مشاهده نسخه کامل
: LCD با ضمانت بگیرم یا از بانه
سلام دوستان
من می خوام یک lcd بین مارک های ال جی یا سونی 40 یا 42 اینچ بگیرم .
ولی نمی دونم با ضمانت بگیرم یا برم از بانه بگیرم.
اصلا این دو مارک در عرض 18 ماهی که ضمانت دارن خود بخود خراب میشن کلا ضمانتش ارزش داره یا نه.
دوم هم اینکه از نظر محکم بودن کدوم بهتره . از یه جایی پرسیدم فروشنده گفت ، که ضمانت دارها همشون چینی هستن. من از این جنس چینی می ترسم ، دوام داره یا نه .
خلاصه راهنمایی کنید
ممنون
jabarsink2000
04-05-2011, 07:58
سلام دوستان
من می خوام یک lcd بین مارک های ال جی یا سونی 40 یا 42 اینچ بگیرم .
ولی نمی دونم با ضمانت بگیرم یا برم از بانه بگیرم.
اصلا این دو مارک در عرض 18 ماهی که ضمانت دارن خود بخود خراب میشن کلا ضمانتش ارزش داره یا نه.
دوم هم اینکه از نظر محکم بودن کدوم بهتره . از یه جایی پرسیدم فروشنده گفت ، که ضمانت دارها همشون چینی هستن. من از این جنس چینی می ترسم ، دوام داره یا نه .
خلاصه راهنمایی کنید
ممنون
در مورد ضمانت در مارک lg:
چون قیمت این مارک با گارانتی و بدون گارنتی با هم زیاد فرق نمیکند پیشنهاد به خرید با گارنتی می شود.
همه اصل هستن و در سایت lg کره ریجستر می شوند.
با تشکر.
هادی
در مورد ضمانت در مارک lg:
چون قیمت این مارک با گارانتی و بدون گارنتی با هم زیاد فرق نمیکند پیشنهاد به خرید با گارنتی می شود.
همه اصل هستن و در سایت lg کره ریجستر می شوند.
با تشکر.
هادی
ممنون هادی جان
در مورد محکم بودن چی چون ما بچه کوچیک هم میاد خونمون شر نیست ولی آدم مطمئن بشه بهتره.
و کلا به نظر شما کدوم یکی بهتره از نظر کیفیت و اگه از این مارک ها مدلی خاصی هم استفاده کردی و راضی هستی ممنون میشم راهنمایی کنی.
اگه می خوای محکم باشه پلاسما از LCD محکمتره
به نظرم از بانه بگیری بهتره چون با تفاوت قیمت 300 تومانی می صرقه
water_lily_2012
04-05-2011, 10:50
فكر كنم از بانه بگيري بهتر باشه. براي من كه خدا را شكر مشكلي پيش نيامده.
سوني بگير و درسته كه جنس چينيه ولي همه جنس هاي چيني كه آشغال نيست چين هم اجناسي توليد مي كنه كه با اجناس كشورهايي چون ژاپن و كره و المان و امريكا رقابت مي كنه.
جنس بد مربوط به اون شخصي هست كه جنس آشغال چين را وارد مي كنه.
Netw0rks
04-05-2011, 11:06
منم بانه رو پیشنهاد میدم به خاطر اختلاف قیمت زیادی که داره !
LCD و LED و این جور چیزا خیلی به ضمانت نیاز ندارن !
فقط موقع خرید حتما تستش کنید که پیکسل سوخته نداشته باشه !
jabarsink2000
04-05-2011, 11:40
ممنون هادی جان
در مورد محکم بودن چی چون ما بچه کوچیک هم میاد خونمون شر نیست ولی آدم مطمئن بشه بهتره.
و کلا به نظر شما کدوم یکی بهتره از نظر کیفیت و اگه از این مارک ها مدلی خاصی هم استفاده کردی و راضی هستی ممنون میشم راهنمایی کنی.
le8500,le9500.(بهترین led2010)
در فروشگاه دوستان به جای کیسه بوکس استفاده می کنند.
با تشکر.
هادی
le8500,le9500.(بهترین led2010)
در فروشگاه دوستان به جای کیسه بوکس استفاده می کنند.
با تشکر.
هادی
در ادماه بحث دوستمون مارک فیلیپس خیلی خوبه به نظرم از این برند خرید کنید
resident
04-05-2011, 13:14
تنها زمانی بدون گارانتی پیشنهاد میشه که جنس خریداری شده رو دقیق و کامل از همه لحاظ تست کنید و مطمئن باشید که اصله و تعمیری نیست.
در غیراینصورت اصلا پیشنهاد نمیشه چون بخاطر پرداخت پول کمتر، ممکنه خیلی بیشتر ضرر کنید.
تنها زمانی بدون گارانتی پیشنهاد میشه که جنس خریداری شده رو دقیق و کامل از همه لحاظ تست کنید و مطمئن باشید که اصله و تعمیری نیست.
در غیراینصورت اصلا پیشنهاد نمیشه چون بخاطر پرداخت پول کمتر، ممکنه خیلی بیشتر ضرر کنید.
اون که آره چک می کنم ولی من نابلد و گرگ بسیار . تا شانسم چی باشه.
منم بانه رو پیشنهاد میدم به خاطر اختلاف قیمت زیادی که داره !
LCD و LED و این جور چیزا خیلی به ضمانت نیاز ندارن !
فقط موقع خرید حتما تستش کنید که پیکسل سوخته نداشته باشه !
خب نظر بقیه دوستان هم همینه که بدون ضمانت باشه ، خب امروز میرم بگیرم بدون ضمانت و با این توصیفات سونی ،اگه یکم سفت بازی درآمود ال جی می گیرم از همه دوستان تشکر می کنم که لطف کردند و راهنمایی کردند .
حالا نتیجه رو هم اطلاع می دم تا نظراتتون رو بشنوم.
ممنون از همه عزیزیان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.