم تا مراحل بعد از 11 رو انجام بدم اگه در منوی اول ولوم پایین رو نگه ندارم صفحه ای با آرم گوگل و اندروید سیانوژن میاد و این آرم تغییری نمیکند و ثابت میماند و اگه هنگام روشن شدن ولوم پایین رو بعد از روشن شدن چراغ آبی نگه دارم وارد منوی بوت با آرم سیناژون میشه ولی منوی wipe date and cash رو نداره (در منوی ریکاوری سه منوی latest recovery , stable recovery , stock recovery که دو تای اول ارور میدن و منوی stock recovery رو که میزنم گوشی خاموش و روشن میشه و وارد منو با علامت اتدروید در کنار احتیاط میشه وقتی هم که دکمه بالا و پایین رو در این صفحه نگه میدارم وارد صفحه android system recovery میشود که در این صفحه هم wipe date and cash رو که میزنم ارور میده و apply sdcard:update هم ارور میده ...
حالا شما اصلا" گوشیت روشن میشه یا نه ؟
farsad14
19-09-2011, 19:19
آره گوشیم روشن میشه هتگام روشن شدن دو حالت داره
1) اگه هنگام روشن شدن ولوم پایین رو نگه ندارم و خود گوشی بالا بیاد صفحه ای با آرم گوگل و اندروید سیانوژن میاد و این آرم تغییری نمیکند و ثابت میماند ....
2) اگه هنگام روشن شدن ولوم پایین رو بعد از روشن شدن چراغ آبی نگه دارم وارد منوی بوت با آرم سیناژون میشه ولی منوی wipe date and cash رو نداره (در منوی ریکاوری این صفحه هم سه منوی latest recovery , stable recovery , stock recovery هست که دو تای اول ارور میده و منوی stock recovery رو که میزنم گوشی خاموش و روشن میشه و وارد منو با علامت اتدروید در کنار احتیاط میشه وقتی هم که دکمه بالا و پایین رو در این صفحه نگه میدارم وارد صفحه android system recovery میشود که در این صفحه هم wipe date and cash رو که میزنم ارور میده و apply sdcard:update هم ارور میده ....
لطفا" راهنمایی کنید چکار میتونم بکنم
با نشکر ....
آره گوشیم روشن میشه هتگام روشن شدن دو حالت داره
1) اگه هنگام روشن شدن ولوم پایین رو نگه ندارم و خود گوشی بالا بیاد صفحه ای با آرم گوگل و اندروید سیانوژن میاد و این آرم تغییری نمیکند و ثابت میماند ....
2) اگه هنگام روشن شدن ولوم پایین رو بعد از روشن شدن چراغ آبی نگه دارم وارد منوی بوت با آرم سیناژون میشه ولی منوی wipe date and cash رو نداره (در منوی ریکاوری این صفحه هم سه منوی latest recovery , stable recovery , stock recovery هست که دو تای اول ارور میده و منوی stock recovery رو که میزنم گوشی خاموش و روشن میشه و وارد منو با علامت اتدروید در کنار احتیاط میشه وقتی هم که دکمه بالا و پایین رو در این صفحه نگه میدارم وارد صفحه android system recovery میشود که در این صفحه هم wipe date and cash رو که میزنم ارور میده و apply sdcard:update هم ارور میده ....
لطفا" راهنمایی کنید چکار میتونم بکنم
با نشکر ....
الان چه رامی رو گوشیت هست ؟
farsad14
20-09-2011, 11:47
رام 2.3 سیانوژن مد 7 رو تا مرجله 11 نصب کردم و الان که ریبوت می کنم دو حالت که در پست بالا اشاره کردم پیش مباد در هر دو حالت در صفحه آرم (آندروید سیانوژن) ظاهر میشه....
رام 2.3 سیانوژن مد 7 رو تا مرجله 11 نصب کردم و الان که ریبوت می کنم دو حالت که در پست بالا اشاره کردم پیش مباد در هر دو حالت در صفحه آرم (آندروید سیانوژن) ظاهر میشه....
