مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید پرینتر لیزری سیاه و سفید
سلام
من به یک پرینتر نیاز دارم که تا چند سال برام کار کنه
بیشتر کارم پرینت گرفتن از مقالات هست و برای کارهای پایان نامم تا مدت ها نیاز به پرینت دارم
تا زیر 150 شما چی رو پیشنهاد میدید که تا مدتی خوب کار کنه
شنیدم بعضی پرینترها بعد شارژ کیفیت و تعداد صفحه ای که پرینت میگیرند می یاد پایین
لطفا من رو راهنمایی کنید:13:
هیچ کی نمی خواد جواب من بده؟
hp 1102 بهتره یا brother hl-2140
mehran gorji
03-05-2011, 08:01
برادر دستگاه خوبی است اما اچ پی لوازم مصرفیش تو بازار ریخته.یبا 25 تومن میتونی کارتریج نو بخری.
دردسر پراغ تونر هم ندارند
ممنون از راهنمایی
اما تو یک تاپیک نوشته بود HP بعد که شارژ میشه کیفیتش از دست میده و تعداد برگه کمتری میزنه
من فردا صبح می خوام برم پرینتر بخرم سر این موضوع موندم
چند سال پیش canon جوهر افشان خریدم خیلی زود از کار افتاد و دیگه نمی ارزه
نمیخوام دوباره به همون مشکل بر بخورم
:13:
mehran gorji
03-05-2011, 09:12
ممنون از راهنمایی
اما تو یک تاپیک نوشته بود HP بعد که شارژ میشه کیفیتش از دست میده و تعداد برگه کمتری میزنه
من فردا صبح می خوام برم پرینتر بخرم سر این موضوع موندم
چند سال پیش canon جوهر افشان خریدم خیلی زود از کار افتاد و دیگه نمی ارزه
نمیخوام دوباره به همون مشکل بر بخورم
:13:
عزیزم.درام های برادر 300 هزار برگ با کیفیت عالی چیپ میکنند.اما اچ پی 1102 3000 هزار برگ.
اما برادر قیمت درامش 50 تومنه.اما 1102 رو میتونی با 5 تومن درام بخری.
و اگر توش پودر اشتباه بریزی راحت سرویس میشه و مثل روز اولش کار میکنه.
من اگر کسی چنین اشتبهای بکند 60 تومن ازش میگیرم.
درام کیت و مخزن تونر برادر نزدیک به قیمت خود دستگاه میشود.:21:
برای کسی که با مشکلات برادر کنار میاید و قلقشو داره برادر میتونه خوب باشه.
1102 بعد از 2 بار شارژ نیاژ به تعویض درام دارد.و مثل روز اول پرینت میکنه.
وسیله اوراقی hp همه جا ریخته.اما برادر نه.
نظر من روی hp است
یک سوال دیگه
چه گارانتی داشته باشه؟
با گارانتی بخرم یا بدون گارانتی؟
تو شیراز اشنا دارید؟
میدونید الان قیمتش چند هست؟
ممممممممممممممممممممممممم مممممممنون
میبخشید زیاد سوال میکنم!
1102W نسبت به بدن وایرلسش فقط مزیت وایرلس دار بودن رو داره یا برتری دیگه ای هم داره؟
mehran gorji
03-05-2011, 12:10
میبخشید زیاد سوال میکنم!
1102W نسبت به بدن وایرلسش فقط مزیت وایرلس دار بودن رو داره یا برتری دیگه ای هم داره؟
2 برگ بالاتره.زیباتره.و یک کشوی تک برگ هم دارد مانند 1006
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
لطفا به این سوالات هم جواب بدید
چه گارانتی داشته باشه؟
تو شیراز اشنا دارید؟
mehran gorji
04-05-2011, 07:38
ممنون
چه گارانتی داشته باشه؟
تو شیراز اشنا دارید؟
من که پرینترامو خودم گارانتی میکنمشم.
گارانتیشون فقط رو برد دیتاست.
تازه شما تو شیراز هستی اگه خراب شه باید 30 تومنن پول تی پاکس بدی.
از دستگاه درست استفاده کنی خراب نمیشه.
قیمتش 10 تومن بالا رفت.
تو تهران 115 تومنه .تا شیراز باید 125 باشه.
متاسفانه نه.
ممنون
چه گارانتی داشته باشه؟
تو شیراز اشنا دارید؟
آقا شما خریدین؟ راضی هستین؟
mehran gorji
11-05-2011, 12:33
گارانتی های زیادی هستند اما هیچکدام نماینده نیستند.
اگه تهران هستی و خیلی حساسیت نشان میدی گارانتی جهان گستر یا فالنیک بخرید.
