مشاهده نسخه کامل
: ایراد usb
kohan_1356
02-05-2011, 10:38
سلام دوستان مشکلی دارم در رابطه با usb
به اینصورت که مدتی هست که ورودی usb دچار مشکل شده به اینصورت که فقط در صورت اتصال فلش و یا موبایل کل سیستم هنگ میکند و موس بی حرکت میشود اما با اتصال پرینتر مشکلی پیش نمی آید
ویندوز را عوض کردم نشده
nod 32 اورجینال آپدیت شده نصب کردم نشد
اما فلش من در کامپیوترهای دیگر به راحتی کار میکند
ضمنا ویندوز xp سرویس پک 3 نصب کرده ام
ممنون میشوم راهنمایی کنید
jafarian
02-05-2011, 11:18
سلام دوستان مشکلی دارم در رابطه با usb
به اینصورت که مدتی هست که ورودی usb دچار مشکل شده به اینصورت که فقط در صورت اتصال فلش و یا موبایل کل سیستم هنگ میکند و موس بی حرکت میشود اما با اتصال پرینتر مشکلی پیش نمی آید
ویندوز را عوض کردم نشده
nod 32 اورجینال آپدیت شده نصب کردم نشد
اما فلش من در کامپیوترهای دیگر به راحتی کار میکند
ضمنا ویندوز xp سرویس پک 3 نصب کرده ام
ممنون میشوم راهنمایی کنید
شماآخرین درایورUSBوچیپست مین نصب کنید...بایوس مین آپدیت کنید...ازUSB جلوی کیسم استفاده کردین؟بایک هابم تست بزنید:20:
kohan_1356
02-05-2011, 11:48
از جلوی کیس استفاده نکردم اما چون بنده خیلی مبتدی هستم و صرفا یک کاربر میباشم اگر امکان دارد راه حلهای فوق را بیشتر برایم توضیح بدهید با تشکر از محبت شما
jafarian
02-05-2011, 12:15
از جلوی کیس استفاده نکردم اما چون بنده خیلی مبتدی هستم و صرفا یک کاربر میباشم اگر امکان دارد راه حلهای فوق را بیشتر برایم توضیح بدهید با تشکر از محبت شما
برای نصب آخرین درایورUSB و چیپست مین باید به سایت سازنده مین برین وهچنین آپدیت کردن بایوس باید ازداخل سایت سازنده آخرین ورژن اپدیت بایوس بعلاوه نرم افزارآپدیت کردن دان کنید...هابم که یک پورت که به پشت یا جلوی کیس میخوره که چند تا خروجی USBروخودش داره....دیدین کارتون راه نیفتاد اگرمین گارانتی داره بفرستین گارانتی اگزهم خواستین ازمبدل کارت pci به usbمیتونید استفاده کنید قیمتشم 8 تا 7 تومنه
kohan_1356
05-05-2011, 11:43
با سلام خدمت همه دوستان اگرچه دوست عزیز راهنمایی خوبی داشتند اما مشکلم من به اینصورت حل شد که فازمتر را به ته کیس زدم دیدم برق دارد دربهای کیس را باز کردم فازمتر را به بدنه داخل کیس متصل کردم همچنان لامپ فازمتر روشن شد و برق وجود داشت دوشاخه کیس را از برق کشیدم با کمال تعجب هنوز برق اما ضعیفتر در جریان بود
دوشاخه کیس را در حالت برعکس زمان قبل وارد پریز کردم نه تنها دیگر برقی در بدنه کیس وجود نداشت بلکه USBهم فعال شد وتمام مسئله به همین راحتی حل شد خوب دیدم این تجربه را که از کسی شنیده بودم وباورم نمیشد را دراختیار دیگر دوستان هم قراربدهم شاید مفید باشد
دوستان واساتید درصورت نیاز این راه حل را به تایپیک مناسبتر انتقال بدهید شاید دوستانی با مشکل مشابه مواجه باشند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.