مشاهده نسخه کامل
: سرماخوردم چیکار کنم الان...
Переклад не
03-05-2011, 15:45
سلام
:19:
راستیتش همین دوروز قبل داشتم با رففقا صفا میکردم که به خونه برگشتنی متوجه شدم که گلوم یه سوزش خاصی داره
بعد شب دیگه شروع کرد به درد و اذیت
دیروزم کلی مکافات کشیدم
امروز گلودرد ندارم اما بینی از کار افتاده
آبریزش هر دو دقیقه یکبار
کمی سردرد و یکم خستگی و بیحالی
خواب هم که ندارم یعنی اصلا نمیتونم بخوابم
البته همیشه وقتی اینطوری میشم با مصرف دم کرده ی پونه حالم خوب میشه ولی اینبار باید یه خورده زودتر خوب بشم
چیکار کنم حالا؟
ممنون
دوست عزیز سرما خوردگی یک بیماری ویروسی می باشد و باید سیر آن طی شود . درمانهایی که انجام می شود فقط برای کاهش علائم می باشد . بهترین کار استراحت و مصرف مایعات گرم و مصرف آنتی هیستامین ها می باشد .
Переклад не
03-05-2011, 17:35
آنتی هیستامی
چی؟؟
:دی
ای بابا حال شوخی کردن ندارم راستی با آب و نمک هم قرقره میکنم
الانم داره آش پخته میشه که ...
در کل اکیدا نمیخوام واسه همچین چیزی دکتر برم
مگر اینکه...
به نظرتون چه مدت طول میکشه این دوره؟
فرض کنیم دارم استراحت میکنم و ....
MOHAMMAD2010
03-05-2011, 17:38
4 تا قرص بخور حله تاپیکه که دیگه نمیخواست !
حتی از همین قرص های سرما خوردگی ایرانی هم بخوری بی تاثیر نیست
Переклад не
03-05-2011, 18:00
قربونت برم آخه من از این مواد شیمیاییا خیلی وقته ترک کردم نمیخورم.منظورم همین آستامینوفن و آسپرین و سرماخوردگی هستش
ولی ویتامین میخورم یا اکوفن اونم که اصلا ربطی به سرما نداره
mohsen_gh1991
03-05-2011, 19:43
شا بهتره بری دکتر بگی برات یه ست کامل پنیسیلین بنویسه...درد داره ولی خوبت میکنه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
چی؟؟
:دی
ای بابا حال شوخی کردن ندارم راستی با آب و نمک هم قرقره میکنم
الانم داره آش پخته میشه که ...
در کل اکیدا نمیخوام واسه همچین چیزی دکتر برم
مگر اینکه...
به نظرتون چه مدت طول میکشه این دوره؟
فرض کنیم دارم استراحت میکنم و ....اینو ندیده بودم..خب پس اگه اهل دکتر نیستی بهتره بری یه کیلو شلغم بگیری بپزی بخوری ابشم بخور کنی لیمو شیرین هم میتونه رو به راهت کنه. :laughing:
به نقل از ممد نیوز :
رژيم غذايي براي مقابله با عفونتهاي تنفسي
اگر حس مي کنيد سرما خورده ايد و به خصوص گلوي تان مي سوزد، بي درنگ شروع کنيد به خوردن سبزي ها و ميوه هايي که از نظر ويتامين C غني هستند. يادتان باشد كه گل کلم، کاهو، فلفل دلمه اي سبز يا قرمز، اسفناج، لوبيا سبز و انواع مرکبات از منابع مهم اين ويتامين محسوب مي شوند. البته دکتر نيستاني تاکيد مي کند که پيشگيري از سرماخوردگي مهم تر و آسان تر از درمان آن است و شما بايد هر روز اين موادغذايي را بخوريد تا بدن تان در مقابل ويروس سرماخوردگي و به تبع آن، عفونت دستگاه تنفسي مقاوم شود: "بعضي ها فکر مي کنند ويتامين C در برابر سرماخوردگي و آنفلوآنزا معجزه مي کند که تصور درستي نيست ولي اگر اين ويتامين به مقدار کافي مصرف شود، مي تواند تا حدي از علايم سرماخوردگي بکاهد. ضمن اين که ويتامين C خواص آنتي هيستاميني هم دارد."
