مشاهده نسخه کامل
: سیستم تا 800-700
سلام ...
یه بنده خدایی تا 800 تومن سیستمی میخواد که همه چی رو بکشه : دی
یعنی میکس، مونتاژ، بازی و ... !
البته با پرینتر و اسکنر و مانیتور، تا یک تومن هم میشه هزینه کرد ... یه جوری قیمتها رو تخصیص بدین که تا یک تومن حل شه همش ...
pasargadd
02-05-2011, 21:52
مانیتور چند اینچ میخواین؟برای خرید پرینتر و اسکنر باید در قسمت مربوط به خودش تاپیک بزنید که در نهایت بودجه کیس مشخص بشه.
مانیتور 17 باشه خوبه ... (البته 19 بهتره، ولی خب خیلی دیگه واسه کیس کم میشه)
حالا اسکنر رو بیخیال، یه پرینتر رنگی معمولی اگه قیمت داشته باشین حله ... قیمت پرینتر رنگی معمولی و مانیتور 17 رو از 1 تومن کسر کنید واسه کیس پیشنهاد بدید ... :20:
ببخشید یه خورده ادیت خورد به عنوان تاپیک !! : دی
pasargadd
02-05-2011, 22:20
cpu:amd x6 1055t=190
mb:asrock 870icafe=96
ram:2*2gb elixir 1333=50
vga:gianward gts 450 1gb=150
hdd:500gb samsnug f3=47
odd:liteon=24
power:green 530aeu=66
case:md121=30
monitor:aoc 2036s=158
810
200 تومان هم برای پرینتر رنگی.
CPU: Intel Core i5 2500=250
MB: MSI H67MA-E45=160
RAM: Kingmax 4G(2*2G)DDR3 1333=52
VGA: EVGA GeForce GTS450=150
HDD: Seagate barracuda7200.12 500GB=45
ODD: Liteon DVDRW 24X=24
Power: Memonex Silent EX L.N 480W=51
Case: Green MD 121=30
Monitor: AOC 2036S=152
Print&Copy&Scan: Canon PIXMA MP490=80
Sum= 994
ممنون از هر دوی عزیزان ...
فقط تو سه مورد توافق داریدها !! : دی
به حرف کدوم عمل کنم؟! :دی (شوخی)
میشه با دلیل اظهارات همدیگه رو رد یا تایید کنید؟! :دی
چرا سی پی یو core i5، چرا x6 ؟! (در واقع اینتل یا AMD ؟! مساله این است! کدوم واسه استفادهی من مناسبتره؟!)
مین بورد رو بر اساس سی پی یو گفتید دیگه؟! (تخصصی ندارم، نمیدونم مثلاً MSI H67MA به سی پی یوی AMD میخوره یا نه! اگه میخوره، چرا پیشنهاد اول، asrock بود؟ منظور اینکه کدوم بهتره)
VGA جیفورس یا جیان وارد؟! چرا؟! (با ذکر مثال توضیح دهید :دی)
هارد فکر کنم یه خورده سلیقهای باشه، درسته؟! سامسونگ یا سیگیت !!
پاور هم موضوع مهمیه : دی گرین یا ممونکس؟!
Sum= 994
عزیز ، این مادربرد که گفتی سری B3 تو بازار هست؟
M.B: Asus P8H67-M pro =180
RAM: 4G(2*2G)DDR3 1333=50
VGA: GT240=104
HDD: Samsung 7200_f3 500GB=47
ODD: Liteon=24
Power: Green 480a EU=55
Monitor: AOC 2236vwa=180
920
ممنون از هر دوی عزیزان ...
فقط تو سه مورد توافق داریدها !! : دی
به حرف کدوم عمل کنم؟! (شوخی)
میشه با دلیل اظهارات همدیگه رو رد یا تایید کنید؟!
چرا سی پی یو core i5، چرا x6 ؟! (در واقع اینتل یا AMD ؟! مساله این است! کدوم واسه استفادهی من مناسبتره؟!)
