PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی BART PE

mahramasrar2
01-06-2006, 16:25
!!!!!!!!!!ويندوزي كه به جاي هارد بروي سي دي نصب ميشه!!!!!!!!!

mahramasrar2
01-06-2006, 16:58
دوستان تعجب نكنيد درست شنيد ه ايد!!!!
آيا تا به حال برايتان پيش آمده كه به طور ناگهاني ويندوزتان خراب شود وديگر بوت نشود؟
البته كه شده. البته اگر مثل من زياد از كامپيوتر استفاده مي كنيد. در اين گونه مواقع به خودتان مي گفتيد اي كاش يك بار ديگر ويندوز بوت مي شد تا بروم واطلاعات حياتيم را به درايو ديگري كپي كنم بعد وينددوز را عوض مي كردم!!!!!
آيا تا به حال برايتان اتفاق افتاده كه به علت قطع برق و يا بد سكتوري ديگر هاردتان كار ندهد ودچار اشكال سخت افزاري بشود؟ در اين موقع حتما مي گفتيد : اي خدا كاش يكبار ديگر كامپيوترم درست كار مي كرد تا اطلاعات حياتيم را بروي سي دي كپي مي كردم بعد خراب مي شد!!!!!!!!! :sad:
آيا تابه حال برايتان اتفاق افتاده كه به علت هجوم ويروس ها ديگر ويندوزتان كار ندهد درحالي كه كلي اطلاعات حياتي وپروژه هاي كپي نشده مثلا در درايو C ويا D داريد!!!!! :angry:
آيا برايتان اتفاق افتاده كه به صورت اشتباه درايوي را فرمت كرده ايد واكنون مي خواهيد اطلاعات آنرا بازگردانيد ودر اين راه حتي فضا براي نصب ويندوز بروي هارد را هم نداريد چرا كه دراين هنگام اطلاعات از بين رفته قبلي با اطلاعات ويندوز جايگزين مي شود
در اين مواقع چه مي كنيد؟ آيا هارد خود را از كيس جدا كرده به منزل دوستتان رفته سپس هاردتان را به هارد او مي چسبانيد يا به اصطلاح هارد به هارد مي كنيد تا از طريق ويندوز سالم او اطلاعات خود را احيا كنيد؟!!!!!!!

دوستان ديگر نيازي به هيچ كدام از اينها نيست چرا كه جديدا ويندوزي به بازار آمده كه نياز به نصب بروي هارد ندارد
واز طريق سي دي رام قابل اجرا وبارگزاري است اين ويندوز اطلاعاتش را بروي رم ذخيره مي كند وحتي به سكتوري از هارد شما كاري ندارد!!! اكنون شما فرصت داريد كه خيل راحت وبه جاي آن محيط تاريك وسياه DOS كه دل آدم مي گيرد وقتي واردش مي شود وتازه دسترسي به موس هم نداريم وشكل درايوها ونام فايلها نيز تغيير كرده وكار كردن در
آن محيط مخصوصا جهت ويروس يابي وrecovery ويا اصطلاحا بازگرداني اطلاعات پاك شده واز دست رفته اگر غير ممكن نباشد بسيار طاقت فرسات
براي انجام اين كار هم شما نياز به داشتن هيچ تخصصي نداريد ففط از طريق برنامه اصلي آن يك سي دي بوت مي سازيد وكامپيوترتان را restart مي كنيد و در كمال شگفتي در مي يابيد كه كامپيوتر شما مجددا با ويندوز XP بوت شده وبالا آمده است اين درحالي بود كه شما اصلا بروي كامپيوتر خود ديگر ويندوزي نداشتيد!!!!!!!!
اكنون مي توانيد در كمال آرامش موس خود را به اطراف تكان دهيد واطلاعات را از درايوي به ديگر درايوها انتقال دهيد ويا حتي آنها را با برنامه NERO رايت كنيد!!!!!!!!!! وبروي سي دي انتقال دهيد :)
اكنون مي توانيد با برنامه McAfee VirusScan كامپيوترتان را ويروس يابي كنيد بدون اينكه اصلا نيازي به نصب اين دو برنامه بروي سيستم شما وجود داشته باشد!!!!!!!!! :blink: :blink:
اكنون مي توانيد با برنامه get data back اطلاعات از دست رفته را مجددا بازگردانيد وسپس دركمال آرامش وراحتي خيال بروي هارد خود ويندوز نصب كنيد.
اين برنامه كه يكي از محصولات مايكروسافت است جديدا عرضه شده كه اگر دوستان استقبال كردند لينك داونلود وهمچنين توضيحاتي براي كار كردن با آن به شما خواهم داد

نكته شگفت آور تر اينكه اين برنامه تنها 3 مگابايت است!!!!!!!!! :ohno: يعني يك ويندوز سه مگي!!!
پس تا آن موقع منتظر مي مانم. :cool: :blush:

hardrock007
01-06-2006, 17:10
ضمن تشکر

ويندوزی مشابه اين در سيدی های HIREN BootCD هم وجود داره در 2 نسخه 98 و 3.1

کارش هم بد نيست!

