مشاهده نسخه کامل
: 570 Gtx یا 6970 مساله این است!!!
morteza.m2n
03-05-2011, 22:09
سلام دوستان، قصد خرید یکی از این دو کارت رو دارم، از اونجا که دو کارت از نظر قیمت تو یه رده هستن و قدرتی
تقریبا برابر دارن، به نظر شما کدوم کارت رو بخرم؟
البته خودم زیاد در موردشون تحقیق کردم و بنچمارک دیدم...
دوستان لطفا فقط نظر خودتونو بدین و مثل تاپیکهای دیگه بحث رو به حاشیه نکشید.
میخوایم از هر نظر ببینیم کدوم کارت بهتره و انتخاب بهتری محسوب میشه ( پس با تعصب نظر ندین)
از همه ی دوستانی که نظر میدن ممنونم.
کارت رو هم بیشتر برای بازی میخوام.
( نظرتون در مورد 6950 چیه که حدود 100 تومن از دو کارت فوق ارزونتره و آنلاک هم میشه به 6970...)
.:PAR3A:.
03-05-2011, 22:20
بستگی به کاربردتون داره... من خودم 6950 رو به همه ترجیح می دم... مثلا من خیلی کودا و فیزیکس احتیاج دارم ، در نتیجه انویدیا می گیرم ، اما اگه هر کدوم از دوستام که چنین نیازایی ندارن ازم بپرسن چی بگیرم ، من 100% 6950 رو پیشنهاد می کنم...
الان 6970 اصلا طرفدار نداره چون 6950 هم همون کارو با قیمتی پایین تر براتون می کنه...
انویدیا ساپورت خیلی بهتر و ابزار های کارامد تری داره... واس کسی که این چیزا رو نیاز نداره ATI بهتره اما در غیر این صورت انویدیا انتخاب بهتریه...
happyfeat
03-05-2011, 22:27
اگه از لحاظ مالی مشکلی ندارید 570 گزینه مناسبی هستش
اما اگه قصد صرفه جویی در هزینه دارید انتخاب 6950 و آنلاک آن به 6970 گزینه خوبی هستش و همون کارایی 6970 رو خواهد داشت
این موضوع هم وجود داره که قابلیت فیزیک و تسیلیشن قوی تر رو در 570 رو خواهید داشت
این دو کارت کارایی تقریبا مشابهی دارن... ولی 570 در تسلیشن قدرتمند تر عمل میکنه. همچنین ساپورت PhysX هم داره. CUDA هم شاید به کارتون بیاد...
(570 کمی قویتر هست ولی با اومدن درایور جدید برای 6970 احتمالا 6970 در کل کمی قویتر باشه(مطمئن نیستم))
البته اگه رزولیشن که بازی میکنید و کانفیگ سیستمتون رو بگید دقیقتر میشه گفت.
در کل من 570 رو ترجیح میدم!
من هم چند وقت پیش بین این دو کارت 570 رو انتخاب کردم این هم تاپیکش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته با توجه به سخنان شما در این تاپیک:
فکر نکنم نیازی به توضیح و بنچمارک و... باشه!
jafarian
04-05-2011, 07:49
سلام دوستان، قصد خرید یکی از این دو کارت رو دارم، از اونجا که دو کارت از نظر قیمت تو یه رده هستن و قدرتی
تقریبا برابر دارن، به نظر شما کدوم کارت رو بخرم؟
البته خودم زیاد در موردشون تحقیق کردم و بنچمارک دیدم...
دوستان لطفا فقط نظر خودتونو بدین و مثل تاپیکهای دیگه بحث رو به حاشیه نکشید.
میخوایم از هر نظر ببینیم کدوم کارت بهتره و انتخاب بهتری محسوب میشه ( پس با تعصب نظر ندین)
از همه ی دوستانی که نظر میدن ممنونم.
کارت رو هم بیشتر برای بازی میخوام.
( نظرتون در مورد 6950 چیه که حدود 100 تومن از دو کارت فوق ارزونتره و آنلاک هم میشه به 6970...)
