ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوستان طبيعت گرد و كوهنوردي كه اهل گوش دادن به موزيك در طبيعت هستن لطفا كمك كنن.

payam_2k2
01-05-2011, 17:49
سلام و خسته نباشيد .
من مديته كه Mp3 player قبليم داره مشكل دار شده و به دنبال يك مدل جديد هستم با مشخصات زير . لطفا كمك كنيد چون تقريبا هيچ مدلي را نتونستم پيدا كنم. !!

دوستاني كه اهل طبيعت و كوهستان هستن ؛ ممكنه 2-3 روز در طبيعت و كوه باشن بدون اينكه دسترسي به برق و شارژر فندكي و .. داشته باشن. پليري هم نديدم كه بتونه 20-30 ساعت موسيقي را بدون نياز به شارژ مجدد ؛‌پخش كنه . ضمن اينكه با توجه به شرايط آب و هوايي ؛‌ ميزان عمر باطري هم كم ميشه . مخصوصا در سرما ؛‌ ميزان برق دهي باطري شايد به يك سوم ‌كاهش پيدا كنه . اين يعني اينكه با اين پلير ها با باطري ليتيوم ؛‌فقط ميشه 6-7 ساعت موزيك گوش كرد و اين فقط براي يك روز كافيه . و بقيه روز ها پلير عملا تعطيل ميشه. !
قبلا mp3player ها تقريبا همشون باطري نيم قلمي مصرف ميكردن و ماها مشكلي نداشتيم ولي الان تقريبا هيچ كدوم از پلير ها باطري نيم قلمي كه قابل تعويض باشه ؛ مصرف نميكنن.
اين براي ماها كه 2 - 3 روز در كوهستان هستيم ؛‌ يعني يه دردسر و نقص بزرگ چون ما در كوه و طبيعت ؛‌دسترسي به شارژر usb نداريم. !!

خلاصه كلام اينكه در به در دنبال يه پلير خوب ميگردم كه memory card بشه بهش زد و باطري نيم قلمي هم استفاده بكنه . متاسفانه پيدا نكردم.

تنها گزينه اي كه باقي مي مونه ؛ استفاده از ضبط هاي خبرنگاري سونيه ux512 , ux513 اما فروشنده ميگفت كه اينها كيفيت پخششون مثل يك mp3 player خوب نيست. ( به حرف فروشنده خيلي اعتماد ندارم )‌

ختم كلام اينكه بنده الان موندم با يه mp3 player كه خرابه و به دلايل بالا ؛‌جايگزيني هم نميتونم براش پيدا كنم.
اما دوتا سوال :
1- كسي از دوستان پليري سراغ داره كه از باطري نيم قلمي استفاده كنه ؟
2- آيا ضبط خبرنگاري سوني ( ux512 , ux 513 ) قابليت پخششون ضعيف تر از mp3player هاست؟ يعني نميشه از اينا به عنوان يه player قوي استفاده كرد؟

متشكرم.

peaceful1
01-05-2011, 19:05
یه cowon J3 بگیر اسما 64 ساعت پخش میکنه.
یه قاب تلقی هم براش بگیر
یا یه کار دیگه دوتا e2 یا دوتا CLIP+ بگیر وزنشون از حمل باطری اضافه کمتره

rezaomido
02-05-2011, 08:55
دوست عزیز
می تونید برای پلیرتون از شارژرهای همراه استفاده کنید.
1. انواع فیش های مختلف برای دستگاههای مختلف دارن
2. باطری داخلی دارن.
3. بعضی مدلهاش باطری قلمی هم می خورن.
4. شارژر خورشیدی هم دارن. که توی بعضی مدلها حتی با نور معمولی هم میتونن شارژ قابل قبولی انجام بدن.
5. امکانات جانبی مثل چراغ مطالعه ، چراغ قوه، رادیو ، . . . هم دارن.

این شارژرها رو می تونید از لوازم جانبی مبایل خریداری کنید.

شما هم موفق باشید.

peaceful1
02-05-2011, 10:59
این شارژرهایی که آقا رضا گفتند بهترین مدلی که ازش دیدم یه فیلیپس هست که فکر کنم 140 تومن قیمتش بود...

fumed
02-05-2011, 11:20
من واسه طبیعت گردی و کوهنوردی Iriver E30 دارم و ازش راضیم تا 50 ساعت شارژ نگه میداره.

hellmayor
02-05-2011, 11:22
این شارژرهایی که آقا رضا گفتند بهترین مدلی که ازش دیدم یه فیلیپس هست که فکر کنم 140 تومن قیمتش بود...
یه فیلیپس هم من دیدم 45 تومن بود !

rezaomido
02-05-2011, 13:07
برای خرید این جور شارژرهای همراه دنبال برند خاص نباش چون ما که دیر به دیر میریم خارج از شهر همین نمونه های متنوع چینی هم که قیمت ارزونی دارن برای کاربردمون مناسبه. حدود قیمت 20 تومن که بسته به امکاناتش متفاوته.