بعد از ويتامين C گروه غذايي ديگري که در تقويت سيستم ايمني بدن بسيار موثر است، مواد حاوي آنتي اکسيدان ها هستند که باز هم سبزي ها و ميوهها مثل گوجه فرنگي، لوبيا قرمز، مغزگردو، کلم بروکلي، هويج و سيب قرمز در صدر اين گروه قرار مي گيرند.
کمبود ويتامين ها
اگر سرفه و سرماخوردگي در شما مزمن شده است، ممکن است دچار کمبود هاي تغذيه اي باشيد که از آن ها بي خبريد. به اين کمبودها که هنوز علايم باليني پيدا نکرده اند، مي گويند کمبود حاشيه اي. اگر بدن شما دچار کمبود حاشيهاي ويتامين A باشد، شما زياد سرما مي خوريد و عفونت سرماخوردگي در بدن تان شدت مي يابد و ديرتر هم خوب مي شويد. پس بايد مواد غذايي را مصرف کنيد که ويتامين A دارند يا پيش ساز اين ويتامين هستند. دکتر نيستاني مي گويد: "اسم قديمي ويتامين A ويتامين ضد عفونت بوده است، پس اگر کسي ويتامين A بدنش تامين باشد کمتر دچار عفونت بالاخص عفونت هاي تنفسي مي شود. اين ويتامين در مواد غذايي مثل جگر، تخم مرغ و لبنيات به وفور وجود دارد و پيش سازش هم در سبزيجاتي مثل هويج و اسفناج يافت مي شود."
بعد از ويتامين A، کمبود ويتامين D هم مي تواند باعث ضعف ايمني بدن در مقابل عفونت هاي تنفسي شود. دکتر نيستاني مي گويد:"ويتامين D در رژيم غذايي ما ايراني ها به اندازه کافي وجود ندارد و بهترين منبع براي ما، مواجهه مستقيم با نور آفتاب است، پس کساني که به خاطر شغل شان تمام روز در فضاهاي بسته هستند، ممکن است با کمبود اين ويتامين رو به رو شوند و بايد به پزشک يا متخصص تغذيه مراجعه کنند تا در صورت لزوم براي شان مکمل اين ويتامين تجويز شود."
مکمل کافي نيست!
عامل ديگري که سيستم ايمني بدن را در مقابل سرماخوردگي تقويت مي کند، عنصر روي يا زينک است: "کمبود روي از قديم در ايران مشاهده شده و به ويژه در بچهها بيشتر به چشم مي خورد. منابع روي تقريبا با آهن مشترک است و در انواع گوشت ها و غلات وجود دارد. پس اگر بخواهيم يک برنامه غذايي کاربردي و کامل براي پيشگيري و کوتاه کردن دوره ابتلا به عفونت هاي تنفسي ناشي از سرماخوردگي پيشنهاد کنيم، مي توان گفت حتما در روز 2 تا 3 واحد ميوه همراه با 2 واحد سبزي مصرف کنيد و آب ميوههاي صنعتي را به هيچ وجه جايگزين مناسبي براي اين گروه غذايي به حساب نياوريد." دکتر نيستاني ادامه مي دهد: "دست کم دوليوان شير يا دو ليوان ماست در روز بخوريد تا کلسيم و ويتامينهاي A و کمي هم ويتامين D مورد نياز روزانه تان تامين شوند.
پروتئينهاي حيواني را فراموش نکنيد زيرا همانطور كه گفتيم، انواع گوشت ها منابع غني آهن و روي هستند و کمبودشان مي تواند فرد را در مقابل بيماري هاي تنفسي و عفوني آسيب پذير کند.
دکتر نيستاني در آخر نيز اضافه مي کند که "مکمل ها هيچ گاه جاي مواد غذايي را نمي گيرند، پس بهتر است همه چيز را به صورت طبيعي به بدن تان برسانيد.
mohsen_gh1991
03-05-2011, 19:48
دوستان من شنیده بودم مصرف الکل ویروس سرما خوردگی رو میکشه !!
