ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لا‍گین کردن بر اساس نقش

sITk
02-05-2011, 14:44
من برنامه ای دارم که ۵نقش متفاوت داره هر نقش باید به پوشه ای برود که سطح دسترسی آن را تنظیم کردم
اما بعد از لاگین شدن فقظ به یه صفحه میره میشه راهنماییم کنید ممنون میشم

YourName
04-05-2011, 01:03
شما می بایست خودتون تو کد لاگین چک کنید که اون کاربری که با موفقیت لاگین شد رو با توجه به گروه یا رل اون، به صفحه پیشفرضش redirect کنه.

sITk
04-05-2011, 09:12
شما می بایست خودتون تو کد لاگین چک کنید که اون کاربری که با موفقیت لاگین شد رو با توجه به گروه یا رل اون، به صفحه پیشفرضش redirect کنه.

من توی همه ی eventهای لاگین هم این دستور و واسه همه نقشام نوشتم جواب نمیده
if(User.InIsRoles("admin"))
{
respone.redirect("a.aspx");
}

YourName
05-05-2011, 20:21
اگر شما دسترسی گروهها رو بر اساس As.Net Configuration ست کرده باشید یعنی تویه هر پوشه مخصوص گروهتون اون فایل Web.Config ساخته شده و دسترسیها ست شده باشه. برای مثال صفحه لاگین من در هیچ پوشه ای که دسترسی برای اون ست نشده قرار داره و می خوام کاربری با گروه ادمین رو به پوشه Admin بعد از کنترل هدایت کنم به شکل زیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عمل میکنم

sITk
09-05-2011, 15:17
اگر شما دسترسی گروهها رو بر اساس As.Net Configuration ست کرده باشید یعنی تویه هر پوشه مخصوص گروهتون اون فایل Web.Config ساخته شده و دسترسیها ست شده باشه. برای مثال صفحه لاگین من در هیچ پوشه ای که دسترسی برای اون ست نشده قرار داره و می خوام کاربری با گروه ادمین رو به پوشه Admin بعد از کنترل هدایت کنم به شکل زیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعمل میکنم

من همه این کارا رو انجام دادم ولی نشده باید توی کد.م ریداد لاگین بنویسم

YourName
12-05-2011, 16:39
کد شما می بایست به شکل زیر و در رویداد Authenticate کنترل Login قرار داشته باشد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته تنظیمات مجوز دسترسی به صفحات فراموش نشود.