nightmare
01-06-2006, 17:12
ممنون میشم دوست عزیز لینک دانلود بذاری...(هر چند برنامه ی ERD Commander هم تقریبا مشابه چیزیه که شما می فرمایید ولی خوب حجمش عمرا 3 مگ نیست)
خلاصه این که الان خیلی ها رو تشنه کردیو با کوزه ی آب تو صحرا راه میری...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad hamed
01-06-2006, 17:36
من حدود 2 سال كه ويندوز مجازي دارم كه در يك سي دي با حجم 150 مگ است و حدود 30 ثانيه اي هم بوت ميشه . تازه به بازار نيامده.
اين جور ويندوز رو بهش مجازي ميگن.

mahramasrar2
01-06-2006, 17:46
دوستان عزيز بايد بدانند تفاوت اين سيستم عامل با مابقي در اين است كه اولا آنها همگي براي استخراج فايلهايشان موقع اجرا از فضاي هارد شما استفاده مي كنند در حالي كه اين سيستم عامل اصلا نيازي به هارد ندارد براي اثبات اين مدعا مي توانيد كابل هاي هارد را از مين بورد جدا كنيد تا هارد از كار بيافتد آنگاه با سي دي رام سيستم را راه اندازي كنيد ودر عين شگفتي ببينيد كه برنامه به خوبي كار مي كند در حالي كه در نمونه هاي ديگر اين امكان موجود نيست
از ديگر امكانات ان اين است كه از برنامه هاي nero و يا macafee بروي سي دي استفاده مي كند كه موقع رايت خوتان تعيين كرده ايد درحالي كه ديگر برنامه ها از اجراي اينگونه مسائل عاجزند
اين خاصيت آنگاه به كار مي آيد كه شما به روند رشد ويروس هاي كامپيوتري جديد نگاهي بياندازيد
بسياري از اين ويروسهاي جديد طوري برنامه ريزي شده اند كه اولين كاري كه مي كنند آلوده كردن واز كار انداختن ويروسياب وموتور فعال آن است به گونه اي كه ديگر ويروس ياب آنها را تشخيص نمي دهد واگر شما ويروسيابتان را از روي سيستم پاك كنيد ومجددا نصب كنيد باز ويروس هوشمند ما اولين كاري كه مي كند همان موقع نصب ويروس ياب آنرا آلوده مي كند وويروسياب بي نوا قادر نخواهد بود كه ويروس رابشناسد ويا از بين ببرد واگر شما ويروسيابتان را به روز كنيد ويا ورژن ديگري را نصب كنيد بازهم همان بدو نصب وقبل از حتي شروع به اسكن كردن ويروس ويروسياب را آلوده كرده براي هميشه آنرا اخته خواهد كرد!!!!!
بنابراين در اين گونه مواقع تنها از طريق ويروسيابهائي كه از طريق سي دي رام عمل مي كنند مي توان آنها را نابود كرد چراكه ويروس نمي تواند خود را به داخل سي دي شما كه قبلا كپي كرده ايد وارد كند و ناچارا ويروسياب سالم ودستنخورده روي سي دي آنرا بي رحمانه از بين مي برد!!!!
از ديگر مزاياي اين سيستم عامل امكان اتصال به شبكه ويا اينترنت است!!!!
شما مي توانيد كامپيوتر را با سي دي راه اندازي كنيد سپس به شبكه اينترنت وصل مي شويد واطلاعاتتان را بروي صندوق پستي خود نا حجم 2 گيگابايت!!! كپي مي كنيد سپس به فرودگاه مي رويد وبه كشور آلمان جهت تماشاي مسابقات جام جهاني پرواز مي كنيد در آلمان از طريق كامپيوتر يكي از دوستانتان مجددا به اينترنت وصل مي شويد وسپس 2 گيگابايت اطلاعاتي راكه در ايران كپي كرده بوديد را در صندوق پستي خود مشاهده مي كنيد اكنون از طريق رايتر همه آنها را بروي سي دي رايت مي كنيد وبه دوستان آلمانيتان مي دهيد!!!!!!!!!!
خيلي جاسوسي شد نه؟!!

hardrock007
01-06-2006, 18:05
و اما دريغ از اصل مطلب, يعنی خود برنامه !

mahramasrar2
01-06-2006, 18:32
هركس حدس بزنه اسم برنامه چيه صد دلار كارت اعتباري بهش مي دم تا از اينترنت خريد كنه
اگر هم نمي تونيد بگيد موردي نداره نام نرم افزار ولينكش را مي زارم ولي ديگه از جايزه خبري نيست
با اين برنامه آدم به قدرت نرم افزار ايمان مي آورد!!!

nightmare
01-06-2006, 18:44
سلام دوست عزیز ... فکر کنم 100 دلار رو بردم ... فقط یه کم صبر کن.

