ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید یه mp3 پلیر با کیفیت

fereydoon1
02-05-2011, 23:46
یه mp3 پلیر میخوام زیاد بزرگ نباشه
کیفیت خیلی خیلی بالا باشه (خیلی برام محمه )
،رمت flac رو پشتیبانی کنه
شارژ زیاد نگه داره
lcd برای دیدن منو داشته باشه
مستقیم usb داشته باشه یا سرعت کپی خیلی خوبی داشته باشه !
اصلا برای دیدن ویدبو نمیخوام!!

گیگش هم 2 یا از 4 بیشتر نباشه !

(از این sand box /)هم پشتیبانی کنه بد نیست

peaceful1
03-05-2011, 00:36
sand box من نمیدونم چی هست.
اگه میزان شارژ میتونی تا 25 ساعت کنار بیای (حدودی) توصیه میکنم +sansa clip بگیری و راکباکس روش بریزی
شاید انتخاب منطقی تر که هیچ اما و اگری توش نمونه sansa Fuze ver2 البته باز هم راک باکس شده.(خودت روش بریزی)

fereydoon1
03-05-2011, 08:48
sand box من نمیدونم چی هست.
اگه میزان شارژ میتونی تا 25 ساعت کنار بیای (حدودی) توصیه میکنم +sansa clip بگیری و راکباکس روش بریزی
شاید انتخاب منطقی تر که هیچ اما و اگری توش نمونه sansa Fuze ver2 البته باز هم راک باکس شده.(خودت روش بریزی)

همون راک باکس منظورم بود !از برند cown چیزی نمیتونم بگیرم ؟
میخوام به ie8 بزنم

peaceful1
03-05-2011, 11:43
یکی از دوستان میگفت کوون X5 هنوز تو جمهوری هست جزء نادر مدلهایی هست که به صورت رسمی پشتیبانی میکنه شاید از خیرش بگذری یه کوون J3 بگیری بهتره باشه اون هدفون با هر پلیری مناسب نیست.

fereydoon1
03-05-2011, 13:01
من بیشتر جنگل میرم میدوم یه چیز میخوام که بزرگ نباشه !این دو تا یه کم بزرگن تو جیب اذیت میکنن یه چیز جمع جور تر که آخرین حد این هنزفری رو جواب بده میخوام !هیچی پیدا نمیکنم !
حالا راک باکس جواب نداد هم نداد زیاد مهم نیست
به نظر شما Cowon Iaudio E2 خوبه ؟

peaceful1
03-05-2011, 14:38
بخواطر راک باکس نیست که گفتم نگیر بخواطر سخت افزار پلیر هست
یک کم بگردی از تجربه کاربر ها به خوبی میشه استفاده کرد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه میتونی با مدت شارژ پلیر کنار بیای یه i9 بگیر
تنظیمات پیشنهادی یه کاربر برای IE8

حالا این چند خط مبهم خیلی درست موضوع رو روشن نمیکنه ولی خب اگه تو فرروم های زبون اصلی تاپیک بزنی بپرسی بسته به شرایط بازار ایران و نیاز شما به نتیجه ایی بهتر از i9 تو این بازار نمیرسی.میخوای تاپیک بزن ببین چی میشه
ولی خب این هدفون رو با هیچ پلیر قابل حملی نمیتونی به بهترین شکل ازش صدا بگیری.

fereydoon1
03-05-2011, 15:34
از این i9 خوشم اومد !راک باکس نداره نه؟

peaceful1
03-05-2011, 15:53
نه شرمنده کسی براش نشسته بنویسه
ولی شاید چند سال دیگه براش درست کنند.

fereydoon1
05-05-2011, 17:06
i9 رو گرفتم بسیار کیفیت خوبی دارد فقط یه کمک سره اکولایزر میخوام
EQ:

Level 5 - 105Hz - Wide
Level 6 - 220Hz - Wide
Level 1 - 650Hz - Wide
Level 8 - 3.0 kHz - Wide
Level 9 - 13kHz - Wide

اون قسمت level ها نمیدونم 5 6 1 8 9 کودوم هستن !

