ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد خرید چری آ15

fnouri
01-05-2011, 08:55
با سلام
میخواستم خودرو چری آ15 بخرم با تحقیقی که کردم متوجه شدم این سه مشکل اصلی وجود داره
1- خودرو چینی است
2- داغ کردن و سوزوندن صفحه کلاچ
3- پس از مدتی موتور خودرو صدای میده
حالا میخواستم بدونم نظر دوستان در اینمورد چیه بخصوص اگه دوستانی که این خودرو رو دارن ممنون میشم دوستان منو راهنمائی کنن.
باتشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موقعیت کیسه هوا در خودرو ویانا (CHERY A15) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1navid
01-05-2011, 10:06
این ماشین هنوز امتحان خودش رو پس نداده به نظرم ماشین های چینی رو بعد 4سال باید خرید که امتحانش رو پس بده تا اون موقع برو سراغ یه برند دیگه

sinaxex
01-05-2011, 14:22
این ماشین هنوز امتحان خودش رو پس نداده به نظرم ماشین های چینی رو بعد 4سال باید خرید که امتحانش رو پس بده تا اون موقع برو سراغ یه برند دیگه
تقریبا 2 سال هست که خودرو برای فروش در بازار ایران قرار گرفته من از نزدیک در انبار کرمان خودرو دیدم(حال نمیدونم چه ربطی به کرمان خودرو داشت)
نظر من : طراحی داخلی و خارجی حودرو بسیار خشک
موتور بسیار کم قدرت
مصرف را هم خوب باید ببینید نسبت به دیگر خودرو ها چند میسوزنه به نظرم امکان نداره از پراید و ام وی ام و ریو و ال 90 هم مصرف تر باشه این نظر شخصی من هست
در خیابان هم دیدم این خودرو رو ادم رو یاد خودروهای بلوک شرق اروپا میندازه!!!

alken
06-05-2011, 22:46
با سلام خدمت دوستان
من توی شرکتی کار میکنم که با شرکت مونتاژ چری در ارتباطه. از نظر لوازم یدکی خوب تحقیق کن چون اونجا واسه مونتاژ خودرو هم بیشتر وقتا قطعه کم میارن! الان که این پست رو میزنم روزی یک دستگاه مونتاژ میشه. قبلا روزی 7,8 خودرو بود الان کمتر شده. اگه تونستی یه ماشین دیگه بگیری بهتره.

mania2000
08-05-2011, 10:13
با سلام
میخواستم خودرو چری آ15 بخرم با تحقیقی که کردم متوجه شدم این سه مشکل اصلی وجود داره
1- خودرو چینی است
2- داغ کردن و سوزوندن صفحه کلاچ
3- پس از مدتی موتور خودرو صدای میده
حالا میخواستم بدونم نظر دوستان در اینمورد چیه بخصوص اگه دوستانی که این خودرو رو دارن ممنون میشم دوستان منو راهنمائی کنن.
باتشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موقعیت کیسه هوا در خودرو ویانا (CHERY A15) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام این مورد ها مربوط به تیپ یک کوئین هست در تیپ دو ویانا که برطرف شده کوئین حجم موتورش 1600 با 8 سوپاپ ولی ویانا 1500 حجم و 16 سوپاپه میزان سوخت جاده 5/6 شهر5/7 ویانا دارم 55 هزار کار کرده نه صدا میده قطعات یدکی دوسه ماهه زیاد شده مخصوصا فیلتر روغن هوا در ابتدا تولید کم یاب بود خود ایران داره می زنه بسیار ارزان من بسیار راضی هستم قبلا ال نود داشتم