nightmare
01-06-2006, 18:47
Virtual Server مایکروسافت نیست؟

mahramasrar2
01-06-2006, 19:06
Virtual Server مایکروسافت نیست؟

نه عزيز من !! نيست

nightmare
01-06-2006, 19:11
100 دلار دود شد....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس ما منتظریم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Black Hawk
01-06-2006, 19:47
دوست عزيز تيتر اين تاپيك يه چيز عادي در صنعت انفورماتيك كه بتازگي در ايران هم رسم شده كه يك سيتم سرور مي زارن و بقيه از روش آپلود ميكنن

mahramasrar2
01-06-2006, 19:59
دوست عزيز تيتر اين تاپيك يه چيز عادي در صنعت انفورماتيك كه بتازگي در ايران هم رسم شده كه يك سيتم سرور مي زارن و بقيه از روش آپلود ميكنن

هركس فهميد دوستمون چي گفت برا من هم توضيح بده!!!!!!!!

shahabmusic
01-06-2006, 21:24
دوست من اسم برنامه Live CD ؟
یا Live windows ؟

mahramasrar2
01-06-2006, 21:35
دوست من اسم برنامه Live CD ؟
یا Live windows ؟

خير غلط است :evil:

atayyeb
01-06-2006, 23:10
این چیزی که شما می گی اسمش هست Win PE و اگه کسی می خواد در موردش چیزی بدونه به سایت زیر مراجعه کنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nightmare
01-06-2006, 23:21
atayyeb جان کارت درسته ، در تکمیل حرف شما :
دانلود فایل به صورت exe :
دانلود به صورت zip :
حالا نوبت شماست دوست عزیز.(100 دلارو میگم اگه درست بوده)

mahramasrar2
02-06-2006, 00:45
atayyeb
دوست من شما درست حدس زدين به من ايميل بزن تا ترتيب جايزه ات را بدهم ضمنا فردا در مورد اين نرم افزار برايتان توضيح خواهم داد
مباركتان باشد

mahramasrar2
02-06-2006, 00:53
اين هم توضيحاتي به زبان انگليسي درباره اين نرم افزار فوق العاده

WinPE/BartPE Support
Run our programs from a boot CD-ROM

What is WinPE?
Microsoft's WinPE is a stripped down version of Windows XP capable of running from boot CD-ROMs. Its name stands for "Windows Preinstallation Environment". It is used as an installation platform for OEM/Enterprise customers.

WinPE does not require a hard drive to boot, it can run solely from a CD drive using the memory for dynamic data. This feature makes WinPE appealing for data recovery and system maintenance purposes. In fact, you can run our software from such a CD-ROM.

WinPE is not available for end user customers, but all files needed for WinPE to run are included in a retail Windows XP installation CD.

Bart Lagerweij's PE Builder is a utility that allows you to create your own bootable CD-ROM ("BartPE") by extracting the necessary files from your Windows XP installation CD.

PE Builder lets you add other applications by using "plugins". Below you can find plugins for most of our products.

Another extremely useful feature of BartPE is the ability to create a boot CD-ROM that provides network access. Yes, you can even surf the Internet from such a CD-ROM.

Available Plugins
Since the bootable CD-ROM extends the possible uses of our products, we have generated plugins for most of our products:

GetDataBack for FAT V3.03 plugin
GetDataBack for NTFS V3.03 plugin
DriveImage XML V1.18 plugin
DiskExplorer for FAT V3.03 plugin
DiskExplorer for NTFS V3.03 plugin
Captain Nemo V3.31 plugin
RAID Reconstructor V3.03 plugin
HdHost V1.01 plugin
The plugins contain the necessary files from Runtime Software, the plugin ".inf" file and a brief help page. If the software needs a license key you can enter the license key in the application at run-time or in advance in a certain section inside the ".inf" file. We kept the plugins as small as possible; therefore, we did not include the help file (CHM) or the startup flash logo.

Possible Uses
The most compelling benefit of BartPE is that you can run our data recovery software on the affected computer without interfering with the hard drive you want to recover data from. Remember, if you want to recover data you must not write anything to the affected drive, leaving you in trouble if the drive in question was the system (C:) drive. With a bootable CD-ROM and our plugins you can recover your data without installing a new operating system.

Here are some typical uses:

Do a data recovery with GetDataBack without having to install a complete Windows operating system. Boot from a CD-ROM and run the data recovery entirely from there using the RAM for dynamic data. Copy the recovered data to another hard drive or - if you have network access enabled - to a network destination.
Run our server application HdHost from BartPE and access your hard drives with GetDataBack or DiskExplorer from another computer in your network.
Edit your hard drive with DiskExplorer. Have unlimited access to any area on any of your drives. For example, after booting from the CD-ROM you can let DiskExplorer overwrite your whole drive with zeros.
Easily make an image of a drive, locally or through the network.
Creation of a bootable CD-ROM
Download Bart's PE Builder from [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to a working computer with a CD/RW drive. If you are in a data recovery situation this computer must not be the computer where want to recover data from.

Please read Bart's notes and instructions on PE Builder. Beside the text you are just reading, we cannot provide support regarding BartPE and PE Builder.