بعد راک باکس هم اومد برای ما ما رو بی خبر نزار !

peaceful1
05-05-2011, 18:31
تنظیمات صدا تجربی هست خودت باید با صحیح و خطا بهش برسی ولی معولا مال عموم افراد یا به شکل هفت در میاد یا هشت و افکت ها رو خیلی بالا نمیبرند.
شما بهتره از تجربیات افراد مشابهتون استفاده کنید:

من احتمال میدم اگه برای پلیر شما درست بشه شما تا اون موقع پلیرت رو انداختی دور
اگه خیلی علاقه داری پلیر های Sansa قیمت هاشون خیلی نازل هست میخوای یکی بخر شما که این همه پول هدفون دادی یه پلیر دیگه بخری با قیمت 60-80 تومن فکر نکنم خیلی سختت باشه.
یه Fuze معمولی هم میخوای بخر کنار i9 مجموعه مناسبی میشه هر کدوم برای یه سری سبک مناسب تر هست این سیستم رو هم امتحان خواهی کرد.

rezaomido
05-05-2011, 18:45
دوست عزیز
برید توی قسمت تنظیمات اکولایزر و برای درجه هر کانال مقدار ذکر شده به عنوان لول را ست کنید مثلآ:
Level 6 - 220Hz - Wide
فیلتر 220 هرتز مقدارش باید روی 6 باشه و نوع پردازش برروی Wide باشه.

شما هم موفق باشید.

fereydoon1
05-05-2011, 22:29
الان این 5 تا قسمت داره برا تعین اکولایزر
هر کودوم رو که دلم خواست بهش عدد بدم یا فرق میکنه
مثلا اولی از چپ بیس رو زیاد میکنه اینجوری هست یا رندوم میشه تنظیم کرد !

در کل سوالم اینه که مثلا این
Level 6 - 220Hz - Wide رو
کودوم یکی از این پنج تا بزارم !

fereydoon1
05-05-2011, 22:48
یه سوال دیگه هم دارم
الان این
یا 2.4HZ
220HZ

اینا زیاد و کم بشن چه تغییری میکنه ؟ یه توضیح مختصر

rezaomido
06-05-2011, 13:12
الان این 5 تا قسمت داره برا تعین اکولایزر
هر کودوم رو که دلم خواست بهش عدد بدم یا فرق میکنه
مثلا اولی از چپ بیس رو زیاد میکنه اینجوری هست یا رندوم میشه تنظیم کرد !

در کل سوالم اینه که مثلا این
Level 6 - 220Hz - Wide رو
کودوم یکی از این پنج تا بزارم !

دوست عزیز پایین هر خط تنظیم اکولایزر فرکانس اون رو نوشته ولی برای راحتی کار شما اگر از روبرو نگاه کنید مقدار هر کدوم به این صورت هست:

با لمس کردن هر کدوم از خطوط عمودی که بالای شماره مورد نظرتون هست می تونید از توی لیست رقم مورد نظر رو ست کنید.

تمام این تنظیمات برای این هست که شما بتونید همه فرکانسهای موسیقی رو هم سطح بشنوید مثلآ فرکانسهای پایین اگه قوی شنیده میشن شما با کم کردن اکولایزرهای فرکانس پایین اونها رو متعادلتر میکنید و همینطور برای بقیه.(راهنمایی از سمت چپ به سمت راست مساوی است با تنظیمات فرکانس پایین تا بالا).

اما فراموش نکنید که این تنظیمات اگه حرفه ای نباشید سلیقه ای انجام میشه و این به سلیقه شنوایی شما بر میگرده پس اگه اون تنظیمات که توی نت اعمال کردید خوشایندتون نبود با دست کاری کردن مقادیر سعی کنید درستش کنید.

شما هم موفق باشید.

buffon11
09-05-2011, 20:29
سلام دوستان،
من میخوام یه mp3 player بخرم که فقط و فقط کیفیت صداش واسم مهم هست. میخوام کیفیت صداش واقعا عالی باشه
آهنگ هایی که گوش میدم بیشتر آهنگ های ایرانی هست با آهنگ های ترنس و تکنو
بودجه تا سقف 50-60 تومان

البته اینطور که برخی تاپیک ها رو خوندم ظاهرا Sansa Clip و ZEN Mozaic EZ300 گزینه های خوبی هستند. نظرتون چیه ؟؟؟؟ یا پیشنهاد دیگه ای !!!!!!

