مشاهده نسخه کامل
: ریش نرم ؟؟؟
delta-pt
01-05-2011, 18:19
سلام چندروزی هست که ریشام بلند شده و بهشون معتاد شدم و دلم نمیاد بتراشمشون :31: میگن وام میدن :31: شوخی کردم . ریشام که بلند شده شب نمیتونم درست بخوام وقتی صورتمو رو بالش میزارم به صورتم میخورند و اذیتم میکنند میخواستم ببینم راهی هست که تو کوتاه مدت یا دراز مدت ریش رو نرم کنه ؟؟؟؟
ریش نرم بشه ، نازک میشه و خیلی مسخره میشه !
حتی برای خود من وقتی حدود 1 میلی متر بلند میشه ، وقتی سرم رو پایین میارم به یقه ی لباس گیر میکنه و اذیت میکنه !
بهتره ریشت رو دائم بتراشی !
shahin_100
01-05-2011, 20:36
اگه می خواهی ریشت از اینی که هست کلفت تر و زبر تر نشود با تیغ کوتاهش نکن ! فقط با ماشین ریش تراش بزنش . الان بابای من از د.وره جوانی با تیغ صورتش رو می زد ولی الان ریشش مثل سیم ظرف شویی زبر هست و خیلی زود به زود رشد می کنه :13:
همونطور که shahin گفتند تیغ نزن، البته بعضی از ماشین های ریش تراش هم تو مایه های همون تیغه.... ماشین ریش تراش موزر (آلمانی) برای این کار خوبه.... بعد از این که ریشاتونو زدین صورتتونو با آب ولرم بشویید....
میتونین هم بزارین بلند بشه و از نرم کننده استفاده کنید.
delta-pt
02-05-2011, 13:23
آره قبلآ نمیدونستم با تیغ می زدم حدودآ 20 بار با تیغ زدم بعدش فهمیدم که نباید میزدم و دیگه با ماشین کوتاه میکنم البته الان هم نرمه ولی میخوام صاف بشه (اتو مو خوبه ؟ :31:) راستی گفتید نرم کننده از چه نرم کننده ای استفاده کنم ؟
(اتو مو خوبه ؟:31:)
لَخت میکنه...
راستی گفتید نرم کننده از چه نرم کننده ای استفاده کنم ؟
نیوا خوبه...
Facon_Archi
02-05-2011, 19:13
اگه خیلی ضخیم باشه اتو مو خیلی لَخت نمیکنه ها..
نرم میکنه تا حدی که مورد نظرت باشه
masoud glx
02-05-2011, 19:55
اصلا تیغ یا ماشین ریش تراش هیچ تفاوتی ندارن ! این یه تصور عمومی اشتباه هستش . شما با تیغ از فاصله مثلا 100 تا 200 میکرونی پوست ، موها رو میتراشی و قطع می کنی ولی با ماشین ریش تراش بسته به تنظیم در بهترین حالت از 500 میکرونی موها رو قطع میکنی .
موفق باشید .
mortezaon
02-05-2011, 20:15
به نظر من اگه می خوای ریشت نرم بشه بعد از اصلاح از after shave نیوا استفاده کن
صورتت نرم تر میشه جلوی اصطکاک را می گیره
.
hamid_diablo
03-05-2011, 18:49
سلام دوستان
یه سئوال.............!!!
من ریشم کم پشته !!!! یعنی قسمتهایی از ریشم درنیومده....
من میخوام ریشم رو بلند کنم ولی زیاد جالب نیست.میخواستم سئوال کنم ببینم راهی هست که بشه اون قسمتهایی که ریشم درنیومده پرپشت بشه؟؟؟
سلام دوستان
یه سئوال.............!!!
من میخوام ریشم رو بلند کنم ولی زیاد جالب نیست.میخواستم سئوال کنم ببینم راهی هست که بشه اون قسمتهایی که ریشم درنیومده پرپشت بشه؟؟؟
محلول ماینوکسیدیل چاره کاره
mortezaon
03-05-2011, 20:11
محلول ماینوکسیدیل چاره کاره
این محلول بگیر نگیر داره
شبیه مسواک زدنه
باید تا آخر عمر ازش استفاده کنی
.
moslem47
03-05-2011, 21:49
سلام دوستان
یه سئوال.............!!!
دوستان برای این راه حل فنی ندارید؟...............
moslem47
06-05-2011, 22:27
ندارید؟........................
night lord
06-05-2011, 23:26
ندارید؟........................
اگه یه مدت با تیغ بتراشی ضخیم تر میشه و از حالت کرکی و کم پشتی در میاد
hamid_diablo
07-05-2011, 09:55
اگه یه مدت با تیغ بتراشی ضخیم تر میشه و از حالت کرکی و کم پشتی در میاد
من 1 سال تقریبا در هفته 2 بار ریشمو با تیغ میزنم ولی تاثیرش کم بوده
moslem47
07-05-2011, 18:11
من بیشتر از 3 ساله که با تیغ می زنم ولی بی فایده...................
t.sunami
19-05-2011, 22:45
من با ماشین میزنم (braun) دقیقا مثل تیغ میزنه! و نمیشه هم بزارم زیاد بلند بشه چون هم بهم نمیاد هم بد میشه! پیشنهاد میکنم که با تیغ اصلا نزنید و از ماشین های صورت تراشی که مثل تیغ نیستن استفاده کنین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.