این موضوع صحت داره ؟ ( در چه زمانی ؟ )
:18: نه بابا الکل مورد منکراتی داره.....
من یه دارو دارم که همیشه برا این مشکلی که شما الان دارین ازش استفاده می کنم و 100 درصد جواب میده
این مریضی معمولا با سوزش گلو و سینه شروع میشه من همین که این علاعم رو احساس کردم از این دارو میخوردم و بعد از یک ساعت دیگه هیچ مشکلی ندارم
اسم دارو هست actified syrub cold
دارو برای باز کردن گرفتگی بینی هست ولی برا این مشکل شما بد جور جواب میده ( یا حد اقل در مورد من اینطور بوده )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکثر داروهای تجویزی در زمان سرماخوردگی و قرصهای سرماخوردگی و این شربتی که دوستمون ذکر کردند همگی ترکیبی از مسکن و تب بر ها و آنتی هیستامینها و ضد احتقان ها می باشند . مصرف آنها در سرماخوردگی بلامانع است و توصیه می شود در صورت شدید بودن علائم مصرف شوند .
Samad_GH
08-05-2011, 23:19
من هم اینو تجویز میکنم:
استفاده از قرص مکیدنی ضد التهاب گلو با اسم "دینه"
استفاده از شربت آویشن (تجاری-دارویی)
مصرف قرص زینک سولفات به شرطی که 24 ساعت بیشتر از شروع علائم نگذشته باشه (Zinc کوفاکتور آنزیم گرانزیم هستش و کمک شایانی به حذف ویروس توسط لنفوسیت های T-کشنده بدنتون میکنه). تحقیقات ایمونولوژی نشون داده مصرف بموقع زینک دوره بیماری رو به یک سوم تقلیل میده.
مصرف قرص کلداستاپ (و نه آنتی هستامین) درصورت آبرزش بینی و تب.
مصرف سوپ شلغم، آبمیوه طبیعی. مصرف پیاز خام همراه با غذا (معجزه میکنه)
عریق بدن باعث افزایش سرعت دفع ویروس از بدن میشه، پس خوب گرم نگه دارید خودتون رو.
shahab_f
08-05-2011, 23:31
خیلی جالبه، فرومی که پر از بچه های جوون و نوجونه که مثلا قشر تحصیل کرده ی جامعه اند و همه هم ماشالله دارند خود درمانی و تجویز خودسرانه دارو انجام میدن.:41:اون وقت چه توقعی از بقیه است؟
سلام
:19:
راستیتش همین دوروز قبل داشتم با رففقا صفا میکردم که به خونه برگشتنی متوجه شدم که گلوم یه سوزش خاصی داره
بعد شب دیگه شروع کرد به درد و اذیت
دیروزم کلی مکافات کشیدم
امروز گلودرد ندارم اما بینی از کار افتاده
آبریزش هر دو دقیقه یکبار
کمی سردرد و یکم خستگی و بیحالی
خواب هم که ندارم یعنی اصلا نمیتونم بخوابم
البته همیشه وقتی اینطوری میشم با مصرف دم کرده ی پونه حالم خوب میشه ولی اینبار باید یه خورده زودتر خوب بشم
چیکار کنم حالا؟
ممنون
عزیزم شما برو دکتر همینایی رو که به ما گفتی رو به دکتر بگو.
آدم یه بار از این ور بام می افته و یه بار هم از اون ور. حالا حکایت ماهاست که میگیم مصرف قرص رو کنار گذاشتیم، چیزی که باید کنار بذاریم مصرف خودسرانه ی داروئه، نه اینکه دکتر نریم چون قرص میده و اگه داد نخوریم چون مواد شیمیایی برای بدن ضرر داره.