جناب پاسارگاد هم برتر بودن پردازنده ی پست پنجم نسبت به چهارم را قبول دارد اما از آنجایی که بیست درصد از مبلغ بودجه را برای دستگاه پرینتر تخمین زد ناچار به استفاده از پلتفرم ارزانتر شد.
مین بورد رو بر اساس سی پی یو گفتید دیگه؟! (تخصصی ندارم، نمیدونم مثلاً MSI H67MA به سی پی یوی AMD میخوره یا نه! اگه میخوره، چرا پیشنهاد اول، asrock بود؟ منظور اینکه کدوم بهتره)
بله درست حدس زدید Socket دو پردازنده از نظر فیزیکی هم متفاوت است اما اگر این تفاوت وجود نداشت باز هم دو مادربرد به علت تفاوت در چیپست ها و طراحی قادر به پشتیبانی چیزی غیر از پردازنده های پیش بینی شده نبودند.
VGA جیفورس یا جیان وارد؟! چرا؟! (با ذکر مثال توضیح دهید )
هردو کارت گرافیک از چیپ GTS450 سری GeForce ساخت nVidia استفاده کرده اند و فقط شرکت تولید کننده ی آنها متفاوت است که هرکدام ارزانتر بود و گارانتی داشت در اولویت انتخاب است.
هارد فکر کنم یه خورده سلیقهای باشه، درسته؟! سامسونگ یا سیگیت !!
من امنیت اطلاعات در سیگیت را بیشتر قبول دارم اما سامسونگ هم مورد اعتماد است فقط اگر سامسونگ را انتخاب فرمودید دقت کنید از سری SpinPoint باشد نه سری Ecogreen.
پاور هم موضوع مهمیه : دی گرین یا ممونکس؟!
تجربه ثابت کرده در این فروم اگر در مورد منبع تغذیه مشاوره بخاهید به برندی جز "Green" نمیرسید اما گرین هیچ گاه نتوانست به انتخای اول تبدیل شود، برای رفع مشکل کیفی سالهای گذشته ی خود ناچار به افزایش قیمت شده که به نظر من در برخی محدوده های قیمت به علت وجود رقیب برتر شانس انتخاب را از دست میدهد. در اینجا مدل خوش قیمت ممونکس را با گارانتی "انفورماتیک گستر" ترجیح میدهم.
pasargadd
04-05-2011, 18:22
بهترین انتخاب و اولین انتخاب در ایران green است.چون هم کیفیت خوب همراه با گارانتی خوب داره.
ممونکس پاورهای بی کیفیتی داره و بارها امتحانشو بد پست داده. و اکیدا توصیه میکنم از این برند خرید نکنین.
sasan816
04-05-2011, 20:43
Sum= 994
با این سیستم موافقم گرافیکش میتونست قویتر باشه
pasargadd
04-05-2011, 22:01
اگر بار اولی بود که این نقل قول بسط یافته را تکرار میکردید یا از سطح اطلاعات شما خبر نداشتم پاسخ منطقی به گفته هایتان میدادم اما دریغ...
بله از منبع های تغذیه Memonex استفاده نکنید زیرا ایشان شنیده اند که خوب نیست. سوال از تعداد سیستم هایی که در کل عمر با آن سر و کار داشته یا پاورهای ممونکس که از نزدیک دیده نکنید و شک نداشته باشید که فزون از سه عدد بوده، گواه آن چند هزار پست پر بار "پاسارگاد"ی در قسمت سخت افزار فروم پی سی ورد!
بعید نیست بعد از پست تخصصی ایشان که فونت بولد شده اش تاثیر گذاری آنرا دو چندان کرده بازار محصولات ممونکس اعم از منبع تغذیه، ماژول های رم، SSDها و حافظه های فلش در ایران و سایر کشورها افت شدیدی کرده و شاخص سهام شرکت سقوط کند!
شرمنده ی دوستان و خودم که ناچار به تایپ جملات بی ارزش شدم اما زین پس سعی خاهم کرد اظهارات مشابه را به همین پست ارجاع دهم.
شما متاسفانه علاقه زیادی به این پاورها دارین و هیچ جور حاضر نیستین کوتاه بیاین.دلیلش هم نمیدونم.