ممنون میشم راهنماییم کنید

peaceful1
09-05-2011, 20:57
دیگه با 60 تومن خیلی گزینه زیادی نداری میتونی یه Cowon E2 هم به لیست اضافه کنی.

buffon11
09-05-2011, 21:03
دیگه با 60 تومن خیلی گزینه زیادی نداری میتونی یه Cowon E2 هم به لیست اضافه کنی.

بسیار ممنونم از راهنمایی شما.
من آلمان هستم. بنظرتون از بین این 3 مورد کدوم رو بخرم؟ کیفیت صدا وقتی با هدفون یا هدست گوش میدم بسیار واسم مهم هست. شما تجربه خرید آنلاین دارید ؟ بنظرتون آنلاین بخرم بهتر هست ؟؟

your_star
09-05-2011, 23:30
بسیار ممنونم از راهنمایی شما.
من آلمان هستم. بنظرتون از بین این 3 مورد کدوم رو بخرم؟ کیفیت صدا وقتی با هدفون یا هدست گوش میدم بسیار واسم مهم هست. شما تجربه خرید آنلاین دارید ؟ بنظرتون آنلاین بخرم بهتر هست ؟؟
iRiver E30 هم هست.
آلمان هستی خوب خرید اینترنتی که خیلی امن تره!
سانسا البته او ارزون ها رو دس نداره.

buffon11
10-05-2011, 03:18
iRiver E30 هم هست.
آلمان هستی خوب خرید اینترنتی که خیلی امن تره!
سانسا البته او ارزون ها رو دس نداره.

ممنونم دوست عزیز. منظورتون از سانسا sansa هست دیگه !!
یعنی ارزون تر باشه بهتره ؟؟؟؟

your_star
10-05-2011, 14:29
بله همون سنسا ملیپ پلاس
نه این پلیر فقط رو کیفیت موسیقی کار شده و کیفیت ساخت معمولی داره اما پلیری مانند sony nwz-b گرونتره و کیفیت ساخت بالتتری داره

buffon11
10-05-2011, 21:20
بله همون سنسا ملیپ پلاس
نه این پلیر فقط رو کیفیت موسیقی کار شده و کیفیت ساخت معمولی داره اما پلیری مانند sony nwz-b گرونتره و کیفیت ساخت بالتتری داره

واقعا ممنون. من نمیدونم چرا دگمه امتیاز رو نمی بینم :41:
گزینه های خرید زیاد شد :13:
شما اگه خودتون میخواستید از بین Sansa Clip و ZEN Mozaic EZ300 , Cowon E2 , iRiver E30 یکی رو بخرید کدوم رو می خریدین ؟؟؟ من نمیدونم کیفیت صدای اینها چطور هست. مثلا بعضی دوستام ipod داشتن بعد به من می گفتن کیفیتش محشره، بیا گوش کن :8:

وقتی من گوش می کردم می گفتم بابا این که بدرد نمی خوره !!! چیه این !!!
منظورم از گفتن این مسئله این بود که کیفیت صدا ممکنه بین افراد مختلف متفاوت باشه.

من یادمه زمون جوونی ها :31: یه ericsson k750 داشتم، کیفیت آهنگ و هدفون این گوشی عالی بود. واقعا حال می کردم باهاش. حتی حاضرم اگه الان یه k750 خوب گیرم بیاد واقعا فقط بخاطر کیفیت پخشش بخرم. کاری ندارم که جواده :31:

نمیدونم k750 داشتین یا نه، ولی اگه داشتین کدوم یکی از این موارد کیفیتی مشابه اون داره ؟؟
شاید هم کیفیت اینها خیلی بهتر باشه و ما مثل نادیده ها باشیم :31:

لطفا راهنمایی کنید، خیلی واسم مهمه. ممنون

your_star
11-05-2011, 18:14
با 60 تومن فقط همون کلیپ پلاس 4 گیگ و بگیر کیفیت و حجم صدا عالیه
بیشتر خواستی بدی تصویری آیریور و معمولی Sony nwz-b