اگر سیانوژن رو نصب کردی که دیگه مشکلی نیست ؟!
ریبوت میکنی دیگه نیازی نیست ولوم بالا یا پایین رو نگه داری . بزار گوشی کامل بیاد بالا دیگه !!!
farsad14
21-09-2011, 10:56
تا مرحله 11 نصب سیانوژن رو کامل انجام داده ام ولی مراحل زیر رو انجام نداده ام:
نمیدونم بخاطر چیه که موقع بالا اومدن ولوم بالا رو که نگه نمیدارم آرم سیانوژن ( گوگل که داخلش آرم موتورولا و آندروید سیانوژن است ) ظاهر میشه و ديگه هر چه قدر که منتظر میمونم این آرم تغییری نمیکنه و ثابت میمونه
اگه هنگام بالا اومدن گوشی ولوم بالا رو بعد از روشن شدن چراغ آبی نگه دارم منوهایی که در پست قبلی گفتم ظاهر میشه
لطفا" راهنمایی کنید ....
یکبار دیگه برنامه 2indinit رو ورژن جدیدش رو نصب کن و دوباره برو تو حالت ریکاوری و google apps رو اینستال کن .
farsad14
22-09-2011, 14:47
گوشی که بالا نمیاد(هنگام بالا اومدن از آرم سیانوژن جلوتر نمیره) چطور میتونم در این حالت 2indinit رو نصب کنم؟
گوشی که بالا نمیاد(هنگام بالا اومدن از آرم سیانوژن جلوتر نمیره) چطور میتونم در این حالت 2indinit رو نصب کنم؟
درست نمیگی که ! یبار میگی گوشی بالا میاد یکبار میگی نه !!؟
به نظرم بزار تو شارژ که باطری شارژ بشه . بعدش دوباره با rsdlite یک رام 2.2 اصلی رو فلش بزن . مثلا 2.2 امارات یا انگلیس .
بعد مراحل رو از اول برو . یعنی گوشی رو روت کن و 2indinit نصب کن و ..... .
farsad14
23-09-2011, 10:33
درست نمیگی که ! یبار میگی گوشی بالا میاد یکبار میگی نه !!؟
به نظرم بزار تو شارژ که باطری شارژ بشه . بعدش دوباره با rsdlite یک رام 2.2 اصلی رو فلش بزن . مثلا 2.2 امارات یا انگلیس .
بعد مراحل رو از اول برو . یعنی گوشی رو روت کن و 2indinit نصب کن و ..... .
دوباره رام 2.2 رو نصب كردم و بقيه مراحل نصب را اين بار مو به مو انجام دادم در مرحله آخر ريبوت كردم باز هم تا آرم گوگل ( كه داخلش آرم موتورولا و سيانوژنه) مياد و جلوتر نمبره . اشكال از چيه؟؟؟؟
farsad14
23-09-2011, 17:34
بالاخره با راهنمایی های fire159 تونستم رام 2.3.5 سیانوژن رو نصب کردم ولی در منوی اصلی خبری از فیس بوک و gps نیست ( gps رو در مرجله 13 طبق آموزش نصب کردم ) این برنامه ها بایستی تو منو باشن یا خودمون نصب کنیم؟؟؟؟
بالاخره با راهنمایی های fire159 تونستم رام 2.3.5 سیانوژن رو نصب کردم ولی در منوی اصلی خبری از فیس بوک و gps نیست ( gps رو در مرجله 13 طبق آموزش نصب کردم ) این برنامه ها بایستی تو منو باشن یا خودمون نصب کنیم؟؟؟؟
خوب به سلامتی خوبه که حل شد کارت . اونا رو هم دانلود کن بریز تو گوشی . حالا از سیانوژن راضی هستی :31:
farsad14
23-09-2011, 19:49
آره از سیانوژن راضی ام سرعت اش و کارایی اش عالیه ....
gapps-gb-20110729-signed رو که فایل زیپه رو دانلود کرده ام آیا آخرین و کاملترین ورژن gps برای دفی اینه؟ چطور میتونم نصب کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.