Extract the download to c:\pebuilder. Make sure you leave the directory structure intact.

Download the desired plugin from the list above. In PE Builder click "Add" and select the downloaded CAB file.

Finally, for the "GetDataBack for FAT" plugin, your directory structure should look like this:

C:

\PEBUILDER

\DOC

\PLUGIN

\!CUSTOM

\!DOCUMENT

\!PROFILES

...

\GETDATABACK FOR FAT

\gdb.exe

\gdb.ini

\gdb.htm

\gdb.inf

\gdb_nu2menu.xml

...

Add any other plugins you might need.

Start PEBUILDER.EXE and follow the instructions. You will need to provide a Windows XP /w SP1 installation CD-ROM. If you do not have Service Pack 1 on this CD-ROM follow the instructions at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]. Instructions on how to slip SP1 into XP are here.

Make sure the desired plugins are displayed and enabled. If you want network support you need to enable the "Network Support" plugin. Click "PluginHelp" for more information.

Let PE Builder create the ISO image.

Using your favorite CD-ROM burning software burn this ISO image to a blank CD-ROM.

Now you are ready to boot from the just created CD-ROM. After boot-up click on Go->Programs and select the program you want to run.

Notes
We do not endorse running our programs under WinPE or a boot CD-ROM created with PE Builder (BartPE). You assume all risks from the use of our software. Since WinPE is a very reduced version of Windows XP you should run our software only if special circumstances prohibit the use in a full Windows XP. Some features might not be available and our software might behave unpredictably. Due to limited resources on WinPE our software can close unexpectedly. When using our software under a boot CD-ROM the help system and foreign language modules are not available.

When you use our software or the plugins posted above beyond the restrictions of the shareware evaluation version you must have purchased a valid license key from Runtime Software, LLC. You are not allowed to give away boot CD-ROMs containing the full version of our software. You are not allowed to use a boot CD-ROM to circumvent license restrictions.

We do not provide support for creating a bootable CD-ROM or for the use of our software running from a bootable CD-ROM.

PE Builder is copyrighted by Bart Lagerweij.
Windows XP and WinPE are copyrighted by Microsoft.
DiskExplorer, GetDataBack, Captain Nemo, RAID Reconstructor and HdHost are copyrighted by Runtime Software, LLC.

Razel
02-06-2006, 01:44
دوست عزیز این برنامه جدید نیست و حدود11 ماه پیش توسط SPY معرفی شده بود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن فقط این برنامه تنها نیست که از روی سی دی اجرا می شه و نیازی به هارد نداره.
من لینوکس slax و ubunto دارم که از روی سی دی اجرا می شن و خیلی بهتر از این برنامه هستن.
hereins boot cd هم حرف نداره ;)
موفق باشید ;)

shahabmusic
02-06-2006, 05:35
آقا آموزش می دین؟

Black Hawk
02-06-2006, 09:23
ببينيد اين يه روشه تا براي يك شركت وقتي كه مي خوان سيستم نهيه كنن ديگه براي كليه دستگاه ها هارد نخرن يا فقط بعنوان درايو كمكي بگيرن يا در جاهايي كه اطلاعات محرمانه وجود داره تمام خروجي هارو مي بندن و فقط روي سيستم مادر يك هارد ميزارن
نحوه ي كار به اين شكل كه هر زمان كه سيستم رو روشن ميكنيد ويندوز كه تحت شبكه به سيستم مادر كه حكم ديتا بيس رو داره وصل ميشه و ورندوز رو از اونجا بصورت live آپلود مي كنه روي رم و دو باره اجرا ميكنه مشخصات سيستم ها در چنين شبكه اي معمولا يكيست يا آنكه بصورت پچ براشون تعريف شده
كافيست از ويندوز مادر يك ايميج داشته باشيد در سيستم مادر آنگاه سيستم شما هيچگاه ويروسي نمي شود ايرادي پيدا نمي كند و اطلاعات آن دزديده نمي شود ولي شما هم امكان نصب از طريق سيستم هاي زير مجموعه را نداريد
اين روش جديد مديريت اطلاعات است كه بزودي همه گير خواهد شد نحوه ي نظارت دقيق تر و صرفجويي بيشتر مي گردد(مهمترين ايراد اينست كه سرعت كمي پايين مي آيد در ضمن تفاوتي در سيستم هاي عامل وجود ندارد) اگر اطلاعات ديگري هم خواستيد بگيد توضيح مي دم در مورد نرم افزار هم نرم افزار هاي بسياري در اين زمينه وجود دارد و چيز خاصي نيست

shahabmusic
02-06-2006, 10:24
من یه لپ تاپ دارم که هارد نداره!
می شه راهنمایی کنید که چیجوری با این برنامه یه Cd درست کنم که بتونم از لپ تاپم استفاده کنم.
مرسی.