پاورهای ممنوکس بارها امتحانشونو پس دادن و مشخص شده از کیفیته پایین برخوردار هستند.
حتی ناظرین انجمن هم به هیچ وجه این پاورو پیشنهاد نمیکنن.
در این فروم تنها کسی که این پاورهای بی کیفیتو پیشنهاد میده شما هستین ولی باید بدونین در قباله پیشنهادی که میدین مسئول هستین.
پست از ناظرین زیاده در این مورد حتی جناب امیر موسر هم یکبار به شما گفت تصمیم گرفته شده از این پاورها پیشنهاد داده نشه ولی شما باز هم روی حرفه خودتون هستین.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما متاسفانه علاقه زیادی به این پاورها دارین و هیچ جور حاضر نیستین کوتاه بیاین.دلیلش هم نمیدونم.
انصافن من بیشتر گرین پیشنهاد دادم یا ممونکس (علامت سوال نمیگذارم چون جواب نمیخاهم)
پاورهای ممنوکس بارها امتحانشونو پس دادن و مشخص شده از کیفیته پایین برخوردار هستند.
همان جمله ی همیشگی برخاسته از یک نقل قول بدون ارایه سند و دلیل...
در این فروم تنها کسی که این پاورهای بی کیفیتو پیشنهاد میده شما هستی
شاید بقیه از آزار همین هجمه های غیر اخلاقی و غیر فنی فرار میکنند اما من عقیده ام را پنهان نخاهم کرد، حتی با همان تک مدل 540 که حرف و حدیث پشت آن بود کار کرده ام و مشکلی ندیده ام. وقت آن رسیده که به سیاه نمایی پایان دهیم.
ولی باید بدونین در قباله پیشنهادی که میدین مسئول هستین
متشکرم، من فکر میکردم باید با سرعت تمام پست بدهم و فقط برخی از اعضای فروم را راضی نگاه دارم!
حتی جناب امیر موسر هم یکبار به شما گفت تصمیم گرفته شده از این پاورها پیشنهاد داده نشه ولی شما باز هم روی حرفه خودتون هستین.
همانجا به آقای موسر عرض کردم که حاضرم با مسولین انفورماتیک گستر جهت مهیا سازی شرایط تست صحبت کنم اما جوابی نشنیدم.
پستی که از D3vil_hsa2w قرار دادید حکایت از تست یک نمونه ی خراب دارد زیاد روی آن حساب نکنید که به عنوان پست قبلیم میرسید.
sasan816
05-05-2011, 11:46
حتی ناظرین انجمن هم به هیچ وجه این پاورو پیشنهاد نمیکنن.
در این فروم تنها کسی که این پاورهای بی کیفیتو پیشنهاد میده شما هستین ولی باید بدونین در قباله پیشنهادی که میدین مسئول هستین.
پست از ناظرین زیاده در این مورد حتی جناب امیر موسر هم یکبار به شما گفت تصمیم گرفته شده از این پاورها پیشنهاد داده نشه ولی شما باز هم روی حرفه خودتون هستین.
کی یک همچین چیزی گفته که پاور ممنونکس کیفیت پاییینی داره دوباره شما شروع کردی چندتا پست براتون پیدا کنم که همین ناظرین محترم پاور ممنوکس پیشنهاد کردند
گرین دیگه ارزش خرید نداره دلیلشم دوستمون گفتن که کاملا مورد تایییده بنده خودم 2 مدل 535 گرین گرفتم که بعد از گذشت 1 ماه صدای فنش شد بلدوزر بعدم مجبور شدم 2 روز از وقتم بزنم با کلی الافی و التماس گارانتی کننده قبول کنه
که بابا این فن مورد داره
شاید گرین قبلا ارزش خرید داشت ولی الان دیگه نه یک نگاهی به لیست قیمتاش بیندازید متوجه میشید
PC_Expert
05-05-2011, 12:16
پاور های ممونکس به چند دلیل پاور های خوبی هستن:
1. صدای فوق العاده پایین
2. دقت ولتاژ (مثلا 12v رو با اختلاف خیلی کمی در حد یک/دو در هزار تامین میکند)
3. توان کاملا واقعی و آمپراژ بالا ( در مدل 420 وات که بنده دارم برق 12v رو با قدرت 28 آمپر تامین میکند که برای کارت 5770 کافیست!)
