ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از هوش رفتن بعد از آزمایش خون

faded
04-05-2011, 11:39
چند وقت پیش برای آزمایش خون رفته بودم که بعد از اینکه مسئول آزمایشگاه ازم خون گرفت از پله ها که اومدم احساس داغی کردم دیدم از جای سوزن داره شدیدا خون میاد دوباره اومدم بالا که به مسئول ازمایشگاه بگم که همون جا از هوش رفتم حدودا 15 دقیقه توی این عالم نبودم .
حالا بعد از اون می ترسم دوباره ازمایشگاه :41:
شما چه راه حلی دارین؟

alliniran
04-05-2011, 12:38
خوابیده خون بدید یعنی رویه تخت بخوابید و ترجیحا پاهاتون را به دیواری جایی که بالاتره قرار بدید تا پاهاتان حتی شده چند سانت بالاتر از بدنتون باشه و دو دقیقه بعد از خون دادن از جاتون رویه تخت بلند نشید
به همین راحتی هیچیتون هم نمیشه این بدلیل کاهش فشار خون به علت خون گرفتن هست + استرس زیاد و ترس

faded
04-05-2011, 13:38
میشه در مورد این حالت بیشتر توضیح بدین؟
چی رو توضیح بدم؟
15 دقیقه بیهوش بودم وقتی چشمام رو باز کردم فکر کردم توی ماشینم دارم میرم ولی دیدم یه عده دورم جمع شدم دارن بهم آب قندمیدن!!

water_lily_2012
04-05-2011, 13:57
احتمال زياد ترس شديد بوده. مگه بار اول بوده كه خون مي داديد. من افرادي را ديده ام كه هنگام تزريق واكسن هاي كزاز و مننژيت اين طور مي شوند. معولا سر گيجه دارند و ...
باهاشون صحبت كرده ام ديدم كه ترسيده بودند. شايد از درد. بعد گفتم درد داشت مي گفتند نه. گفتم پس چرا مي ترسيديد بيشتر اعلام كردند كه قبلا يك تزريق بد داشتند.
حالا آزمايش خون خيلي راحتر و آسان تر از تزريق واكسن هست و تازه چيزي به شما تزريق نمي شه كه باعث اين حالت شما بشه. خوني هم كه از شما گرفته مي شه اونقدر نيست كه باعث سرگيجه بشه.
پس بار بعدي با اطمينان بيشتر عمل كنيد و بدانيد كه ان شاء الله مشكلي پيش نمي ياد.

morsadr
04-05-2011, 14:14
چند وقت پیش برای آزمایش خون رفته بودم که بعد از اینکه مسئول آزمایشگاه ازم خون گرفت از پله ها که اومدم احساس داغی کردم دیدم از جای سوزن داره شدیدا خون میاد دوباره اومدم بالا که به مسئول ازمایشگاه بگم که همون جا از هوش رفتم حدودا 15 دقیقه توی این عالم نبودم .
حالا بعد از اون می ترسم دوباره ازمایشگاه :41:
شما چه راه حلی دارین؟

دوست گرامی این حالت یک شوک می باشد که از نظر علمی به آن می گویند شوک" وازو واگال " این مورد در اثر بهم ریختن سیستم اوتونوم بدن اتفاق می افتد که باعث افت ناگهانی فشار و از هوش رفتن می باشد . بهترین درمان دراز کشیدن بلافاصله در هنگام شروع علائم و بالا بردن پاها می باشد . با این کار علائم فرد به سرعت از بین میرود .
استرس عصبی درد و یا ترس می تواند از علل مهم این مساله باشد . بعضی افراد حتی با دیدن خون دچار این شوک می شوند . این شوک خطرناک نیست و تنها خطر آن سقوط فرد و ضربه سر بدنبال آن می باشد .

jalliill
17-05-2012, 21:20
منم امروز آزمایش خون دادم.. وقتی از آزمایشگاه امدم بیرون یهو گوشم سوت کشید..حالت تهوه شدید و کم کم دیدم تار شد.. تاجایی که دیگه هیچی نمیدیدم. و همه چیز سفید شده بود.. قبلمم یکم تیر میکشید
یه آقا منو دید که حالم بده آمد پشتمو مالوند و یه آب میوه تکدانه خوردم بعد از ده دقیقه تقریبا اوضاع بهتر شد

دلیلش چی میتونه باشه !

New Solid Snake
17-05-2012, 21:59
منم امروز آزمایش خون دادم.. وقتی از آزمایشگاه امدم بیرون یهو گوشم سوت کشید..حالت تهوه شدید و کم کم دیدم تار شد.. تاجایی که دیگه هیچی نمیدیدم. و همه چیز سفید شده بود.. قبلمم یکم تیر میکشید
یه آقا منو دید که حالم بده آمد پشتمو مالوند و یه آب میوه تکدانه خوردم بعد از ده دقیقه تقریبا اوضاع بهتر شد
دلیلش چی میتونه باشه !

درود
دوست عزیز همین ماجرا برای برادر دوستم اتفاق افتاد و درست مثل شما با دادن آب میوه توسط یه هم وطن حالش خوب شد.
منم نمیدونم تاثیر آب میوه چیه؟!!!

خوابیده خون بدید یعنی رویه تخت بخوابید و ترجیحا پاهاتون را به دیواری جایی که بالاتره قرار بدید تا پاهاتان حتی شده چند سانت بالاتر از بدنتون باشه و دو دقیقه بعد از خون دادن از جاتون رویه تخت بلند نشید
به همین راحتی هیچیتون هم نمیشه این بدلیل کاهش فشار خون به علت خون گرفتن هست + استرس زیاد و ترس

کاملا حرف دوستمون درسته.تجربه خودم:
منم چند سال پیش یه مدت خیلی زیادی بود که آزمایش خون نداده بودم، نشسته بودم تا ازم خون بگیرن ولی تو همون لحظه خون گیری چشمهام سیاهی رفت و حالت بیهوشی بهم دست داد، بلافاصله بهم آب قند دادن و بهم گفتن دراز بکش وپاهاتو یه کم بلند کن خلاصه حالم بهتر شد ولی بهم گفتن از این به بعد همیشه به صورت دراز کش آزمایش خون بده.
منم تو چند سری بعد به صورت دراز کش خون دادم و دیگه از این اتفاقات نیوفتاد.