nightmare
02-06-2006, 13:29
سلام دوستان ....
من یکم باهاش کار کرم و تقریبا یه چیزایی دستگیرم شد که براتون می گم.
ابتدا برین برنامه رو که گرفتین نصبش کنید و اون رو اجرا کنید ...
شکل برنامه :

حالا در قسمت Builder آدرس سورس اصلی ویندوز رو بدید... (یعنی مثلا سیدی ویندوز XP رو قرار بدین تو دستگاه و اگه درایو سیدی رامتون به فرض :J هست توی قسمت سورس وارد کنید \:J )
حالا برای اطمینان از این که سورس رو درست قرار دادین از منو های بالای برنامه دکمه ی Source رو بزنید و بعد هم گرینه ی Check . اگه درست عمل کنید این پیغام رو می بینید :

در قسمت Custom اگر فایل یا فلدری رو می خواین به دلخواه قرار بدین آدرس اونو وارد می کنین.

قسمت Output هم که مسیر خروجی برنامه هست که به صورت Default یه مسیر رو خودش انتخاب کرده .

در 3 دکمه ی پایین برنامه Plugins رو بزنید...
اینجا لیست برنامه هایی هست که فکر می کنم در صورتی که شما سورس اون برنامه رو داشته باشین می تونین اونا رو به سی دی تون Add کنید. (البته این لیست به همین برنامه ها محدود نمی شه و شما از وسط لیست می تونید Customize انتخاب کنید و سورس برنامه مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید.)

حالا از قسمت Media Output گزینه ی سوم ( Burn To CD/DVD ) رو انتخاب کنید.
بررسی کنید سیدی خام تو رایتر باشه و در قسمت Device اسم رایترتون قرار گرفته باشه.

فکر نمی کنم کار خاص دیگه یی نیاز باشه .
از 3 دکمه ی پایین برنامه Build رو بزنید.
موفق باشید....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hardrock007
02-06-2006, 17:07
با تشکر از nightmare عزيز و ساير عزيزان

دوستان ميتونيد قالب PDF آموزش بالارو از اين آدرس دريافت کنيد: (حجم 105 کيلو بايت)

mahramasrar2
02-06-2006, 18:35
nightmare عزيز دوست من! :)
خيلي متشكرم بابت آموزشت كار مرا را حت كردي! از ابتدا متوجه بودم كه همه چيز را تعقيب مي كردي
hardrock007 دوست من! ;)
از شما هم سپاسگزارم بابت فايل pdf بسيار به موقع بود
دوستان بايد بدانند كه اين نرم افزار جهت ساختن يك سي دي مجازي به نحوي كه بدون هاردديسك بتوان كامپيوتر را بوت كرد بسيار مورد نياز هر كاربر كامپيوتري است. مخصوصا در مواردي مثل ويروس يابي - ريكاوري يا بازگرداندن اطلاعات از دست رفته كپي كردن اطلاعات از روي هارد معيوب - جلوگيري از نصب ويندوز در مواقعي كه شديدا به آن نياز داريم- امور تعميراتي جهت سيستم هائي كه به شما مراجعه مي كنند و..........
من شديدا به تمامي دوستان توصيه مي كنم كه يك سي دي مجازي به روش ذكر شده بسازند وحتما برنامه هاي رايت - recovery وويروسيابي را هم به آن بيافزايند كه صد در صد روزي به كار خواهد آمد :)

در پايان از همعه دوستان سپاسگزارم ضمنت اينكه سعي مي كنم هرهفته يك برنامه بسيار توپ وبه دردبه خور كه حتما مورد نياز هر كاربري است به شما معرفي كنم در ضمن حتما آنرا به جوايزي هم مزين خواهم كرد پس حتما هر هفته اخبار فروم را تعقيب كنيد :blush:

nightmare
02-06-2006, 20:21
mahramasrar2 خواهش می کنم.
وظیفه بود...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

p30planet
02-06-2006, 22:46
بابا 007 جان این آموزش که گذاشتی آخرشه همه چیز رو توضیح داده :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
البته ببخشید ها ولی مسه اینکه لینک اشتباه گذاشتی...

mahramasrar2
02-06-2006, 22:53
بابا 007 جان این آموزش که گذاشتی آخرشه همه چیز رو توضیح داده :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
البته ببخشید ها ولی مسه اینکه لینک اشتباه گذاشتی...

حق با دوستمان است لينك متعلق به افزايش سرعت در فوتوشاپ است اگر ممكن است 007 جان اصلاحش كن :blush:

shahabmusic
02-06-2006, 22:54
ایول دمت گرم-مرسی

hardrock007
02-06-2006, 23:00
p30planet جان

اين آموزش توسط nightmare عزيز تهيه شده و من اونو به قالب PDF تبديل کردم

لينک دانلود هم اصلاح شد

p30planet
02-06-2006, 23:29
...thank you very good
راستی اگه کسی پلاگین داره یه چند تای بذاره بد نیست...

