ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعمیر شارژر لپ تاپ یا روشی برای سفارش از خارج، لطفا کمک کنید!

Injaneb2
03-05-2011, 17:22
سلام

من یک لپ تاپ دارم که شارژرش گیر نمیاد (هنوز نیامده) و ظاهرا سوخته. می خواستم ببینم میشه شارژر را تعمیر کرد؟

اگر خیر آیا طریقی وجود داره که سفارش بدم و برام از مثلا دوبی بیاورند؟

با تشکر

pooladi
04-05-2011, 00:56
سلام

من یک لپ تاپ دارم که شارژرش گیر نمیاد (هنوز نیامده) و ظاهرا سوخته. می خواستم ببینم میشه شارژر را تعمیر کرد؟

اگر خیر آیا طریقی وجود داره که سفارش بدم و برام از مثلا دوبی بیاورند؟

با تشکر
شارژرت چیه؟ چ طور متوجه شدی ک سوخته؟ بازشم کردی؟
اگر واقعا مشکل داشته باشه معمولا قابل تعمیره.اما ب راحتی میتونید با یک مدل شارژر دیگه جایگزینش کنید.اما حتما ب ولتاژ خروجی ،توان و مثبتو منفی ترمینال خوجی توجه کنید

Injaneb2
04-05-2011, 07:50
شارژرت چیه؟ چ طور متوجه شدی ک سوخته؟ بازشم کردی؟
اگر واقعا مشکل داشته باشه معمولا قابل تعمیره.اما ب راحتی میتونید با یک مدل شارژر دیگه جایگزینش کنید.اما حتما ب ولتاژ خروجی ،توان و مثبتو منفی ترمینال خوجی توجه کنید
ممنون از پاسختون

شارژر لپ تاپ دل XPS L701X است. این لپ تاپ ظاهرا توی ایران نیست، به هر حال به دلیران و زیگورات و چنتا فروشنده شارژر زنگ زدم که نداشتند.

مشخصات الکتریکیش اینه:

ورودی: 100 تا 240 ولت، 2.5 آمپر، 50 تا 60 هرتز
خروجی: 19.5 ولت، 7.7 آمپر و توی اینترنت که گشتم ظاهرا توانش 150 وات است (روش ننوشته).

کاری که من کردم این بود که سیم سمت لپ تاپ وصل نبود و سیم برق از آداپتور جدا بود. من اول دوشاخه را زدمش به برق بعد اون سرش را زدم به آداپتور. همون موقع (سمت آداپتور) یک جرقه زد و چند صدای تق نسبتا خفیف از توش اومد بعد هم بو داد. من با توجه به اینکه این دستگاه با برق 110V کار کرده بود اهمیت ندادم. LED کابل سمت لپ تاپ هم روشن شد و من وصلش کردم به لپ تاپ و دستگاه را روشن کردم بعد چند دقیق متوجه شدم دستگاه داره با باتری کار می کنه و LED خاموش شده و فاتحه. :41:

خیر، بازش نکردم، جای پیچ نداره حتی زیر برچسبش هم فکر نکم باشه. مثل اینکه پرسیه.

جای نسبتا مطمئنی برای تعمیرش سراغ دارید؟

یا روشی برای تهیه اش از خارج می دونید؟

pooladi
04-05-2011, 11:50
خب اصلا نگران نباش.
توانش ب این شکل ب دست میاید ---> توان تولیدی = جریان * ولتاژ ک در مورد لپ تاپ شما همونطور ک فرمودید میشه 7.7*19.5= 150w
با توجه ب گفته های شما احتمالا پس خراب شده.البته نباید این مشکل پیش میامد.ب خاطر اینکه محدوده ولتاژ ورودی درست بوده(ب110 میزدید.مهم نیست،حالا ب 220 زدید)
بله جای پیچ ک نداره و حتما پرسه و چسب .ولی گفتم شاید...
اما تعمیر: قابل تعمیر هست ولی پیشنهاد نمیشه(ب دلیل نبودن قطعه با کفیت)(دوباره بعد از یک مدت خراب میشه)
دوم:سری ک درد نمیکنه رو با پیچ نمیبندند.چرا خارج؟ داخل
شما میرید بازار و یک آداپتور خوب (از هر برندی))(مثلا vaio یا LITE-ON یا ...) با مشخصات زیر خریداری میکنید
قبلش:حتما مدل خودت رو هم همراه ببر.به نظرات کارشناسی فروشنده ک معمولا بی تخصص هست گوش کن اما همشو باور نکن
1.ولتاژ ورودی حتما 240 خواهد بود.(اگر قرار هست از برق 110 استفاده کنی.محدوده ولتاژ ورودی همون 100-240).خب حالا ب توان نگاه میکنی(خروجی) ک بایدw150 باشه و ولتاژ 19.5 ولت .فقط همین
2.نگاه میکنید ک کانکتور اتصال ب لپ تاپ (اندازه و شکل) کاملا شبیه مدل سوخته شما باشه(ک فکر نمیکنم پیدا کنی)اگر یافتی باید ببینی ک طبق عکسی ک روی آداپتورتون(سوخته) هست پین(سوخته) داخلی مثبته،یا خارجی.ب عکس زیر توجه کن.علامت کانکتور(آداپتور جدید) هم باید مشابه باشه
استاندارد اینه ک داخلی مثبت باشه و 99% هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3.احتمال خیلی زیاد آداپتور مشابه پیدا کنی ولی کانکتور مشابه خیر.راهش اینه ک آداپتور مشابه رو بخری بیاری خونه،کانکتور اتصال ب لپ تاپ هر دو آداپتور رو از 20 یا 30 سانتی قطع کنی و کانکتور لپ تاپ سوخته رو با جدید عوض کنی و با چسب برق مشکی با حوصله ببندی.
صد البته باید دقت کنی ک سیمها رو جا ب جا وصل نکنی و... ک اگر مایل ب انجام اینکار هستی بگو تا کامل توضیح بدم.
در کل ،بعد از انجام عملیات همه چیز درسته و شما با خیال راحت آداپتور رو وصل میکنید و....