ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور هارد اكسترنال WD SES پاسپورتي رو پارتيشن‌بندي كنم؟ فوري

sama_65
04-05-2011, 06:32
سلام و خسته نباشيد :11:

يه هارد اكسترنال گرفتم با اين مشخصات :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا هر كار ميكنم تا با پارتيشن مجيك، پارتيشن‌بندي كنم، نميشه ! يعني پارتيشن ميكنه و وقتي دكمه Apply رو ميزنم و بعده ريست شدن كامپيوترم، ميبينم هيچ اتفاقي نيافتاده :41:

تو رو خدا كمكم كنين، خيلي فوريه :2:

sama_65
05-05-2011, 06:36
اي بابا كسي نيست راهنمايي كنه؟

resident
05-05-2011, 06:47
اي بابا كسي نيست راهنمايي كنه؟

ساعت 6 صبح بعد تنها سه دقیقه انتظار جواب داری؟؟:18:
(پ.ن: حق باشماست:11: دیروز و امروز رو جفتش امروز دیدم! و خیلی جالب بود دقیقا 24 ساعت بعد:)!

پارتیشن مجیک میخوای چیکار؟؟! پاکش کن!
دوست عزیز توی همون لینک اگه میرفتین توی knowlege base، توی FAQها قبلا تضویح داده شده بود:31:

sama_65
05-05-2011, 11:10
شما بهتره ببيني كه بنده تاپيك رو كي زدم ! ديروز صبح و دقيقاً بعده 24 ساعت دوباره پست زدم و تقاضامو تكرار كردم :5:

مرسي از لينك :11:

sama_65
05-05-2011, 12:53
ساعت 6 صبح بعد تنها سه دقیقه انتظار جواب داری؟؟:18:

پارتیشن مجیک میخوای چیکار؟؟! پاکش کن!
دوست عزیز توی همون لینک اگه میرفتین توی knowlege base، توی FAQها قبلا تضویح داده شده بود:31:

من از رو همون لينكي كه شما دادي هر كار كردم نشد !
يعني روي درايوم كليك راست ميكنم گزينه اي براي ساخت پارتيشن جديد نمياره :41:

resident
05-05-2011, 13:20
من از رو همون لينكي كه شما دادي هر كار كردم نشد !
يعني روي درايوم كليك راست ميكنم گزينه اي براي ساخت پارتيشن جديد نمياره :41:

ویندوزتون چیه؟
تاحالا هارد رو فرمت کردید؟؟ نوار بالای قسمت هاردتون توی همون پنجره Computer Management مشکی هستش؟ احتمال میدم آبی باشه! اگر آبی باشه یعنی اینکه کل هارد رو فرمت کردید. و اگه اشتباه نکنم باید کلیک راست کنید و delete کنید تا به unallocated تبدیل بشه و حالا پارتیشن جدید بسازید.

sama_65
06-05-2011, 17:02
من پارتيشن جديد ساختم اما ديگه اون پارتيشن رو نميتونم تبديل به Logical درايو كنم تا به درايوهاي ديگه قسمت شه
چي كار بايد كرد؟

resident
06-05-2011, 18:24
من پارتيشن جديد ساختم اما ديگه اون پارتيشن رو نميتونم تبديل به Logical درايو كنم تا به درايوهاي ديگه قسمت شه
چي كار بايد كرد؟

متوجه نمیشم!! پارتیشن رو میخواهید به درایو تقسیم کنید؟؟!!:18:

شما وقتی هارد رو پارتیشن بندی می کنید درواقع دارید درایو درست می کنید؛ محصول کارتون درایو میشه. شما باید هارد رو به تعداد درایوها تقسیم کنید (پارتیشن بندی کنید) بعدش هر پارتیشن میشه یک درایور.

sama_65
07-05-2011, 10:08
متوجه منظورم نشدين !
ببينيد، من وقتي فرمتش ميكنم؛ فقط يه پرايمري درست ميشه. ميخوام لاجيكال هم درست بشه. يعني فقط يه درايو نداشته باشم؛ ميخوام 3-4 تا درايو بشه
چي كار بايد بكنم؟
اميدوارم متوجه شده باشيد :31:

resident
07-05-2011, 10:28
متوجه منظورم نشدين !
ببينيد، من وقتي فرمتش ميكنم؛ فقط يه پرايمري درست ميشه. ميخوام لاجيكال هم درست بشه. يعني فقط يه درايو نداشته باشم؛ ميخوام 3-4 تا درايو بشه
چي كار بايد بكنم؟
اميدوارم متوجه شده باشيد :31:

این راهنمای کلی ایجاد پارتیشن:

اولی هاش رو بلدی، شما از اینجا به بعدش رو انجام بده:

اگر واضح نیست واستون ترجمه کنم.

berenji2
01-08-2011, 16:18
سلام. من يك هرد پاسپورتي وسترن ديجيتال usb3 خريدم. اگه با مادر بورد usb2 پارتيشن بنديش كنم بعد به يه مادر برد usb3 وصل كنم اين پارتيشن بندي رو ساپورت ميكنه؟

ata.royalfalcon
01-08-2011, 16:46
سلام. من يك هرد پاسپورتي وسترن ديجيتال usb3 خريدم. اگه با مادر بورد usb2 پارتيشن بنديش كنم بعد به يه مادر برد usb3 وصل كنم اين پارتيشن بندي رو ساپورت ميكنه؟

نوع پارتیشن بندی و یا چگونگی پارتیشن بندی کردن ربطی به usb2 یا usb3 نداره فقط در usb2 فرایند پارتیشن بندی کمی طولانی تر میشه ولی هیچ مشکلی نداره !!!

berenji2
05-08-2011, 20:29
از راهنمایی شما ممنونم.