ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدوم مدل از رم های 2 گیگ از همه بهتر جواب میده؟

vahid0801
02-05-2011, 22:03
سلام.
تو این رم هایی که تو بازار هست 2 گیگش کدوم مدل از همه بهتره؟
مشخصات دقیق چندتا رمو اگه میشه لطف کنید:40:
بازم ممنون:11:

jafarian
02-05-2011, 22:10
سلام.
تو این رم هایی که تو بازار هست 2 گیگش کدوم مدل از همه بهتره؟
مشخصات دقیق چندتا رمو اگه میشه لطف کنید:40:
بازم ممنون:11:

شمامدل مین ذکرکنید:20:

1navid
02-05-2011, 23:29
از کدوم مدل ها چه فرکانسی ddr2 یا ddr3 ????

vahid0801
02-05-2011, 23:42
شمامدل مین ذکرکنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از کدوم مدل ها چه فرکانسی ddr2 یا ddr3 ????

دقیقا منظورم همین بود.واسه هر مینی و فرکانسی.با فرجه 2 گیگ چی قدرت و سرعت بیشتری داره؟تعداد کانال ها و باس ها مد نظرمه.کلا کدوم سرتره؟و چقدر سرتره؟
قیمتاش رو هم که بگید فبها...

بازم ممنون...

Mezzo
03-05-2011, 20:29
دوست عزیز اگه دقت کنی این سوال خیلی کلی هست و هزاران جواب داره. به نظر من برای اینکه بتونی جواب بگیری باید یکم بیشتر اطلاعات بدی:
اول اینکه چه قطعاتی تو دستت داری؟
بهت چیزی پیشنهاد کردن؟
چقدر میخوای هزینه کنی؟
سیستم رو برای چه کاری میخوای؟...

vahid0801
03-05-2011, 22:57
اتفاقا سوال خیلی سر راسته ها...
قیمت و مین و هرچی مهم نیست.چون اینارو با رم و cpu جور میشه.
قوی ترین و پر بازده ترین مدل رم با حجم 2 گیگ رو میخوام بدونم.مثلا من رم 4 گیگ دیده بودم تعداد باس و ایناشو یادم نیست.460 قیمتش بود.
کلا فرق بازده این دو رو میخوام بدونم.

imanimaniman123
03-05-2011, 23:45
حالا قیمتش چنده

Mezzo
08-05-2011, 18:37
قوی ترین و پر بازده ترین مدل رم با حجم 2 گیگ رو میخوام بدونم.مثلا من رم 4 گیگ دیده بودم تعداد باس و ایناشو یادم نیست.460 قیمتش بود.

راستش این مثل اینه که بگی بهترین کمربند موجود در بازار رو میخوای، شلوارش هم مهم نیست چون با کمربنده ست میشه! عزیز من اول مشخصات مادربرد و cpu که داری یا میخوای بگیری بگو تا بشه چیزی رو پیشنهاد کرد. هر رمی با هر مادربردی سازگار نیست. تو دفترچه هر مادربردی مشخصات ماژول هایی که روش با موفقیت آزمایش کردند لیست شده، این خودش یه راهنماییه.
اگر هم محدودیت بودجه نداری قیمت قطعات خودش گویاست ولی قویترین قطعه ممکنه بدرد کارت نخوره. ساده ترین مثالش اینه که اگه اهل اورکلاک نیستی یه رم خیلی گرون قیمت که مخصوص اورکلاکر هاست طبیعتا بدردت نمیخوره چون از تواناییش استفاده نمیکنی.

EhsanCPU
09-05-2011, 03:37
اگه مادربوردت ساپورت کنه من این رم با تکنولوژی نانو از شرکت KINGMAX رو پیشنهاد میدم
KINGMAX Nano Gaming RAM
Model: 240 pin DDR3 2400MHz 2GB
Speed: 19.2GB/sec
‧Voltage: 1.5~1.8V
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

millad1388
09-05-2011, 04:16

توی RAM اول حجم حافطه مهمه تا حجم 4 گیگابایت یعنی تا 4 گیگابایت نرسیده به فرکانس و زمان تاخیر و...فکر نکن
دوم =اگه تا 4 گیگابایت انداختی اونقت فقط به فرکانس با کمترین زمان تاخیر فکر کن
سوم=درسته که کمبود حجم رم محدودیتهای زیادی رو به کل سیتم تحمیل میکنه ولی دلیل نمیشه که رم بهتر =کارایی بالاتر بشه
چون ممکنه شما بالاترین گرافیک یا پردازنده را نداشته باشید