ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل 2262tq با رنگ قرمز (فوری) تا وقت هست پس اش بدم

AliBaMaram.13
04-05-2011, 07:23
سلام دوستان 3 روزی می شه 2262tq گرفتم موقع خرید تست اش هم کردم هم با صفحه سیاه هم با صفحه ی سفید هیچ مشکلی نداشت یعنی هیچ پیکسل سوخته ای نداشت ولی الان به طور اتفاقی توی یک عکس متوجه یک پیکسل قرمز متفاوت شدم بعد شروع کردم به تست ... gradient رنگ قرمز ( یعنی از رنگ قرمز روشن تا تیره) توی محدوده خاصی از رنگ پر از پیکسل های با رنگ متفاوت می شه بیشتر قرمز روشن و حتی ها پیکسل های چشمک زن می شه!!! جالب اینه که فرقی نمی کنه کجای صفحه باشه ؟؟ یعنی gradient رو بر عکس هم می کنم اون ور صفحه پر می شه!!! چی کار کنم دوستان؟؟ کپ کردم؟؟ نمی دونم چرا تا الان متوجه نشدم یعنی جای دیگه اصلا معلوم نیست نه تو فیلم نه تو هیچی تو بعضی از تصاویر تک و توک بوده که ندیم با صفحه سفید و سیاه اصلا مشکلی نداره... می خوام ببینم این حالت طبیعیه؟؟؟!‌ اگه نیست برم بکوبم تو صورت گارانتی اش!!:2:

AliBaMaram.13
04-05-2011, 07:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقیقا این عکس تو مانیتور من پر از پیکسل های عجیب غربی نمایش داده می شه!!!

AliBaMaram.13
04-05-2011, 08:21
دوستانی که بعدا به این تاپیک سر می زنن مشکل من از کابل DVI بود که درست جا نزده بودم و بر سر بی احتیاطی پین هاش کج شده بود که الان کابل VGA رو وصل کردم و هیچ مشکلی ندارم فقط دعا کنید محل ورودی کابل DVI پشت مانیتور خراب نشده باشه