ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیاز به راهنمایی برای طراحی بهتر یک ایده!!

senaps
02-05-2011, 14:50
سلام...
مشکل کاربر های اینترنت ما اینه که سرعتشون پایینه!! صفحات وب داره سنگین و سنگین تر میشه!!
من میخوام یه وبسایتی درست بکنم که سرورش،اطلاعات رو فشرده بکنه و بفرسته...:
برنامه ای رو کامپیوتر کاربر نصب میشه که توی یه فایل چند مپی،مثل سیستم گیر گوگل،ثابت های صفحه هایی که کاربر معمولا بازدید میکنه رو تو خودش داره،و فقط متغییر ها واردش بشن!! من حساب کردم،حجم ثابت های یه صفحه ی وب معمولی برای وب 2، بیش تر از 70 درصد هستش!!! که برای یه صفحه ی 100 کیلوبایتی میشه یه چیزی در حدود 70-80 کیلوبایتش!!

به نظرتون،از چه سیستمی باید استفاده بکنم که بتونه این کار رو برام بکنه؟ ایا سیستم از قبل اماده ای هست؟
gzip چیه؟! کارش چیه؟
این برنامه،میتونه به یه زبان برنامه نویسی کلاینت ساید نوشته بشه؟(برنامه نویسیم تو این زبان خیلی خیلی بهتره تا تحت وب ها!!) مثلا ++c که بتونه تو همه ی سیستم عامل ها کار بده...

طرح اولیه ی سایت،فعلا یه سایت با سرعت بالا برای اشتراک انواع لینک ها،و در ادامه اضافه شدن بخشی مانند سستم انجمن ها (گفت و گو!)و پرس و پاسخ مستقیم(و نه گفت و گو!) با استفده از همین قابلیت فشرده سازی هست...

مزایای پیش بینی شده:
سرعت بالاتر سایت!
حجم استفاده شده ی بسیار کمتر!
امکان فیل تر شدن گرفته میشه...
امکان تقلب کاربر ها و داشتن چند حساب کاربری گرفته میشه!چون برنامه روی سیستم فقط یه کاربر رو میگیره!!...

-اگه بهم نخندین،برنامه ام برای این سایت،اینه که خیلی خیلی بزرگش بکنم...دوستانی توی کشور المان و امریکا دارم،که خوشبختانه در صورت امکان،با هزینه های خیلی کم،میتونم سرور های اختصاصی خودم رو با هر حجمی داشته باشم....(اگر امکانش بود،مشخصات احتمالی سرور مورد نظر رو هم بگین!!سایت معرفی نکنین!! منظورم از سرور اختصاصی سرور های ابری و اینا نیست!! سرور اختصاصی هستش که دوستم توی المان،بهم گفته که این امکان براش فراهم هست که بتونه توی زیر زمینشون،یه سرور به پا کنه برا سایت،و احتمالا شریکم باشه...

این هنوز در حد یه ایده ی روی کاغذه،و فعلا دارم rfc های مختلف رو میخونم که یه راه حلی برای بالا بردن سرعتش پیدا کنم!!:31:

هر جاییش رو که میتونین راهنمایی کنین،بگین لطفا....

DaRiOuShJh
03-05-2011, 12:45
سلام برادر
gzip معمولا روی لینوکس اکثرا فعال هست شما بدونه نیاز به برنامه نویسی هم میتونید اگه سرورتون ساپورت کنه فعالش کنید
ولی سرعته لود صفات رو میاره پایین

بستگی به cms ای که استفاده میکنید معمولا خودشون هم یه چیزایی برای این قبیل کارا دارن
مثلا انجمنه وی بولتین منم یه فشرده ساز نصب کردم 30-40- کیلو از حجم نهایی کم میکنه

البته اوضاع سرعته ما ایرانی ها دیگه اونقد هم داغون نیست

یک سیستم دیگه که cms هایی مثله وردپرس و ... دارن اینه که صفحاتشون رو به صورته استاتیک در میارن و catch time رو میبرن بالا در نتیجه کاربر دیگه در هر بار مشاهده ی صفحات سایت کل اطلاعات رو لازم نیست از اول لود کنه

در مورد ایده شما فکر نکنم خیلی ازش استقبال شه چون اکثره کاربرها دنباله رفتن و دیدن و کپی مطالب و ... هستن نه اینکه برنامه ای نصب کنند و ...
حجمه کلی صفحات تا 250-300 کیلوبایت بشه تتقریبا میشه گفت استاندارداه
چون یه مقدار از این کدها هم تکرار میشن و ذخیره میشن تو مرورگر نهایت از این حجم 50-100 کیلوبایت هر دقه باید رفرش شه و لود شه