mahramasrar2
02-06-2006, 23:44
جهت استفاده از پلاگين هاي اين نرم افزار در اين قسمت لينك داونلود چند پلاگين كه بسيار هم كار آمد ومفيد هستند وبه خوبي با اين برنامه كار مي كنند را برايتان مي گزارم اين پلاگين ها جهت امور recovery يا همان بازگرداندن اطلاعات پاك شده يا از دست رفته بروي سيستم عمل مي كنند اين پلاگين ها محصول شركت runtime هستند كه سازنده برنامه هاي getdataback است كه حتما مستحضر حضورتان هست
توجه پلاگين ها مي بايست در پوشه پلاگين برنامه WinPE BartPE Support 3.1 كپي واجرا شوند
نكته ديگر اينكه پلاگين ها به صورت فايل هاي فشرده zip هستند ومي بايست با برنامه winrar يا winzip ابتدا از حالت فشرده خارج شوند
لينك پلاگين ها
GetDataBack for FAT V3.03 plugin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GetDataBack for NTFS V3.03 plugin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DriveImage XML V1.18 plugin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DiskExplorer for FAT V3.03 plugin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DiskExplorer for NTFS V3.03 plugin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Captain Nemo V3.31 plugin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
RAID Reconstructor V3.03 plugin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HdHost V1.01 plugin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اين هم توضيحاتي درباره پلاگين ها توسط شركت سازنده
The plugins contain the necessary files from Runtime Software, the plugin ".inf" file and a brief help page. If the software needs a license key you can enter the license key in the application at run-time or in advance in a certain section inside the ".inf" file. We kept the plugins as small as possible; therefore, we did not include the help file (CHM) or the startup flash logo.

mahramasrar2
03-06-2006, 10:50
فكر مي كنم توضيحات پلاگين ها به اندازه كافي واضح باشند

p30planet
03-06-2006, 12:42
مرسی...
ولی اینارو میتونی گیر بیاری....
nero 7
acrobat 7
acd see 8
Babylon 6
winzip 9
winrar 3.xx
JetAudio 6.xx
Kaspersky 6.xx
و...

Behroooz
04-06-2006, 21:37
چرا اينقدر حاشيه ميريد
يك لينك داونلود بزاريد و خلاص

matrix1000
05-06-2006, 00:40
سلام

براي گرفتن پلاگين هاي جديد ، اگه لطف كنيد و يه لينك اصلي و مرجع معرفي كنيد ممنون ميشم.

چون اينطوري كلي برنامه هست ، كه تازه هروز هم ورژن جديدترشون ميآد بيرون.

يه سوال داشتم : براي اضافه كردن يه داريور سخت افزاري ، تو اين برنامه چكار بايد كرد؟

با تشكر ، موفق باشيد

mahramasrar2
05-06-2006, 01:41
دوستان بايد بدانند كه تمامي نرم افزار هاي موجود را به راحتي مي توان به صورت پلاگين با اين نرم افزار تطبيق داد
براي اينكار كافيست كه محتويات وفايلهاي برنامه هائي كه مي خواهيم به همراه سي دي در برنامه اجرا شوند را در پوشه پلاگين برنامه كپي نمود ".inf" file ها هم جنبه قانوني وكپي رايت اين برنامه هار را حل خواهند كرد . ضمن اينكه اگر احيانا با بعضي از ورژن هاي مختلف از برنامه ها نتوانستيد كار كنيد بهتر است ورژن هاي قديمي تر يا جديد تر را هم بيازمائيد
BartPE

در زير تعدادي از پلاگين براي برنامه هاي معروف قرار داده مي شود

براي در يافت اين پلاگين ها بروي لينك زير كليك كنيد ضمن اينكه نام ومشخصات نرم افزار ها در زير آورده شده است

Plugins and links ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
This page is about plugins.

The following plugins are included within the PE Builder archive. Click on the link to see the "PluginHelp" online. This information is also available in PE Builders "plugin" dialog when you hit the "PluginHelp" button.

Plugin included with PE Builder, no additional file download required:
Nu2menu by Henk de Jong.

BARTPE: Network Support by Bart Lagerweij.

Bart's Stuff Test v5 by Bart Lagerweij.

PENETCFG: PE Network configurator (theTruth) by Pierre Mounir (TheTruth).

Boot Fix (Enabling "Press any key to boot from CD") by Bart Lagerweij.

Check Disk (chkdsk.exe) by Bart Lagerweij.

Custom by Bart Lagerweij.

Profiles by Bart Lagerweij.

Nu2 Ramdisk by Nu2 Productions.

Remote Desktop Client by Microsoft.

Startup Group (autorun) by Erwin Veermans.

Dos support for BartPE by Erwin Veermans.

Keyboard Layout by Boris Mebarek.

A43 File Management Utility by B.G. Miller.

BartPE Installer v2 by Bart Lagerweij.

Serial Mouse by Bart Lagerweij.

Drive Snapshot by Tom Ehlert.

Plugin not included with PE Builder, but available as a separate download:
Firefox web browser by Mozilla.

Plugin included with PE Builder, but the user needs to download some files from the internet before using it:
Total Commander by Christian Ghisler.