حتی می تونید نمونه ساده که فقط باطری قلمی میخوره به قیمت 5 تومن گیر بیارید.

شما هم موفق باشید.

your_star
02-05-2011, 13:16
This post should be deleted

your_star
02-05-2011, 13:25
سونی سری nwz-s هم بالای 50 ساعت شارژ داره.
آیریور e30 هم همین طور و البته ارزون ترین هم هست
اما فقط j3 اسلات داره
البته x7 هم یادت نره

peaceful1
02-05-2011, 15:14
یه چندوتا چیز درباره این شارژ ها فکر من رو مشغول کرده:
1) سرعت شارژ:
یه عمری بگذره فقط چند دقیقه شارژ بشه.
2) اتصالات مناسب:
با کلی حساسیت با حوصله وسط بیبابون بشینی به هم وصل کنی بعد مدتی ببینی به علت بی کیفیت بودن اتصال حی قطع و وصل شده درست عمل نکرده یه چیزی تو مایه های شارژر فندکی خودرو
3)آسیب به مدار پلیر نزنه و...
مطمئن باش اگه پلیری با میزان شارژ بالای 50 ساعت بخری و از فرمت های خلیی با کیفیت استفاده نکنی و سعی کنی همه فایل هات رو از حافظه داخلی اجرا کنی(حافظه خارجی محسوس بیشتر شارژ مصرف میکنه.) میزان نور و روشنایی صفحه رو کاهش بدی و چند کاری دیگه به راحتی 4 روز جواب کارت رو میده مگر این که بخوای صبح تا شب گوش بدی که فکر نکنم شما همچین کاری بکنی....
پلیر COWON X7 هم که your_star عزیز گفت با 103 ساعت پخش حتما کارت رو راه میندازه و اصلا بهت نه نمیگه ولی خوب بخواطر وزن 200 و اندی گرمی گفتم شاید تو حرکت تو شرایط نامتعادل کمی ناراحت کننده بشه و یا در اثر ضربه هاردش آسیب ببینه من باز میگم همون COWON J3 انتخاب فوقالعاده ایی میتونه باشه و محتمل احتیاج به وصله کاری هم نمیشه.

payam_2k2
03-05-2011, 00:55
سلام .
از نظرات همه دوستان خيلي ممنوم. متشكرم كه منو راهنمايي كرديد.
چند نكته اي به نظرم مياد كه بايد عرض كنم.
شارژر هايي كه با باطري نيم قلمي پلير ها را شارژ ميكنن ؛‌خوبن ولي به شرطي كه از انواع ارزان قيمتش نباشن. انواع ارزان قيمت اينا ‌به باطري آسيب جدي وارد ميكنن . اگه يادتون باشه ؛ قديما براي موبايلشم بود. كه در چندين مورد بچه ها ميگفتن كه باطري موبايلشونو خراب كرده . براي همين ما براي زماني كه برنامه داريم ترجيح ميديم به جاي يه شارژر موبايل كه با باطري نيم قلمي كار كنه ؛ يه باطري اضافه موبايل ببريم .

نكته ديگه اينكه به خاطر پيشنهاد مدلها ممنونم. اگه لطف كنيد به يه سوال من جواب بديد ؛ فكر ميكنم بتونيم بحث را به نتيجه برسونيم. سوال: آيا دستگاههاي ic recorder سوني مثل ux 512 , ux 513 ميتونن مثل يك پلير قدرتمند و با كيفيت موزيك پخش كنن؟ اگر كسي از دوستان تجربه اي در اين زمينه داره ؛‌لطفا من را هم مطلع كنه . اين دستگاهاي سوني كه يك عدد باطري نيم قلمي هم مصرف ميكنه ؛ اگر كيفيت خوبي براي پخش mp3 داشته باشن ؛‌ميتونن گزينه ي خوبي باشن.

نظرتون چيه؟
ممنونم.

peaceful1
03-05-2011, 02:45
تا باشه منظور شما از کیفیت چی باشه..
به نظر من نه اصلا نمیتونه کیفیت خوبی رو ارزه کنه چون قرار نبوده که همچین قابلیتی داشته باشه.