1102 جزو دستگاه ارزان hp است و برای مصارف بالااااااااااا خوب نیست.
اما در کل برای کارهای خانگی دستگاه ایده الی است
با سلام وخسته نباشید
من دنبال یک پرینتر خوب برای یک موسسه هستم.
خودم دنبال hp 4014 DN بودم که دیدم دیگه تولید نمیشه.
اگه پرینتری پر قدرت میشناسید لطفا معرفی کنید.
حدود قیمت بین ۶۰۰ هزار تومان تا ۹۰۰ هزار تومان.
البته شارژ کردن و قیمت کارتریج و منگنت و ... هم کم باشه و هزینه نگهداری آن هم پایین باشه.
با تشکر.
mehran gorji
11-05-2011, 17:25
hp 3015d
485 تومن.
البته 4014 تو بازار موجود است اما به سختی گیر میاد.
مدل بالاتر از ایت است که کانن است و سرعتش 6 برگ بالاتره و هیچ فرقی نداره اما من اینو تایید میکنم.
مدل dn که شبکه بهش اضافه میشه هم است که 300 تومن گرونتره
ممنون.
یادم رفت بگم حتما میخوام پشت رو بزنه. کاغذ کش داشته باشه.کارت شبکه داشته باشه. قیمت کارتریج و منگنت پایین باشه.و همچنین به راحتی قابل شارژ باشه.
اگه چند مدل hp معرفی کنید ممنون میشم.
۵۰۰ هزار تا ۸۰۰ هزار تومانی باشه.
با تشکر.
mehran gorji
11-05-2011, 19:03
ممنون.
یادم رفت بگم حتما میخوام پشت رو بزنه. کاغذ کش داشته باشه.کارت شبکه داشته باشه. قیمت کارتریج و منگنت پایین باشه.و همچنین به راحتی قابل شارژ باشه.
اگه چند مدل hp معرفی کنید ممنون میشم.
۵۰۰ هزار تا ۸۰۰ هزار تومانی باشه.
با تشکر.
3015
4014
دستگاه دیگری نیست دوست عزیز.
سلام
پرینتر بالا رو خریدم خیلی خوب بود ممنون.
راستی یه پرینتر دیگه میخوام شبیه همون ۳۰۱۵ که قابلیت زدن پشت و رو از کاغذ های b5 a5 و ... رو داشته باشه.
۳۰۱۵ که هر چی امتحان کردم برگه b5 رو پشت و رو نگرفت یا شاید من بلد نبودم.b5 رو پشت و رو میزنه؟
قیمتش ۵۰۰ تا ۹۰۰ هزار تومان.
البته این سری نمی خوام مدل network باشه فقط مدل d باشه مثل ۳۰۱5d.
hp هم که باشه بهتره.
با تشکر.
mehran gorji
20-05-2011, 16:03
سلام
پرینتر بالا رو خریدم خیلی خوب بود ممنون.
راستی یه پرینتر دیگه میخوام شبیه همون ۳۰۱۵ که قابلیت زدن پشت و رو از کاغذ های b5 a5 و ... رو داشته باشه.
۳۰۱۵ که هر چی امتحان کردم برگه b5 رو پشت و رو نگرفت یا شاید من بلد نبودم.b5 رو پشت و رو میزنه؟
قیمتش ۵۰۰ تا ۹۰۰ هزار تومان.
البته این سری نمی خوام مدل network باشه فقط مدل d باشه مثل ۳۰۱5d.
hp هم که باشه بهتره.
با تشکر.
مبارکتون باشه.
اما من هم هنوز به غیر از a4 تست نکردم.
بهتر است با دستگاه 2055d تست کنید
سلام
پرینتری پیدا نکردید که b5 رو پشت و رو بزنه؟
۳۰۱۵d رو تست کردید ببینید b5 رو پشت و رو میزنه یا نه؟
سلام
پرینتری پیدا نکردید که b5 رو پشت و رو بزنه؟
من 1 ماه برادر 2140 رو خریدم 135 تومن فعلا که راضی هستم ( خدا هم ازش راضی باشه!) سه سال گارانتی داره ( به قول فروشند که نمایندگی فروش بود)
سلام
پرینتری پیدا نکردید که b5 رو پشت و رو بزنه؟ قیمتش بالای ۵۰۰ تومان باشه یعنی قوی باشه.
mehran gorji
30-05-2011, 15:00
سلام دوست عزیزم.
تست نکردیم.
اما اگر شما 4014 رو تست کردی باید بگم تو بازار هست.
باید بگردی دستگاهی نیست که تو بازار بفروشند سفارشی میارند.