4. دمای پایین ( هوای خروجی از فن پاور کاملا معمولی و خنکه)
5. گارانتی پاسخگو و قابل اطمینان ( انفورماتیک گستر)
من با این پاور مشکلی ندارم در حالی که کافیه به تعمیرکاران سخت افزار مراجعه کنید و پاور های خراب گرین رو که روی هم به تعداد بالا چیده شده رو ببینید!!
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
بهترین انتخاب و اولین انتخاب در ایران green است.چون هم کیفیت خوب همراه با گارانتی خوب داره.
ممونکس پاورهای بی کیفیتی داره و بارها امتحانشو بد پست داده. و اکیدا توصیه میکنم از این برند خرید نکنین.
میشه بگین چند بارشو شما دیدین؟
بنده اطمینان دارم اصلا شما تا بحال با سیستمی که این پاور روش بوده کار نکردین وگرنه نظرتون این نبود
kourosh4
05-05-2011, 12:43
به نظر من هم گرین دیگه ارزش خرید نداره....
پاور قبلیم 535a بود که تو لود صدای هواپیما میاد (البته 2 سال مثل ساعت کار کرد ) ....
قیمت این سریهای جدید هم که واقعا بالاست .....
اما کیفیتش خوبه و نمیشه منکرش شد ولی p/p مناسبی نداره....
ممونکس هم یک برند جهانیه و شما اگه تو نت بگردی شاید برای پاورهای ممونکس یک ریویو پیدا کنی اما برای گرین نه ....!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب است، مقاله ای که آقا کورش از سایت overclockersclub.com قرار داده در مورد همان مدلی است که یکی از اعضای این فروم درباره اش صحبت کرده و در ذهن برخی به قانون تغییر ناپذیر عرصه ی سخت افزار تبدیل گردیده.
در نقد و بررسی سایت اورکلاکرز کلوب تمامی تست ها حتی در لود 99 درصدی (592 وات) با موفقیت پاس شده اند:
توصیه میکنم ادامه نتایج تست این منبع تغذیه 600 واتی خوش قیمت که حاکی از دمای بسیار پایین و نویز کم آن میباشد را مطالعه کرده و قضاوت نهایی را انجام دهید:
sasan816
05-05-2011, 18:41
بهتره بریم یک تایپیک باز کنیم اونجا برسی بیشتر انجام بدید کی زحمتش رو میکشه؟
pasargadd
06-05-2011, 13:14
کی یک همچین چیزی گفته که پاور ممنونکس کیفیت پاییینی داره دوباره شما شروع کردی چندتا پست براتون پیدا کنم که همین ناظرین محترم پاور ممنوکس پیشنهاد کردند
گرین دیگه ارزش خرید نداره دلیلشم دوستمون گفتن که کاملا مورد تایییده بنده خودم 2 مدل 535 گرین گرفتم که بعد از گذشت 1 ماه صدای فنش شد بلدوزر بعدم مجبور شدم 2 روز از وقتم بزنم با کلی الافی و التماس گارانتی کننده قبول کنه
که بابا این فن مورد داره
شاید گرین قبلا ارزش خرید داشت ولی الان دیگه نه یک نگاهی به لیست قیمتاش بیندازید متوجه میشید
من با شما هیچ بحثی ندارم چون متاسفانه شما ادبه کافی ندارین و به کسی احترام نمیزارین نمونش هم تو تاپیکها پره و همین باعث شد اخطار بگیرین.
در ضمن سعی کنین کمتر اسپم بدین بارها تذکر دادم بهتون.
پاور های ممونکس به چند دلیل پاور های خوبی هستن:
1. صدای فوق العاده پایین
2. دقت ولتاژ (مثلا 12v رو با اختلاف خیلی کمی در حد یک/دو در هزار تامین میکند)
3. توان کاملا واقعی و آمپراژ بالا ( در مدل 420 وات که بنده دارم برق 12v رو با قدرت 28 آمپر تامین میکند که برای کارت 5770 کافیست!)