peaceful1
11-05-2011, 19:38
به نظر من +Clip کیفیت ساخت بالایی داره (در مقایسه با پلیر های هم تراز خودش با احتساب قیمت)
مطمئنا جزء 10 پرفروشترین MP3player دنیا هستش و کیفیت پخش عالی
خرابی کم
جزء نادر پلیرهایی که Hard rest داره و با فشار دادن یه دکمه کلی از مشکلات پیچیده بدون احتیاج به هیچ پشتیبانی حضوری حل میشه.
من خودم این مدل سونی رو نداشتم ولی چندین بار تست کردم اصلا به نظرم(آدم با آدم فرق میکنه) کیفیت مطلوبی نداشت و یکی از دوستانم چند ماه یکی از این پلیرها رو داشت کامل از رنگ و رو افتاده بود در صورتی که +clip خودم عین روز اولش داره کار میکنه.و چون یه پلیر یه تیکه هست و کلا جوری طراحی شده که راحت خراب نمیشه.
واقعا رو هیچ برندی تعصب ندارم ولی اصلا از جنس صدای بعضی مدل های سونی خوشم نمیاد احساس میکنم گاهی بعضی مدلهاش خیلی دیگه تجاری هستش و فقط اسم برندش رو به دوش میکشه.
البته اگه منظورتون این مدل سونی باشه:

درسته که پلیرهای سنسا قیمت کمی دارند ولی به راحتی با بالاترین مدل ها ی برندهای مطرح میشه مقایسه کرد.
ولی به نظرم میاد شما از برند سونی خوشتون میاد اگه به این برند تمایل دارید خوب از همین خرید کنید
چون با صحبت شما درباره K750 کمی گیج شدم.
حالا که شما مشکل خرید هم نداری یه هدفون ارزون خوب هم براش بخری خوبه اگه خواستی تو تاپیک هدفون مطرح کن دوستان راهنمایی کنند.

noisymind
11-05-2011, 20:33
اگه K750 داشتی و از کیفیت پخشش مثل من راضی بودی ، سونی بگیر.

your_star
11-05-2011, 21:06
به نظر من +Clip کیفیت ساخت بالایی داره (در مقایسه با پلیر های هم تراز خودش با احتساب قیمت)
مطمئنا جزء 10 پرفروشترین MP3player دنیا هستش و کیفیت پخش عالی
خرابی کم
جزء نادر پلیرهایی که Hard rest داره و با فشار دادن یه دکمه کلی از مشکلات پیچیده بدون احتیاج به هیچ پشتیبانی حضوری حل میشه.
من خودم این مدل سونی رو نداشتم ولی چندین بار تست کردم اصلا به نظرم(آدم با آدم فرق میکنه) کیفیت مطلوبی نداشت و یکی از دوستانم چند ماه یکی از این پلیرها رو داشت کامل از رنگ و رو افتاده بود در صورتی که +clip خودم عین روز اولش داره کار میکنه.و چون یه پلیر یه تیکه هست و کلا جوری طراحی شده که راحت خراب نمیشه.
واقعا رو هیچ برندی تعصب ندارم ولی اصلا از جنس صدای بعضی مدل های سونی خوشم نمیاد احساس میکنم گاهی بعضی مدلهاش خیلی دیگه تجاری هستش و فقط اسم برندش رو به دوش میکشه.
البته اگه منظورتون این مدل سونی باشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرسته که پلیرهای سنسا قیمت کمی دارند ولی به راحتی با بالاترین مدل ها ی برندهای مطرح میشه مقایسه کرد.
ولی به نظرم میاد شما از برند سونی خوشتون میاد اگه به این برند تمایل دارید خوب از همین خرید کنید
چون با صحبت شما درباره K750 کمی گیج شدم.
حالا که شما مشکل خرید هم نداری یه هدفون ارزون خوب هم براش بخری خوبه اگه خواستی تو تاپیک هدفون مطرح کن دوستان راهنمایی کنند.
سلام دوست
من نسل قبل اینو دارم و کیفیت خوبی داشت.
اما این نسل جدید با این همه تولیدی که داره احتمال داره دچار این مشکل باشه حتی اگه سونی باشه.

buffon11
12-05-2011, 03:36
مرسی از همه دوستان، واقعا مفید بود واسم اطلاعاتتون (your star , peaceful1 , noisymind)

@yourstar و peaceful1

آره. با توجه به مطالبی که توی تاپیک های مختلف خوندم کلیپ پلاس خیلی تعریف شده و همه از کیفیت عالی صداش می گن. بیشتر هم نمی خوام فعلا خرج کنم. میخوام در حال حاضر یه mp3player مناسب و ارزون بخرم تا بعدا از روی فرصت و با تحقیقات فراوان یه مولتی مدیای پرفکت بخرم !
صحبت من در مورد k750 یه جورایی میخواستم ذائقه کیفیت صدای موزیکم رو به شما بگم. چون کیفیتش خیلی خوب بود و اون صدایی که من میخواستم رو تولید می کرد.

