مشاهده نسخه کامل
: مشکل ترمز سمند LX
ali_just
02-05-2011, 09:19
سلام
ترمز سمند من ABS هستش
بضی وقتا نمیگیره
قفل میکه و میزنه
مشکل از کجاست
؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
farshad bugatti
02-05-2011, 20:34
ترمز ABS کارش همینه یعنی وقتی ترمز گیری شدید بشه همین طور زیر پا ضربه میزنه! اما خب چون سمند ها کلا ترمز هاش ضعیفه ABS روش زیاد خوب عمل نمیکنه! گاه ضربه شدید تر میشه و ادم حس میکنه ترمز هم نمیگیره!
ali_just
02-05-2011, 21:06
ترمز ABS کارش همینه یعنی وقتی ترمز گیری شدید بشه همین طور زیر پا ضربه میزنه! اما خب چون سمند ها کلا ترمز هاش ضعیفه ABS روش زیاد خوب عمل نمیکنه! گاه ضربه شدید تر میشه و ادم حس میکنه ترمز هم نمیگیره!
پارس Elx هم همینجوره اینو چی میگی؟؟؟؟
vb-sosol
03-05-2011, 10:57
دفترچه راهنمای سمند:
بخش ترمز صفحه 108
احساس لرزش پدال ترمز در زیر پا هنگام ترمزگیری بر روی جاده های لغزنده و یا هنگام ترمزگیری شدید طبیعی بوده و ناشی از فعالیت سیستم ترمز ضد قفل می باشد
ali_just
03-05-2011, 12:46
یعنی ترمز میگیره وقتی میزنه ؟؟؟؟
farshad bugatti
03-05-2011, 21:19
پارس Elx هم همینجوره اینو چی میگی؟؟؟؟
تو بالا گفتم که ترمز ABS اگه ترمز گیری شدید بشه و ترمز ها بخواد قفل کنه زیر پا میزنه!
حالاشما گفتی بعضی وقتها نمیگره قفل میکنه و میزنه! این دلیلش از ترمز های ضعیفه سمند هست!
من بابام سمند داره و کاملا اشنا هستم با سیستم ترمز سمند!
.:PAR3A:.
03-05-2011, 22:21
من که تا حالا بدی از ترمز ال ایکس ندیدم... توی خیلی موارد ، کاملا قشنگ ایستاده :دی
ali_just
03-05-2011, 23:53
تو بالا گفتم که ترمز ABS اگه ترمز گیری شدید بشه و ترمز ها بخواد قفل کنه زیر پا میزنه!
حالاشما گفتی بعضی وقتها نمیگره قفل میکنه و میزنه! این دلیلش از ترمز های ضعیفه سمند هست!
من بابام سمند داره و کاملا اشنا هستم با سیستم ترمز سمند!
سیستم ترمز کدو ماشین خوبه ؟؟؟
بگو بگیرم
vb-sosol
05-05-2011, 11:25
من که تا حالا بدی از ترمز ال ایکس ندیدم... توی خیلی موارد ، کاملا قشنگ ایستاده :دی
تایید میشه منم مشکلی ندیدم
farshad bugatti
05-05-2011, 13:58
من نگفتم مشکلی دیدم!
اما زیاد قدرت مند نیست! کلا ABS رو ترمز های کاسه خوب عمل نمیکنه !! الان که النه خیلی ها ترمز ABS رو با کاسه قبول ندارن اصلا!
اما خب تا حدودی از نبودن بهتره!
ali_just
05-05-2011, 23:18
نگفتید چه خودرویی خوبه
ایرتنی هااااا
mostafa2014
15-06-2011, 08:52
این abs ای که روی سمند شما هست همون abs ای هست که روی پراید بسته شده و چون وزن سمند از وزن پراید خیلی سنگین تره درنتیجه ترمزها روی ماشین شما خوب جواب نمیدن.
این ترمز abs روی ماشین شما همون ترمز abs پرایده که روی سمند (سریهای اول)بسته شده. دلیل خوب کار نکردنشم سنگین بودن سمنده که از پراید بیشتره.
این abs ای که روی سمند شما هست همون abs ای هست که روی پراید بسته شده و چون وزن سمند از وزن پراید خیلی سنگین تره درنتیجه ترمزها روی ماشین شما خوب جواب نمیدن.
این ترمز abs روی ماشین شما همون ترمز abs پرایده که روی سمند (سریهای اول)بسته شده. دلیل خوب کار نکردنشم سنگین بودن سمنده که از پراید بیشتره.
نه عزیزم چه ربطی داره به سیستم ABS ؟؟ همونجوریکه آقای فرشاد بوگاتی گفتن سیستم ترمز سمند بخودی خود چندان قوی نیست نه اینکه ایراد به بخش هیدورلیک/الکترونیک سیستم ABS بخواد برگرده!!! سمند اگه ABS نداشت که مثل پرایدهای بدون ABS دیگه فاجعه بود.
ضمناً برای اینکه اطلاعاتتون از سیستم Mando MGH60 کره ی جنوبی که روی پراید و سمند فعلی داره نصب میشه و جزو بهترین ABS های حال حاضر دنیاست بیشتر شه این پست را ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
D r i v e r
15-06-2011, 18:17
سلام
خیلی ها هستن که شاکی هستن از ترمز سمند ها ، 405 ها ، پارس ها از جمله ELX
خود منم شاکی هستم و هنوز هم جوابی براش پیدا نکردم
مشکل هم اینه که ترمز چوب میکنه و ترمز گیری هم در سطح افتضاح!
طوری که پدال فقط زیره پا میزنه و ماشین به حرکتش ادامه میده
دلیل احتمالی هم از بوستر ترمز هست !
این مسئله واسم تو سرعت خیلی بالا تو شهر پیش اومده که خوشبختانه وقتی برای دفعه دوم اقدام به ترمزگیری کردم (اولین بار اصلا تاثیری نداشت ) قشنگ ماشین میخکوب شد و سرعت رو کم کرد . ..
بهترین کار همون رعایت فاصله هستش که الان خودمم فقط دارم حرفشو میزنم :13:
من امتحان کردم اگر ترمز رو ول کنید و دوباره بگیرید بهتر عمل میکنه. شما هم امتحان کنید
SAEEDSAMSUNG
22-08-2011, 22:18
سیستم ترمز کدو ماشین خوبه ؟؟؟
بگو بگیرم
ABS خودرو 206 محشره!
pezeshkema
20-02-2013, 00:51
سلام
ترمز سمند ال ایکس فوق العاده است هم abs داره هم ebd یعنی اگر وزن چرخها یا نیروی وارد به چرخ ها در اثر ÷یچ جاده یا بار سنگین یا لغزندگی در چرخ های یک طرف تغییر کنه تعداد ضربات ترمز در ثانیه در همان چرخ نسبت به چرخ های دیگه تغییر میکنه تا تعادل خودرو حفظ بشه..........در کل چون abs وابسته به برق ماشینه با استفاده از کولر و چراغ ها و... کیفیتش تا حدی تغییر میکنه....من با ال ایکس درحد 100 تا سرعت ترمز میکنم میخ میشه.......ولی گاهی دامنه جابجایی پدال کم و زیاد میشه که طبیعیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.