4. دمای پایین ( هوای خروجی از فن پاور کاملا معمولی و خنکه)
5. گارانتی پاسخگو و قابل اطمینان ( انفورماتیک گستر)
من با این پاور مشکلی ندارم در حالی که کافیه به تعمیرکاران سخت افزار مراجعه کنید و پاور های خراب گرین رو که روی هم به تعداد بالا چیده شده رو ببینید!!
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
میشه بگین چند بارشو شما دیدین؟
بنده اطمینان دارم اصلا شما تا بحال با سیستمی که این پاور روش بوده کار نکردین وگرنه نظرتون این نبود
اولا اون مطالبی که گفتین برای همه پاورها صدق میکنه که یکسری اطلاعات عمومی است که مطمئنن از سایتش یا جایی کپی پسیت کردین.
چند ماهه پیش متاسفانه تحت تاثیر افرادی مثل mersoft که این پاورهارو قبول داره قرار گرفتم و برای چند مشتری بستم که متاسفانه مشکل پیدا کرد و حتی بعد از مراجعه به گارنتی و تعویضش باز هم مشکل حل نشد که مجبور شدم پاورهای نو گرین از جیب خودم خریدم چو سیستم گارانتیه من بود.
به نظر من هم گرین دیگه ارزش خرید نداره....
پاور قبلیم 535a بود که تو لود صدای هواپیما میاد (البته 2 سال مثل ساعت کار کرد ) ....
قیمت این سریهای جدید هم که واقعا بالاست .....
اما کیفیتش خوبه و نمیشه منکرش شد ولی p/p مناسبی نداره....
ممونکس هم یک برند جهانیه و شما اگه تو نت بگردی شاید برای پاورهای ممونکس یک ریویو پیدا کنی اما برای گرین نه ....!
گرین کیفیه بالایی داره و 100% از ممونکس بالاتره و دلیلش هم برای جهانی نشدن زیاده که مهمترینش تحریمات است.
در هر صورت تا زمانی که این پاورها توسط افرادی از جمله ارمان جان و دیگر دوستان تست نشه به هیچ وجه توصیه نمیکنم.
جالبه افرادی که اینجا پست دادن همون هایی هستند که قبلا باهاشون بحث کردم.
من در این فروم تا به حال به هیچکس بی احترامی نکردم و نخواهم کرد.ولی در مقابل بی احترامی هایی که به من میشه ساکت نمیشینم.
بله من خودم تعمیر کارم پاور هایی که به دستم میرسه بیشتر مدل های پورشه و ممونکس و الگانس هست
تو برد ممونکس در مدار تغذیه به جای 3تا فت در مدار در بعضی مدل ها به جای 3تا فت یک فت برای ولتاژ 300 ولت و دوتا ترانزیستور یا دوتا فت و یک ترانزیستور استفاده شده و این زیاد جالب نیست و چون فت گرون هست فکر کنم اینطوریه
کلا برند جالبی نینست و باید از برندهای معتبرتر مثل گرین و acbell و کولر مستر و ترمال تیک استفاده کنید
کلا پاور که ارزون باشه برمیگرده به قطعاتی که داخلش استفاده شده هرچه قطعات با کیفیت پایین تر توش استفاده بشه
قیمتشم طبعا میاد پایینتر و این کاملا منطقیه
چند ماهه پیش متاسفانه تحت تاثیر افرادی مثل mersoft که این پاورهارو قبول داره قرار گرفتم و برای چند مشتری بستم که متاسفانه مشکل پیدا کرد
بله من خودم تعمیر کارم پاور هایی که به دستم میرسه بیشتر مدل های پورشه و ممونکس و الگانس هست
شیوه ی جدید مقبولیت بخشیدن است؟ گنجاندن در غالب خاطرات؟ تقویت حس اینکه این اتفاقات به وقوع پیوسته؟ آیا قرار دادن نام ممونکس در کنار برند های بد نام از اعتبار آن خاهد کاست؟ آدرس و تلفن فروشگاه و تعمیرگاه جهت تهیه گزارش مستند؟
اگر شما آنهمه هیزم تر از ممونکس یا هر برند دیگری خریده و آنهمه شر دیده اید آیا با تایید و اشاره ی آرمان اثر آنها پاک خاهد شد؟ نقش عقل و منطق خودتان کجاست؟ حال مجدد این سوال در فکر خاننده نقش میبنند کا آیا واقعن ایشان یک عدد منبع تغذیه ممونکس را از نزدیک دیده اند یا همه افسانه بوده؟