واسه بازی بخواین که 570 بهتره بعضی ازبازیها به نسبت زیاد تو بعضی هم به نسبت خیلی کم برتری داره یک بنچمارکم پایین قرارمیدم:20:
لینک بنچمارک
morteza.m2n
04-05-2011, 09:30
این دو کارت کارایی تقریبا مشابهی دارن... ولی 570 در تسلیشن قدرتمند تر عمل میکنه. همچنین ساپورت PhysX هم داره. CUDA هم شاید به کارتون بیاد...
(570 کمی قویتر هست ولی با اومدن درایور جدید برای 6970 احتمالا 6970 در کل کمی قویتر باشه(مطمئن نیستم))
البته اگه رزولیشن که بازی میکنید و کانفیگ سیستمتون رو بگید دقیقتر میشه گفت.
در کل من 570 رو ترجیح میدم!
من هم چند وقت پیش بین این دو کارت 570 رو انتخاب کردم این هم تاپیکش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته با توجه به سخنان شما در این تاپیک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر نکنم نیازی به توضیح و بنچمارک و... باشه!
رزولیشنی که فعلا بازی میکنم 1680X1050 هست، بعدا 1900X 1200 ....
البته با توجه به سخنان شما در این تاپیک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر نکنم نیازی به توضیح و بنچمارک و... باشه!
ممنون از نظر شما ، ولی قرار نشد بحث و به حاشیه بکشیم مثل اون تاپیک قبلی... :46:
سیستم هم که تو امضام مشخصه ...
MAIN : ASUS P7P55D Deluxe||CPU : INTEL CORE I5 750
VGA : Sapphire HD 5850||MONITOR : Lg W2052S
MEMORY : CORSAIR 2X2GB DDR3 1600 Cl8
HDD : SEAGATE BARRACUDA 1TB||Power: Green 885
رزولیشنی که فعلا بازی میکنم 1680X1050 هست، بعدا 1900X 1200 ....
خوب رزولیشن رو برای این خواستم که AMD در برخی عنوان ها در رزولیشن ها بالاتر از FullHD کمی بهتر عمل میکنه...
ولی در این رزولیشن هیچ مشکلی با Nvidia نخواهید داشت و عملکرد عالی داره!
570 بگیر بهرته همون جور که دوستان توضیح دادن
morteza.m2n
04-05-2011, 11:47
ممنون از همه ی دوستان نظر اکثریت 570 بود، خودمم بیشتر رو همین کارت تآکید دارم
دوستان نظرتون در مورد این کارت چیه ؟
Gainward GeForce GTX 570 Phantom
با توجه به اینکه مقدار کمی هم اور شده و کولینگش خیلی بهتر از مدل های دیگست، ولی از مدل رفرنس
evga ارزونتره :18:
تو همه ی تستها هم بهتر عمل کرده از مدل رفرنس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداور هم که بشه از 580 هم قوی تر میشه:27:
ولی قیمتش خیلی کمه، دلیلش جیه به نظرتون؟ من تا حالا با برند گینوارد سرو کار نداشتم نمیدونم کیفیتش
چطوره؟!
پیشنهاد دیگه ای از برند دیگه ندارین ؟
jafarian
04-05-2011, 11:52
ممنون از همه ی دوستان نظر اکثریت 570 بود، خودمم بیشتر رو همین کارت تآکید دارم
دوستان نظرتون در مورد این کارت چیه ؟
Gainward GeForce GTX 570 Phantom
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا توجه به اینکه مقدار کمی هم اور شده و کولینگش خیلی بهتر از مدل های دیگست، ولی از مدل رفرنس
evga ارزونتره :18:
تو همه ی تستها هم بهتر عمل کرده از مدل رفرنس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداور هم که بشه از 580 هم قوی تر میشه:27:
ولی قیمتش خیلی کمه، دلیلش جیه به نظرتون؟ من تا حالا با برند گینوارد سرو کار نداشتم نمیدونم کیفیتش
چطوره؟!
