PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال در مورد workgroup

fereshte222
02-05-2011, 11:50
سلام
سه تا سوال از خدمت دوستان داشتم اول اینکه ایا میشه netmeeting را در شبکه workgroup اجرا کرد؟
دوم اینکه ایجاد شبکه workgroup به صورت ویزارد(new connection wizard( چه تفاوتی با تنظیم ان به صورت دستی دارد؟
سوم اینکه شیر کردن اینترنت در این شبکه به چه صورت است
ممنون

fereshte222
02-05-2011, 16:45
خواهش میکنم راهنمایی کنید فوری وضروریه

M3tallica
02-05-2011, 22:12
در مورد share کردن در workgroup کلا به 3 صورت امکان پذیره
1- به صورت ICS
2- به صورت NAT
3- استفاده از proxy

hraeissi
03-05-2011, 07:50
سلام
سه تا سوال از خدمت دوستان داشتم اول اینکه ایا میشه netmeeting را در شبکه workgroup اجرا کرد؟
دوم اینکه ایجاد شبکه workgroup به صورت ویزارد(new connection wizard( چه تفاوتی با تنظیم ان به صورت دستی دارد؟
سوم اینکه شیر کردن اینترنت در این شبکه به چه صورت است
ممنون

دوست من Net meeting یک سرویس است که در شبکه ارائه می شود و کافیه سیستمها همدیگر را در شبکه ببینند.
در خصوص راه اندازی هم دستی و غیر دستی ندارد کافیه نام Workgroup سیستمها یکی باشد و دارای IP هم رنج باشند
در خصوص به اشتراک گذاشتن هم در این شبکه هم میتوانید از خاصیت PPOEP مودم استفاده نمائید و هم از برنامه های جانبی مانند CCPROXY

fereshte222
03-05-2011, 08:19
دوست من Net meeting یک سرویس است که در شبکه ارائه می شود و کافیه سیستمها همدیگر را در شبکه ببینند.
در خصوص راه اندازی هم دستی و غیر دستی ندارد کافیه نام Workgroup سیستمها یکی باشد و دارای IP هم رنج باشند
در خصوص به اشتراک گذاشتن هم در این شبکه هم میتوانید از خاصیت PPOEP مودم استفاده نمائید و هم از برنامه های جانبی مانند CCPROXY

ممنون
پس اون کانکشنی که برای ایجاد workgroup در network connection میسازند برای چیه؟
میشه بیشتر توضیح بدید در مورد خاصیت ppoep مودم ؟چه تنظیماتی باید انجام دهم