"تو برد ممونکس در مدار تغذیه به جای 3تا فت در مدار در بعضی مدل ها به جای 3تا فت یک فت برای ولتاژ 300 ولت و دوتا ترانزیستور یا دوتا فت و یک ترانزیستور استفاده شده و این زیاد جالب نیست و چون فت گرون هست"
سپس بیان کنید: "فکر کنم اینطوریه"
اگر خاننده سوال کند که قیمت یک MOSFET یا JFET چقدر است که یک کمپانی در قرار دادن آن تنگ نظری به خرج داده خود را بدنام کند پاسخ شما چیست؟ آن هم در قطعه مثل منبع تغذیه که هر جوان کم تجربه ای قادر به باز کردن آن و بررسی و تعمیر اولیه اش میباشد.
شخص آ- تنها توصیه بنده به دوستان عزیزم این هست که از این برند پاور خریداری نکنید و به سوی برند های معتبر دیگه داخل بازار مانند Green/Thermaltake/Cooler Master/Acbel برید و از این برند های معتبر خریداری کنید.
شخص ب- کلا برند جالبی نینست و باید از برندهای معتبرتر مثل گرین و acbell و کولر مستر و ترمال تیک استفاده کنید
اگر این برند به این بدی است چرا در نقد های خارجی اشاره ای به آن نمیشود؟ چرا در سایر سایت های ایرانی از آن به خوبی یاد میکنند؟ چرا مجلات معتبر داخلی مانند "عصر ارتباط" آنرا در سیستم های پیشنهادی خود میگنجانند؟
06-05-2011, 20:25
خوب
به نظر میاد این تاپیک خیلی نمیشه روی بار علمیش حساب کرد
چون از یک طرف یک گروه به شدت از یک برند دفاع می کنند و برند مقابل را سرکوب می کنند و گروه مقابل هم برعکسش
اول از همه یک مور را بیان کنم :
از بین برند هایی که در بازار ایران وجود داره تنها acbel هست که خودش تولید کننده SPS هست و بقیه مونتاژ کار هستند و یکی دو تا برند هم هستن که اصلا زحمت مونتاژ را به خودشون نمیدن و فقط یک لیبل را نصب می کنند.:31:
من خودم سه تا مدل را با آسیلاسکوپ تست کردم GP885 یک مدل از ENERMAX و یک مدل هم از الکانس
متاسفانه انرمکس و الگانس از نظر تلورانس خروجی شاخه 12 ولت فوق العاده وحشتناک ظاهر شدن که من در بکاربردن نام SPS در مورد این دو برند کاملا تردید دارم!!
متاسفانه بررسی این فضاحت نیاز به آسیلاسکوپ هم نداره و با یک ولت متر متوسط هم به راحتی نویز خروجی قابل مشاهده هست
البته در این تست متاسفانه خبری از ممونکس نبود ولی ممونکس به عنوان یک برند جهانی مطرح هست و تا این تست را به شخصه انجام ندم قطعا نمیشه تصمیم در رد و یا تاییدش گرفت
ولی چیزی که مشخص هست و به یک شخص هم گفتم برای مدل EX540 وات باید در انتخاب قطعات از نظر مصرف انرژی دقت لازم را داشت چون به نظر میاد در پیک مصرف با بار بیش از حد این مدل کمی دچار مشکل هست(البته هر پاوری در صورت گرفتن خروجی و آمپر بیش از توان تعریف شده دچار مشکل میشه)
این گفته شما از نظر علمی دچار مشکل هست چون اگر شاخه 12 ولت 28 آمپر به شما بده پس توان واقعی پاور باید حدود 330وات که قطعا برای یک 5770 مشکل ایجاد می کنه!!:31:
چرا مجلات معتبر داخلی مانند "عصر ارتباط" آنرا در سیستم های پیشنهادی خود میگنجانند؟
پیشنهاد می کنم نشریات داخلی را کنار بذاری.همین عصر ارتباط بارها از بردهای MSI تعریف و تمجید کرده در حالی که اکثر بردهای HIGH END سوکت AM3 این برند متاسفانه دچار مشکلات وحشتناکی در مدار تغذیه هستند و به راحتی حریق ایجاد می کنند
به هر حال بازم میگم یکی دو مورد ایراد دلیل نمیشه کل برند زیر سوال بره!!