شرکت های بزرگ باید سوال کنید
SHABGARD1
07-07-2011, 13:21
hp گارانتی نداره.اگه با گارانتی میخوای به نظر من سامسونگ بگیر
mehran gorji
07-07-2011, 15:58
گارانتی رسمیش چیکار میکنه؟
فرقی نمیکنه چه کانن چه hp چه samsung
از هرکسی میخرید باید خودش مرکز تعمیرات و شارژ باشد و پرینتر را خودش گارانتی میکند/
بهتر است برای سامسونگ تبلیغات نکنید.
چرا کانن را با گارانتی کامپیوتر ریز معرفی نکردید.
سامسونگ هیچ وقت در راستای ماشینهای اداری موفق نبوده و نخراهد بود.
کانن هم دستگاه هاشو از hp تقلید میکنه .
این واقعیته.
ehsan_63z
11-07-2011, 23:02
سامسونگ 4623 چطوره؟ قیمت 250
mehran gorji
12-07-2011, 07:21
دوست گرامی خواهشا دو بار پست ندهید تو ضیحات را تو تاپیک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید به شما دادم :11:
plusprinter
04-07-2012, 18:39
چند دلیل برای نخریدن سایر برندها:از همکاران و دوستان خواهشمندم پس از بررسی و تحقیقات لازم جواب دهند.
اچ پی:مشکل formatter . dc control . کمرنگ شدن چاپ پس از شارژ .نداشتن گارانتی خوب
کانن:فرمتر.نبودن قطعات . نماینده های اغده ای . کمرنگ شدن چاپ پس از شارژ.
سامسونگ:حالم به هم میخوره.خودبخود فیوزینگش میسوزه.گارانتی پس از شارژ نداره.فرمترش خراب شده. اسکنرش و کابلش پس از 2هزار کپی میسوزه.کمرنگ زدن.ومشکل ریست. کاغذ کشی.(اخیرا از اچ پی کپی کرد باز)
دوستان هدفم دستگاه مناسب خریدن.اگه شما دستگاه ارزون بخرید مطمئا باشین حداقل 50 هزارتومان باید هزینه کنید تا دستگاتون درست شه. مطمئن باشین افرادی که دارن سامسونگ معرفی میکنن یا پورسانت میگیرن یا از هیچی اطلاع ندارن و حرف مفت میزنن.هیچ تعمیرکار و مشاور با وجدانی دستگاه مزخرفی مثل سامسونگ رو معرفی نمیکنه.یادتون باشه من کی چی گفتم.فرردا میرین سامسونگ میخرین پشیمون میشین.
plusprinter
07-07-2012, 18:05
چند دلیل برای نخریدن سایر برندها:از همکاران و دوستان خواهشمندم پس از بررسی و تحقیقات لازم جواب دهند.
اچ پی:مشکل formatter . dc control . کمرنگ شدن چاپ پس از شارژ .نداشتن گارانتی خوب
کانن:فرمتر.نبودن قطعات . نماینده های اغده ای . کمرنگ شدن چاپ پس از شارژ.
سامسونگ:حالم به هم میخوره.خودبخود فیوزینگش میسوزه.گارانتی پس از شارژ نداره.فرمترش خراب شده. اسکنرش و کابلش پس از 2هزار کپی میسوزه.کمرنگ زدن.ومشکل ریست. کاغذ کشی.(اخیرا از اچ پی کپی کرد باز)
دوستان هدفم دستگاه مناسب خریدن.اگه شما دستگاه ارزون بخرید مطمئا باشین حداقل 50 هزارتومان باید هزینه کنید تا دستگاتون درست شه. مطمئن باشین افرادی که دارن سامسونگ معرفی میکنن یا پورسانت میگیرن یا از هیچی اطلاع ندارن و حرف مفت میزنن.هیچ تعمیرکار و مشاور با وجدانی دستگاه مزخرفی مثل سامسونگ رو معرفی نمیکنه.یادتون باشه من کی چی گفتم.فرردا میرین سامسونگ میخرین پشیمون میشین.
پرینترچاپگر سه کاره چندکاره(فکس مستقیم به کامپیوترم داره) فکس لیزری فقط BROTHER.,واقعا مثل یک برادر و در حد نامش پرقدرت . مثل یک تراکتور پرسرعت واسطون خدمت میکنه.امروزه اچ پی کانن سامسونگ فقط پفکی بیش نیستند در قبال برادر.
