ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مجموعه ای بی نظیر

Help118
30-04-2011, 23:19
ساغر با دیتابیس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دومی گنجور

دوستانی که ورژن قبلی رو با دیتابیس دارند و فقط میخوان که به نسخه جدید آپ دیت کنند از لینک زیر استفاده کنند:

منابع:

از دست ندینش

در نظر داشته باشید دوستان عزیز برای استفاده از این برنامه به وجود نرم افزار
سکوی مایکروسافت دات نت ویرایش ۲ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نیازمندید. که اگه کاربر ویندوز 7 هستید این نرم افزار و نسخ جدید اون روی سیتم وجود داره و نیاز به نصب نیست(البته در صورت عدم اجراب برنامه این برنامه رو نصب کنید.) ولی اگر کابر ویندوز ایکس پی هستید و در سیستم ان نصب نشده حتما از اینجا دانلود و نصب کنید.

باید عرض کنم که قابلیت بروزرسانی مجموعه ها در برنامه گنجور بهتر عمل میکنه و از اینترنت آپ دیت میشه
فایل دیتابیس هر دوبرنامه با نام ganjoor.s3db هستش که پس از بروز رسانی توسط برنامه گنجور میتونید این دیتابیس رو در مسیر مربوط یه برنامه ساغر با جستجوری نام فایل بالا جایگزین کنید.

مشکلی بود در خدمتم
باتشکر

Help118
30-04-2011, 23:48
سایت

جستجو در
قرآن
حافظ
مولوی
سعدی
شاهنامه
و کتابخانه
--------
واقعا میتونه بدرد بخوره

Help118
04-05-2011, 01:24
همین دیروز منظورم دوازدهم اردیبهشت مجموعه شعرهای شاه اسماعیل خطائی هم به مجموعه اضافه شد

Help118
07-05-2011, 17:36
ورژن جدید گنجور 2.5 به تاریخ 16 اردیبهشت 90 منتشر شد.

دانلود:

تغییرات:
ابزاری برای دریافت گام به گام مجموعه‌های جدید (یا قدیمی) در قالب دکمهٔ «دریافت مجموعه‌ها» در دسترس قرار گرفت. ابزاری نیز جهت ایجاد فهرستهای مجموعه‌ها اضافه شده است. اشکال درون‌ریزی و نمایش فهرست نشانه‌ها -در حالتی که نشانه‌ها حاوی شعرهایی از شاعران حذف شده از پایگاه داده‌ها هستند- رفع شد. در صفحهٔ خانه، روی نوار ابزار تعداد شاعران نمایش داده می‌شود.

-----------
پست اول ویرایش شد

Help118
08-05-2011, 19:05
توصیه می کنم که دیتابیس نرم افزار رو یبار دیگه بروز کنید چون مشکلاتی ائم از توضیح اضافی در مودر "احمد پروین" که تو لیست اولیه ساغر و گنجور باعث ایراد شده بود حذف خواهد شد.

Help118
10-05-2011, 17:32
دوستانی که در این زمیننه QT تبهر دارند با توجه به منبع باز بودن خودشون می تونند مجموعه ای از شعرایی که در فهرست نیست رو نگاریده و به مجموعه دیتابیس اضافه کنند. همچنینی می توانید به سایت اینترنتی مذکور ارسال دارید تا همگان نیز بهره مند گردند.

Help118
15-05-2011, 14:09
ویراش جدید گنجور به ورژن 2.51 قابل دانلود است

همچنین به مجموعه دیوان ها مجموعه "چند شاه بیت" از شعرای مختلف اضافه گردد که میتونید از خود برنامه دانلود کنید.
جهت دانلود تکی میتونید از آدرس زیر نیز دریافت کنید:

و توضیحات مروبط جهت اطلاعات بیشتر در رابطه با این مجموعه مضاف شده رو میتونید در لینک زیر ببینید.

--------
پست اول نیز ویرایش شد

Help118
02-06-2011, 02:52
نسخه ۰٫۸٫۲۱ «ساغر» منتشر شد

ویژگی‌های جدید:
۱) نمایش اشعار و مصراع‌ها بصورت «هم‌تراز شده» (Justified)
* متاسفانه بدلیل باگ موتور متن Qt بر روی سیستم‌عامل مکینتاش این ویژگی بر روی این سیتم‌عامل غیرفعال است!
۲) حالت نمایش «تمام صفحه» (Full Screen) اضافه شد، این ویژگی از طریق میان‌بر F11 در دسترس است.
۳) توانایی بررسی برای وجود بروزرسانی به نسخه جدید اضافه شده است.
برای خواندن دیگر تغییرات به ادامه مطلب بروید…

ویژگی‌های بهبودیافته:
۱) زندگی‌نامه سخن‌سرایان فقط در اولین صفحه شاعر نمایش‌داده می‌شود.
۲) در جاهای مختلفی ارتفاع متن زندگی‌نامه تصحیح شد.
رفع‌باگ‌ها:
۱) باگی که باعث می‌شد موقع استفاده از جستجو نرم‌افزار دچار مشکل شده و بسته شود حل شد.
۲) ارتفاع متن زندگی‌نامه در ابتدای اجرای برنامه به اشتباه محاسبه می‌شد که این مشکل حل شد.
۳) زندگی‌نامه سخن‌سرایانی که فقط یک مجموعه شعر دارند نمایش داده نمی‌شد که مشکل حل شد.
۴) مکان و اندازه پنجره ساغر موقع بستن نرم‌افزار ذخیره نمی‌شد، که هم‌اکنون به درستی این اطلاعات ذخیره می‌شوند.

بدون پایگاه داده ها:

Help118
02-06-2011, 03:46
دوستان: اگر تصاویر رایج و منسوب به شعرای قدیمی که در مجموعه ساغر وجود دارد رو پیدا کردند خواهشا خبر بدند

حنّانه
12-06-2011, 16:06
اگر هر یک از دوستان مجموعه کامل اشعار هر یک از شعرا رو داشته باشند می تونن به من خبر بدند تا نسبت به کامل نمودن این مجموعه اقدام کنم

حنّانه
01-07-2011, 03:07
دوستان من متوجه شدم تو این مجموعه اشعار بعضی از شاعرها بصورت کامل درج نشده!

Help118
16-09-2011, 14:53
قابل توجه دنبال کنندگان مجموعه بی نظیر ساغر: امید آن است که تا آخر شهریور 90 ورژن جدید آماده شود

Help118
06-10-2011, 03:44
نسخه جدید گنجور منتشر شد. جهت دانلود به پست اول مراجعه فرمایید.