mg_mahyar
06-05-2011, 20:45
Gainward GTX 550 Ti =200
ASUS P8H67=180
cpu intel core i5 2400=225
ram kingmax 1333 cl9 4g =50
power green 535B =75
case green magnum 2=65
hard segate 1tb 77200:12=65
860
PC_Expert
06-05-2011, 22:50
[QUOTE=ess_1362;6074925]
این گفته شما از نظر علمی دچار مشکل هست چون اگر شاخه 12 ولت 28 آمپر به شما بده پس توان واقعی پاور باید حدود 330وات که قطعا برای یک 5770 مشکل ایجاد می کنه!!:31:
/QUOTE]
شما کل توان پاور رو در شاخه 12 ولت اون میبینید؟
5ولت و 3.3 ولت چی؟
لازم به یادآوری است که پاور 430 وات گرین در شاخه 12ولت 25 آمپر قدرت میده. پس احتمالا این پاور از نظر علمی 300 وات قدرت داره!
ess_1362
07-05-2011, 12:00
شما کل توان پاور رو در شاخه 12 ولت اون میبینید؟
5ولت و 3.3 ولت چی؟
لازم به یادآوری است که پاور 430 وات گرین در شاخه 12ولت 25 آمپر قدرت میده. پس احتمالا این پاور از نظر علمی 300 وات قدرت داره!
ملاک شاخه 12 ولت هست
شاخه 5 ولت که استفاده خاصی نداره
شاخه 3.3 ولت هم فقط برای هارد SATA مورد استفاده قرار میگیره
لازم به یادآوری هست که مدار تغذیه مادربرد خودش 5 و 3.3 ولت را از وردی 12 ولت می گیره!!
البته با کمی تامل هم یشه فهمید که شاخه 3.3 ولت و 5 ولت نمی تونند 130 وات تولید کنند
مثال نقضش هم اینکه اگر می تونی تبدیل بزن به سر 3.3 و 5 ولت و کارت گرافیک را تغذیه کن:31:
کاش جناب ess_1362 نظر خود را صریحتر بیان میکردند، کدخدا منشی فقط میتواند مساله را کوتاه مدت ساکت کند.
پیشنهاد می کنم نشریات داخلی را کنار بذاری.همین عصر ارتباط بارها از بردهای MSI تعریف و تمجید کرده در حالی که اکثر بردهای HIGH END سوکت AM3 این برند متاسفانه دچار مشکلات وحشتناکی در مدار تغذیه هستند و به راحتی حریق ایجاد می کنند
در مورد نشریات کاغذی داخلی باید توجه داشته باشید آنها با معذورات و محدودیت زیادی روبرو هستند و بار مسولیت مقاله هایشان مانع اشاره ی مستقیم به برخی ایرادهای کالاهایی که حافظ منافع (مانند شرکت وارد کننده یا خدمات پس از فروش دهنده) در داخل کشور دارند میشود. از این روی باید با ادبیات سیاسی آنها آشنا بوده و به تفاوت بین معنای ظاهری و مقصود عباراتی مانند "قابل توجه" ، "خوب" ، "بهتر" و ... توجه کنید.
برای مخاطب خاص: روشن است آسیب دیدن مادربرد آقا احسان حین اورکلاک دلیل کیفیت پایین محصولات MSI نیست، پس برای افزایش فروش سایر برند ها روی این موضوع مانور ندهید که بنده انرژی تکرار مکررات این بار در مورد MSI را نخاهم داشت.