Deep Burner Free by Astonsoft Ltd.

BGInfo by Jeff Black.

Ad-Aware SE by Lavasoft.

IrfanView by Irfan Skiljan.

McAfee commandline virus scanner by Network Associates.

PuTTY by Simon Tatham.

McAfee AVERT Stinger by Network Associates.

UltraVNC by UltraVNC Team.

Adaptec ASPI by Bart Lagerweij.

RPCSS Service Security Patch (KB824146) by Bart Lagerweij.

Plugin included with PE Builder, but the user needs to buy the program:
Ghost v8.0 by Symantec.

Nero Burning Rom by Ahead Software.

As you can understand I cannot include everybody's plugin in my PE Builder archive.
So my plan is to link from here. If you have made a usefull plugin please upload it to your own website and mail me the link.
This way the author of the plugin can maintain the plugin himself and people can find it from the list below.
Please make sure your plugin does not contain copyrighted material not allowed for distribution.

Complete "ready to use" plugins made available by the author (freeware):
Tiny hexer small edition (hexeditor) by Markus Stephany.

VNC Neighborhood by SysWorkSoft.

Mac MakeUp BartPE plugin by Marcello Gorlani.

BitTorrent PLUGIN by Knut Klo.

BBox Shell by Brian Bennewitz.

Plugins created by others:
NwDskPE: NetWare Client on BartPE (IP/IPX). Also Visual Basic 5 and 6 runtime support, Dos 16-bit support, F-Prot Antivirus, Remote Administrator by Erwin Veermans.

My WinPe Stuff by Gianluigi Tiesi [Sherpya].

Paraglider's PE Builder homepage (HwPnP) by Paraglider.

Creating/building a Java plugin by Paul Mutton.

VMware SCSI drivers, Adaptec ASPI, Wheel mouse, Ext2FS, IP scanner, PCITree by Cybervyk.

Blue Box, Windows Scripting Host by Arjan van Beijnum.

WSH Support, Restoration 2.5.14, Visual Basic, Map Network Drive, Run Dialog by Benjamin Cordingley.

Reverse Polish Notation (RPN) calculator by Jon Fleming.

Seki's plugins for PEBuilder by Sebastien Kirche.

PE Builder Plugins by Henning Krause.

Citrix ICA Client 7.0 by Kewlbananas.

PE Builder Plug-ins by Ed Myers.

K-Meleon-Mozilla Browser, PartitionMagic 8, WinPE Multiboot-CD, WinPE on Harddisk, Defrag with Vopt by Gerhard Broeske.

PE Builder 3.0 plugins by n4tune8 by n4tune8.

PE Builder FAQ, downloads and links by Markus Debus.

The CD Forum -> PE Builder -> Plugins Repository by Forum members.

Svenska's XpPe Boot CD - Plugins & More by Svenska Computing.

PQDeploy+tools by Dave [of destruct.net].

PE Builder plugins and plugin depot by Colin Finck.

BartPE Plugins for IBM ServeRaid Adapters by Peter McGrath.

BartPE Plugins by Olavo Santos.

Challenger (encryption software) by Bernhard Fomm.

BartPE Stuff (Apache, 7-zip, SendMail and Tail for Windows) by M. Shaw.

My BartPE plugins by Ross.

Complete "ready to use" plugins made available by the original vendor (commercial):
Data Recovery Software - File System Utilities by Runtime Software.

iRecover - Bart PE Plugin Edition by DIY DataRecovery.

Image for Windows plugin by TeraByte Unlimited.

InsidePro Tools by InsidePro.

Acronis True Image plug-in for BartPE by Acronis Inc.

Other pages regarding PE Builder:
Running Bart-PE (PE-Builder) from Microsoft RIS Server by Tom Speirs.

PluginBuilder for Barts PE Builder by PapaTomTom Software.

oion's gallimaufry : Quick N Dirty : BartPE Plugin Depot by Oion.

BartPE Plugin Repository by Thangaraj.

Windows-Tools on CD-ROM by Dirk Loss.

How to set up Barts PE by TweaksForGeeks.com.

Reatogo's BartPE 500+ repository by Siegfried Benthin.

BartPE in french by ramses.

BartPE - Windows in a Can .. by John.

Translations of the PE Builder webpage:
Une traduction francaise de cette page existe ici by Séverin Terrier.

Deutsche Übersetzung von Bart´s PE Builder by MAK.

Chinese Translation of PE Builder webpage by Roach.

Spanish Translation of PE Builder webpage by LaosLos.

Polish Translation of PE Builder webpage by volfen.

Portuguese Translation of PE Builder webpage by António Pais.