در مورد هدفون هم راستش می خوام اول ببینم کیفیت هدفون های خودش چطور هست ولی اگر مناسب نبود صد در صد هدفون جدا خواهم خرید که خوب مسلما باز از بچه های خوب همین جا راهنمایی میگیرم. مرسی

@noisymind

راستش من اصلا ذهنم روی سونی نبود ولی حالا چون که شما اشاره کردید به کیفیت کا750 و می دونید که من چی میگم پس حتما این مدل رو هم چک می کنم به لحاظ کیفیت صدا. ممنون

buffon11
13-05-2011, 00:51
دوستان من بالاخره رفتم این Sansa Clip plus رو خریدم. از کیفیتش راضی ام و هدفون های خوبی هم داره. من اینجا خریدمش 40 یورو.
البته خوبی اینجا اینه که تا 2 هفته اگه نخواستی میتونی بری پس بدی !

بچه ها اگه کاری از دست من برمیاد بگین ها :46:

your_star
13-05-2011, 12:56
دوستان من بالاخره رفتم این Sansa Clip plus رو خریدم. از کیفیتش راضی ام و هدفون های خوبی هم داره. من اینجا خریدمش 40 یورو.

رو پلیرت میتونی راکباکس بریزی(یه جور تیونینگ محسوب میشه)
دوست داشتی به تاپیکش تو همین بخش مراجعه کن.

buffon11
13-05-2011, 18:34
رو پلیرت میتونی راکباکس بریزی(یه جور تیونینگ محسوب میشه)
دوست داشتی به تاپیکش تو همین بخش مراجعه کن.

مرسی. این راکباکس چی هست ؟ روی کیفیت تاثیر داره ؟؟ من یه نگاهی کردم تاپیکش رو پیدا نکردم. میشه لطفا لینک تاپیک رو بزاری !

buffon11
13-05-2011, 18:37

نکته دیگه اینکه حجم های 4 و 8 و 16 اون بازای یک سطح بالاتر 10 یورو اضافه میشد. همین
مثلا 4 گیگ 50 یورو . 8 گیگ 60 یورو

توی دفترچه خودش نوشته که بالای 15 ساعات شارژ نگه میداره ! شماها که دارین واقعا همینطوره ؟
دیگه اینکه واسه اینکه باطری سالم بمونه بهتره که شارژ خالی بشه شارژ کنیم یا هر موقع شارژ کنیم ایرادی ندار ؟
اینو واسه این می گم چون مربوط به تجربه میشه دیگه !

ممنون

your_star
13-05-2011, 23:50
نکته دیگه اینکه حجم های 4 و 8 و 16 اون بازای یک سطح بالاتر 10 یورو اضافه میشد. همین
مثلا 4 گیگ 50 یورو . 8 گیگ 60 یورو

توی دفترچه خودش نوشته که بالای 15 ساعات شارژ نگه میداره ! شماها که دارین واقعا همینطوره ؟
دیگه اینکه واسه اینکه باطری سالم بمونه بهتره که شارژ خالی بشه شارژ کنیم یا هر موقع شارژ کنیم ایرادی ندار ؟
اینو واسه این می گم چون مربوط به تجربه میشه دیگه !

ممنون

آره با آهنگهای کیفیت تا 320 تا همین حد نگه میداره.
بهتره هر وقت داره تموم میشه شارژ کنی که معمولا نمیشه زیاد رعایتش کرد.زیاد وسواس نسون نده.

buffon11
14-05-2011, 19:49
آره با آهنگهای کیفیت تا 320 تا همین حد نگه میداره.
بهتره هر وقت داره تموم میشه شارژ کنی که معمولا نمیشه زیاد رعایتش کرد.زیاد وسواس نسون نده.

مرسی واقعا. تاپیک رو خوندم و سوالم رو اونجا مطرح کردم.
خیلی جالبه که من وقتی با هدست خودم گوش میدم کیفیت کمتر از حالتی هست که با هدفون خودش گوش میدم !

Notorious098
18-05-2011, 22:46
کیفیت apple shuffle چه جوریه مثل apple nano هست ؟
زیر 100 تومان mp3 player خوب و کوچیک چی خوبه ؟
ممنون