مشاهده نسخه کامل
: درخواست سایت برای دانلود نرم افزارهای اوبونتو 10.10
سلام دوستان
من تازه اوبونتو 10.10 رو روی لپ تاپ نصب کردم ولی با لپ تاپ به اینترنت دسترسی ندارم
میخواستم یه سایت معرفی کنید که برنامه های اوبونتو رو با ویندوز دانلود کنم و بعد به لپ تاپ انتقال بدم.
بهترین نظری که میتونم بدم اینه که لپ تاپتو به اینترنت وصل کنی تا بتونی از مخازن استفاده کنی!
موفق باشین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون من چندتا نرم افزار از همین سایت getdeb دانلود کردم، ولی نصب نمیشن(حتی با ترمینال)
خیلی ممنون من چندتا نرم افزار از همین سایت getdeb دانلود کردم، ولی نصب نمیشن(حتی با ترمینال)
ببینید بهترین راه این هست که نرم افزار مورد نظر خودتون رو + توزیع خودتون رو در انجمن نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و دقیقا تاپیک درخواست نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید تا لینک دانلود سالم بگیرید.
ضمن اینکه توجه داشته باشید برخی برنامه ها وابستگی دارند، یعنی باید برای نصبشون چند برنامه ی دیگه نصب بشه، که این مورد باید در یپغام خطایی که داده میشه چک بشه.
تاپیک رو هم می بندم تا در اون انجمن های مطرح شده ادامه بدید، ضمن اینکه بحث های مربوط به اوبونتو هم در تاپیک خودش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطر بشه.
سپاس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.