مشاهده نسخه کامل
: ساختن برنامه (کمک فوری)
برنامه ای میخوام که نام و درجه حرارت 10 شهر را دریافت و سردترین و گرمترین شهر را تعیین کند
برای پروژه سوم دبیرستان میخوام
کسی نیست کمکم کنه
نیاز فوری دارم
Dolphin 7
01-05-2011, 19:07
برنامه ای میخوام که نام و درجه حرارت 10 شهر را دریافت و سردترین و گرمترین شهر را تعیین کند
برای پروژه سوم دبیرستان میخوام
کسی نیست کمکم کنه
نیاز فوری دارم
چون گفتی فوریه منم فوری نوشتم واسه همین ممکنه مشکلی چیزی داشته باشه اگه سوالی مشکلی بود بپرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Dolphin 7
01-05-2011, 19:59
اونی که نوشتم خیلی مشکل داشت اصن اون جوری که باید , کار نمی داد این یکیو بیشتر وخت گذاشتم تقریبا کامله مگه اینکه بخوای اسم شهرا رم بش اضافه کنی یا از این جور کارا فعلا همینو بگیر اگه کمبود یا مشکلی داشت بگو : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوع لینک : مستقیم
حجم فایل : 3.93 KB
zikzak0711
08-05-2011, 19:48
برنامه ای میخوام که عددی را دریافت و مضرب های 3 آن و تعدادشان رانشان دهد(فوری)
ممنون
Dolphin 7
08-05-2011, 20:57
برنامه ای میخوام که عددی را دریافت و مضرب های 3 آن و تعدادشان رانشان دهد(فوری)
ممنون
اولا که به صورت کلی تعداد مضربای یه عدد بی نهایته ( مضرب یعنی حاصل یه عدد طبیعی که تو یه عدد دیگه ضرب می شه )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا مضربای عدد 5 می شه :
5 تو اعداد طبیعی ضرب شده و مضربای بالا رو به وجود آورده که تعدادشون بی نهایته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما مضربای 3 یه عدد یعنی چی؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر توضی بده ، یکی دو تا مثالم بزن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
zikzak0711
09-05-2011, 22:49
عددی را دریافت و مضرب های 3 را تا آن عدد نشان بدهد
مثلا 17 را بهش بدهیم
3 6 9 12 15
تعداد:5
miladatashin
03-06-2011, 10:01
input x
for i=0 to x step 3
if (i<>0) then print i
next i
input x
for i=0 to x step 3
if (i<>0) then print i
next i
دوست عزیز برنامه ای که شما نوشتید یک مشکل کوچیک داره و اون اینه که عددی را که من قرمز کردم باید 17 باشد نه 0.
zcomputer
02-07-2011, 12:53
بله درسته
باید 17 باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.