پیشنهاد دیگه ای از برند دیگه ندارین ؟
این اور که ازاین کارت گذاشتین زیاد فاصله نداره از 580 فقط من یکی برندش تا حالا زیاد نشنیدم بیشتررو EVGA نظرم هستش یک نکته اگرمین شما حالت کراس ساپورت میکنه میتونیددو تا SAPPHIRE HD 6850 1GB DDR5 روش بزارین تو بازی هم بیشتر فریم میده فقط 35 تا 40 تومن بیشتره از570 دو تا 6850 بزارین رو مین این بنچمارکم پایین گذاشتم ببینید
لینک
برند evga خیلی بهتره از گانیوارده
در مورد Gainward من با کارتهای مدل پایینش خیلی سروکار داشتم(9500،9400،...)اما در مورد مدلهای بالاش خیر.برند خوبیه و من تو مدلهایی که گفتم ایرادی ندیدم و خیلی هم خوب بودند.به هر حال حتمآ با گارانتی اصلیش بخر.(فکر کنم که شاب باشه درست یادم نیست)
morteza.m2n
04-05-2011, 13:59
برند evga خیلی بهتره از گانیوارده
درسته evga مشهور تر هست نسبت به گینوارد.
ولی تفاوت قیمت کارت رفرنسش به نظرتون با یه کارت اور شده ی گینوارد مناسبه ؟ حدود 20 تون فرق دارن با هم
کولینگ این مدل گینوارد هم بهتر از evga هست.
از نظر قدت و fps تو بازی ها هم تفاوتی بین این دو برند هست ؟
کلآ Gainward برند ارزونیه،حالا چرا؟خدا میدونه.اما میشه بهش اعتماد کرد.
morteza.m2n
04-05-2011, 14:25
یه تفاوتی هم که دارن در مورد، برقرسانی و پینهاشون هست، مدل Gainward phantom یک سوکت 6 پین و یه 8 پین داره
ولی مدل evga دو تا سوکت 6 پین داره
در کل به نظر خودم گینوارد ارزش خرید بیشتری داره
منتظر نظر بقیه دوستان هستیم.
من قبل عید کارت 570 رو از برند Gainward خریدم . تا به الان که باهاش مشکلی نداشتم گارانتی اصلی هم شاب هست تو خود سایت Gainward زده . 6950 رو هم میشه در نظر گرفت این کارت انلاک میشه و ارزونتر هم هست
morteza.m2n
04-05-2011, 14:32
من قبل عید کارت 570 رو از برند Gainward خریدم . تا به الان که باهاش مشکلی نداشتم گارانتی اصلی هم شاب هست تو خود سایت Gainward زده . 6950 رو هم میشه در نظر گرفت این کارت انلاک میشه و ارزونتر هم هست
مدل رفرنس؟ چند خریدین ؟ در کل راضی هستین ازش؟
happyfeat
04-05-2011, 14:38
درسته evga مشهور تر هست نسبت به گینوارد.
ولی تفاوت قیمت کارت رفرنسش به نظرتون با یه کارت اور شده ی گینوارد مناسبه ؟ حدود 20 تون فرق دارن با هم
کولینگ این مدل گینوارد هم بهتر از evga هست.
از نظر قدت و fps تو بازی ها هم تفاوتی بین این دو برند هست ؟
evga انتخاب بهتری هستش تو پارتنر های انویدیا هر چند که تو برد ریفرنس هیچ فرقی اساسی با هم نمی کنند و همه برند ها تقریبا مثل هم هستن
اما اگه قرار بشه برد رو با کولینگ غیر مرجع و اورکلاک شده انتخاب کنید قضیه فرق میکنه و باید ببینید عملکرد کدوم گولینگ بهتره و فریم بالاتری نسبت به مدل مرجه میده
مدل رفرنس؟ چند خریدین ؟ در کل راضی هستین ازش؟
مدل رفرنس هست .440 تومن شد . بله .البته الان فکر کنم 420 یا 415 تومنی باشه.