به عنوان مثال آیا شما میدونستید که هر قرصی که دکتر مینویسه باید بهتون بگه و اگه نگه باید بپرسید که این قرص رو تا کی بخورم؟ تا وقتی علائم بیماری وجود داره یا تا وقتی که قرص و شربت تموم شه ؟ چون یه سری از قرص ها هستند که به دیواره ی سلول بیماری زا حمله میکنند و تا میخوان در مرحله ی بعدی اون رو بکشند بیمار از مصرف دست میکشه چون احساس میکنه حالش بهتر شده و اون سلول نیز دوباره دیواره تشکیل میده اما اینبار مقاوم به دارو، اینه که مریضی در بدن بیمار میمونه. من حتی یه بار نیمی از مسکنی که دکتر برام نوشته بود رو نخوردم ، چون خب مسکن برای درده و من درد نداشتم اما دکتر گفت اینکارت درست نیست و وقتی من میگم تا اخر مصرف کن باید اینکارو بکنی چون اثرات دیگه ای هم داره که تو ازش بی خبری.
Переклад не
09-05-2011, 08:56
مرسی از دوستان
من الان دو روزه که خوب شدم
خدارو شکر
Samad_GH
10-05-2011, 13:53
خیلی جالبه، فرومی که پر از بچه های جوون و نوجونه که مثلا قشر تحصیل کرده ی جامعه اند و همه هم ماشالله دارند خود درمانی و تجویز خودسرانه دارو انجام میدن.:41:اون وقت چه توقعی از بقیه است؟
عزیزم شما برو دکتر همینایی رو که به ما گفتی رو به دکتر بگو.
آدم یه بار از این ور بام می افته و یه بار هم از اون ور. حالا حکایت ماهاست که میگیم مصرف قرص رو کنار گذاشتیم، چیزی که باید کنار بذاریم مصرف خودسرانه ی داروئه، نه اینکه دکتر نریم چون قرص میده و اگه داد نخوریم چون مواد شیمیایی برای بدن ضرر داره.
به عنوان مثال آیا شما میدونستید که هر قرصی که دکتر مینویسه باید بهتون بگه و اگه نگه باید بپرسید که این قرص رو تا کی بخورم؟ تا وقتی علائم بیماری وجود داره یا تا وقتی که قرص و شربت تموم شه ؟ چون یه سری از قرص ها هستند که به دیواره ی سلول بیماری زا حمله میکنند و تا میخوان در مرحله ی بعدی اون رو بکشند بیمار از مصرف دست میکشه چون احساس میکنه حالش بهتر شده و اون سلول نیز دوباره دیواره تشکیل میده اما اینبار مقاوم به دارو، اینه که مریضی در بدن بیمار میمونه. من حتی یه بار نیمی از مسکنی که دکتر برام نوشته بود رو نخوردم ، چون خب مسکن برای درده و من درد نداشتم اما دکتر گفت اینکارت درست نیست و وقتی من میگم تا اخر مصرف کن باید اینکارو بکنی چون اثرات دیگه ای هم داره که تو ازش بی خبری.
دوست عزیز 1 نگاه به اسم تالار بنداز، بد نیست. "پرسش و پاسخ پزشکی"
به گفته شما جواب هرکی سوال پرسید میشه 1 جمله: آقا پاشو برو دکتر (فراموش نکن تو ایران اولین علت مقاومت دارویی تجویز نادرست بعضی پزشکای محترمه و نه مصرف خودسرانه دارو)
shahab_f
10-05-2011, 18:35
دوست عزیز 1 نگاه به اسم تالار بنداز، بد نیست. "پرسش و پاسخ پزشکی"
به گفته شما جواب هرکی سوال پرسید میشه 1 جمله: آقا پاشو برو دکتر (فراموش نکن تو ایران اولین علت مقاومت دارویی تجویز نادرست بعضی پزشکای محترمه و نه مصرف خودسرانه دارو)
پرسش و پاسخ پزشکی فرق میکنه با تجویز از راه دور، پرسش و پاسخ پزشکی یعنی بپرسی علائم ایدز چیه؟ یا مثلا کولنسکوپی که دکتر برام نوشته چجو ری انجام میشه؟ یا برای فلان مشکل به چه دکتری مراجعه کنم؟
و اینکه بعضی پزشکها تجویز اشتباه می کنند پاسخش تویه این تاپیکه؟ دکتر بلد نیست پس نسخه ام رو از اینترنت بگیرم؟
یا اینکه دکترت رو عوض کنی؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.