ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت کلیپ افتادن پارچه(کمک فوری)

معصومه123
02-05-2011, 18:12
سلام قبل از هرچیز خواهش می کنم این کلیپ را دانلود کرده (حجم آن زیر 1 مگ است)و افکت بکار رفته در آنرا ببینید این حالت را در افتر می توان ساخت ؟ منظورم افتادن تصویر از بالای صفحه است به حالت و فرم پارچه اینگار متریال پارچه به آن نسبت داده اند با کدام پلاگین یا فیلتر لطفا توضیح دهید متشکرم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

p30worldapm
02-05-2011, 19:47
من دو سه ماه پیش که سرچ کردم فقط Panopticum Curtains 1.0 رو برای پارچه پیدا کردم که برای cs5 نداشت.
الآن یه چیز دیگه هم به این آدرس هست که تو سایتش نمی ره!

ولی اگه من بودم با یه نرم افزار سه بعدی مثل 3d max می ساختم.

معصومه123
02-05-2011, 22:03
من دو سه ماه پیش که سرچ کردم فقط Panopticum Curtains 1.0 رو برای پارچه پیدا کردم که برای cs5 نداشت.
الآن یه چیز دیگه هم به این آدرس هست که تو سایتش نمی ره!

ولی اگه من بودم با یه نرم افزار سه بعدی مثل 3d max می ساختم.

من شنیدم با trapcode form هم می توان ساخت اما نصب کردم ولی ازش سردرنیاوردم میشه لطف کنید شرح دهید کاربردش و چگونگی کارش رو خیلی ممنون می شم اگر توضیح دهید.
البته این که شما گفتید چون برای cs5 نداره بدردم نمی خوره چون من با cs5 کار می کنم.درضمن شما می تونید تشخیص بدهید یا حدس بزنید که این کلیپ را با افتر ساختند یا تری دی مکس ؟ این از تلویزیون پخش شده است.

Mr.World.Wide
08-05-2011, 16:57
سلام اون پارچه دومی که به احتمال زیاد 3 دی هست ولی اولی به نظر فقط یه تیکه ویدیو هست که داخلش سیاهه و حذفش کردن با کروماکی یا ماسک چون ویدیو داخلش اصلا 3 دی نیست

Mr.World.Wide
08-05-2011, 17:09
من شنیدم با trapcode form هم می توان ساخت اما نصب کردم ولی ازش سردرنیاوردم میشه لطف کنید شرح دهید کاربردش و چگونگی کارش رو خیلی ممنون می شم اگر توضیح دهید.
البته این که شما گفتید چون برای cs5 نداره بدردم نمی خوره چون من با cs5 کار می کنم.درضمن شما می تونید تشخیص بدهید یا حدس بزنید که این کلیپ را با افتر ساختند یا تری دی مکس ؟ این از تلویزیون پخش شده است.

trapcode form کار با ذراته نه پارچه

تو افتر افکت فکر کنم بشه با افکت bezier warp و cc bend it ساختش فقط یاید زیادی کی فریم بدی بعدش به صورت پریست سیو کنی برای جاهای دیگه