دوست گرامی شما همون مدل رفرنس رو بگیر و با یه اورکلاک خوب و کولینگ خوب برای کیس به راحتی میتونی به مدل اورشده توسط کارخانه برسی.برای مثال من با یه مقدار ولتاژ و اور و یه فن 4 هزار تومنی کارت خودم رو از مدل اور شده کارخانه (460ftw که حدود 100 هزار تومن گرونتر بود) هم قویتر کردم.
morteza.m2n
04-05-2011, 15:37
دوست گرامی شما همون مدل رفرنس رو بگیر و با یه اورکلاک خوب و کولینگ خوب برای کیس به راحتی میتونی به مدل اورشده توسط کارخانه برسی.برای مثال من با یه مقدار ولتاژ و اور و یه فن 4 هزار تومنی کارت خودم رو از مدل اور شده کارخانه (460ftw که حدود 100 هزار تومن گرونتر بود) هم قویتر کردم.
راستش این مدل بد جوری چشممو گرفته :31:
یه ویدئو هم دیدم تو یوتاب، کلا کارت رو بررسی کرده :
به نظرم کیفیت خوبی داره، قابلیت اور خوبی هم داره، چون سیستم کولینگش عالیه
ولی به خاطر ارزون بودن و گینوارد بودن تردید دارم ...
قیمتشم الان 435 هست! قیمت رفرنس evga هم 460
دوستان دیگه هم نظر بدن، دو دل شدم :13::31:
دوست عزیز مدل رفرنس این کارت درسته که آور میشه...
ولی این کارت به دلیل داشتن Phase های برق رسانی اضافه نسبت به مدل مرجع از قابلیت آورکلاک بالاتری بهره میبره.
به نظرم همین Gainward مناسبه.
اگر هم مدل مرجع به نظرتون کافی هست EVGA بهتره.(هر چند باز هم فرق چندانی با هم ندارن)
موفق باشید.
morteza.m2n
04-05-2011, 19:40
دوست عزیز مدل رفرنس این کارت درسته که آور میشه...
ولی این کارت به دلیل داشتن فار های برق رسانی اضافه نسبت به مدل مرجع از قابلیت آورکلاک بالاتری بهره میبره.
به نظرم همین Gainward مناسبه.
اگر هم مدل مرجع به نظرتون کافی هست EVGA بهتره.(هر چند باز هم فرق چندانی با هم ندارن)
موفق باشید.
منم همین مدل رو انتخاب کردم، 15 درصد خنکتره، صداش کمتره، قابلیت اور زیادی هم داره، تو بنچمارکهایی که
گذاشتم، با اور کردن از 580 هم قوی تر شده...
فردا همین کارت رو میخرم، از همه ی دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم :11:
Arthas_02
04-05-2011, 19:40
به نظر من 570 بهتره چون هم در Tesselation و هم در فیزیک از 6970 بهتر عمل کرده ولی اگه از لحاظ مالی مشکل دارید 6950 گزینه ی بهتری هستش چون میتونید انلاکش کنید و همون کارایی 6970 رو داشته باشید و با قیمت کمتر ولی اگه مشکل مالی ندارید 570 بهترین گزینه هستش .
موفق باشید
فردا همین کارت رو میخرم، از همه ی دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم
پیشاپیش مبارکتون باشه!!!
وقتی خریدید حتما خبرشو بدید!
موفق باشید.
morteza.m2n
04-05-2011, 19:59
پیشاپیش مبارکتون باشه!!!
وقتی خریدید حتما خبرشو بدید!
موفق باشید.
ممنون :11:
چون تهرات نیستم و کارت هم با پست پیشتاز ارسال میشه فک کنم یه 3/4 روزی طول بکشه، هر موقع کارت به دستم رسید، اعلام میکنم، و چند تا تست میگیرم باهاش و اینجا قرار میدم.:46:
آخرش منم کشوندین سمت nvidia، من ati میخوام. :45: :31:
دوستای ناباب :19::10:
Arthas_02
04-05-2011, 20:58
خریدی شیرینی یادت نره هاااااااااا !!!
مبارکت باشه
اقا مبارک باشه.حتمآ خریدی چند تا تست اینجا قرار بده.:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.