ملاک شاخه 12 ولت هست
بهتر است بگوییم مهم شاخه ی 12V+ است، اما ملاک برای توان خروجی مجموع حداکثر توان غیر برایند همه ی شاخه هاست.
شاخه 5 ولت که استفاده خاصی نداره
دستگاه های USB و FireWire ، کارت های کپچر و تی وی متداول، مودم های دیال آپ و کارت صدا از مصرف کننده های این شاخه اند.
ess_1362
07-05-2011, 20:34
در مورد نشریات کاغذی داخلی باید توجه داشته باشید آنها با معذورات و محدودیت زیادی روبرو هستند و بار مسولیت مقاله هایشان مانع اشاره ی مستقیم به برخی ایرادهای کالاهایی که حافظ منافع (مانند شرکت وارد کننده یا خدمات پس از فروش دهنده) در داخل کشور دارند میشود. از این روی باید با ادبیات سیاسی آنها آشنا بوده و به تفاوت بین معنای ظاهری و مقصود عباراتی مانند "قابل توجه" ، "خوب" ، "بهتر" و ... توجه کنید.
این موردی هست که تفاوت میان حرفه ای بودن و غیر حرفه ای بودن را مشخص می کنه
نشریات معتبر برون مرزی اگر یک چنین ایراداتی را کشف کنند(که می کنند) با صراحت بیان می کنند که یا تولید کننده خودش را جمع و جور کنه و محصولات مورد دار را از بازار جمع کنه یا با ارجاع به گارانتی مشکل مردم را حل کنه
به هر حال من بارها شاهد بودم و هستم که نمایندگی این محصولات نه تنها مشکل را حل نمی کنند بلکه ....
بگذریم اینجاست که شما باید به تعهد نویسندگی خودتون پایبند باشید و صداقت را به عنوان اصل اول ژورنالیستی قرار بدین نه مصلحت را!!!
برای مخاطب خاص: روشن است آسیب دیدن مادربرد آقا احسان حین اورکلاک دلیل کیفیت پایین محصولات MSI نیست، پس برای افزایش فروش سایر برند ها روی این موضوع مانور ندهید که بنده انرژی تکرار مکررات این بار در مورد MSI را نخاهم داشت.
درسته زیر اور آسیب دید من هم انتظار نداشتم که برای من تعویضش کنند و یا حتی تعمیر ولی اینکه برد معیوب را از من بگیرند و دیگه هم به من عودت ندن خوب این دیگه جزء موارد نادر و بروز خدمات پس از فروش هست بگذریم و از بحث منحرف نشیم!!
کاش جناب ess_1362 نظر خود را صریحتر بیان میکردند، کدخدا منشی فقط میتواند مساله را کوتاه مدت ساکت کند.
کدخدا منشی یا بعبارتی محافظه کارانه نیست
حرف انسان براش مسولیت ایجاد می کنه
باید سعی کنیم اول از همه مسولیت پذیر باشیم تا بعد بشه منصفانه قضاوت کرد
برای منصف بودن هم باید مستندات ارایه کرد
سه مدل را که من در مورد اونها نظر دادم خودم تست کردم ولی تا به حال ممونکس را تست نکردم پس نمی تونم بدون استناد تایید یا ردش کنم.حالا اگر کسی اینجا تستش کرده لطفا مستندات را ارایه کنه تا حرف و حدیث حول این موضوع تمام بشه
اگر قرار باشه مسولیت پذیر نباشیم خدای ناکرده ما هم میشیم مثل مسولین خدمات پس از فروش شرکت ها در ایران
sasan816
07-05-2011, 20:59
دوستان حرف خالی آِیا فایده داره اگر به حرف باشه بله منم 10 تا مورد پاور فلان برند رو با تستر تست کردم مشکلی هم نداشت
ایا کسی به نظر شما با این صحبت بنده قانع شد کی باور کرد؟ تا مستدات قانع کننده قرار نگیره هیچ فردی قانع نمیشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.