plusprinter
07-07-2012, 18:28
عزیزم خیلی ها مخصوصا افراد کانن و سامسونگ و لکسمارک تبلیغ خیلی زیادی جهت بی اعتبار نمودن اچ پی کردند. که اچ پی از اونا کپی برداری نموده و تولید میکند.ولی یه سوال دارم.15 سال پیش 20 سال پیش اصلا چاپگری به اسم کانن و سامسونگ در ایران وجود خارجی نداشت.ولی اچ پی و برادر در آموزش و پروش در استانداری ها استفاده میشدند مثل اچ پی III , II , IID . و برادر مثل 1050 و ... .اچ پی و برادر مخترع و تولیدکننده هستند.فراموش نکنیم کانن سامسونگ و لکسمارک کپی بردار و دزد محض و 100% هستند.اپه کانن تو بازار کم نمیاره به خاطره قطعات اچ پی هستش که توبازار پره.چون قطعات کانن و مکانیزمش از اچ پی کپی کرده و تو بازار فراوونه. حالا کی داره میگه که کانن و سامسونگ پیشرفته تره.باور کنید اکثرا افراد بی تجربه و سودجو باعث میشن برندی مثل سامسونگ تو پرینتر جاباز کنه.من مخالف سرسخت سامسونگ و کانم.(البته تو پرینتر)
plusprinter
07-07-2012, 18:35
برادر دستگاه خوبی است اما اچ پی لوازم مصرفیش تو بازار ریخته.یبا 25 تومن میتونی کارتریج نو بخری.
عزیزم خیلی ها مخصوصا افراد کانن و سامسونگ و لکسمارک تبلیغ خیلی زیادی جهت بی اعتبار نمودن اچ پی کردند. که اچ پی از اونا کپی برداری نموده و تولید میکند.ولی یه سوال دارم.15 سال پیش 20 سال پیش اصلا چاپگری به اسم کانن و سامسونگ در ایران وجود خارجی نداشت.ولی اچ پی و برادر در آموزش و پروش در استانداری ها استفاده میشدند مثل اچ پی III , II , IID . و برادر مثل 1050 و ... .اچ پی و برادر مخترع و تولیدکننده هستند.فراموش نکنیم کانن سامسونگ و لکسمارک کپی بردار و دزد محض و 100% هستند.اپه کانن تو بازار کم نمیاره به خاطره قطعات اچ پی هستش که توبازار پره.چون قطعات کانن و مکانیزمش از اچ پی کپی کرده و تو بازار فراوونه. حالا کی داره میگه که کانن و سامسونگ پیشرفته تره.باور کنید اکثرا افراد بی تجربه و سودجو باعث میشن برندی مثل سامسونگ تو پرینتر جاباز کنه.من مخالف سرسخت سامسونگ و کانم.(البته تو پرینتر)
plusprinter_azar
08-07-2012, 11:07
برادر بهتره
es_zp1364
08-07-2012, 23:51
من میخوام یه پرینتر سه کاره لیزری اچ پی مدل HP LaserJet Pro M1132 بگیرم،نظر دوستان در مورد این پرینتر چیه ؟؟؟
آخه من هم به کپی، هم به پرینت و هم به اسکن نیاز دارم...
بعدم میخواستم ببینم HP بهتره یا Brother ؟؟؟
یعنی اگه یه مدل Brother تو همین مایه ها پیدا بشه، HP رو بگیرم یا Brother، لطفا راهنمایی کنید... !!!
خواهشا با دلیل نظرتون رو بگین...
ممنون از دوستان...
plusprinter_azar
01-09-2012, 15:47
میخوای پولتو بیرون بندازی به غیر از برادر هر چی میخوای بخر.
برادر فیوزینگش هاترولره.واسه همین حداقل 10 برابر اچ پی و کانن و سامسونگ عمر میکنه. بعدش این که قسمت کاغذ کشیش دارای دو عدد پیکاپ جهت برداشتن کاغذهای ضخیم هستش.یعنی خلی پرقدرته و خراب نمیشه.ما تو تعمیرات برادر چیزی به نام تعویض کاغذ کش نداریم. مهم ترین قسمت نحوه شارژشه.اونم به نمایندش بده واست حلش میکنه
mehran gorji
08-09-2012, 07:41
دوست عزیز برادر پرینتر خوبی است.من خودم 6 ساله تعمیرات میکنم.
اما متاسفانه همه نمیتونن خدمات خوبی بدن.
تونر اصل استفاده نمیکنند به خاطر قیمت بالاش.
ریستشو هرکسی بلد نیست.
تو شهرستان ها اکثرا درگیرند.
من به شخصه به عنوان دارندهمرکزگارانتی hp میگم برادر عالیست
DEATH HURICANE
13-09-2012, 20:32
سلام دوستان من امروز میخاستم یه پرینتر سامسونگ مدل ml1860بگیرم که با توجه به اینکه به ریست و این چیزا نیاز داره و هزینش زیاده از خریدش صرفه نظر کردم از دوستان خواهش میکنم که در مورد خرید پرینتر به من کمک کنن.بودجه هم 200تومنه.مدل خوب با این رنج قیمت تو بازار هست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.