To learn about the plugin file format, check pluginformat.htm

پلاگين برنامه nero
plugin extension for Nero6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پلاگين براي كلون سي دي
CloneCD ver 4.3.1.9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اينم 20 تا پلاگين ديگه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

500 برنامه كه ميتونين بدون پلاگين در سي دي ازشون استفاده كنيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مديا پلير 9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پلاگين برا WinRar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Installing Java on a bootable CD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Firefox web browser pluginFirefox web browser plugin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Behroooz
05-06-2006, 09:53
کاش همه را یک جا جمع کنین
پراکنده شده

my friend
12-06-2006, 07:50
سلام

خیلی خوب بود ، ولی یه چیزی :
من الان دارم میگیرمش ، از سیر تا پیاز تاپیک رو خوندم ، چیزی که فهمیدم این بود :

برای استفاده از نرم افزار های مختلف ، باید پلاگین اونها رو داشته باشیم ، حالا این پلاگین ها رو از کجا بیاریم ؟ میتونیم خودمون بسازیم ؟ چجوری ؟

یه چیز دیگه : پلاگین نرم افزار opera رو میتونید بزارید ؟

موفق باشید

farhadm81
19-06-2006, 14:13
آقا پس چی شد لینکی چیزی
نام برنامه ای
کاربردی
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟/

Ali_p30
16-08-2006, 10:50
خودمون چطوری میتونیم پلاگین درست کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

siadate
26-12-2006, 06:42
با تشکر از همه دوستان جالب بود !!!

Booseh_ye_Irani
03-01-2007, 16:00
درود خوشگل

100 دلار رو بده من!!!!
ببين من نيازمندم!!! زودتر 100 دلار رو بده اگر تونستي بيشتر هم دادي بهتر!!! :blink:

hamed s
08-08-2009, 18:49

BartPE BootCD Live (8 - 2009)

Bootable LiveCD, built based on BartPE and Windows 2003 Ent Server. Contains software for backup and recovery of operating systems, markup and editing discs treatment of viruses. Ability to work with sections of FAT, FAT32, NTFS.
Year: 2009
Platform: Live CD
Language: English + Russian

Contains:

Acronis True Image ECHO Enterprise Server 9.5 8353 ENG with Universal Restore
Acronis True Image HOME 2009 12.9769
Acronis DiskDirector Server 10.0.2169
Norton GHost 11.0
DrWeb GUI medical unit
AVZ 4.30
NOD32 Antivirus 2.7
Avast Antivirus 4
Sala Password Renew
Everest Ultimate Edition 5.1
R-Studio 4.6
RunTime GetDataBack FAT & NTFS
RunTime Raid Reconstructor
RunTime Disk Explorer
Opera 9.64
Total Commander 7.04 RUS
WinRAR 3.70
UltraIso 9.3.3.2685

Size : 340 MB

Or

Or

satttanism
12-01-2010, 21:05
VasAlex BartPE CD / USB WIM Edition - Update 27/12/2009
Release year: 2010
Platform / Platform: BartPE
Size: 786 MB after unpacking (+ 5% recovery)

Bootable USB drive to work and restore the system. Microsoft Windows Preinstallation Environment (WinPE) is a lightweight ( "cut-down") version of Windows XP, run from any medium of sufficient capacity - including read-only. The system is designed to prepare the computer to install the full OS. With WinPE you can split your hard disk partitions and format them to gain access to the local network and the existing sections, including having to NTFS, and try to restore the system and save the data.

Supports major network interfaces and distributed WiFi Enabled SATA / SCSI / RAID. Sound and video drivers in this build there, but you can introduce yourself! Download speed of RAM will make you happy! Compilation made without viruses and potentially dangerous software! To record a mini CD and a USB drive, use the UltraISO (is in the assembly).

Changes from 27.12.09
In the assembly includes fixes for the network drivers, disk controllers, remove duplicate program.

From the software added:
- Portable MS Office 2003
- Skype (is sometimes needed when serving as a phone)
- Update anti-virus and so on trifles.

satttanism
19-02-2010, 19:16
Recovery BartPE Live BootCD (18.02.2010) | 328 MB

Bootable LiveCD built on BartPE and Windows 2003 Ent Server. Contains programs for backup and restore operating systems, markup and editing the partitions and disks, treatment of viruses. Ability to work with sections of the FAT, FAT32, NTFS.

Year: 18/02/2010
Platform: Live CD
Tabletka: Not required

Contents:
* Acronis True Image ECHO Enterprise Server 9.7 8398 ENG with Universal Restore
* Acronis True Image HOME 2010 ENG 13.0.6053 with Universal Restore
* Acronis DiskDirector Server 10.0.2239 ENG
* Norton GHost 11.0
* DrWeb GUI medical module (kernel and base on 17.02.2010)
* AVZ 4.30 (kernel and base on 17.02.2010)
* NOD32 Antivirus 2.7 (build on 17.02.2010) RUS
* Avast Antivirus 4 (assembly on 17.02.2010)
* Sala Password Renew
* Everest Ultimate Edition 5.1
* R-Studio 5.1
* RunTime GetDataBack FAT & NTFS
* RunTime Raid Reconstructor
* RunTime Disk Explorer
* Opera 9.64 RUS
* Total Commander 7.04 RUS
* WinRAR 3.70
* UltraIso 9.3.3.2685
* TrueCrypt 6.3 RUS
* DiskCryptor 0.8